Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 268 άτομα (16 μέλη και 252 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Ωραίος και ουσιαστικός φίλε μου σε ολα. Η Ρούμπι είναι η Κλαούντια. Είχε λαλήσει φαίνεται η γιαγια στην υποδοχή κι έκανα τον μαλάκα μην την εκθέσω. Δεν μου ήρθε μυρωδιά από κάτι πάντως. Η Εύα βλέπεται, δεν την λεω καν χοντρή όπως είδες αλλά είναι αργό σκαρί για μένα. Να περνάς καλά.

:hi:
Για play maker θα την πάρετε ή για σεξ;;;;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
υποτίθεται ότι χρεώνουν 30€ μεν αλλά για 15λεπτο, υπάρχει κι ένα χειρόγραφο χαρτί στο σαλόνι. Αν τηρούν τον χρόνο, είναι μια η άλλη με το 10λεπτο των 20€.
Την Τρίτη που πέρασα δεν κάθισα βέβαια να μετρήσω χρόνο αλλά υπήρχε άνεση, σίγουρα δεν έφυγε στο 10λεπτο.
Θα μου πεις και τα +10€ είναι θέμα...
Mύστες θα μπαίνουμε με χρονόμετρο στα δωμάτιο;;; Nα πάρω ένα CASIO σαν του Πικέ άν είναι έτσι!!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Η βροχή καθυστερεί την ενημέρωση κι οι υποχρεώσεις μας φρενάρουν από το ύψιστο καθήκον! :rockon:
Θα σταματήσει όμως η καταιγίδα και χρόνος θα βρεθεί.

Αγαπητέ φίλε και συμπολεμιστή, θαυμάζω την ευαισθησία και την διακριτικότητα
που σε διέπει ως μέλος αλλά η όποια επαγγελματίας οφείλει μόλις πληρωθεί να παράγει κατευθείαν έργο
χωρίς να προβούμε σε καμία διαχείριση και κόπο. Δεν πάμε για να την χαλαρώσουμε
αλλά για την πάρτη μας. Αλλιώς να μας πληρώνει αυτή! :hi:

Αυτονόητο φίλε και συνοδοιπόρε ότι οι χαμηλοκώληδες νταβατζήδες με τα πεταχτά αυτιά
κονομάνε με ποικίλους τρόπους. Η λέξη "κονόμα" που ανέφερα, εμπεριέχει πλήθος δραστηριοτήτων.
Είναι ανίκανοι να φέρουν καινούργιες πουτάνες. Τα μπουρδέλα θα επιστρέψουν σε ελληνικά χέρια
για να δουλέψουν Ελληνίδες φεμινίστριες :2funny: και να γλεντήσουμε ντόπιο βλάχικο κωλοτρυπίδι
με χορό και πανηγύρι. Τέρμα οι εισαγώμενες πουρέκλες!

:rockon:
Ξέρω ότι είσαι πολύ παλαιότερος από εμένα αλλά στο πρώτο που λες εφαρμοζω τελείως διαφορετική τακτική...

Θέλω να φτιάξω τη γκομενα αυτό με τρελαίνει!!!
Έχω πάει με λάδι και έχω κάνει και μασάζ σε οίκο...

Και πάντα παίρνω από λίγο έως πολλά... παραπάνω!!!

Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά ρε παιδιά εγώ έτσι τη βρίσκω.

ps. Επιρρεπη θα μιλήσουμε κάποια στιγμή πως σου φαίνεται???

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Δεν την έχω για μπάζο ή φόλα όπως είδες αλλά δεν μπορεί να ορίσει το σώμα της εύκολα. :confused:
Η Τζανίνα ας πούμε που την επαινείτε (και ουδέν πρόβλημα έχω να το συζητάμε) σε ποια στάση μπορεί να αποδώσει εκτός στα τέσσερα; σε καμία μήπως; :2funny: προσωπικά ότι πηδάω αποσκοπώ να συγκεντρώνει όλα τα προσόντα άνω της βάσης.

Ότι κι όπως μπορούμε αδερφέ για να περάσουμε καλά. Αθόρυβα, ευγενικά και ευέλικτα.

:rockon:
Δεν θέλω να είμαστε αδικοι.

Η Τζαννινα στα τέσσερα απλά δεν υπάρχει. Αν έχεις κάποια άλλη να μου πεις πολύ ευχαρίστως. Για την κατηγορία της πάντα.

Στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Δεν την έχω για μπάζο ή φόλα όπως είδες αλλά δεν μπορεί να ορίσει το σώμα της εύκολα. :confused:
Η Τζανίνα ας πούμε που την επαινείτε (και ουδέν πρόβλημα έχω να το συζητάμε) σε ποια στάση μπορεί να αποδώσει εκτός στα τέσσερα; σε καμία μήπως; :2funny: προσωπικά ότι πηδάω αποσκοπώ να συγκεντρώνει όλα τα προσόντα άνω της βάσης.
παει αυτη καηκε απο μονη της.
νομιζε οτι αν βαλει βυζια, θα γινει γκομεναρα... τωρα στο φιναλε της.
η φαση ειναι οτι εβαλε και ακυρα πλαστικα και φακλανεψε πολυ επισης... ενεκα καραντινας λογικα.
επισης πηρε στο λαιμο της και την κολλητη της τη "σαρα" ...αλλο φροκαλοσουργελο απο εκει.
ακομα θυμαμαι την "ΠΙΠΑΡΑ" ροκανιδι της αλα ταζμαν. :confused:

οπως λες και απο παλια, αυστηρα μονο στα 4... ανννν μπεις.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Ξέρω ότι είσαι πολύ παλαιότερος από εμένα αλλά στο πρώτο που λες εφαρμοζω τελείως διαφορετική τακτική...

Θέλω να φτιάξω τη γκομενα αυτό με τρελαίνει!!!
Έχω πάει με λάδι και έχω κάνει και μασάζ σε οίκο...

Και πάντα παίρνω από λίγο έως πολλά... παραπάνω!!!

Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά ρε παιδιά εγώ έτσι τη βρίσκω.

ps. Επιρρεπη θα μιλήσουμε κάποια στιγμή πως σου φαίνεται???
Εγώ έχω πάει με Nutela σε παρτούζα. Την έβαλα στην πούτσα μου και τα γλύκανα τα κορίτσια. Αν και η μία δεν ήθελε , γιατί ήθελε τζατζίκι είπε. Την επόμενη πήγα με σαντιγί. Την ιδέα την έχω κατοχυρωμένη. Μην αρχίσετε και κατεβαίνεται όλοι με nutela και πάθουν κανα ζάχαρο τα κορίτσια!!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
παει αυτη καηκε απο μονη της.
νομιζε οτι αν βαλει βυζια, θα γινει γκομεναρα... τωρα στο φιναλε της.
η φαση ειναι οτι εβαλε και ακυρα πλαστικα και φακλανεψε πολυ επισης... ενεκα καραντινας λογικα.
επισης πηρε στο λαιμο της και την κολλητη της τη "σαρα" ...αλλο φροκαλοσουργελο απο εκει.
οπως λες και απο παλια, αυστηρα μονο στα 4... ανννν μπεις.
Τρέλα είναι η κωλαρα της στα τέσσερα!!!!

Βρε λες να πάω να την πιτσιλισω λίγο τώρα που βρέχει???

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Εγώ έχω πάει με Nutela σε παρτούζα. Την έβαλα στην πούτσα μου και τα γλύκανα τα κορίτσια. Αν και η μία δεν ήθελε , γιατί ήθελε τζατζίκι είπε. Την επόμενη πήγα με σαντιγί. Την ιδέα την έχω κατοχυρωμένη. Μην αρχίσετε και κατεβαίνεται όλοι με nutela και πάθουν κανα ζάχαρο τα κορίτσια!!!!
Αυτά έχουν γίνει στη Μύκονο πριν χρόνια!!!
Με γνωστή στριπτιτζου!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261

εννοειται να πας.
οταν μας αρεσει καποια, παμε τρεχοντας εννοειται και δεν κοιταμε τι λενε οι αλλοι.
εγω αυτο κανω παντως.
απλα λεμε πως ειναι τα πραγματα και απο την απεναντι πλευρα.
παλια μου αρεσε και μενα αυτη η εκφυλοπροστυχη φατσα που εχει.
εβγαζε-βγαζει γουστα.
αν πειραζε σωστα τα βυζια της, αντε οκ να πω... που εχω και κολλημα με τα πλαστικα γενικως.
αλλα τωρα??????????????
ζαμε τζανινα... ΖΑΜΕ !!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

Η καλύτερη τσάρκα είναι όταν εχει γαμωκαιρο!
Για αυτό βγήκε και η έκφραση...! (... γαματε καλυτερα όταν δεν έχει καλό καιρό...).
Τα σπιτακια της ακολασίας άδεια, ο χρόνος διπλασιάζεται, η εταιρα δεν θέλει να σε χάσει γιατί έχει αναδουλειες, χουχουλιαζει πανω σου κι εσυ δίνεις πονο...
Το μόνο αρνητικο είναι ότι τα δωμάτια θα μπορουσαν να είναι και πιο ζεστά, με τη θερμοκρασία που έχουν αργεί να παρει μπρος το πουλι. Τουλάχιστον για εμάς που είμαστε 40++++.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κι αυτές ώρες ώρες παραμύθι θέλουν. Αν πας βρεγμένος και τους πεις ήρθα να σε προλάβω :2funny: νιώθουν ότι είναι βασίλισσες. Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον. Αυτό με τον χρόνο στέκει αλλά εξαρτάται από τα μαγαζιά. Αν πας π.χ στα 84 ή 86 Φυλής, ακόμα κι αν έχει έρθει η συντέλεια στην γη κι είσαι στους επιζήσαντες, στα 9-10 λεπτά θα φας χτύπημα πόρτας.

:2funny:
Πρόσθεσε και το Φωκαίας 25 όροφο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Συμφωνώ. Επίσης η ουσία είναι να πηγαίνουμε όπου μας αρέσει αλλά να δίνουμε μια περιγραφή να καταλάβει ο άλλος. Μες στο δωμάτιο πάνω κάτω τις ξέρουμε αλλα υπάρχει μια κάποια σχετικότητα. Δεν είμαστε και μαλάκες. Αλλά ρε φίλε αν η οποιαδήποτε (και μιλάω γενικά) μοιάζει με τριαξονική νταλίκα :2funny: πρέπει να λέγεται χοντρή η μπουχέσα γιατί μετά θα πάει κάνας δόλιος και θα νομίζει ότι πήγε στο αττικό πάρκο. :confused:
Το πρόβλημα πάντως είναι ότι ο μέσος όρος μούρης - κορμιών -υπηρεσιών έχει πέσει πολύ.
ειναι ευγενικοι ορισμενοι και οχι σαν εμενα καταπελτης... ξερεις εσυ ειδικα.
τις χοντρες τις λενε... "με πιασηματα". :confused:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
τις χοντρες τις λενε... "με πιασηματα". :confused:

Πολλές φορές τα "πιασήματα" βοηθάνε να σου παραμείνει όρθιος και να μην σου πέσει όταν ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε σκοτεινή σύραγγα και η οδηγός του τραίνου στρίβει δεξιά-αριστερά απότομα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Πολλές φορές τα "πιασήματα" βοηθάνε να σου παραμείνει όρθιος και να μην σου πέσει όταν ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε σκοτεινή σύραγγα και η οδηγός του τραίνου στρίβει δεξιά-αριστερά απότομα!
σωστα, οπως και τα "χερουλια" επισης.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
καλησπερα,λεω να κατεβω ,αλλα δεν ξερω αν βρω τιποτα,λογω βροχης,αυτες π θελω να δω,βαση με αυτα με αυτα π εχω διαβασει,ειναι,λολιτα απο βεργας,μαριαννα απο διδιμου κ αντονελα απο φωκαιας,μηπως ξερει κανεις αν ειναι καμια τωρα στο ποστο της ,μην παω αδικα,κ αν αξιζει ?,μην ειναι φολα,ευχαριστω

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.497
Πόντοι
3.057
Εγώ θα κατέβω ,αλλά όχι τσάρκα.
Θα πάρω το παπί ,θα παρκάρω έξω από Φιλιππίδου 11 και θα ευχηθώ να δοκιμάσω το φημισμένο μπουκι του τσα με τις βυζάρες .

Ελπίζω να έχει όρεξη σήμερα γιατί κάποιο παλικάρι το βρήκε βαριεστημενο χτες.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
καλησπερα,λεω να κατεβω ,αλλα δεν ξερω αν βρω τιποτα,λογω βροχης,αυτες π θελω να δω,βαση με αυτα με αυτα π εχω διαβασει,ειναι,λολιτα απο βεργας,μαριαννα απο διδιμου κ αντονελα απο φωκαιας,μηπως ξερει κανεις αν ειναι καμια τωρα στο ποστο της ,μην παω αδικα,κ αν αξιζει ?,μην ειναι φολα,ευχαριστω
Λολίτα μην πας καθόλου,πεταμένα λεφτά,ωραίας εμφανισης μεν,αλλα φολα μεσα,να φανταστης μπηκα δωματιο και δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα πίσω μου και μπήκε κατευθείαν,από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι επακολουθησε,δεν πιάνεις δεν αγγίζεις δεν γλύφεις,άστα απελπισία η λεγαμενη,πηγαινοέρχεται και στα Μαραθωνος με το ονομα Κερη,φολα απο τις λίγες,η Μαριανα απο την άλλη αξίζει μπορεί να μην έχει την ομορφιά και το σώμα της πρώτης αλλα μεσα ειναι πολυ καλη,την Αντονελα δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω,νομίζω κάπου ποιο πίσω έχουν αναφέρει κάτι.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Εγώ θα κατέβω ,αλλά όχι τσάρκα.
Θα πάρω το παπί ,θα παρκάρω έξω από Φιλιππίδου 11 και θα ευχηθώ να δοκιμάσω το φημισμένο μπουκι του τσα με τις βυζάρες .

Ελπίζω να έχει όρεξη σήμερα γιατί κάποιο παλικάρι το βρήκε βαριεστημενο χτες.
Γιατι δεν πας κατευθείαν στη μετι της Περγάμου;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom