vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Εμένα μου συνέβη στο πάνω. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και με το κάτω σε άλλον.Ποιο από τα 2?
Εμένα μου συνέβη στο πάνω. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και με το κάτω σε άλλον.Ποιο από τα 2?
κοίταξε, κι εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δωράκι έξτρα κάποια κορίτσια αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις κι όχι στο 50αρικο. Είναι η εξαίρεση κι αν σου τύχει.Σίγουρα το στούντιο θέλει αρκετή έρευνα, πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές να πάρω πολύ VFM υπηρεσίες και στο 50ρικο να έχω όλο το πακέτο (γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, ελεύθερο στοματικό) χωρίς να μου ζητήσουν +20.
Εντάξει τύπε δε θυμάμαι αν έπαιρνα και τα 3 έξτρα που αναφέρω, ούτε λέω ότι εγώ ήμουνα ο προνομιούχος απαραίτητα. Αν και βγαίνουμε οφφτόπικ, για να μη νομίζεις ότι κοροιδεύω, θα αναφερθώ σε 3 συγκεκριμένες περιπτώσεις:κοίταξε, κι εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δωράκι έξτρα κάποια κορίτσια αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις κι όχι στο 50αρικο. Είναι η εξαίρεση κι αν σου τύχει.
Πάντως το να πάρει κανείς όλο το πακέτο πληρώνοντας το απλό των 50€ το θεωρώ εντελώς εξωπραγματικό - και ΔΕΝ υπονοώ κάτι για την αξιοπιστία σου.
Κι από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι μια κοπέλα δώσει στον Α όλο το πακέτο στα 50, τότε ο Β που θα δώσει τα 100 πιάνεται μαλάκας. Μάλλον αντιεπαγγελματικό, δεν είναι;
Γράψε κριτικήτο απόγευμα στο μεσημεριανο κυριακατικο υπνο, ειδα στον υπνο μου, μια παλια εκδιδόμενη της φυλής.
Συμμερίζομαι την άποψη σου σθεναρά! Θέλουν κρέμασμα οι τυποι!Περί ακαποτου!
Πριν ενάμιση χρόνο στο Μεταξουργείο, πήγε να γαμησω την .. ( προφανως δεν ανέφερα όνομα γιατί δεν είναι σωστό για την κοπέλα), εκεί που περίμενα να την γαμησω , βγαίνει από το δωμάτιο κλαίγοντας , έκλαιγε σαν να μην υπάρχει αύριο, βγαίνει ο Πακιστανός τρέχοντας και φεύγει , η Τσατσα κατάλαβε αγκάλιασε την κοπέλα, και εγώ πραγματικά την λυπήθηκα , ήταν 18- 19 χρόνων κορίτσι νέο, ο τύπος έβγαλε το προφυλακτικό ενώ την είχε στα 4 και έχυςε μέσα και δεν το κατάλαβε η μικρή γιατί ήταν οι πρώτες μερες της.. θεωρώ απαράδεκτο αυτό το γεγονός, γιατί :
Επιλέγει να είναι ιερόδουλη είναι δικαίωμα της, το να χύσεις μέσα ενώ δεν το επιτρέπει το θεωρώ σαν βιασμό !
Το να κινδυνεύει η κοπέλα να κολλήσει πχ aids γιατί Εσυ ήθελες να χύσεις μέσα το βρίσκω απαράδεκτο.
Θα συμφωνούσα αν το πρόσφερε η κοπέλα , όταν ομως δεν θέλει κάτι δεν μπορείς να την εξαναγκάσεις!
Ιερόδουλη είναι όχι σκουπίδι για να φερθείς έτσι!
Μου έχει τύχει σε πολλές ιεροδουλες να φοβούνται μην βγάλω την κάποτα και να της ρωταω ρε πας καλά γιατί να την βγάλω;
Και πάντα μου απαντάνε συνηθωσ: πολλοί να ξέρεις το κάνουν ..
Όποτε Μαζευτείτε με τις ακαποτες μαλακιες σας!
πραγματικά αν ήμουν προστασία σε οίκο και συνέβαινε κάτι τέτοιο σε κοπέλα θα γαμουσα τον πελάτη μέχρι να μην υπάρχει αύριο!
Σεβασμός στους ανθρώπους !
Προσυπογραφω!xaxxaaxxxxa οντως τωρα?σε πια πηδηχτιρια ζητανε?πραγματικα μην κανετε μαλακια κ δωσετε τπτ παραπανω γιατι μετα γεια σας
Συμφωνώ κι εγώ! Τα ΑΚΑΠΟΤΑ οφείλουν να γίνονται πάντα με συναίνεση της κοπέλας και του πελάτη! Βέβαια, τυχόν ακουσιοι κρεμπιεδες είναι αναπόφευκτοι και αποτελούν μέρος της επικινδυνότητας του πορνικου λειτουργήματος.Συμμερίζομαι την άποψη σου σθεναρά! Θέλουν κρέμασμα οι τυποι!
Τώρα είσαι ωραίος...!Συμφωνώ κι εγώ! Τα ΑΚΑΠΟΤΑ οφείλουν να γίνονται πάντα με συναίνεση της κοπέλας και του πελάτη! Βέβαια, τυχόν ακουσιοι κρεμπιεδες είναι αναπόφευκτοι και αποτελούν μέρος της επικινδυνότητας του πορνικου λειτουργήματος.
Τη απισκευτηκα και εγω αλλα ειχε πολυ κίνηση και εφυγα..Μετα από μεγάλη αποχη από την πιάτσα ετιμηθει ο Άννα από Ιωαννίνων όροφος.
Καλο δυνατό μιλφ υπακουο που ιδρώνει την φανελλα
Για το αυταρχικό θα πηγαίνουν.Φυλής 84 Α η Άννα τάι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, 69 και αυταρχικό. Τα δωμάτια γεμάτα. Κάτι άλλαξε και έβαλε μυαλό ή μας δουλεύουν κανονικά;
Εγω περασα σημερα, 50% χειροτερη απο την προηγουμενη φορα. Δεν με αφησε να την ακουμπησω και στο τελος εβαλε προφυλακτικο σε ημιλιποθυμο πεος. Απογοητευση.Φυλής 84 Α η Άννα τάι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, 69 και αυταρχικό. Τα δωμάτια γεμάτα. Κάτι άλλαξε και έβαλε μυαλό ή μας δουλεύουν κανονικά;
Η αννα ται εγώ που είχα πάει μήνες πριν ( ενώ όλοι λέγανε εδώ μέσα ουι δεν κάνει ακαποτη πιπα) σε εμένα έκανε από μόνη της χωρίς να το ζητήσω. Είχα κάτσει κιόλας να την πηδήξω άγρια όσο ήθελα.. Ισως επιλέγει ανάλογα τον πελάτη αν είναι ωραίος η όχι ; Τι να πωΦωκαίας 25 Λάουρα μιλφ λατίνα με ελεύθερο στοματικό & 69
Φωκαίας 13 αριστερά κλειστό
Φωκαίας 13 δεξιά η πιπινοφόλα Ναταλί και η Κλεοπάτρα με βυζιά μέσα σε κόκκινο διχτυωτό
Φυλής 86Α η Ντιάνα
Φυλής 86Β η πιπινολατίνα Μελίσσα.
Φυλής 84 Α η Άννα τάι, ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό, 69 και αυταρχικό. Τα δωμάτια γεμάτα. Κάτι άλλαξε και έβαλε μυαλό ή μας δουλεύουν κανονικά;
Λιοσίων 73 κάτω η Κωνσταντίνα
Λιοσίων 73 πάνω η Ameliya κοντοπούτανη μελαχρινή και η Yana ζουμπουρλούδικη με ράστα και διχτυωτό