I love sex
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.354
- Πόντοι
- 481
Καλησπέρα μπορειτε να μου πείτε μου τις καλύτερες για παρτουζα ευχαριστώ
Για εμενα....Μιλενα Δ27Φήμες λένε ότι το ελεύθερο στοματικό το έχει κόψει, ο Σμύρνης στην ενημέρωση του αναφέρει ότι κάνει ακόμα.
Υπάρχει κοπέλα που δεν είναι φόλα και ελεύθερα πιασίματα δεν αφήνει;
Τι εννοείς, ότι δεν σε αφήνει να της κάνεις ελεύθερα πιασίματα;Για εμενα....Μιλενα Δ27
Αλήθεια τώρα, να μην αφήνει να πιάσεις μουνάκι μου έχει τύχει, οκ, δεν μ'αρέσει αλλά είναι θεμιτό όπως και δάχτυλα/γλειψίματα κλπ.Τι εννοείς, ότι δεν σε αφήνει να της κάνεις ελεύθερα πιασίματα;
Καλά, δεν το διαφημίζουν και στο σαλόνι...Αλήθεια τώρα, να μην αφήνει να πιάσεις μουνάκι μου έχει τύχει, οκ, δεν μ'αρέσει αλλά είναι θεμιτό όπως και δάχτυλα/γλειψίματα κλπ.
Αλλά να μην αφήνει χούφτωμα, δεν μου έχει τύχει ακόμα και δεν θα πέρναγα και ποτέ
παρασκευη σκοπευω να παω Ιάσονος 39 να ξεμουνιασω για 2η φορα την νικολ μιας και την ειχα πετυχει στο φωκαιας 13(υπογειο)και εμεινα πολυ ευχαριστημενος,επισης εχω διαβασει σε περιγραφες πως αν φερθεις καλα το μουνι της χυνει σαν τρελο,τελικα το εχει η μοιρα μου να περναω καλα με ρωσακια,ελπιζω να γινει η νεα μουσα μου(οπως καποτε με την ρωσιδα γιαννα),επισης βρηκα αυτο το μουνι και νομιζω πως της μοιαζει στην φωτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι δεν την ειχα παρει,ευτυχως θυμαμαι τις εποχες πριν τα παχη της...
οταν πηγα την παρασκευη η τσατσα κατω μου ειπε πως μολις εφυγε καιδεν την προλαβα,πρωινη βαρδια παντα
πήγα ΤΩΡΑ και Νικόλ δεν είναι εκεί, επίσης μούφα ή όχι μου παν πως ΔΕΝ δουλεύει ακόμα
Αστείο τουλάχιστον.τώρα live
Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή, με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα(μέσα κάνει ελεύθερο στοματικό) στα 30 ευρώ.
Διδύμου 8 Βερόνικα και Ελένη. Ρωσίδες μιλφ, όσες φορές έχω περάσει πάντα περνάω καλά.Καλησπέρα μπορειτε να μου πείτε μου τις καλύτερες για παρτουζα ευχαριστώ
Μάλλον πλάκα κάνεις, τα @@ νταούλια μας τα έχει κάνει να μας ενημερώσει.Παιδες δεν ξερω αν το μαθατε αλλα η Σαμπινα ξαναεπιστρεφει Βεργα 7 αυριο Παρασκευη και Σαββατο τριτη βαρδια.....
Πολύ καλή πληροφορια. Αναμένουμε καποιο ποστ απο την ίδια οπως και αν θα ισχύει το 20ρικο γιατι μυρίζομαι αύξηση με την επιστροφή της στο μπουρδέλο μετα απο θητεια σαν call girl.Παιδες δεν ξερω αν το μαθατε αλλα η Σαμπινα ξαναεπιστρεφει Βεργα 7 αυριο Παρασκευη και Σαββατο τριτη βαρδια.....
Συγνώμη ρε μάγκες αλλά δεν μπορώ να μην ρωτησω τα λαγωνικά της παρέας …..απέτυχε το εγχείρημα ως callgirl ???Πολύ καλή πληροφορια. Αναμένουμε καποιο ποστ απο την ίδια οπως και αν θα ισχύει το 20ρικο γιατι μυρίζομαι αύξηση με την επιστροφή της στο μπουρδέλο μετα απο θητεια σαν call girl.
Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή, με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα(μέσα κάνει ελεύθερο στοματικό) στα 30 ευρώ.
Μαζί σου φίλος . Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές sorry ε;
ΦολαΗ Μαρινα στο 19 ειναι φολα οπως ξερω η όχι?
Υπάρχει κοπέλα που δεν είναι φόλα και ελεύθερα πιασίματα δεν αφήνει;