Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (14 μέλη και 117 επισκέπτες)

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.788
Πόντοι
32.478
Ξέρω ότι είσαι πολύ παλαιότερος από εμένα αλλά στο πρώτο που λες εφαρμοζω τελείως διαφορετική τακτική...

Θέλω να φτιάξω τη γκομενα αυτό με τρελαίνει!!!
Έχω πάει με λάδι και έχω κάνει και μασάζ σε οίκο...

Και πάντα παίρνω από λίγο έως πολλά... παραπάνω!!!

Δεν λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά ρε παιδιά εγώ έτσι τη βρίσκω.

ps. Επιρρεπη θα μιλήσουμε κάποια στιγμή πως σου φαίνεται???
Εγώ έχω πάει με Nutela σε παρτούζα. Την έβαλα στην πούτσα μου και τα γλύκανα τα κορίτσια. Αν και η μία δεν ήθελε , γιατί ήθελε τζατζίκι είπε. Την επόμενη πήγα με σαντιγί. Την ιδέα την έχω κατοχυρωμένη. Μην αρχίσετε και κατεβαίνεται όλοι με nutela και πάθουν κανα ζάχαρο τα κορίτσια!!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.351
Πόντοι
19.236
παει αυτη καηκε απο μονη της.
νομιζε οτι αν βαλει βυζια, θα γινει γκομεναρα... τωρα στο φιναλε της.
η φαση ειναι οτι εβαλε και ακυρα πλαστικα και φακλανεψε πολυ επισης... ενεκα καραντινας λογικα.
επισης πηρε στο λαιμο της και την κολλητη της τη "σαρα" ...αλλο φροκαλοσουργελο απο εκει.
οπως λες και απο παλια, αυστηρα μονο στα 4... ανννν μπεις.
Τρέλα είναι η κωλαρα της στα τέσσερα!!!!

Βρε λες να πάω να την πιτσιλισω λίγο τώρα που βρέχει???

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.351
Πόντοι
19.236
Εγώ έχω πάει με Nutela σε παρτούζα. Την έβαλα στην πούτσα μου και τα γλύκανα τα κορίτσια. Αν και η μία δεν ήθελε , γιατί ήθελε τζατζίκι είπε. Την επόμενη πήγα με σαντιγί. Την ιδέα την έχω κατοχυρωμένη. Μην αρχίσετε και κατεβαίνεται όλοι με nutela και πάθουν κανα ζάχαρο τα κορίτσια!!!!
Αυτά έχουν γίνει στη Μύκονο πριν χρόνια!!!
Με γνωστή στριπτιτζου!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
172
Like
21.788
Πόντοι
32.478

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261

εννοειται να πας.
οταν μας αρεσει καποια, παμε τρεχοντας εννοειται και δεν κοιταμε τι λενε οι αλλοι.
εγω αυτο κανω παντως.
απλα λεμε πως ειναι τα πραγματα και απο την απεναντι πλευρα.
παλια μου αρεσε και μενα αυτη η εκφυλοπροστυχη φατσα που εχει.
εβγαζε-βγαζει γουστα.
αν πειραζε σωστα τα βυζια της, αντε οκ να πω... που εχω και κολλημα με τα πλαστικα γενικως.
αλλα τωρα??????????????
ζαμε τζανινα... ΖΑΜΕ !!!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.709
Πόντοι
9.846

Η καλύτερη τσάρκα είναι όταν εχει γαμωκαιρο!
Για αυτό βγήκε και η έκφραση...! (... γαματε καλυτερα όταν δεν έχει καλό καιρό...).
Τα σπιτακια της ακολασίας άδεια, ο χρόνος διπλασιάζεται, η εταιρα δεν θέλει να σε χάσει γιατί έχει αναδουλειες, χουχουλιαζει πανω σου κι εσυ δίνεις πονο...
Το μόνο αρνητικο είναι ότι τα δωμάτια θα μπορουσαν να είναι και πιο ζεστά, με τη θερμοκρασία που έχουν αργεί να παρει μπρος το πουλι. Τουλάχιστον για εμάς που είμαστε 40++++.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κι αυτές ώρες ώρες παραμύθι θέλουν. Αν πας βρεγμένος και τους πεις ήρθα να σε προλάβω :2funny: νιώθουν ότι είναι βασίλισσες. Ο ένας κοροιδεύει τον άλλον. Αυτό με τον χρόνο στέκει αλλά εξαρτάται από τα μαγαζιά. Αν πας π.χ στα 84 ή 86 Φυλής, ακόμα κι αν έχει έρθει η συντέλεια στην γη κι είσαι στους επιζήσαντες, στα 9-10 λεπτά θα φας χτύπημα πόρτας.

:2funny:
Πρόσθεσε και το Φωκαίας 25 όροφο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261
Συμφωνώ. Επίσης η ουσία είναι να πηγαίνουμε όπου μας αρέσει αλλά να δίνουμε μια περιγραφή να καταλάβει ο άλλος. Μες στο δωμάτιο πάνω κάτω τις ξέρουμε αλλα υπάρχει μια κάποια σχετικότητα. Δεν είμαστε και μαλάκες. Αλλά ρε φίλε αν η οποιαδήποτε (και μιλάω γενικά) μοιάζει με τριαξονική νταλίκα :2funny: πρέπει να λέγεται χοντρή η μπουχέσα γιατί μετά θα πάει κάνας δόλιος και θα νομίζει ότι πήγε στο αττικό πάρκο. :confused:
Το πρόβλημα πάντως είναι ότι ο μέσος όρος μούρης - κορμιών -υπηρεσιών έχει πέσει πολύ.
ειναι ευγενικοι ορισμενοι και οχι σαν εμενα καταπελτης... ξερεις εσυ ειδικα.
τις χοντρες τις λενε... "με πιασηματα". :confused:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
τις χοντρες τις λενε... "με πιασηματα". :confused:

Πολλές φορές τα "πιασήματα" βοηθάνε να σου παραμείνει όρθιος και να μην σου πέσει όταν ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε σκοτεινή σύραγγα και η οδηγός του τραίνου στρίβει δεξιά-αριστερά απότομα!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261
Πολλές φορές τα "πιασήματα" βοηθάνε να σου παραμείνει όρθιος και να μην σου πέσει όταν ταξιδεύει με μεγάλη ταχύτητα μέσα σε σκοτεινή σύραγγα και η οδηγός του τραίνου στρίβει δεξιά-αριστερά απότομα!
σωστα, οπως και τα "χερουλια" επισης.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.042
Πόντοι
201
καλησπερα,λεω να κατεβω ,αλλα δεν ξερω αν βρω τιποτα,λογω βροχης,αυτες π θελω να δω,βαση με αυτα με αυτα π εχω διαβασει,ειναι,λολιτα απο βεργας,μαριαννα απο διδιμου κ αντονελα απο φωκαιας,μηπως ξερει κανεις αν ειναι καμια τωρα στο ποστο της ,μην παω αδικα,κ αν αξιζει ?,μην ειναι φολα,ευχαριστω

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.596
Πόντοι
3.057
Εγώ θα κατέβω ,αλλά όχι τσάρκα.
Θα πάρω το παπί ,θα παρκάρω έξω από Φιλιππίδου 11 και θα ευχηθώ να δοκιμάσω το φημισμένο μπουκι του τσα με τις βυζάρες .

Ελπίζω να έχει όρεξη σήμερα γιατί κάποιο παλικάρι το βρήκε βαριεστημενο χτες.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
καλησπερα,λεω να κατεβω ,αλλα δεν ξερω αν βρω τιποτα,λογω βροχης,αυτες π θελω να δω,βαση με αυτα με αυτα π εχω διαβασει,ειναι,λολιτα απο βεργας,μαριαννα απο διδιμου κ αντονελα απο φωκαιας,μηπως ξερει κανεις αν ειναι καμια τωρα στο ποστο της ,μην παω αδικα,κ αν αξιζει ?,μην ειναι φολα,ευχαριστω
Λολίτα μην πας καθόλου,πεταμένα λεφτά,ωραίας εμφανισης μεν,αλλα φολα μεσα,να φανταστης μπηκα δωματιο και δεν πρόλαβα να κλείσω την πόρτα πίσω μου και μπήκε κατευθείαν,από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις τι επακολουθησε,δεν πιάνεις δεν αγγίζεις δεν γλύφεις,άστα απελπισία η λεγαμενη,πηγαινοέρχεται και στα Μαραθωνος με το ονομα Κερη,φολα απο τις λίγες,η Μαριανα απο την άλλη αξίζει μπορεί να μην έχει την ομορφιά και το σώμα της πρώτης αλλα μεσα ειναι πολυ καλη,την Αντονελα δεν την έχω δοκιμάσει να σου πω,νομίζω κάπου ποιο πίσω έχουν αναφέρει κάτι.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Εγώ θα κατέβω ,αλλά όχι τσάρκα.
Θα πάρω το παπί ,θα παρκάρω έξω από Φιλιππίδου 11 και θα ευχηθώ να δοκιμάσω το φημισμένο μπουκι του τσα με τις βυζάρες .

Ελπίζω να έχει όρεξη σήμερα γιατί κάποιο παλικάρι το βρήκε βαριεστημενο χτες.
Γιατι δεν πας κατευθείαν στη μετι της Περγάμου;

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
891
Πόντοι
86
Παίζει καμιά μαύρη αυτή την περίοδο σε σπίτι ρε μάγκες;
Ευχαριστώ.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
136
Like
52.466
Πόντοι
27.261
Παίζει καμιά μαύρη αυτή την περίοδο σε σπίτι ρε μάγκες;
Ευχαριστώ.
σε προσφατη καταδρομη ενεκα κριτικων, φυλ 66 αριστερα, αλλα μου φανηκε λιγο κομσι κομσα.
μετρια εμφανιση, οχι χοντρη ...αλλα οντως με πιασηματα.
αοσμο-αχαρο-αδιαφορο σαλονι και φανηκε λιγο ασχετη με το αθλημα.
αποψη μου.
ονομα κλαουντια αν θυμαμαι καλα / 2η βαρδια.

Τελευταία τροποποίηση:

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
250
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδια πηγε κανεις τσάρκα να μας πει αν τα μικρά νουμερα της φωκαιας στο πανω μερος ειναι ανοιχτά;

Naruto

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
20
Like
1.596
Πόντοι
3.057
Με έχουν ψήσει τα σχόλια ... Τι να πω ><

Δεν ξέρω τι μου τη βαρεσε.
Όπως μπήκα έτσι βγήκα. Για αρχή δεν μου άρεσε να πω την αλήθεια , δεν ξέρω πως το είχα φανταστεί στο μυαλό μου.
Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχε καθόλου όρεξη , δήλωσε ότι νυστάζει λόγω καιρού αλλά "πρέπει" να είναι εδώ. Περίμενα να βγει και η Σύλβια που δούλευε η οποια ήταν αξιόλογο θα έλεγα αλλά δεν μου βγήκε η όρεξη.

Η Σύλβια ψηλή , νταρντανομωρο με 2-2,5 βυζί από όσα τα έκοψα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Η γνωστή Ηλέκτρα δίνει το κορμί της ακόμα, με 35€ και 50€, μισή και μια ώρα στον Μπιλάρα!
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω και δεν θα απαντήσω σε κανένα pm.
Ξερουμε περισσοτερα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom