Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Φωκαιας 19, 00:00-07:00Που την βρίσκουμε την Ίνα συναγωνιστή και τι βαρδυα;;
Φωκαιας 19, 00:00-07:00Που την βρίσκουμε την Ίνα συναγωνιστή και τι βαρδυα;;
δεν πρεπει να είναι η μαγνησίας αυτή....κάποιος αλλος δρομος είναι...Μια ρομαντική φωτό απο το Μαγνησίας 1Α καθως περνουσα νωρίτερα:
Η Μαγνησίας είναι 1000%δεν πρεπει να είναι η μαγνησίας αυτή....κάποιος αλλος δρομος είναι...
Τι ωρες ειναι εκει το κοριτσι?εγχειρισμενη?Έχει αναφερθεί πολάκις ναι και η τύπισα/ος στην πρώτη ματιά είναι εντυπωσιακή/ός γυαλίζει και ολόκληρη/ος, δεν έχω θέμα με τις προτιμήσεις κανενός αλλα ο τσάτσος που είναι οκ σε γενικές γραμμές, έχω παρατηρήσει ότι πρώτα την παρουσιάζει την φωνάζει και με καθυστέρηση αναφέρει οτι είναι τράνς, είναι καλός πωλητής ... χαχαχαχ.
Ντιάνα? Πέρασες καλά?Η Μαγνησίας είναι 1000%
Μύστη @Junax για πάρτη σου πόρνε μου τράβηξα αυτήν τη φώτο.
Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Μείνε μαζί μου έγκυος είμαι πολύ φερεγγυος.... Το είπε ο πλανηταρχης πριν κάποια χρόνιαΗ Μαγνησίας είναι 1000%
Σε ευχαριστώ τύπε μου για την αφιέρωση! Αλλά κράτα μυστικές τις τεχνικές ΑΚΑΠΟΤΗΣ γαμευσης... Διότι η γνώση είναι δύναμη!Η Μαγνησίας είναι 1000%
Η αυτό ή έχεις φάει πόρτα ευγενικά.Τι έχει παιχτεί με την Ιζαμπέλα στο λιωσιων σήμερα. Πέρασα ξανά πέρασα και ξανά πέρασα και έχει back to back to back 2 δωμάτια όλο μισάωρο έλεγε η τσα2. Επέστρεψε στα παλια της Στανταρ,? τότε που ήταν σκυλί του πολέμου
Το έλεγε σε όλους. Και όντως λίγο που έκατσα πήγαινε σερί στα δωμάτιαΗ αυτό ή έχεις φάει πόρτα ευγενικά.
Φιλε καλο βραδυ !!! Που και τι ωρες την βρισκουμε την ΙΝΑ , Ευχαριστω !!!!!!!!Μια απ τα ίδια κι εγω
Πηγα δεύτερη φορα την περασμένη παρασκευή και ειχα την ίδια καταπληκτική εμπειρία με την πρώτη.
Μου ρούφηξε τον πούτσο στο στόμα χωρίς να παροτρύνει ουτε προφυλακτικό
Επίσης ζήταγε ασταμάτητα γλωσσοφιλα...
Απο την αλλη την θεωρώ λιγο απροσεκτη στο θέμα ασφάλειας
Αφου όπως ειπα ούτε λογος για προφυλακτικό
Επίσης πολλές φορές τριβοταν και κόλλαγε πανω μου με αποτέλεσμα να υπάρχει στενή επαφη του πουτσου μου γύρω απο τα γεννητικά της, ισως μερικες φορες να ηρθαν και σε επαφή..
Οπως και για το προφυλακτικό που έμεινε μεσα της οπως ειχα γραψει στην πρωτη μου αναφορά για την ινα..
Παρ ολα αυτα εχει μπει στη λίστα μου με τα στάνταρ
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 είναι η Μαρία από Ουκρανία..πολύ μέτρια εμφάνιση με σπυριά στο Κόλο , λίγο πεσμένο βυζί , μοιάζει για μεγαλύτερη, επίσης μύριζε λίγο η ανάσα τις τσιγάρο.στο δεκαδικό οκ απλά για ξεφορτωμα
Το έγραψε προηγουμένως ο άνθρωπος...Φιλε καλο βραδυ !!! Που και τι ωρες την βρισκουμε την ΙΝΑ , Ευχαριστω !!!!!!!!
Καλησπερα , δηλαδη τοσο πολυ κοπο θελει εσυ η οφιλος να γραψετε 2 λεξεις ( μια διευθυνση και ωρες ). Κριμα !!!!Το έγραψε προηγουμένως ο άνθρωπος...
Φωκαιας 19, 00:00-07:00
Καλησπερα , δηλαδη τοσο πολυ κοπο θελει εσυ η οφιλος να γραψετε 2 λεξεις ( μια διευθυνση και ωρες ). Κριμα !!!!