Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν είναι η μόνη.Άντε, από τα στούντιο πήγε στο Φωκαίας 25;
Δεν είναι η μόνη.Άντε, από τα στούντιο πήγε στο Φωκαίας 25;
Πνιγοταν στη δουλειά εκεί....Άντε, από τα στούντιο πήγε στο Φωκαίας 25;
Κι εγώ έχω αρκετά αρνητική εμπειρία με τα κόμπλεξ της που δεν θέλω να επεκταθώ. Αλλά έλα που έχει φανατικό κοινό, ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί, και πρέπει να ανεχόμαστε την αναφορά στο πρόσωπό της σχεδόν σε κάθε σελίδα.Αντε μας τα έχετε πρήξει κάποιοι με το ψυχακι εδώ μέσα.
Μια φορά την είχα πάρε Αδανων και πότε ξανά...
Στα διαολα...
Να πάει στο Δαφνί να βρει την υγεία της!!!
Ήκαλύτερα να πιει λίγο από το Γάλα Της Αλεπούς του Δημήτρη και να πα να γαμηθει!!!!
Ήμαρτον
Μάλλον ειρωνικά το λες, αλλιώς δεν θα είχε λόγο να πέσει στο 20ρικο.Πνιγοταν στη δουλειά εκεί....
Ευχαριστωωωωωω!Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
Συνεχής ενημέρωση από το 2006 μέχρι σήμερα. Καθημερινές ανταποκρίσεις για τα μπουρδέλα της Αθήνας με ενημερώσεις πραγματικού χρόνου. Φωτογραφίες, ενημερώσεις ιερόδουλων, απόψεις και ανταλλαγές πληροφοριών.www.bourdela.com
Συγχωρεμένος, αλλά είναι 5 μηνύματα πιο πάνω.
Φωκ25 όροφος.
Τι Πρόγραμμα η Αμαρα ?Φυλής 84 όροφος.
Δύο κοπέλες , η Λίζα από Φωκαιας 25 όροφο με τα ράστα και την μεγάλη λάτιν κωλάρα
Και η Λάουρα , από Ισπαχαχανια, μιλφ λατίνα , με πολλά πιασίματα και 3,5αρια βυζιά.
Στο Φώκαιας 25 όροφο τρεις λατινες.
Η γνωστή Τονια από Φυλής 84, μια Έμιλυ με αρκετά πιασίματα χοντρούλα , ξανθιά.
Και το νέο μου καβλακι η Αμαρα, πετιτ λάτιν, πιο πετιτ πεθαίνεις.
Κάβλα μέσα, την πήδηξα σε 4 στάσεις και μια στα όρθια στην αγκαλιά μου.
Μελαχρινη, αδύνατη, πετιτ, με άσσους βυζάκια, ωραίο μικρό πεταχτό κωλαρακι και το πρόσωπο είναι υποκειμενικό εγώ δεν τρελάθηκα , αλλά είναι χαμογελαστή.
Έφυγα καβλωμενος, λογικά θα ξαναμπώ μαζί της.
Απλό με 69.Τι Πρόγραμμα η Αμαρα ?
ΕυχαριστώΑπλό με 69.
Και σε εμένα!
Πριν μία εβδομάδα περίπου ήταν βραδάκι και είχα πάει Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 να ρίξω έναν μπουτσο στο τσιγγανάκι την Ειρήνη η οποία παρεμπιπτόντως έχει φολεψει.
Όταν βγήκα από το τσαρδι λίγα μόλις μέτρα πιο πάνω (εκεί που είναι οι κάδοι) ακούω μια φωνή από πίσω μου να μου λέει:
'φιλε να σου πω, φίλε'
Δεν έδωσα καν σημασία ούτε κοίταξα καν γιατί νόμιζα ότι ήταν κάνα πρεζονακι και ζητιανευε.
Για κάποια λίγα μέτρα με ακολούθησε προς την Ιάσωνος μόλις βέβαια κατάλαβε όμως ότι τον έχω καταλάβει,μετά έφυγε, ξαναγύρισε πίσω.
Μάγκες το νου σας γιατί στην πιάτσα κυκλοφορεί πολύ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΒΡΩΜΟΣΑΠΙΛΑ!
Στην πρωινή βάρδια κατά τις 12:00Σήμερα αναφέρεσαι???
Γιατί εγώ αλλά είδα...
Το λέγανε και στο πρόγραμμα: τσιμπουκάκι πισωκολλητό ελεύθερα πιασίματα τσόντα βίντεο στο δωμάτιο. Και είχε κάτι 14άρες τηλεοράσεις με βιντεοκασέτα.
Βρε καλό μου παιδί....Αδειασμα με ριτα μουναρα
Τι να πω, τα λογια περιττά για αυτη τη γυναικάρα που εκτός απ το γεγονός πως ειναι μια κουκλάρα έχει το βλέμμα της μέδουσας που θελει να σου κλέψει την ψυχή
Οι αναστεναγμοι της σαν βγαλμένη απο ταινία της salieri
Ηταν ζεστη και καθαρη, σκέτη απόλαυση..
Να το γαμάτε το ριτακι γιατι θα το χάσουμε συντομα
Θα φύγει η Ρίτα ( Φωκαίας 19 ) για άλλα μονοπάτια?Αδειασμα με ριτα μουναρα
Τι να πω, τα λογια περιττά για αυτη τη γυναικάρα που εκτός απ το γεγονός πως ειναι μια κουκλάρα έχει το βλέμμα της μέδουσας που θελει να σου κλέψει την ψυχή
Οι αναστεναγμοι της σαν βγαλμένη απο ταινία της salieri
Ηταν ζεστη και καθαρη, σκέτη απόλαυση..
Να το γαμάτε το ριτακι γιατι θα το χάσουμε συντομα
Τι να σου πω , 1.70κάτι μαυριδερός αξύριστος καμιά 30χρ. μου φάνηκε, τζιν/μαύρο μπουφάν και καθόταν ακριβώς στην μέση έξω από αυτό το καφενείο(η τι μαγαζί είναι) στην Ιάσονος (~19:00) για να μπορεί να παρενοχλεί όλη την διασταύρωση.Τι ώρα ήταν?
Τι σωματότυπο είχε?
Σε ποιο ακριβώς σημείο καθόταν?
Θέλω να προλάβω να ψωνίσω στις εκπτώσεις αλλά μάλλον θα τα φάω στις Λατίνες.Θα αφήσω κριτική με λεπτομέρειες γιατί πέρασα καλά. Προτείνεται σε πετιτο/πιπινολάτρεις.
ερ0τικπ0ρταλ τελεία κομ (Μην με ζαλίσετε με το λινκ που δεν παίζει αν δεν το γράψετε σωστά )
Αυτή η περιγραφή ταιριάζει και σε πρόεδρο γνωστής παε με το προσωνύμιο κάβουραςΕμένα πρίν κάποιες βδομάδες μεταμεσονύχτια βάρδια Ιάσωνος έξω από το τσαρδί που εμφανιζόταν η Ναόμι (για όσους γνωρίζουν) με πλησιάζει τύπος κοντοκουρεμένος, κοντά στο 1.65 με κασκόλ της αεκ κρατώντας γαριδάκια στο ένα χέρι και μου ζήτησε 5€
Έλληνας κατά 80% (φάτσα & προφορά).
Του λέω να φύγει.
Με ακολουθεί και μου λέει επέλεξε πώς θέλεις να σε βαρέσω... του λέω σε έντονο ύφος (πάντα έχοντας κατά νου ΜΗΝ κουβαλά κάνα σίδερο) τράβα ρεεέεεεε μουνόπανο ΜΗΝ έχουμε άλλα βραδιάτικο.
Ευτυχώς ΔΕΝ το συνέχισε κι απ'ότι πρόσεξα κατευθύνθηκε προς Ιάσωνος στα μικρά νούμερα και έψαχνε να την πέσει σε κάποιον άλλον συναγωνιστή...
Και εγώ 16.00"περασα...Στην πρωινή βάρδια κατά τις 12:00
Σε συνέχεια του αγαπητού συναγωνιστή να προσθέσω:Πρωινη επισκεψη.
Φωκαιας 13 Ισογειο Κλεοπατρα παχουλη
Φωκαιας 17 ισογειο Μαρινα μελαχροινη Ρωσιδα με δυνατο κορμι και καλο προσωπο,
Φωκαιας 17 Οροφος Ειρηνη Ουκρανιδα καλο κορμι,
Τι ψάχνεις να βρεις ρε άνθρωπεΒρε καλό μου παιδί....
Γιατί με βάζεις να zoomαρω και να ψάχνω μέσα στον κάδο...?
Γιατί με αναστατωνεις?
Η ριτα μουνάρα ειναι μια και δεν μενει στη φωκαιαςΘα φύγει η Ρίτα ( Φωκαίας 19 ) για άλλα μονοπάτια?