Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 202 άτομα (18 μέλη και 184 επισκέπτες)

giorgos_07

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
11
Like
403
Πόντοι
311
2η φορά με Μαρία από Μ Αλεξάνδρου κουρτινάτο. Πανικός από δωμάτια, μέσα ΠΟΛΥ καλή για μένα, σχεδόν gfe, την έφερα στο αμήν να χύσει αλλά δεν θέλει όπως μου πε μέσα στη δουλειά μετά λίγο αγκαλιά και γατίσια τριψίματα, γενικά μ αρέσει πολύ και τη θεωρώ πολύ καλή για 10άρικο, τα γράφω αυτά στα όρια του προμοταρίσματος αλλά κυρίως...
αυτά του χει στον κώλο της ΔΕΝ είναι κονδυλώματα με την καμία, αυτή τη φορά την κράτησα doggy κάμποσο να τα δω, για μένα είναι σαν σπασμένα αγγεία ή κάτι τέτοιο ή δεν ξέρω τι άλλο, χωρίς να μαι γιατρός ΔΕΝ θεωρώ πως είναι τίποτα το σοβαρό.
Τα ιδια και με εμενα φιλε γυρο στις 7 και κατι σημερα το πρωι την τιμησα,χαμος, ημουν 5ος στην σειρα για να περασω,πολυ τιμιο 10αρικακι και πολυ γουτσουνιαρα. Στην πατουρα της αυτα λογικα ειναι εσωτερικες κυστες . παρόλα αυτα πολυ καλο μωρο και θα ξανα τιμηθεί.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Βουλγαρες δεν υπάρχουν καθόλου η κάνω λάθος;

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
χτες κατεβηκα για να αδειασω τις μπαλες μ ,μιλαμε πολυ τραγικη η κατασταση,καμια δεν μ κανε το κλικ να περασω,αν ειναι με κατεβασμενα μουτρα οι μισες κ οι αλλες μισες μπαζα ,γαμησετα,ειδα κ την Ντιανα απο φωκαιας μετα απο καιρο,πως εχει γινει ετσι ρε ,ελεος,κ παλια οταν την ειχα πρωτοδει μ αρεσε,τωρα εχει παρει κιλα κ εχει γινει σαν γουρουνα,,τι να πω...

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Σήμερα, νψρίτερα

Μαγνησίας 11
Μεγαλόσωμη, μελαχρινή, 35άρα, σκληρά χαρακτηριστικά και γεροδεμένη σαν αθλήτρια αλλά με παραπανίσια κιλά, δίνει και αυταρχικό, πιθανόν κατάλληλη για στραπονολάγνους, 4/10

Φ109
κάτω Φωτεινή 6,5/10
άνω Χριστίνα 6,5/10
Και οι δύο καστανές μιλφ, η Χριστίνα ξανθοβαμμένη, με ψιλοπεσμένα φυσικά μέτρια βυζιά, καλοδιατηρημένα κορμιά, χαρωπές φυσιογνωμίες. Τα μουνιά τους είναι μέτριας διατομής και βάθους, δηλ. ούτε σφριγηλά, αλλά ούτε σαν το φρέαρ του Μωυσέως.
Σημαντικό θετικό, είναι συνειδητοποιημένες και πλήρως εναρμονισμένες με τον ρόλο τους. Τον παίρνουν όλον μέσα χωρίς διαμαρτυρίες, δεν βιάζονται, δεν βαρυγκομούν, δεν κάνουν μούτρα.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καποιος να ενημερωσει για διδυμου τι ειναι ανοιχτο τωρα;

sakis2345

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Τροφωνιου 3, Ελένη, ρωσσογκιλφ γύρω στα 60-65 με αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της, τίμια πίπα, γαμηση στα 4 με θέα την κωλαρα της και για τελείωμα, μου έγλειφε κωλο κ αρχιδια την ώρα που τον έπαιζα. Για τους λάτρεις των γκιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα
Μυστη τι ώρες την βρίσκουμε;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Βουλγαρες δεν υπάρχουν καθόλου η κάνω λάθος;
Πρέπει νά’ χει γυρίσει η Έμμυ/Έμιλυ, στο Φωκ 7 ευθεία βάθος (3η βάρδια). Δεν την είδα βέβαια γιατί ήταν δωμάτιο και μετά από κάποια ώρα αναμονής την έκανα, ώστοσο έτσι ανέφερε η τσα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Παιδια τι επεισοδιο εγινε στο μεταξι;
κι εγώ νόμιζα κάτι θα συζητηθεί, εδώ έχουμε τύπους που ξέρουν μέχρι χρώμα βρακί της σερβιτόρας του φούρνου, αλλά έχει πέσει ομερτά...

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
Μυστη τι ώρες την βρίσκουμε;

Εγω πηγα κατα τι 1 το βραδυ, δεν θυμαμαι τι ωρες μου ειπε οτι ειναι, αλλα θυμαμαι μου ειπε κυριακες δεν δουλευει. Το καλο με το συγκεκριμενο σπιτι ειναι οτι δεν εχει πολυ κινηση, και ειναι γενικα πολυ ησυχα

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.256
Πόντοι
456
Τροφωνιου 3, Ελένη, ρωσσογκιλφ γύρω στα 60-65 με αρκετά καλό κορμί για την ηλικία της, τίμια πίπα, γαμηση στα 4 με θέα την κωλαρα της και για τελείωμα, μου έγλειφε κωλο κ αρχιδια την ώρα που τον έπαιζα. Για τους λάτρεις των γκιλφ , την προτείνω ανεπιφύλακτα

ρε νιαμου τι γελατε..μην γαμησουμε καμια γρια...αμεσως να μας βαλετε χαχα :confused::confused::confused:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
κι εγώ νόμιζα κάτι θα συζητηθεί, εδώ έχουμε τύπους που ξέρουν μέχρι χρώμα βρακί της σερβιτόρας του φούρνου, αλλά έχει πέσει ομερτά...
το τι έγινε ή γίνεται ή θα γίνει θα πρέπει να αφορά τον καθένα από μας στο πλαίσιο της αποστασιοποίησης/αποφυγής, όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, όποιος κοιτάει τη δουλειά του δεν έπαθε ποτέ τίποτα! βολτάρεις, αποφεύγεις κανα 2 πράματα, γαμάς και πάμε για άλλα

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
22
Like
1.887
Πόντοι
1.191
Διαβάζω θετικές σχετικά εντυπώσεις για το Μαράκι από Μεγαλεκου και ψήνομαι να πάω να την περάσω ένα μανίκι.:fuck2:

ΑΛΛΑ..... διαβάζω και για κάτι εσωτερικές κύστες στα κωλομαγουλα που έχει και αυτό να πω την αλήθεια με ψιλοξενερωνει με ψιλοαγχωνει και με ψιλοφοβιζει.:undecided:
Επειδή το ίδιο σκέφτηκα αδερφέ γνώμη μου μη πας λογικά δεν θα το ευχαριστηθείς όσο πρέπει

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Διαβάζω θετικές σχετικά εντυπώσεις για το Μαράκι από Μεγαλεκου και ψήνομαι να πάω να την περάσω ένα μανίκι.:fuck2:

ΑΛΛΑ..... διαβάζω και για κάτι εσωτερικές κύστες στα κωλομαγουλα που έχει και αυτό να πω την αλήθεια με ψιλοξενερωνει με ψιλοαγχωνει και με ψιλοφοβιζει.:undecided:

Όλες έχουν κονδυλώματα που ούτως ή άλλως τα περισσότερα δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.

Κάτα πάσα πιθανότητα και εσύ έχεις απλώς δεν έχουν εκδηλωθεί.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Οποιος γνωριζει τσεχικα ας της μιλησει.. και σιγα μην του απαντησει. Ολες απο τη χωρα του Δρακουλα δηλωνουν ισπανιδες, τσεχες, ιταλιδες. Γιατι απο υπηρεσιες ξερουν οτι ειναι ψεκαστε, σκουπιστε, τελειωσατε.. :confused:
όποιος γνωρίζει αλβανικά θα έχει 100% επιτυχία να κάνουν διάλογο....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
το Μαράκι από μεγαλέκου είναι ωραίο κοριτσάκι αν δεν είσαι "ψύρρας", ουδείς τέλειος, επίσης αν είχε κάτι πολύς κόσμος (και γω μαζί) θα το είχαμε αναφέρει/κολλήσει

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Evil καλησπέρα.

Την Μαρία την είχα δει πριν καιρό με πολιτικά και στο πρόσωπο ήταν πάρα πολύ ανθυπομετρια.....5αρι σε εμφάνιση!
Δεν μου άρεσε καθόλου!
Βέβαια περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!

Τώρα από σώμα δεν ξέρω τι παίζει αλλά μάλλον έχει ωραίο όπως γράφουν!
Βέβαια κρατάω τις επιφυλάξεις μου ΠΑΝΤΑ!

Τέλος,

Οι κύστες μάλλον δεν είναι κάτι ανησυχητικό..... απλά είναι αντιαισθητικο!
Βέβαια κάλιστα θα μπορούσε να πάει σε ιδιώτη δερματολόγο χειρούργο να τις αφαιρέσει με νυστέρι ή λέιζερ!
Τόσα λεφτά βγάζουν!
Ας δώσουν και μερικά για την υγεία τους!
Φίλε η κοπελα είναι πολύ πολύ μέτρια...
Το είχα γράψει όταν την είχα δοκιμάσει.
Είναι ένα πενταρι 5 σε όλα.
Δεν ξέρω, υπαρχουν πολύ καλύτερες και στο δεκαρικο.
Άποψη μου ότι ούτε για να τη δείτε δεν αξίζει.
Στα τέσσερα δε... άστο καλύτερα.
Χίλιες φορές η μουνάρα Χριστίνα η γνωστή που την είδα απόψε στο πορμομολ αριστερά κάτω β βάρδια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Τύπε αυτή που ήταν Μεγαλεκου υπογα?

Με το αποστειρωμενο πρόγραμμα?

Και με τα δερματικά εξογκώματα τύπου μανιτάρια στην πλάτη?

Αυτήν λες?
Αποστειρωμένα προγράμματα και κονδυλώματα στην πλάτη λες και τριφτηκε κανας πλατολαγνος πάνω της.

Τραβά φίλε μου χισιναου να βρεις αεροσυνοδούς με 20 ευρώ

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
φυλης86β κολομβιανη πιτσιρικα με δυνατο κορμι ονοματι μαρισα,παμε τωρα στα υπολοιπα,πιπα κατω του μετριου,συννενοηση μπουζουκι μιας και ουτε τα βασικα αγγλικα δεν ηξερε και συμμετοχη μηδαμινη λες και γαμουσες πλαστικη κουκλα,δευτερη και τελευταια φορα με λατινα γιατι και πριν 2 εβδομαδες στο ιδιο σπιτακι ειχα γαμησει αλλη μια παρομοια στα ιδια χαλια,ντος πουτσος φινιτο λοιπον και συνεχιζουμε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom