Nontasnontas69
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Που ακριβώς Λιοσίων είναι ;Ισχύει ισχύει. Κάποιες μέρες έχει τρελό χαβαλε
Που ακριβώς Λιοσίων είναι ;Ισχύει ισχύει. Κάποιες μέρες έχει τρελό χαβαλε
Εξυπακούεται ότι είναι και νόμιμοΓια μένα κακώς,οι χώροι ήταν αξιοπρεπέστατοι και καλοσυντηρημένοι πάνω και κάτω,περνούσαν κατά καιρούς μουνάρες σε όλες τις βάρδιες που έκαναν γαμησάρες,το... δεύτερό μου σπίτι είχε γίνει για μια τριετία σχεδόν... Τώρα,κλάφτα Χαράλαμπε...
Στο 73Που ακριβώς Λιοσίων είναι ;
Επίσης γαμησε την γνωστή από
Μαραθώνος 59 και
Βέργας 3
Λολιτα...
Βέβαια είναι η γνωστή
Ινκα από Λιοσίων 73Α και 73Β λίγο παλαιότερα.
Δεν θα πω κάτι για την κυρία διαβάστε στις κριτικές όσοι θέλετε.
Over
Αστυνομική επιχείρηση σε έξι οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας - Δώδεκα συλλήψεις
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνώνwww.protothema.gr
Και εσένα τι σε νοιάζει;
Πάνε σε μπουρδελα οι πρίγκιπες;
Αλίνα, Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο, κωλάρα, μπουτάρες, 3,5 βυζί, ηλικία περίπου 55. Παλαιότερα δούλευε Διδύμου 16. Δουλεύει μόνο βάδυ, πέρα παρά μέρα.καλησπερα!που θα βρουμε μεγαλο κωλο???μπαμπατσικο δηλαδη!!!καλα μησια!!
Φιλε τον δινεις η τον παιρνεις εκει που πας μετα???Φυσικά μηχανη στο πανω μέρος για να μη μοιάζει με μουνι και ξυραφάκι τις αρχιδομπαλες και τα πέριξ
Πλυσιμο καλα μεσα απ το πετσακι, βαθυ πλύσιμο κωλοτρυπίδας
Ξύρισμα λαιμού και σβερκου, after shave
Αποσμητικό σε μασχάλες
Τριμαρισμα τριχών μύτης
Καθάρισμα αυτιών με μπατονετα
Πλύσιμο δοντιών
Στέγνωμα μαλλιών και χτένισμα συνέχεια με κρέμα προσώπου και σώματος
Τελειωτικό με μια ωραία Κολόνια
ναιιιιι την εχω παρει 5φορεςς!!!τετοιο οπλο θελω!!!!Αλίνα, Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο, κωλάρα, μπουτάρες, 3,5 βυζί, ηλικία περίπου 55. Παλαιότερα δούλευε Διδύμου 16. Δουλεύει μόνο βάδυ, πέρα παρά μέρα.
τον νου μας για πιο πραγμα?απο ποτε απαγορευεται να ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ?εντωμεταξυ επειδη το νομικο συστημα ειναι ΣΚΑΤΑ γνωριζω τα αντιμετρα τους και θα τα χρησιμοποιησω εναντιον τους σε περιπτωση που ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να με συλλαβουνΕνημερώνω τους μπουρδελιάρηδες να έχουν το νού τους.
Ζανινα δυναμη παρότι ΡουμάναΔοκιμή πριν λίγο με Τζανινα από Φώκαιας 25 όροφο,Ρουμάνα στυλ μπαργουμαν σε σκυλαδικο στην Πετρούπολη.Ψευτικα χείλια,πλαστικο κακοφτιαγμένο βυζί,καλό γενικά σώμα.Μεσα καυλιάρα,ζεστή,ακαποτη πίπα με παιχνιδάκια στο γαμησι αντέχει που λυ.
Την προτεινω 7,5/10
Τι συμβαίνει, ρε μάγκες; Εκτιμώ, ότι εμφανίζεται στο προσκήνιο μία νέα θεωρία συνομωσίας, η οποία θέλει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο, εναντίον των σεξουαλικά ενεργών, straight, ανδρών. Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει αντικατάσταση κοριτσιών, τα οποία εργάζονται στα μπουρδέλα και στην θέση τους τοποθετούνται τραβέλια. Η αρχή έγινε με το Περγάμου 1, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα το πρώτο ladyboy. Θεωρήθηκε κάτι το εξωτικό και ξεχωριστό, για τους οίκους και ουδείς αντιλήφθηκε, τι πραγματικά συνέβαινε στην πιάτσα. Ακολούθησαν κάποιες αναφορές, για μία ανώμαλη τσατσά, στον όροφο της Φιλιππίδου 11, η οποία χούφτωνε τους πελάτες, έμπαινε μέσα στα δωμάτια, τους πίπωνε και τους έγλειφε τα αρχίδια. Αποδείχθηκε, τελικά, ότι ήταν Trans και οι περισσότεροι το πέρασαν στο ντούκου, κάνοντας μάλιστα και χαβαλέ. Στην συνέχεια, εμφανίστηκε ένα τραβεστί, στο Ιάσωνος 37, το οποίο φολιάζει κόσμο. Σήμερα διάβασα για δύο νέα τραβέλια, τα οποία θα εκδίδονται στην Φυλής, στην μεταμεσονύκτια βάρδια. Το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν βάλουμε στην εξίσωση, ότι ταυτόχρονα εξαφανίζονται οι κοπέλες, τότε υπάρχει θέμα. Αναμένω τις εξελίξεις, που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Ίδωμεν ή μάλλον οψόμεθα.Τα πρώτα ΤΡΑΝΣ εμφανίστηκαν...
Βασικά άμα παίζεις ρώσικη ρουλέτα και είναι τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς, καλύτερα πήγαινε με καμιά άλλη. Κι εσένα άμα δεν μπορούσες να έχεις σταθερή απόδοση στη δουλειά σου, θα σε απολύανε.Πήρε κανένας την Ιζαμπέλα από Λιοσίων ; Τώρα που γύρισε ; Αξίζει μέσα; Τώρα που ήρθε ξανά εννοώ . Για πάλι ξέρω έχω δοκιμάσει και δρν μου άρεσε
Εγώ δεν είχα περάσει καθόλου καλά, αλλά βλέπω κριτικές και κόσμο που την ψάχνει , όποτε ήθελα να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Ειδικά τώρα που γύρισε , μηπως γύρισε ανανεωμένη, γιυτο ρώτησα μηπως την δοκίμασε καποιοςΒασικά άμα παίζεις ρώσικη ρουλέτα και είναι τη μια έτσι και την άλλη αλλιώς, καλύτερα πήγαινε με καμιά άλλη. Κι εσένα άμα δεν μπορούσες να έχεις σταθερή απόδοση στη δουλειά σου, θα σε απολύανε.
Εγώ μία φορά πέρασα σούπερ, μία νορμάλ και την τελευταία μετά από ένα χρόνο άθλια, αφού τσακωθήκαμε και την έδιωξα. Μάλλον είναι ανάλογα τα κέφια της ή απλά εγώ ανέπνεα λάθος.Εγώ δεν είχα περάσει καθόλου καλά, αλλά βλέπω κριτικές και κόσμο που την ψάχνει , όποτε ήθελα να δώσω δεύτερη ευκαιρία. Ειδικά τώρα που γύρισε , μηπως γύρισε ανανεωμένη, γιυτο ρώτησα μηπως την δοκίμασε καποιος
Τι συμβαίνει, ρε μάγκες; Εκτιμώ, ότι εμφανίζεται στο προσκήνιο μία νέα θεωρία συνομωσίας, η οποία θέλει την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να έχει θέσει σε εφαρμογή ένα ύπουλο σχέδιο, εναντίον των σεξουαλικά ενεργών, straight, ανδρών. Εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει ξεκινήσει αντικατάσταση κοριτσιών, τα οποία εργάζονται στα μπουρδέλα και στην θέση τους τοποθετούνται τραβέλια. Η αρχή έγινε με το Περγάμου 1, όπου έκανε επίσημη πρεμιέρα το πρώτο ladyboy. Θεωρήθηκε κάτι το εξωτικό και ξεχωριστό, για τους οίκους και ουδείς αντιλήφθηκε, τι πραγματικά συνέβαινε στην πιάτσα. Ακολούθησαν κάποιες αναφορές, για μία ανώμαλη τσατσά, στον όροφο της Φιλιππίδου 11, η οποία χούφτωνε τους πελάτες, έμπαινε μέσα στα δωμάτια, τους πίπωνε και τους έγλειφε τα αρχίδια. Αποδείχθηκε, τελικά, ότι ήταν Trans και οι περισσότεροι το πέρασαν στο ντούκου, κάνοντας μάλιστα και χαβαλέ. Στην συνέχεια, εμφανίστηκε ένα τραβεστί, στο Ιάσωνος 37, το οποίο φολιάζει κόσμο. Σήμερα διάβασα για δύο νέα τραβέλια, τα οποία θα εκδίδονται στην Φυλής, στην μεταμεσονύκτια βάρδια. Το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εάν βάλουμε στην εξίσωση, ότι ταυτόχρονα εξαφανίζονται οι κοπέλες, τότε υπάρχει θέμα. Αναμένω τις εξελίξεις, που θα προκύψουν τις επόμενες ημέρες, για να βγάλω τα συμπεράσματα μου. Ίδωμεν ή μάλλον οψόμεθα.