Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (24 μέλη και 264 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.060
Πόντοι
4.646
Μύστη, ξέχασες την κόκκινη fanta μετά το τέλος της συνεύρεσης...
Μύστη, απαγορεύεται η Φαντα όσον αφορά τα ΑΚΑΠΟΤΑ!:woldman: Ακολουθώ τη συνταγή του Τζουνη (ενός παλιού ΑΚΑΠΟΤΟΥ μέλους), ο οποίος προκρίνει τις βιταμίνες και το σπαθολαδο, ένα αρχαίο ακαποτο βάλσαμο...:rockon:

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.344
Πόντοι
216
Μια σκατογρια ειναι με περουκα που κανει και καλα τσιμπουκι σπεσιαλ.Αλλα ειναι μινο για ξεφορτωμα τα πολυ χοντραδια.Παραπεουσα Σοβιετα που πνεει τα ολισθια.Δεν χανεις κατι φιλος
Καλησπερα φίλε. Υπηρξαν 2 Σονιες στη Φιλιπιδου. Υπηρχε μια μικροκαμωμενη αλβανιδα, και μια Ρωσσίδα, Η Ρωσιδα με βυζάρες, γαμιόταν και απο κόλο. Εσύ λές μάλλον γιά τη Ρωσίδα, που ηταν και διδύμου 18 κάποτε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.684
Πόντοι
5.827
Προγραμμα πως μαθαινουμε;;Για λιοσιων εβλεπα απο τη σελιδα
Δεν έχουν ακόμα κάποια σελίδα. Ε και που υπάρχει για τα Λιοσίων όλο λάθη έχουν στο πρόγραμμα, οπότε δώρον άδωρον.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.229
Πόντοι
206
Δεν έχουν ακόμα κάποια σελίδα. Ε και που υπάρχει για τα Λιοσίων όλο λάθη έχουν στο πρόγραμμα, οπότε δώρον άδωρον.
Δεν εχεις αδικο,το παλιο το δικο τους ηταν πιο αξιοπιστο μετα ηρθε ο καπιταλισμος στην ενημερωση...οποτε φωκαιας οταν λειπουν απο λιοσιων....

mrkaza

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
246
Πόντοι
20
Λοιπόν καθώς έγιναν παρεξηγήσεις πήγα σήμερα μονο για να επιβεβεώσω το όνομα , ειναι πραγματι ή Σόνια
Όπως είπα διπλα στο πορνο mall μαυρη πορτα θα ήταν εκεί μεχρι της 2200 μου ανάφεραν.
είχε αλλη μια αδυνατούλα αλλά φυσιολογική απο Αλφα το ονομα της και την Trans .
Η Σόνια ειναι η Petite που κάτι πρέπει να κάνει για το χαμόγελο της που είναι τόσο μικροκαμομένη που παρεξηγίσε με μέτρια πίπα σε απλό αλλά χωρίς να κλεβει, αν σου αρέσει το Petite είναι οκ

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.394
Πόντοι
4.006
πραγματικα κριμα για την κοπελα ,δεν φτανει π τον ανεχτηκε να την πηδηξει ,ηθελε κ ακαποτο το γαμιδι,κριμα ,νεα κοπελα κ εκει στα ξαφνικα να περνει μεσα της χωρις να το θελει τα φλοκια τ βρομιαρη,κ που ξερει τι αρωστιες κουβαλουσε ,κριμα
Όχι και ανέχτηκε …Πληρώνονται για να τις γαμουμε … Όσο αναφορά το ακαποτο συμφωνώ και φυσικά είναι απαράδεχτο και είναι σαν βιασμός

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.030
Πόντοι
201
μιας κ αναφερθηκε εδω αλλα κ στους διπλα για την Λολιτα,π καποιος την βα8μολογησε σαν εμφανιση 9,3 στα 10 αλλα εγω την ειχα δει πριν κατι βδομαδες στο βεργας αλλα ναι μεν εμφανισημη αλλα οχι κ 9,3 ,δεν μπηκα γιατι μυρισα φολα ,που αξιζει να πεταξω 20ρικο σ αυτην ή στη Ντιανα απο φυλης,π η Ντιανα μ κανε πιο πολυ κλικ

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.030
Πόντοι
201
κ κατι τελευταιο κ σορρυ για το spam,ποσο βαθμολογια βαζετε σε Λολιτα κ ποσο σε Σαμπινα?βαση μονο εμφανισης,επειδη καποιος ειχε πει οτι της μιαζει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.684
Πόντοι
5.827
μιας κ αναφερθηκε εδω αλλα κ στους διπλα για την Λολιτα,π καποιος την βα8μολογησε σαν εμφανιση 9,3 στα 10 αλλα εγω την ειχα δει πριν κατι βδομαδες στο βεργας αλλα ναι μεν εμφανισημη αλλα οχι κ 9,3 ,δεν μπηκα γιατι μυρισα φολα ,που αξιζει να πεταξω 20ρικο σ αυτην ή στη Ντιανα απο φυλης,π η Ντιανα μ κανε πιο πολυ κλικ
Τη δοκίμασα, κάνει υπερ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Επιβεβαίωσα και αυτό που έγραψε ένας συναγωνιστής ότι μπαίνει στο δωμάτιο πριν προλάβεις να βγάλεις τα ρούχα σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.684
Πόντοι
5.827
κ κατι τελευταιο κ σορρυ για το spam,ποσο βαθμολογια βαζετε σε Λολιτα κ ποσο σε Σαμπινα?βαση μονο εμφανισης,επειδη καποιος ειχε πει οτι της μιαζει?
Η Λολίτα είναι κάπως πιο εμφανίσιμη από τη Σαμπίνα, αλλά όχι και 9.3. Θα της έβαζα ένα 8άρι. Αλλά όπως προείπα, πρέπει να πας πολύ καβλωμένος ήδη, γιατί αυτή δεν κάνει τίποτα. Κάνει κίνηση να σου φορέσει προφυλακτικό κατευθείαν.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.030
Πόντοι
201
Τη δοκίμασα, κάνει υπερ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Επιβεβαίωσα και αυτό που έγραψε ένας συναγωνιστής ότι μπαίνει στο δωμάτιο πριν προλάβεις να βγάλεις τα ρούχα σου.
χαχααχααχα οκ ,ευχαριστω,μολις γλιτωσα το 20ρικο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.976
Πόντοι
2.846
Σίγουρα το στούντιο θέλει αρκετή έρευνα, πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές να πάρω πολύ VFM υπηρεσίες και στο 50ρικο να έχω όλο το πακέτο (γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, ελεύθερο στοματικό) χωρίς να μου ζητήσουν +20.
κοίταξε, κι εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δωράκι έξτρα κάποια κορίτσια αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις κι όχι στο 50αρικο. Είναι η εξαίρεση κι αν σου τύχει.
Πάντως το να πάρει κανείς όλο το πακέτο πληρώνοντας το απλό των 50€ το θεωρώ εντελώς εξωπραγματικό - και ΔΕΝ υπονοώ κάτι για την αξιοπιστία σου.
Κι από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι μια κοπέλα δώσει στον Α όλο το πακέτο στα 50, τότε ο Β που θα δώσει τα 100 πιάνεται μαλάκας. Μάλλον αντιεπαγγελματικό, δεν είναι;

Btw, ας μην τσιμπάμε σε κάτι κριτικές που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα, που μας λένε ότι λίγο πολύ η τάδε κοπέλα στο απλό των 50 τους έκανε και τούμπες στον αέρα. Πιο παλιός είσαι από μένα, τα ξέρεις καλύτερα. Ο βαρώνος Μυνχάουζεν έχει δημιουργήσει σχολή.
Στην αρχή και πριν πάρω είδηση τι παίζεται με τους παραμυθάδες, διάβαζα αυτά που έγραφαν κι έλεγα κάτσε ρε πούστη μου, δηλ. εγώ πιάνομαι κορόιδο στα μαγαζιά; :cheesy:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.684
Πόντοι
5.827
κοίταξε, κι εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δωράκι έξτρα κάποια κορίτσια αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις κι όχι στο 50αρικο. Είναι η εξαίρεση κι αν σου τύχει.
Πάντως το να πάρει κανείς όλο το πακέτο πληρώνοντας το απλό των 50€ το θεωρώ εντελώς εξωπραγματικό - και ΔΕΝ υπονοώ κάτι για την αξιοπιστία σου.
Κι από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι μια κοπέλα δώσει στον Α όλο το πακέτο στα 50, τότε ο Β που θα δώσει τα 100 πιάνεται μαλάκας. Μάλλον αντιεπαγγελματικό, δεν είναι;
Εντάξει τύπε δε θυμάμαι αν έπαιρνα και τα 3 έξτρα που αναφέρω, ούτε λέω ότι εγώ ήμουνα ο προνομιούχος απαραίτητα. Αν και βγαίνουμε οφφτόπικ, για να μη νομίζεις ότι κοροιδεύω, θα αναφερθώ σε 3 συγκεκριμένες περιπτώσεις:

1) Στο Βριλησσού 36 η Λίντα μου είπε ότι κάνουν δώρο 69 ή ελεύθερο στοματικό, οπότε μπορώ να διαλέξω ένα από τα δύο. Επίσης τα φιλιά πέφτανε από το σαλόνι όπως είχε γίνει και με μία άλλη στον ίδιο οίκο. Πήγαινε να το επιβεβαιώσεις, μπορεί να το κάνουν ακόμα.
2) Στο Λεωφόρος Βουλιαγμένης 144 που λειτουργούσε παράνομα μέσα στην καραντίνα δούλευε ένα διάστημα η Ζιζέλ που ήταν περίπτωση. Γλωσσόφιλα και 69 φουλ, νομίζω και ελεύθερο στοματικό.
3) Στο Θησέως 40 ή 35 δούλευε μια Ισπανίδα μουνάρα που χωρίς να το περιμένω και γλωσσόφιλα δέχτηκε και 69. Ίσως να είχε μπερδευτεί κιόλας τι πρόγραμμα πήρα, ποιος ξέρει. :P

Buritto92

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας αγωνιστής που μπορούμε να βρουμε ενα καλό μεταμεσονύκτιο ακαποτο τσιμπούκι αυτές τις μέρες;

Έχει χαθεί εδώ και καιρό η Μπιουτι και έχει αρχίσει να μου λείπει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom