Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 152 άτομα (2 μέλη και 150 επισκέπτες)

Telis Tipitelis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Κριτικές
13
Like
989
Πόντοι
1.010
Εμένα πρίν κάποιες βδομάδες μεταμεσονύχτια βάρδια Ιάσωνος έξω από το τσαρδί που εμφανιζόταν η Ναόμι (για όσους γνωρίζουν) με πλησιάζει τύπος κοντοκουρεμένος, κοντά στο 1.65 με κασκόλ της αεκ κρατώντας γαριδάκια στο ένα χέρι και μου ζήτησε 5€
Έλληνας κατά 80% (φάτσα & προφορά).
Του λέω να φύγει.
Με ακολουθεί και μου λέει επέλεξε πώς θέλεις να σε βαρέσω... του λέω σε έντονο ύφος (πάντα έχοντας κατά νου ΜΗΝ κουβαλά κάνα σίδερο) τράβα ρεεέεεεε μουνόπανο ΜΗΝ έχουμε άλλα βραδιάτικο.
Ευτυχώς ΔΕΝ το συνέχισε κι απ'ότι πρόσεξα κατευθύνθηκε προς Ιάσωνος στα μικρά νούμερα και έψαχνε να την πέσει σε κάποιον άλλον συναγωνιστή...
:(
Αυτή η περιγραφή ταιριάζει και σε πρόεδρο γνωστής παε με το προσωνύμιο κάβουρας :buck2::buck2:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.970
Πόντοι
4.926
Καλημέρα στην παρέα. Με λύπη διαβάζω, για τους κατσαπλιάδες, οι οποίοι δρουν στο Μεταξουργείο και παρενοχλούν τους συναγωνιστές, τις τελευταίες ημέρες. Οι τηγανοκέφαλοι νταβατζήδες και αβανταδόροι το ξέρουν ή είναι μονίμως στο titok και ανεβάζουν βίντεο με τις άσχημες και αντιπαθητικές κωλό-φατσές τους. Μήπως πρέπει να κάνει επίσκεψη, στην περιοχή, καμία ομάδα κρούσης από συναγωνιστές και να επιβάλει την τάξη;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πρωινη επισκεψη.
Φωκαιας 13 Ισογειο Κλεοπατρα παχουλη
Φωκαιας 17 ισογειο Μαρινα μελαχροινη Ρωσιδα με δυνατο κορμι και καλο προσωπο,
Φωκαιας 17 Οροφος Ειρηνη Ουκρανιδα καλο κορμι,
Σε συνέχεια του αγαπητού συναγωνιστή να προσθέσω:
Φωκαίας 13 αριστερά η Έμυ το ξανθό κοντοπούτανο ζυμαράκι από Λιοσίων 73
Φωκαίας 25Α πάνω η Σάρα, αδύνατο μικροκαμωμένο λατινάκι με μακρύ ίσιο μαλλί και σιδεράκια στα δόντια
Διδύμου 22 Μαριάνα σκίνυ ξανθιά και Αγγέλα τσάμπυ με πονηρό βλέμμα, αμφότερες τελειωτικό στο στόμα.
Φυλής 65Β κάτω Άννα-Μαρία και Κορίνα ρουμάνικα έπιπλα
Φυλής 84Β όμορφη λατίνα καλλίγραμμη, Μελίσσα
Φυλής 69β μελαχρινή Νικόλ με μαύρη μαλλιαρή παντόφλα
Φωκαίας 27Β σκαλάκια η Βαλέρια με τα ασιατικά χαρακτηριστικά

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Βρε καλό μου παιδί....
Γιατί με βάζεις να zoomαρω και να ψάχνω μέσα στον κάδο...?
Γιατί με αναστατωνεις?
Τι ψάχνεις να βρεις ρε άνθρωπε
Εγω με την φωτογραφία και το αδειο καλάθι ήθελα να τονίσω την απόρριψη που δέχεται απο τους επίδοξους εραστές της μορντορ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα φύγει η Ρίτα ( Φωκαίας 19 ) για άλλα μονοπάτια?
Η ριτα μουνάρα ειναι μια και δεν μενει στη φωκαιας

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Επίσης
Μαραθώνος & Αχιλλέως η Κέρι, πιπίνι γάλακτος
Μαραθώνος μεσαίο η Λέρα, μελαχρινή ρωσίδα μαλλον, την πήρα με αρκετά καλές εντυπώσεις
Μαραθώνος δεξιά η Αλίνα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Ξέρουμε αν δουλεύει η εβελίνα ; Και τη ώρα ;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Τώρα...

Διδυμου 22
Έδωσα μια ωραιοτατη πιπουλα στην Κλεοπάτρα της καρδιάς μας!!!
Αγγελα λοιπόν σε ελεύθερο τελειωτικό.
Με φτιάχνει πάντα αυτή η ρουφιανα!!!

Σταμάτησα για λίγο να πάρω δυνάμεις στο γνωστό
Ναό των χυμων Γ' Σεπτεμβρίου 85 και Κοπανησα μια φρουτοσαλατα με γιαούρτι αγγελαδινο και ένα φυσικό χυμό Ρόδι!!!
Γαμαγε!!!
Φεύγοντας το Αφεντικό ήρθε με νόημα κοντά μου βάζοντας ένα σακουλι από τυροπιτα στην αριστερή τσέπη του τζάκετ μου...
-Τι κάνεις του λέω???
-Γράψε κάτι και για μας μου λέει...
Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και αποχώρησα.
Ανοίγοντας το σακουλι είδα δύο μπλε μάρκες!!!
Τις οποίες θα επενδυσω σε λίγο σε σίγουρη απόδοση!!!

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
40 ευρα πεταμένα σήμερα. Πάω Λιωσίων 73 για την Κέλυ, ήταν μια άλλα εκεί. Πάω προς φυλης μπήκα σε 5-6 σαπίλα βαριομούνα την ζωή μου. Πέρασα πρώτα σε μία μαυρούλα δίπλα απο το Auroraspito δεν θυμάμαι όνομα. Μου έβαλε καπότα σε τέρμα πεσμένο το έγλυψε για 10 secs μου είχε μισοσικοθεί και με ρωτάει "Μπορείς να γαμίσεις έτσι?" ... Της λέω ξάπλωσε και ξεκινάω γλυφομούνι. Έχει απιστεύτει μουνάρα για γλύψιμο μεγάλη και ζουμερή! Αλλα μόλις 'αρχησα να την γαμάω στα πρώτα 15 δεύτερα ήταν "Άντε τέλιωνε, χύσε, χύσε, τέλιωνε, έλα μωρό μου χύσε με". Προσπάθησα για 3-4 λεπτά αλλά τσαντίστικα απο το πολύ το σπαμ και νευρίασα και έφυγα. Πάω στην Νικόλ στο 79Β (νομιζω) είχα διαβάσει καλή κριτίκη ήταν και μέτρι αμφανισιακά δεν γαμίετε λέω... Μπαίνει μέσα με αρχίζει " Πόσο χρονών είσαι, εισαι παντρεμένος, έχεις κοπελά, γιατί δεν έχεις κοπελά, τι δουλεία κάνεις και η τελευτέ α επική ερώτηση "Τι θές να κάνουμε σήμερα? Ελπίζω να μην μου έισαι αγχομένος".... Μην τα πολυλογώ πείρε μια μεχ πίπα και μετά πάω να την γαμήσω και μα το θεό το μουνί της σχεδών έσταζε GEL που είχε βάλει πριν μπει στο δωμάτιο. Σπρώχνω μία πραγματικά δεν καταλάβαίνα ΤΙΠΟΤΑ. έκατσα 1-2 λεπτά και έφυγα. Νομίζω θα βγάλω τις μπουρδελοδιακοπές μου με τις 3 που περνάω καλά. Εύα, Amelya και την γατήνα.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
40 ευρα πεταμένα σήμερα. Πάω Λιωσίων 73 για την Κέλυ, ήταν μια άλλα εκεί. Πάω προς φυλης μπήκα σε 5-6 σαπίλα βαριομούνα την ζωή μου. Πέρασα πρώτα σε μία μαυρούλα δίπλα απο το Auroraspito δεν θυμάμαι όνομα. Μου έβαλε καπότα σε τέρμα πεσμένο το έγλυψε για 10 secs μου είχε μισοσικοθεί και με ρωτάει "Μπορείς να γαμίσεις έτσι?" ... Της λέω ξάπλωσε και ξεκινάω γλυφομούνι. Έχει απιστεύτει μουνάρα για γλύψιμο μεγάλη και ζουμερή! Αλλα μόλις 'αρχησα να την γαμάω στα πρώτα 15 δεύτερα ήταν "Άντε τέλιωνε, χύσε, χύσε, τέλιωνε, έλα μωρό μου χύσε με". Προσπάθησα για 3-4 λεπτά αλλά τσαντίστικα απο το πολύ το σπαμ και νευρίασα και έφυγα. Πάω στην Νικόλ στο 79Β (νομιζω) είχα διαβάσει καλή κριτίκη ήταν και μέτρι αμφανισιακά δεν γαμίετε λέω... Μπαίνει μέσα με αρχίζει " Πόσο χρονών είσαι, εισαι παντρεμένος, έχεις κοπελά, γιατί δεν έχεις κοπελά, τι δουλεία κάνεις και η τελευτέ α επική ερώτηση "Τι θές να κάνουμε σήμερα? Ελπίζω να μην μου έισαι αγχομένος".... Μην τα πολυλογώ πείρε μια μεχ πίπα και μετά πάω να την γαμήσω και μα το θεό το μουνί της σχεδών έσταζε GEL που είχε βάλει πριν μπει στο δωμάτιο. Σπρώχνω μία πραγματικά δεν καταλάβαίνα ΤΙΠΟΤΑ. έκατσα 1-2 λεπτά και έφυγα. Νομίζω θα βγάλω τις μπουρδελοδιακοπές μου με τις 3 που περνάω καλά. Εύα, Amelya και την γατήνα.
Πω ρε φιλε πολυ λυπάμαι για αυτή σου την εμπειρία

Για αυτο καλο είναι οταν είμαστε αμφιβολοι για το τι θα γαμήσουμε να έχουμε 2-3 στάνταρ στην ακρια για παν ενδεχόμενο

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.794
Πόντοι
13.636
Τώρα...

Φωκαιας 17 κάτω Μαρίνα χωρίς φτερά Ρωσίδα....
Σε bbj 69.
Επιρρεπη πάρε το παπάκι και έλα να σε μπουκωσει!!!
Είναι μες την Καυλα!!!

Φωκαιας 17 πάνω Στέλλα Ειρήνη. Τελειωτικο και 69

Φωκαιας 19 Ρίτα Ριτακι!!!
Τελειωτικο και 69.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Εμένα πρίν κάποιες βδομάδες μεταμεσονύχτια βάρδια Ιάσωνος έξω από το τσαρδί που εμφανιζόταν η Ναόμι (για όσους γνωρίζουν) με πλησιάζει τύπος κοντοκουρεμένος, κοντά στο 1.65 με κασκόλ της αεκ κρατώντας γαριδάκια στο ένα χέρι και μου ζήτησε 5€
Έλληνας κατά 80% (φάτσα & προφορά).
Του λέω να φύγει.
Με ακολουθεί και μου λέει επέλεξε πώς θέλεις να σε βαρέσω... του λέω σε έντονο ύφος (πάντα έχοντας κατά νου ΜΗΝ κουβαλά κάνα σίδερο) τράβα ρεεέεεεε μουνόπανο ΜΗΝ έχουμε άλλα βραδιάτικο.
Ευτυχώς ΔΕΝ το συνέχισε κι απ'ότι πρόσεξα κατευθύνθηκε προς Ιάσωνος στα μικρά νούμερα και έψαχνε να την πέσει σε κάποιον άλλον συναγωνιστή...
:(
Mε 1,65 μπόι, μόνο μαλακία μπορεί να βαρέσει, όχι άνθρωπο. Πρέπει να ήταν σκληρός καρεόλης!!!

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Τώρα...

Φωκαιας 17 κάτω Μαρίνα χωρίς φτερά Ρωσίδα....
Σε bbj 69.
Επιρρεπη πάρε το παπάκι και έλα να σε μπουκωσει!!!
Είναι μες την Καυλα!!!

Φωκαιας 17 πάνω Στέλλα Ειρήνη. Τελειωτικο και 69

Φωκαιας 19 Ρίτα Ριτακι!!!
Τελειωτικο και 69.
Ισχύει ότι η ριτα κάνει πιπαρες ;

Lakis123456

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Μάγκες Καλησπερα η ιζαμπελα από φωκαίας είναι πρωινές βάρδιες ;;;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τώρα...

Φυλής 86 κάτω
Τρία Λατιν καινούργια!!!
Μελιντα Λαουρα και Αναστασία!!!!
Δεν φτάνει το σπέρμα να τις χύσουμε όλες ρε γαμώωωωωω :wanker::wanker::wanker::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μάγκες Καλησπερα η ιζαμπελα από φωκαίας είναι πρωινές βάρδιες ;;;
Ναι

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Καλησπέρα μάγκες!

Τώρα βρήκα χρόνο να γράψω ένα ριπορτ της χθεσινοβραδινής τσάρκας Φυλής.

Παρατήρησα αρκετά κλειστά και όχι ιδιαίτερη κίνηση.
Επίσης υπήρξαν και κάποια new entry (για μένα τουλάχιστον) όχι και ωστόσο και καλά.

Μεσες άκρες οι κλασικές που ξέρουμε όλοι, οποτε θα γράψω για κάποιες καινούριες που είδα (ή που δεν έτυχε εγώ να πετύχω)

Ξεκινάω με μια για τους φίλους του «σοκολατένιου δέρματος».
Φυλής 66Δ Σύλβια (νομίζω).
Δε μιλάει ελληνικά (ισπανικά νομίζω).
Ψηλή με μεγάλο κωλο.
Όχι στα γούστα μου και σίγουρη όχι σαν τη μπιουτι.
Αλλά καλό είναι να υπάρχουν περισσοτερες επιλογές για όλα τα γούστα.

Συνεχιζω με το Φωκεας 25 αριστερά και πάνω (αν δε κάνω λάθος.
Με τη χοντρή γριά τσατσά.
Πρώτη φορά πέτυχα 3 κοπέλες.

Η πρώτη αρκετά ατσουμπαλη, δεν έλεγε μια (κατ εμε πάντα)

Η δεύτερη πολύ αδύνατη και το στυλ έδινε κάτι από γκοθ / λίγο τζανκι κάτι τέτοιο (επίσης ούτε καν.

Η τρίτη ήταν η Τόνια νομίζω και τη θυμάμαι γιατί είχε κωλαρα και βυζαρες. Κοντούλα σχετικά. Ένα πουτσο άλλη φορα ίσως της τον έριχνα.

Ακολούθως πάω στο
Φιλιππίδου 11β.
Πέτυχα μια ψηλή νταρντανα με βαριά φωνή μελαχρινή και Σεξι εσώρουχα.
Ήρθε λίγο τρίφτηκε αλλά βαριόταν φουλ. Ένα άλλο παλικάρι που γνωριστήκαμε εκεί γιατί έκανε κι εκείνος τσάρκα του φάνηκε ίσως τρανς (εγχειρισμένη λογικά) αλλά δεν νομίζω. Δε ξέρω κιόλας. Αλλά φαινόταν να βαριέται πάντως.
Είχε πάντως κωλαρα που υπό άλλες συνθήκες για μια δοκιμή δε θα με χάλαγε.

Μετά πετάχτηκα από περγαμου 1 που μ είπαν έχει ένα μόνο του ξέμπαρκο το οποιο το αγνοούσα.
Εκεί είχε 2 ασιατικής καταγωγής. Μια γυναίκα (δεν έλεγε μια για μένα) που έκανε μασάζ και γαμησι από 50€ λέει και ένα ladyboy (αδύνατο - σίγουρα πιο όμορφο από την άλλη). Στο προγραμμα του πρωκτικό από 50€ επίσης.

Έφυγα και ξαναπήγα φυλής
και συγκεκριμένα Φυλής 74 στην Άντζελα που είχα κατά μου από άλλη φορά να δοκιμάσω. Ήταν πολύ κομπλέ για ένα γαμησι.

Αυτά χοντρικά.
Εννοείται αν κανένα φιλαράκι μπορώ να βοηθήσω με έξτρα πληροφορίες στέλνει μήνυμα.
Και φυσικά αν ψήνει και κανένας να κανονίσουμε καμια μπουρδελοτσαρκα παρέα το βλέπουμε εξίσου!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Η εγκληματικότητα δεν είναι μόνο στο Μεταξουργείο αλλά και στα στενάκια της Φυλής ή στην Αχαρνών οπως και στην έρημο Σαχάρα της Λιοσίων όπου εγκληματικές φιγούρες σε όλη την Αθήνα καραδοκούν να ληστέψουν όποιον βρουν. :confused:
Οι τηγανοκέφαλοι νταβατζήδες μπουρδέλων ξύνουν τα αρχίδια τους οπως σωστά ειπώθηκε ασχολούμενοι μόνο με τικ τοκ :2funny: και την κονόμα τους. :rockon:

Κάνεις λάθος! Δεν ασχολούνται μόνο με το Τικ Τοκ αλλά και με το εμπόριο ναρκωτικών, μαλακών και σκληρών.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο πλουσιότερος αστυνόμος στη χώρα είναι πάντοτε ο υπεύθυνος της δίωξης ναρκωτικών στην Ελλάδα!

Μας τα τρώνε όλοι μαζί, όπως έγραψε πρόσφατα στο βιβλίο του και ο περιβόητος Θεόδωρος, χωρίς φυσικά να αναφερθεί στην πιο σκοτεινή πλευρά της Ιστορίας για ευνόητους λόγους.

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Πέρασμα από Μετάξι πριν λίγο πήγα καρφί στο Κ27 ισόγειο είχε 2 κοπέλες Μόνικα και Ιρμα αν θυμάμαι καλά.
Έφυγα μετά από εκεί και πήγα Ι27 όπου τιμήθηκε η αδύνατη Ναταλιτσα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Τώρα...

Διδυμου 22
Έδωσα μια ωραιοτατη πιπουλα στην Κλεοπάτρα της καρδιάς μας!!!
Αγγελα λοιπόν σε ελεύθερο τελειωτικό.
Με φτιάχνει πάντα αυτή η ρουφιανα!!!

Σταμάτησα για λίγο να πάρω δυνάμεις στο γνωστό
Ναό των χυμων Γ' Σεπτεμβρίου 85 και Κοπανησα μια φρουτοσαλατα με γιαούρτι αγγελαδινο και ένα φυσικό χυμό Ρόδι!!!
Γαμαγε!!!
Φεύγοντας το Αφεντικό ήρθε με νόημα κοντά μου βάζοντας ένα σακουλι από τυροπιτα στην αριστερή τσέπη του τζάκετ μου...
-Τι κάνεις του λέω???
-Γράψε κάτι και για μας μου λέει...
Έμεινα με ανοιχτό το στόμα και αποχώρησα.
Ανοίγοντας το σακουλι είδα δύο μπλε μάρκες!!!
Τις οποίες θα επενδυσω σε λίγο σε σίγουρη απόδοση!!!
Μας πήρανε χαμπάρι πατριώτη!:wink: Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom