Πήγα λατινες Φωκαίας νομίζω είναι μπλε πόρτα και αριθμος 25 αν δεν κάνω λαθπς , ακαποτες πίπες δεν κάνουν αυτά είναι γνωστά.. πρόγραμμα γνωστό ( γλείψιμο μουνι κωλο μ Αφήνουν , εμένα προσωπικά δεν μου έχει πει οχι καμια, όποτε θεωρω ότι δίνουν απλόχερα την άδεια σε όλους). Προσοχή ομως το αναφέρω ξανά, οππιος κατάλαβε κατάλαβε.
Μην κάνετε μαλακιες ! προσέχετε τον εαυτό σας’
Πήρα μια με χοντρό κωλο, τεράστια κωλαρα υπέροχη, ωραίο πρόσωπο (μου θύμιζε Παυλίδου Σοφία την γυφτισα πορνοστάρ) αδιάφορη μέσα καθόταν απλά να τον φάει ( έχυσα πάνω στην κωλαρα της ήθελα κωλοτρθπιδα αλλά φοβήθηκα να ρωτήσω για χυσιμο εκεί μην ακούω γκρίνια)
Συνήθως περνώ λιλι Λινα κάπως έτσι ( την έπαιρνα συνέχεια αλλά την έκοψα γιατι η λέξη προσοχή και αυτή δεν πάνε μαζί )
Μην κάνετε μαλακιες ! προσέχετε τον εαυτό σας’
Πήρα μια με χοντρό κωλο, τεράστια κωλαρα υπέροχη, ωραίο πρόσωπο (μου θύμιζε Παυλίδου Σοφία την γυφτισα πορνοστάρ) αδιάφορη μέσα καθόταν απλά να τον φάει ( έχυσα πάνω στην κωλαρα της ήθελα κωλοτρθπιδα αλλά φοβήθηκα να ρωτήσω για χυσιμο εκεί μην ακούω γκρίνια)
Συνήθως περνώ λιλι Λινα κάπως έτσι ( την έπαιρνα συνέχεια αλλά την έκοψα γιατι η λέξη προσοχή και αυτή δεν πάνε μαζί )