Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 309 άτομα (21 μέλη και 288 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Άκυρη ερώτηση, αλλά την έχω απορία. Το μούσι πιστεύεται ότι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να αφήσει μια ιερόδουλη φιλιά στο στόμα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Άκυρη ερώτηση, αλλά την έχω απορία. Το μούσι πιστεύεται ότι λειτουργεί αποτρεπτικά στο να αφήσει μια ιερόδουλη φιλιά στο στόμα;
Ναι, και οχι μονο για φιλιά αλλα και για γκειφοκωλι η γλειφομούνι.
Σε γνωστη κορασίδα που πηγα αξύριστος ευτυχώς με ειδε στο σαλονι και με έστειλε σπιτι μου να ξυριστω πρωτα για να τη γλειψω καθως την τσιμπουσαν τα γένια.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ναι, και οχι μονο για φιλιά αλλα και για γκειφοκωλι η γλειφομούνι.
Σε γνωστη κορασίδα που πηγα αξύριστος ευτυχώς με ειδε στο σαλονι και με έστειλε σπιτι μου να ξυριστω πρωτα για να τη γλειψω καθως την τσιμπουσαν τα γένια.
Σοβαρά μιλάς τώρα ή τρολάρεις πάλι; Μάλλον έχω φάει πολλά άκυρα λόγω του μουσιού μου :P

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Το μούσι λειτουργεί ως δικαιολογία συνήθως για να μην δεχτεί φιλιά ή γλυφομούνι/γλυφοκωλι...:angry: Αν έχεις το μούσι περιποιημένο και δεν μοιάζεις με ναυαγό που πηδαγε για χρόνια καρύδες :zfuck: σε χαμένο νησί του Ειρηνικού, τότε θα πάρεις :kiss-mark:...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Το μούσι λειτουργεί ως δικαιολογία συνήθως για να μην δεχτεί φιλιά ή γλυφομούνι/γλυφοκωλι...:angry: Αν έχεις το μούσι περιποιημένο και δεν μοιάζεις με ναυαγό που πηδαγε για χρόνια καρύδες :zfuck: σε χαμένο νησί του Ειρηνικού, τότε θα πάρεις :kiss-mark:...
Περιποιημένο το έχω, αλλά και πάλι έχω την εντύπωση ότι μου το κοιτάνε με μισό μάτι.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Ιάσωνος 1Γ.

Την είχα πάρει πέρσυ!
Φόλοφαση!
Βέβαια το χειρότερο από όλα ήταν που της έβαλα δάκτυλο στο αιδοίο της και απιφανιακα είχε κάτι σαν μικρό στρογγυλό σπυράκι..... καντίλα δεν ξέρω τι ήταν δεν είμαι δερματολόγος - αφροδισιολόγος αλλά φοβήθηκα για κονδυλωμα και δεν την πήδηξα μόνο πίπα την έβαλα να μου πάρει.

Από τον ίδιο οίκο(Ιάσωνος 1Γ) και η Ουκρανεζα ψηλή αδύνατη Τατιάνα είχε (δεν ξέρω αν το έχει και τώρα) κάτι σαν μικρό καντίλοσπυρακι αλλά αυτή δεν το είχε στο αιδοίο.....το είχε στο στόμα και συγκεκριμένα πάνω στην γλώσσα!
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν καντίλοσπυρακι και όχι κονδυλωματακι.

:undecided:
Kαλημερα για την τατιανα φιλαρακι για ποτε μειλας γιατι γραφεις (ειχε) ???? ..Ευχαριστω..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Σήμερα που βρέχει και κανει κρυο ειναι κατάλληλη μερα για αγαπουλες, :smitten::smitten:αγκαλίτσες με γουτσου γουτσου, φιλακια και χαδακια με πορνοκορασιδα... :kiss-mark::kiss-mark:
Το εχουν και αυτές ανάγκη οπως και εμείς.. Εχω υπόψη μου 2-3 κορασιδες να παω να πορνιάσω στην ζεστή αγκαλια τους. :rose:

RforRed

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Like
88
Πόντοι
1
ενημέρωση, για μπουρδέλο, οίκο, κοντά σε Θησείο?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μηπως σουβλακια με φίδι? 3600 αν παρεις νεττο στην Γερμςνια ελα να μας το πεις κι εμάς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για 2 με 4 ΩΡΕΣ μαλλον.
Είναι ανάλογος τον άνδρα ..εγω για παράδειγμα και με 5 βότκες δυνατές η πουτσα μου είναι κάγκελο …. Αρκεί η πουτανα να είναι του τύπου μου …!! Όσο αναφορά τα φίδια που είπες μάλλον δεν έχεις ιδέα και φυσικά δεν σε παρεξηγώ … Ο καθένας φτάνει εκεί που μπορεί και εκεί που τον παίρνει … εγώ προσωπικά πάντα αναζητούσα κάτι το καλύτερο και όσο το δυνατόν πιο καλό για εμένα … δεν συμβιβάζομαι …Έχω περάσει δύσκολα στο παρελθόν και φυσικά έχω πέραση από την φάση να παίρνει και 850 και 1000 ευρο ( μην σου ακούγονται πολλά είπαμε όπου μπορεί ο καθενασ Και δεν το λέω ειρωνικά ) τον μήνα σε άθλιες συνθήκες εργασίας και πλέον δεν συμβιβάζομαι γιατί έχω την εμπειρία τις άκρες και το. Επαγγελματισμό για κάτι πολύ πιο δυνατο !!

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.861
Πόντοι
1.056
Πριν κάνα χρόνο περίπου όταν ήταν στο δίπλα επάνω.

Πριν λίγους μήνες όμως που την ξαναπήρα (αρχές φθινοπώρου) δεν τις έδωσα γλωσσοφιλα λόγο του καντίλοσπυρακι που είχε (φοβούμενος για κονδυλωματακι)
αλλά και σιχαινομουν γενικά γιατί την ψωλοχυνουν κάργα στο στόμα τα
αυγανοπακιαγυφτοαραπαδες!

:zombie::zombie::zombie::zombie:
Σε ευχαριστω φιλαρακι....

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.416
Πόντοι
2.036
Ήθελα να κάνω καμιά βόλτα και εγώ σήμερα αλλά και το με αμάξι να πάω πώς να τσαρκάρεις αν βρέχει ;
"φοβάμαι" επίσης μην είναι πολλά κλειστά/χωρίς κορίτσια γιατί απ'ότι καταλαβαίνω η περισσότερες δεν οδηγούν/πάνε με μέσα αλλά μάλλον είναι καλή ευκαιρία γιατί όταν δεν έχει πολύ κόσμο τα "meetings" μου πηγαίνουν καλύτερα.

Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• nikorizos-3-jpg.jpg
    nikorizos-3-jpg.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 30

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Η βροχή δεν λέει να κοπάσει. Περιμένω σαν αγρίμι να ξεχυθώ στα άτακτα πουτανάκια. :rockon: Ενημερωτικά συνευρέθηκα (ξανά) προ ημερών με την ξανθιά Εύα από Κολωνού 45. Ωραία χαμηλοβλεπούσα Ουκρανή
με όμορφο και λυγερό κορμί για αμαρτίες. Υπομονετική και καλόπιστη με καλές υπηρεσίες συνήθως γράφει στην ροδαλή μουνάρα της την πουστόγρια που την καλεί. :wanker: Στο δωμάτιο ξεκίνησε ήρεμα με λαχταριστό τσιμπούκι, έριξα ελάχιστα φευγαλέα φιλιά, βυζί χούφτωσα άνετα, δάκτυλα ολίγα και στα μουλωχτά ενώ όταν την έβαλα από πάνω γνωρίζοντας ότι θα έχει κόσμο έξω, κούνησα τον πούτσο να ακουμπήσει στον γλουτό της αφήνοντας μια κάλπικη κραυγή "αχ". Η κοπέλα ως τρισευγενη ανησύχησε κάπως και για να μην τα πολυλογούμε, τσέπωσα 5 λεπτά επιπλέον χρόνου. Καλή μπινιά που απευθύνεται σε επαγγελματίες που ιδρώνουν την βράκα τους και σέβονται το παραδάκι. :respect:Προτείνεται άνετα για 10 ευρώ.
Μπορούμε να εχουμε μια ανάλυση της τακτικης με το ακουμποπουτσι γλουτου ;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Σαφώς αν και δεν πρόκειται για κάτι φοβερό. Μετά από ενδελεχή έρευνα διαπίστωσα ότι κάποιες εργαζόμενες είναι πιο φιλότιμες και θετικές σε συμπεριφορά. :respect: Κατά την τοποθέτησή της στην καβάλα, κουνάς τον καυλωμένο πούτσο (αλλιώς δεν πείθεις και θα γελάσεις οπότε πάει περίπατο η στύση) δήθεν τάχα ατσούμπαλα ώστε να τριφτεί κάπου πάνω της στο μπούτι, γλουτό κτλ. Αφήνεις μια μούφα κραυγή "αχ" κι αν κάτσει η βάρκα στο γυαλό, η κοπέλα θεωρεί ότι κάτι συνέβη κατά δικό της λάθος οπότε και δέχεται κάποιας μορφής επανέναρξη. :rockon:Αν μάλιστα φοράει και καλσόν, η επιτυχία είναι δεδομένη. Στόχος για εμάς ο περισσότερος χρόνος ηδονής με απλούς τρόπους.

:hi:
internet-wow.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom