Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 172 άτομα (4 μέλη και 168 επισκέπτες)

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πριν μία ώρα γάμησα την καινούργια Μαρία από Ουκρανία.:rockon: Το μωράκι είναι 25 χρονών περίπου και θυμίζει αμυδρά την Νατάσα από Κολωνού 30. Μιλήσαμε στα Ρώσικα και έπειτα έπεσαν στοματοφιλα και λίγα γλωσσοφιλα. Ελεύθερο στοματικό δεν δοκίμασα παρόλο που ανακοινώθηκε. Δυστυχώς δεν φαίνεται να καυλώνει από το πινέλο, όμως γουστάρει άγριο γαμησι...:zfuck: Χύσιμο σε ιεραποστολική στάση με στοματοφιλα, χαλαρωτικοι εναγκαλισμοι κι αντίο. Ενδεχομένως να τιμηθεί εκ νέου. Αυτά...:hi:
Τι ώρες είπατε είναι; Πρωινές; Η κάθεται και απογιωμα;

gio1981

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
501
Πόντοι
21
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο Ιασονος 37 εθεάθη τρανς ονόματι Έλενα με απίστευτο σώμα , πεταχτό κωλί και σιλικόνουχο βυζι 2,5 …. στα 10 € …

Donpoutso

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Εχει καποιος νεα αλβανιδας ονοματι μπελα 40+ απο μεταξουργειο ιασονος 31(το βρηκα κλειστο μονιμα) μηπως την εχει δει καποιος καπου αλλου….ηταν με ενα γυφτακο αδερφη για τσατσο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στο Ιασονος 37 εθεάθη τρανς ονόματι Έλενα με απίστευτο σώμα , πεταχτό κωλί και σιλικόνουχο βυζι 2,5 …. στα 10 € …
Όλοι εδώ μέσα στο νημα αυτο, εκτός από έναν, είμαστε αρσενικοι. Δε μας ενδιαφέρουν τα Οτομποτς.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Θα εγλυφες αξυριστο μουνι;
Εγω πάντως οχι και νομιζω το ιδιο ισχύει και για τις ίδιες.

Εγώ πάντως τύπε άμα πετύχω αξύριστο μουνί την βάζω κατευθείαν να το πλύνει μπροστά μου θέλει δε θέλει... και στο καπάκι το ψεκάζω μ'ένα σπρέι για μουνόψειρες...

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
287
Πόντοι
280
Συναγωνιστες η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα μελαχροινη με φουλ προγραμμα που ειναι τωρα απογευματινη βαρδια στο Ελλης 3 , ειναι αυτη που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογειο?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Συναγωνιστες η Μαρια η αλβανιδα με την κωλαρα μελαχροινη με φουλ προγραμμα που ειναι τωρα απογευματινη βαρδια στο Ελλης 3 , ειναι αυτη που δουλευε πριν Διδυμου 18 υπογειο?
Nai,έχει δουλέψει και πιο παλιά πάλι στο Έλλης

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πωρε ρε τι μας θύμησες … τι μουνια γαμουσαμε στο 10 αρικο πριν τον κορωνοιο στα 30 άρια της κολωνου. Ζήνα - ιόνέλα - Αλινα - Εύα - Νατάσα - Ολγα … σίγουρα ξεχνάω και μερικές . Πάνε όλες χάθηκαν
Άστα τύπε μου... Περασμένα μεγαλεία! :woldman: Βέβαια, τσεκαρε το Βέργας 3, όπου παίζουν μπάλα δύο γκόμενες από την πάλαι ποτέ εποχή του Κολωνού 30. :kiss-mark: Η κυρία Βέρα αξέχαστη φυσικά! Από τις τοπ υπηρεσίες που έχουν περασει από τον πορνικο χώρο...:rockon:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Έχει αναφερθεί σε παλαιότερα posts, συναγωνιστή. Κάποιος, μάλιστα, έγραψε ότι έφαγε φόλα και ότι έφυγε άχυστος.

Tso kai lo

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Like
321
Πόντοι
20
Μια απ τα ίδια κι εγω
Πηγα δεύτερη φορα την περασμένη παρασκευή και ειχα την ίδια καταπληκτική εμπειρία με την πρώτη.
Μου ρούφηξε τον πούτσο στο στόμα χωρίς να παροτρύνει ουτε προφυλακτικό
Επίσης ζήταγε ασταμάτητα γλωσσοφιλα...

Απο την αλλη την θεωρώ λιγο απροσεκτη στο θέμα ασφάλειας
Αφου όπως ειπα ούτε λογος για προφυλακτικό
Επίσης πολλές φορές τριβοταν και κόλλαγε πανω μου με αποτέλεσμα να υπάρχει στενή επαφη του πουτσου μου γύρω απο τα γεννητικά της, ισως μερικες φορες να ηρθαν και σε επαφή..
Οπως και για το προφυλακτικό που έμεινε μεσα της οπως ειχα γραψει στην πρωτη μου αναφορά για την ινα..

Παρ ολα αυτα εχει μπει στη λίστα μου με τα στάνταρ
Που την βρίσκουμε την Ίνα συναγωνιστή και τι βαρδυα;;

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Θα καταγράψω το ονομα...καθοτι λαθε φορα που περνάω απο το συγκεκριμένο σπιτι το πορνοενστικτο μου με αποτρέπει
Άστα τύπε μου... Περασμένα μεγαλεία! :woldman: Βέβαια, τσεκαρε το Βέργας 3, όπου παίζουν μπάλα δύο γκόμενες από την πάλαι ποτέ εποχή του Κολωνού 30. :kiss-mark: Η κυρία Βέρα αξέχαστη φυσικά! Από τις τοπ υπηρεσίες που έχουν περασει από τον πορνικο χώρο...:rockon:

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Δ
Άστα τύπε μου... Περασμένα μεγαλεία! :woldman: Βέβαια, τσεκαρε το Βέργας 3, όπου παίζουν μπάλα δύο γκόμενες από την πάλαι ποτέ εποχή του Κολωνού 30. :kiss-mark: Η κυρία Βέρα αξέχαστη φυσικά! Από τις τοπ υπηρεσίες που έχουν περασει από τον πορνικο χώρο...:rockon:Εν
Δεν φαίνεται να υπαρχει κριτικη στον οικο φια το συγκεκριμένο πορνιδιο

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Έχει αναφερθεί πολάκις ναι και η τύπισα/ος στην πρώτη ματιά είναι εντυπωσιακή/ός γυαλίζει και ολόκληρη/ος, δεν έχω θέμα με τις προτιμήσεις κανενός αλλα ο τσάτσος που είναι οκ σε γενικές γραμμές, έχω παρατηρήσει ότι πρώτα την παρουσιάζει την φωνάζει και με καθυστέρηση αναφέρει οτι είναι τράνς, είναι καλός πωλητής ... χαχαχαχ.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 είναι η Μαρία από Ουκρανία..πολύ μέτρια εμφάνιση με σπυριά στο Κόλο , λίγο πεσμένο βυζί , μοιάζει για μεγαλύτερη, επίσης μύριζε λίγο η ανάσα τις τσιγάρο.στο δεκαδικό οκ απλά για ξεφορτωμα

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Live τώρα ( αν ξεχνάω λεπτομέρειες συγχωρέστε με.κακη μνήμη):
Φιλιππίδου 11β Ίνες ξανθιά νταρτανοπαχουλη ελεύθερο στοματικό
Φιλιππίδου 11 α Νάταλι ελεύθερο στοματικό
Φώκαιας 27β ημιόροφος Βαλέρια μελαχρινό με ασιατικά χαρακτηριστικά.την μια κάνει ελεύθερο στοματικό, την άλλη κάνει απλό.
Φώκαιας 27β όροφος Κορινα.ξανθια νταρντανα γυναικάρα αλλά με περιορισμένη διάθεση να ικανοποιήσει.
Διδυμου 27 Μιλένα και Βικτώρια.
Προς Φυλής 109 όλα κλειστά λόγω λαϊκής
Περγάμου 1 όροφος Καινούργια "κοπέλα" ο θεός να την κάνει ,για μερακλήδες .Ντιανα χοντρή θειτσα ξανθιά φουλ αδιάφορη,ελεύθερο στοματικό και μπορεί και τελειωτικο .Εβελίνα δε σε πρόλαβα γμτ .

Καλή συνεχεια

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Σε συνέχεια της ενημέρωσης του VREP, Μαραθώνος και Αχιλέως η Σοφία, ξανθιά νταρντανογυναίκα, στη μέση στο υπόγειο το Μοντέλο ΙΚΕΑ Όλγα, από τις πιο ωραίες παρουσίες σε μπουρδέλο αλλά τι να το κάνεις... Δεξιά το πιπινολουκουμάκι Κέρυ.
Φυλής 84A η ψηλή καλλίγραμμη perfect ass διοπτροφόρος σπανιόλα Καρολίνα με πλήθος κόσμου.
Διδύμου 8Α, Βερόνικα, γλυκύτατο ξανθό μιλφάκι με cim

Τελευταία τροποποίηση:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Έχει αναφερθεί σε παλαιότερα posts, συναγωνιστή. Κάποιος, μάλιστα, έγραψε ότι έφαγε φόλα και ότι έφυγε άχυστος.
Κρίμα ρε γμτ... Στο δεκάρικο στο Κολωνού 30 "ελάτε και πάνω, πολύ καλό sex", ήταν μία από τις τακτικές επιλογές μου. Στο εικοσάρικο τώρα την έχω πάρει δύο φορές χωρίς παράπονο, αλλά μάλλον υπάρχει και η... γνωριμία.:cheesy: Ίσως αφήνεται επιλεκτικά,ή με κάποιους, δικαίως ή αδίκως,στραβώνει και φολιάζει.:(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom