Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 453 άτομα (36 μέλη και 417 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Παιδιά κακά τα ψέματα, στην κατηγορία των 20 ευρώ δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε πολλά. Αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, πχ από κομπλεξικές τσατσάδες που χτυπάνε πόρτες, τότε στούντιο ή μασατζίδικα. Βέβαια κι αυτά θέλουν αρκετή έρευνα για να πετύχεις κάτι VFM.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Παιδιά κακά τα ψέματα, στην κατηγορία των 20 ευρώ δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε πολλά. Αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, πχ από κομπλεξικές τσατσάδες που χτυπάνε πόρτες, τότε στούντιο ή μασατζίδικα. Βέβαια κι αυτά θέλουν αρκετή έρευνα για να πετύχεις κάτι VFM.
Δε νομίζω ότι σε στούντιο ή σε μασατζίδικο θα είσαι οκ,η φάση άρχισε να χαλάει από τη πρώτη καραντίνα,20 ευρώ για τους περισσότερους ειναι το μισο μεροκάματο και μπορεί και λίγο παραπάνω.Οπότε το 20 είναι πολύ καλά για 10λεπτό και σε πολλές περιπτώσεις και πιο λίγο απο 10λεπτό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δε νομίζω ότι σε στούντιο ή σε μασατζίδικο θα είσαι οκ,η φάση άρχισε να χαλάει από τη πρώτη καραντίνα,20 ευρώ για τους περισσότερους ειναι το μισο μεροκάματο και μπορεί και λίγο παραπάνω.Οπότε το 20 είναι πολύ καλά για 10λεπτό και σε πολλές περιπτώσεις και πιο λίγο απο 10λεπτό.
Ε και στα μασατζίδικα με 60 ευρώ παίρνεις 45 λεπτά που μπορεί να κάνεις σεξ καθ' όλη τη διάρκεια χωρίς να πάρεις μασάζ, οπότε τίμιο.

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Ε και στα μασατζίδικα με 60 ευρώ παίρνεις 45 λεπτά που μπορεί να κάνεις σεξ καθ' όλη τη διάρκεια χωρίς να πάρεις μασάζ, οπότε τίμιο.
Νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι 45 λεπτά ειναι στα 70 ευρώ,συμφέρει δεν αντιλέγω αλλά ποιός μπορεί να δίνει 50 ή 70 (μια στο τόσο ναι)ενώ με το 20 μπορείς να κάνεις περισσότερες καταθέσεις και να περάσεις και ωραία,ειδικά αν έχεις στανταρακια (ακόμη και σε αυτή τη περίοδο που τα πράγματα εχουν ψιλοχαλάσει).

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι 45 λεπτά ειναι στα 70 ευρώ,συμφέρει δεν αντιλέγω αλλά ποιός μπορεί να δίνει 50 ή 70 (μια στο τόσο ναι)ενώ με το 20 μπορείς να κάνεις περισσότερες καταθέσεις και να περάσεις και ωραία,ειδικά αν έχεις στανταρακια (ακόμη και σε αυτή τη περίοδο που τα πράγματα εχουν ψιλοχαλάσει).
Γιατί κάποιοι μπορεί να βαριούνται τις ίδιες ξανά και ξανά ή θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο από τις μαλακίες των τσατσάδων.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Στα Μασατζιδικα δεν γουστάρω ότι στο μισάωρο είναι μία εκτόνωση μόνο!
Πολύ ΑΛΗΤΙΚΟ αυτό!
Άκου εκεί μία εκτόνωση?
Και 60ρουμπα€ κιόλας?
Όσο είναι ο βδωμαδιατικος μισθός σε Ρωσιες, Ουκρανίες, Μολδαβίες, Ρουμανιες, Βουλγαριες και Αλβανιες.
Όχι ρε,
Τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιονται!

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΔΑΓΚΩΤΟ! :headbaning2:
Λαγουμιτζη είναι δυο εκτονώσεις το μισάωρο

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
2 χυσιματα στο μισαωρο ουτε ο κοκορας δεν το κανει...και μονο που το σκεφτομαι αγχωθηκα....
Άλλο αυτό , το θέμα είναι ότι στο προσφέρει σαν υπηρεσία, μπορεί ν πάει κάποιος καυλωμενος φουλ να χύσει στην αρχή με πίπα στο πεντάλεπτο πες ν του κάνει κ 10 λεπτά μασάζ και μετά βουρ μπριζόλα. Από εκεί κ πέρα πάμε στην ώρα στα 80 , το θέμα είναι ότι νομίζω μόνο σε αυτό το ίδρυμα έχει επιλογή δυο χυσιματων σ όλα τ αλλά σ λένε μια ώρα 70-80 στο ένα χυσιμο

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.779
Πόντοι
2.846
κοίτα, στο 20ρικο μπορεί να προσπαθούμε να βολευτούμε με fast track σεξ του 10λεπτου αλλά και στα στούντιο δεν είναι ιδανικά τα πράγματα από πλευράς vfm. Λίγες είναι οι καλές επιλογές και τα 50€+ τσούζουν πολύ περισσότερο άμα σου βγει μάπα το καρπούζι.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Πολύ μου την έσπασε η τσατσά στο 69 κάτω σήμερα. Πήγα και μου παρουσίασε την Λάνα και άκουγα από το δωμάτιο αγώνα. Επέμενε η τσα2 να περάσω με Λάνα και ρώτησα ποιά είναι η άλλη και είπε ότι δεν έχει άλλη. Όταν έφυγα φώναζε Έχω και άλλη στο δωμάτιο περίμενε.

Εγγρ.
4 Σεπ 2022
Like
78
Πόντοι
0
Πολύ μου την έσπασε η τσατσά στο 69 κάτω σήμερα. Πήγα και μου παρουσίασε την Λάνα και άκουγα από το δωμάτιο αγώνα. Επέμενε η τσα2 να περάσω με Λάνα και ρώτησα ποιά είναι η άλλη και είπε ότι δεν έχει άλλη. Όταν έφυγα φώναζε Έχω και άλλη στο δωμάτιο περίμενε.
Λογικά η άλλη πρέπει να ήταν μια ξανθιά Βίκυ ομορφουλα!

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
κοίτα, στο 20ρικο μπορεί να προσπαθούμε να βολευτούμε με fast track σεξ του 10λεπτου αλλά και στα στούντιο δεν είναι ιδανικά τα πράγματα από πλευράς vfm. Λίγες είναι οι καλές επιλογές και τα 50€+ τσούζουν πολύ περισσότερο άμα σου βγει μάπα το καρπούζι.
Μυστη μου για μένα το στούντιο θέλει 150+ να δουλέψει το πράμα σωστά ώρα δηλαδή κ πάνω άντε μισάωρο στη χειρότερη, όταν μπαίνεις με το ελάχιστο ποσο κ χρόνο ξεπέτα είναι πάλι κ στο μυαλό της γκόμενας κ στο δικό σου μέχρι να μιλήσεις να δεις πως ανταποκρίνεται κ αυτή σ αυτά π θες έχυσες πάει. Εάν θες κάτι τέτοιο στα μπαμ καλύτερα μπουρδελο γι πέντε δέκα λεπτά κλείνεις μάτια κ φαντάζεσαι τη σαλμα χαγιετ αέρα θα χύσεις . Το θεωρώ πεταμένα λεφτά το 50 , η ώρα η μπουρδελο.Τέλος σ αυτά τα λεφτά καλο είναι να πηγαίνεις ξέροντας τι γίνεται στο δωμάτιο από τη κάθε γκομενα αλλιώς είναι ρίσκο

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μια κοπέλα μου είχε πει πως είχε έναν πελατη που την έστηνε στα τέσσερα και με κάποιο τέχνασμα, που προφανως το είχε κάνει στην προπονηση, έσκιζε τη εμπρόσθια φουσκα που παει το σπέρμα, για να παει το σπέρμα του μέσα στη μουνα αλλά η κοπέλα να μην μπορεί να το καταλάβει γιατί η αίσθηση της καποτας υπηρχε αφου ΔΕΝ την είχε βγάλει!!

Αυτοι θελουν κρεμασμα! Ειναι οι χειρωτεροι ολων!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Δυο φορες την πηρα τη Μαρινα, δεν της εκανα ντραγκ τεστ.
Ουτε πιστευω οτι ειναι σωστο να γραφονται σχολια οτι καποια κοπελα παιρνει ουσίες.
Το μαγκιορικο στυλακι εχει αναφερθεί.
Εν ολίγης , πας ,κοιτας, μπαινεις ή φευγεις.
Γαμήθηκε η Μαρινα στο Αγκυρας 12.
Σκιννυ κορμακι 35-40 χρονων, άβυζο, μαλλι κορακί κοντό.
Σπασμένο πρόσωπο και φωνή μαγκιόρας σεξεργατριας.
Φαινεται οτι κανει αρκετα χρονια αυτη τη δουλειά και ξερει καλά ελληνικα.
Πιπα αρκετα καλη μαεστρική, αερατη χωρις δοντι ή σαλια με περιποιηση και σε ορχεις.
Περασμα με μαγικό τροπο το προφυλακτικο και αμεσα στηθηκε σε πισωκολλητο .
Δεν της το χαλασα (ειχε αρκετο κοσμο το τσαρδι) και την πηρα δυνατα οπως μου ζητησε.
Αφου την ξαπλωσα τερμα κατω εριξα τις τελευταιες πιστονιες με μενα να τιναζομαι στον αερα και να προσγειωνομαι μονο με το καυλι μου μεσα βαθεια στο πατομουνι της.
Μολις εχυσα μου ευχηθηκε καλη χρονια ...
Ηρεμη τσατσα παρα τον κοσμο και συμπαθητικο μπουρδελακι , ειχα να παω πριν την ανακαινηση απο εποχη χριστινα νομιζω τη λεγανε , διμετρη ...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.766
Πόντοι
10.686
Τι ώρες την βρίσκουμε συναγωνιστή,?
Τη δοκίμασα λίγο νωρίτερα, προτιμώ την Τατιάνα! Όχι ότι δεν κάνει αυτά που ανακοινώνονται στο σαλόνι, αλλά κινείται τυποποιημένα και βιαστικά και δεν "βγάζει"κάποια καύλα.Στον αποχαιρετισμό βέβαια μου άφησε να εννοηθεί ότι την επόμενη φορά θα παίξουμε άλλη... μπάλα , ότι και καλά δηλαδή σήμερα επρόκειτο για αναγνωριστική συνεύρεση...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
χθες αργα βραδυ Σαββατο ξαναπηγα Φυλης109β και ξαναπηρα την Μπελλα καθως ειχα πολυ καλες εντυπωσεις...Δυστυχως χθες ηταν πολυ αλλαγμενη και πανω στον αγωνα αρχισε να με πρηζει να τελειωσω γρηγορα γιατι ο χρονος τελειωνε (ουτε 5 λεπτα δεν θα ειχαν περασει και χωρις να εχει ακουστει χτυπημα πορτας). Της ειπα οτι εχουμε ακομα αλλα 3-5 λεπτα και τι μου λεει το ατομο....αν θελω να κατσει αλλα πεντε λεπτα να φωναξει τον τσατσο να δωσω αλλα 10 ευρω χαχαχαχα!!! Δεν ψαρωσα και ετσι οπως την ειχα ιεραποστολικα εχυσα και της λεω: "Ok babe next time i will have 30 euros to stay 10 minutes with you" ....Τι να πω δεν ξερω αν αυτο ειναι μια αποπειρα του οικου να το ανεβασει στο 30αρι...Ας ελπισουμε να μην ψαρωσει κανας αλλος και τους τα σκασει...Εγω προσωπικα θα κανω τουλαχιστον 1 μηνα να ξαναπατησω στο συγκεκριμενο οικο μπας και συνελθουν....

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλημερα,στους διπλα εγραψαν για μια Λολιτα στο μαραθωνος 59,ειναι η ιδια απο βεργας π ηταν πρν λιγο καιρο ή αλλη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom