Καλησπέρα μάγκες!
Τώρα βρήκα χρόνο να γράψω ένα ριπορτ της χθεσινοβραδινής τσάρκας Φυλής.
Παρατήρησα αρκετά κλειστά και όχι ιδιαίτερη κίνηση.
Επίσης υπήρξαν και κάποια new entry (για μένα τουλάχιστον) όχι και ωστόσο και καλά.
Μεσες άκρες οι κλασικές που ξέρουμε όλοι, οποτε θα γράψω για κάποιες καινούριες που είδα (ή που δεν έτυχε εγώ να πετύχω)
Ξεκινάω με μια για τους φίλους του «σοκολατένιου δέρματος».
Φυλής 66Δ Σύλβια (νομίζω).
Δε μιλάει ελληνικά (ισπανικά νομίζω).
Ψηλή με μεγάλο κωλο.
Όχι στα γούστα μου και σίγουρη όχι σαν τη μπιουτι.
Αλλά καλό είναι να υπάρχουν περισσοτερες επιλογές για όλα τα γούστα.
Συνεχιζω με το Φωκεας 25 αριστερά και πάνω (αν δε κάνω λάθος.
Με τη χοντρή γριά τσατσά.
Πρώτη φορά πέτυχα 3 κοπέλες.
Η πρώτη αρκετά ατσουμπαλη, δεν έλεγε μια (κατ εμε πάντα)
Η δεύτερη πολύ αδύνατη και το στυλ έδινε κάτι από γκοθ / λίγο τζανκι κάτι τέτοιο (επίσης ούτε καν.
Η τρίτη ήταν η Τόνια νομίζω και τη θυμάμαι γιατί είχε κωλαρα και βυζαρες. Κοντούλα σχετικά. Ένα πουτσο άλλη φορα ίσως της τον έριχνα.
Ακολούθως πάω στο
Φιλιππίδου 11β.
Πέτυχα μια ψηλή νταρντανα με βαριά φωνή μελαχρινή και Σεξι εσώρουχα.
Ήρθε λίγο τρίφτηκε αλλά βαριόταν φουλ. Ένα άλλο παλικάρι που γνωριστήκαμε εκεί γιατί έκανε κι εκείνος τσάρκα του φάνηκε ίσως τρανς (εγχειρισμένη λογικά) αλλά δεν νομίζω. Δε ξέρω κιόλας. Αλλά φαινόταν να βαριέται πάντως.
Είχε πάντως κωλαρα που υπό άλλες συνθήκες για μια δοκιμή δε θα με χάλαγε.
Μετά πετάχτηκα από περγαμου 1 που μ είπαν έχει ένα μόνο του ξέμπαρκο το οποιο το αγνοούσα.
Εκεί είχε 2 ασιατικής καταγωγής. Μια γυναίκα (δεν έλεγε μια για μένα) που έκανε μασάζ και γαμησι από 50€ λέει και ένα ladyboy (αδύνατο - σίγουρα πιο όμορφο από την άλλη). Στο προγραμμα του πρωκτικό από 50€ επίσης.
Έφυγα και ξαναπήγα φυλής
και συγκεκριμένα
Φυλής 74 στην Άντζελα που είχα κατά μου από άλλη φορά να δοκιμάσω. Ήταν πολύ κομπλέ για ένα γαμησι.
Αυτά χοντρικά.
Εννοείται αν κανένα φιλαράκι μπορώ να βοηθήσω με έξτρα πληροφορίες στέλνει μήνυμα.
Και φυσικά αν ψήνει και κανένας να κανονίσουμε καμια μπουρδελοτσαρκα παρέα το βλέπουμε εξίσου!