Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 359 άτομα (23 μέλη και 336 επισκέπτες)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.473
Πόντοι
4.926
Σοβαρά μιλάς τώρα ή τρολάρεις πάλι; Μάλλον έχω φάει πολλά άκυρα λόγω του μουσιού μου :P
Συναγωνιστή, όλες τις γκόμενες, έξω, τις βλέπω αγκαζέ με μουσάτους. Το δικό σου, σε τι φάση είναι; Εάν μοιάζεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, λογικά θα έχεις πρόβλημα.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Συναγωνιστή, όλες τις γκόμενες, έξω, τις βλέπω αγκαζέ με μουσάτους. Το δικό σου, σε τι φάση είναι; Εάν μοιάζεις με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, λογικά θα έχεις πρόβλημα.
Καμία σχέση, περιποιημένο το έχω και απλά αφήνω λίγο περισσότερο στο πηγούνι. Τέλος πάντων, εγώ ρώτησα για τις πουτάνες συγκεκριμένα, μπορεί και να είναι ιδέα μου.

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Εγώ πάλι νομίζω για τα φιλιά παίζει ρόλο η αναπνοή (να μην είναι βρώμικη)
Και ο τρόπος που πλησιάζεις το στόμα της..
Το μούσι δεν το τρίβεις ούτε στο στόμα ούτε στο μουνι...
Το δύο μέρες αξύριστος μπορεί να ενοχλεί λίγο..αν είσαι ατσουμπαλος.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Εγώ πάλι νομίζω για τα φιλιά παίζει ρόλο η αναπνοή (να μην είναι βρώμικη)
Και ο τρόπος που πλησιάζεις το στόμα της..
Το μούσι δεν το τρίβεις ούτε στο στόμα ούτε στο μουνι...
Το δύο μέρες αξύριστος μπορεί να ενοχλεί λίγο..αν είσαι ατσουμπαλος.
Ναι πολύ πιθανό, γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει να έρθουν κοντά και όταν κάνω κίνηση να γυρίζουν το κεφάλι. Οπότε από τότε πάντα πάω με πλυμένα τα δόντια.

SirJason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.845
Πόντοι
480
Λοιπόν, τύποι μου.
Δυό λόγια μόνο...
Θα ξυρίζεστε! Δεν είστε στον ISIS.

Τρώω που τρώω τις αρχιδοπουτσοτριχες σας, δεν θα τρώω και τα μουσια σας...

Lakis123456

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Μάγκες λέω να πάω κατά τις 11 φωκαίας Για ιζαμπελλα δουλεύει λετε ;;

livaja

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Κριτικές
26
Like
832
Πόντοι
990
Ναι πολύ πιθανό, γιατί πολλές φορές μου έχει τύχει να έρθουν κοντά και όταν κάνω κίνηση να γυρίζουν το κεφάλι. Οπότε από τότε πάντα πάω με πλυμένα τα δόντια.
Εγώ κουμπωνω πάντα 2 dentyne fire κανέλας.. μια φορά πήγα να πνιγώ πάντως σε γλυφομούνι αλλά η ανάσα φρεσκάδα!!

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
809
Πόντοι
361
Ρε μάγκες ξέρει κανείς που είναι η Αμέλια? Προιγουμενη βδομάδα την είχα πάρει 2 φορές πρωϊ στο 73β από τότε δεν την ξαναείδα και ρωτάω τσατσά και λέει δεν ξέρει που είναι και πότε θα δουλεύει

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.590
Πόντοι
2.036
Η καλύτερη τσάρκα είναι όταν εχει γαμωκαιρο!
Για αυτό βγήκε και η έκφραση...! (... γαματε καλυτερα όταν δεν έχει καλό καιρό...).
Τα σπιτακια της ακολασίας άδεια, ο χρόνος διπλασιάζεται, η εταιρα δεν θέλει να σε χάσει γιατί έχει αναδουλειες, χουχουλιαζει πανω σου κι εσυ δίνεις πονο...
Αυτό έχω παρατηρήσει και εγώ, και γι'αυτό μ'αρέσει ποιο πολύ να τσαρκάρω καθημερινές γενικά, χάνεις ίσως κάποιους οίκους κλειστούς/κορίτσια που κάνουν το ρεπό τους αλλά περιμένεις από λίγο εως καθόλου και είσαι ποιο χαλαρά μέσα, μου έτυχε πρόσφατα σε μέρα/ώρα που είχε πολύ λίγο κόσμο να μείνει από μόνη της η άλλη για καυλάντα στο δωμάτιο και μετά τα καθαριστικά μέχρι να ντυθώ και βγήκαμε μαζί (20+ λεπτά σύνολο όλα μαζί) χωρίς άγχος/ενόχληση αφού δεν είχε άλλον να περιμένει, όταν έβγαινα μπήκε ο επόμενος στον οίκο.

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καλησπερα συναγωνιστες ψηνεται κανεις για παρτουζα με την Κωνσταντίνα την αγρινιώτησα απο Βέργας 7 πρωι?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.932
Πόντοι
9.846
καλησπερα συναγωνιστες ψηνεται κανεις για παρτουζα με την Κωνσταντίνα την αγρινιώτησα απο Βέργας 7 πρωι?
Αντε ο ένας θα βρει γρήγορα τρυπα από το στόμα της, ο άλλος θα ψάχνει καμια ωρα μέχρι να βρει μουνι ρε συναγωνιστή!
Σαν τον Bruce Willis στο Αρμαγεδδών!! Θα τρυπάει το λίπος μέχρι να βρει το μουνι της! Αυτό είναι κρυμμένο χρόνια!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.346
Πόντοι
13.636
Πού να πρωτομπείς μ'αυτά που διαβάζω! Άσε, έγινε η θάλασσα γιαούρτι και μας λείψαν τα κουτάλια... :(
Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή λευτεριά!!!!

Θα σου απαντήσω με μια ατάκα του μέγιστου Ακαλυπτου (Αντώνη Καφετζοπουλου)...
-Κάποτε πήγαινα στο αεροδρόμιο. Διαίθετα μια λευκή Porsche!
Δεν ήξερα ποια να πρώτο πάρω....
Στο τέλος τις πρώτο πήρα όλες!!!!!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Λίγο πιο κάτω δυο Πακιστανοί συζητούσαν κι άκουσα φοβερή ατάκα.
"Εντώ Ελλάντα ντεν πάνε άνδρες με άντρες και φταίει άνγκος (λογικά εννοούσε άγχος). Αρα όποιος δεν πηδιέται με άλλον, απλά έχει άγχος.

Θεούλης Πακιστανός.

:2funny:

Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι Πακιστανοί είναι ομοφυλόφιλοι, όπως και αυτοί που μας κυβερνούν τα τελευταία 30 χρόνια. Η ομοφυλοφιλία και η παιδεραστία έχουν γίνει μόδα και στην Ελλάδα.

Έτσι εξηγείται και η πολιτική των ανοιχτών συνόρων.
"Όμοιος ομοίω πελάζει" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom