Σίγουρα το στούντιο θέλει αρκετή έρευνα, πάντως μου έχει τύχει αρκετές φορές να πάρω πολύ VFM υπηρεσίες και στο 50ρικο να έχω όλο το πακέτο (γλωσσόφιλα, γλειφομούνι, ελεύθερο στοματικό) χωρίς να μου ζητήσουν +20.
κοίταξε, κι εμένα μου έχει τύχει να μου κάνουν δωράκι έξτρα κάποια κορίτσια αλλά σε πολύ λίγες περιπτώσεις κι όχι στο 50αρικο. Είναι η εξαίρεση κι αν σου τύχει.
Πάντως το να πάρει κανείς όλο το πακέτο πληρώνοντας το απλό των 50€ το θεωρώ εντελώς εξωπραγματικό - και ΔΕΝ υπονοώ κάτι για την αξιοπιστία σου.
Κι από την άλλη, αν υποθέσουμε ότι μια κοπέλα δώσει στον Α όλο το πακέτο στα 50, τότε ο Β που θα δώσει τα 100 πιάνεται μαλάκας. Μάλλον αντιεπαγγελματικό, δεν είναι;
Btw, ας μην τσιμπάμε σε κάτι κριτικές που γράφουν κάποιοι εδώ μέσα, που μας λένε ότι λίγο πολύ η τάδε κοπέλα στο απλό των 50 τους έκανε και τούμπες στον αέρα. Πιο παλιός είσαι από μένα, τα ξέρεις καλύτερα. Ο βαρώνος Μυνχάουζεν έχει δημιουργήσει σχολή.
Στην αρχή και πριν πάρω είδηση τι παίζεται με τους παραμυθάδες, διάβαζα αυτά που έγραφαν κι έλεγα κάτσε ρε πούστη μου, δηλ. εγώ πιάνομαι κορόιδο στα μαγαζιά;