Περί ακαποτου!
Πριν ενάμιση χρόνο στο
Μεταξουργείο, πήγε να γαμησω την .. ( προφανως δεν ανέφερα όνομα γιατί δεν είναι σωστό για την κοπέλα), εκεί που περίμενα να την γαμησω , βγαίνει από το δωμάτιο κλαίγοντας , έκλαιγε σαν να μην υπάρχει αύριο, βγαίνει ο Πακιστανός τρέχοντας και φεύγει , η Τσατσα κατάλαβε αγκάλιασε την κοπέλα, και εγώ πραγματικά την λυπήθηκα , ήταν 18- 19 χρόνων κορίτσι νέο, ο τύπος έβγαλε το προφυλακτικό ενώ την είχε στα 4 και έχυςε μέσα και δεν το κατάλαβε η μικρή γιατί ήταν οι πρώτες μερες της.. θεωρώ απαράδεκτο αυτό το γεγονός, γιατί :
Επιλέγει να είναι ιερόδουλη είναι δικαίωμα της, το να χύσεις μέσα ενώ δεν το επιτρέπει το θεωρώ σαν βιασμό !
Το να κινδυνεύει η κοπέλα να κολλήσει πχ aids γιατί Εσυ ήθελες να χύσεις μέσα το βρίσκω απαράδεκτο.
Θα συμφωνούσα αν το πρόσφερε η κοπέλα , όταν ομως δεν θέλει κάτι δεν μπορείς να την εξαναγκάσεις!
Ιερόδουλη είναι όχι σκουπίδι για να φερθείς έτσι!
Μου έχει τύχει σε πολλές ιεροδουλες να φοβούνται μην βγάλω την κάποτα και να της ρωταω ρε πας καλά γιατί να την βγάλω;
Και πάντα μου απαντάνε συνηθωσ: πολλοί να ξέρεις το κάνουν ..
Όποτε Μαζευτείτε με τις ακαποτες μαλακιες σας!
πραγματικά αν ήμουν προστασία σε οίκο και συνέβαινε κάτι τέτοιο σε κοπέλα θα γαμουσα τον πελάτη μέχρι να μην υπάρχει αύριο!
Σεβασμός στους ανθρώπους !