n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
ΑιμιληΦωκαιας 27 υπογα
Η καινούργια Μολδαβα, δεν θυμάμαι όνομα, αχρωμη και αγευστη. Νομίζω σε απλό.
ΑιμιληΦωκαιας 27 υπογα
Η καινούργια Μολδαβα, δεν θυμάμαι όνομα, αχρωμη και αγευστη. Νομίζω σε απλό.
Κώλο πήρες από Μπαρμπορα, μύστη?Καλησπέρα στην ομάδα, πάλι βλέπω πολύ γκρίνια, παιδιά, εννοείται ότι παντού είναι δύσκολα τα πράγματα όπως και στα μπουρδέλα. Απλά θέλει λίγο παραπάνω ψάξιμο και να μην πηγαίνουμε στις φόλες, ώστε να φεύγουν σιγά σιγά. Εγώ βλέπω πολλές καλές κριτικές που θα πάω και εγώ να δοκιμάσω τις επόμενες μέρες, να είστε καλά που έχετε το κουράγιο και τις γράφετε. Πέρασμα αρχικά από Εύα (Λιοσίων 73Β ή Φωκαίας 13 υπόγειο ) η οποία είναι δυνατή όπως είχε πει και ο αγαπητος Helluv. Μετά, γρήγορο πέρασμα από Μπαρμπόρα από Βέργας 6 , που δεν είχε πολύ κόσμο, οπότε περίμενα 1 δωμάτιο μόνο. Μετά από τις γνωστές καλές υπηρεσίες, τελείωμα στο στόμα και κατά την διάρκεια του αδειάσματος, σκάσιμο 2 χαστουκιών στα αρχίδια (WTF... Μπαρμπόρα είναι αυτή λέω και τα μυαλά στα κάγκελα,), άδειασμα νιπτήρα και η επική ατάκα, "βλέπω τα κράτησες όλα για την πάρτη μου σήμερα", πωπω λέω ξαναφτιάχτηκα, πως δεν έδωσα διαδοχικό 20αρικο (κρατήθηκα δεν είχα και χρόνο). Καλά γαμήσια παιδιά, μην παρατάτε το άθλημα...
Τις έχεις γαμησει όλες και δεν μπήκες στην Ενζτυ ρε τρελαμενεεε;!Φωκαιας 27 σκαλακια η καινούργια τατουάζατη Αντζυ!!!
Μελαχρινος Μουνος σε 69!
Βγήκε Τσιτσιδι από το δωμάτιο και σαλοναρισε μες την Καυλα..
Παρολιγο να μπω...
Διδυμου τέτοιε ώρα δύσκολο , μιλένα κλπ έχουν κλείσει προ πολλού αν δεν κάνω λαθπς ( απόγευμα) . Μεταξουργείο καμία πρόταση;Προλαβαίνεις ίσα ίσα σε ώρα τις χυσοντουλάπες Διδύμου αλλιώς βράδυ στα βοθρατζίδικα του Μεταξουργείου. Φυλής το παίζουν ντίβες και κάνουν κρυφά. Δεν το ανακοινώνουν όλες οπότε πήγαινε στα σίγουρα αν βιάζεσαι.
Σε ευχαριστώ πολύΠαλιά έκλειναν 12 Διδύμου. Τελευταία έκλειναν νωρίς αλλά επειδή έπεσαν έξω τα καράβια, κάθονται καμιά φορά και παραπάνω. Πάντως οριακά είναι. Στα βοθρατζιδικα Μεταξουργείου προτίμησε για πιο σίγουρα το Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 με την κουρτίνα ή το δίπλα. Πήγαινε πες τους ότι θες τελειωτικό όμως πριν μπεις. Όχι στο δωμάτιο. Και στο Ιάσωνος 2 όροφος έχεις άριστες πιθανότητες. Από το σαλόνι όμως θα το πεις στην τσατσά που θα βρεις. Και στην Φωκαίας 27 βράδυ κάτι θα έχει πάντως αν το ζητήσεις. Έχει κι άλλα αλλά είναι πιο πονηρούλες και δεν το λένε. Καλό ξεφόρτωμα.
Αδύνατη με ωραίο σώμα , απλό με 69 κ δουλεύει τρίτη βάρδια !!!Λάνα πως είναι; Τι πρόγραμμα κάνει ; Και τη ώρες περίπου; Μπας και πεταχτώ και την πάρω ! Σε ευχαριστώ
Αν τις πετύχω κ τις δύοΑν δεχτούν ζήτα και λεσβιακό μεταξύ τους. Εγώ πάντα το κάνω αυτό για να τους γυρίσω τα άντερα και μετά το ακυρώνω για να συνέλθουν. Σχεδόν ποτέ και καμία δεν κάνει αληθινό λεσβιακό. Απορώ γιατί. Πολλοί πελάτες το θέλουν. Άσε που ποτέ στην παρτούζα δεν γαμιούνται όπως μόνες τους. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες πια να μπαίνουν στο δωμάτιο και να τρίζει η γη.
Δεν είναι θέμα υπηρεσίας ως ακάποτη τελειωτική πίπα αλλά ότι ήταν φοβερή σε όλα και γενικώς παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες. Γι'αυτό εξάλλου δεν βρέθηκε ποτέ κανείς να την πει μάπα. Άκουγες μόνο ότι ήταν οκ, καλή ή πολύ καλή. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία της όπου ελάχιστες έχουν! Βρίσκεται στο πάνθεον
των κορυφαίων! Το γιατί κλάταρε δεν αφορά το νήμα άσε που υπάρχουν 10 σενάρια όπως κάθε φορά
που κλατάρει κάποια μέγιστη. Καλύτερα που τερμάτισε πάντως μιας που είχε σεβαστό πακέτο εμφάνισης
και παροχής οπότε αν συνέχιζε θα καταντούσε με την τριβή όπως κάτι άλλες φόλες
ή μπουχέσες με κρεμασμένα μουνόχειλα διαλυμένες σούφρες πλαστικές επί πλαστικών
σάπια δόντια ραγάδες ρυτίδες πατσοκοίλια και ΄άφθονο τεμπελίκι.
Αυτή η δουλειά όπως και να το κάνουμε έχει ημερομηνία λήξης.
Σήμερα πέρασα από τα Φυλιανά 109 που μοιάζουν απορριπτέα από το ευρύ κοινό.
Γιατί βρε συνάδελφοι;
Θεωρώ ότι όλες οι μπουρδελιάρες οφείλουν να τυγχάνουν ακέραιης ενημέρωσης
οπότε πέρασα κι από εκεί. Στο ισόγειο του Φυλής 109, ήταν η μελαχρινή αδύνατη φόλα Ροντίκα
με το μικρό κρεμαστό βυζί και χαμογελαστή όπως πάντα. Στην ίδια βάρδια ως κλασσική μορφή η πιο ψηλή
μεοσόκοπη θείτσα Φωτεινή με το επίσης κρεμαστό βυζί, να παλεύει μόνη στο μαγαζί με τους πελάτες.
Ομολογουμένως αρκετά πιο αξιόλογη της πρώτης.
Στον όροφο βρισκόταν η άκωλη ξανθιά Χριστίνα. Τα ίδια και τα ίδια στην υπόλοιπη οδό
με περαστικούς να σιχτιρίζουν την γενική κατάντια.
Έπιασα και συζήτηση με έναν ευγενέστατο κύριο που έψαχνε χοντρές και του πρότεινα
την Μιλένα στο Διδυμου 27. Είχε μια νοσταλγία για το Αχαρνών 85 και φαινόταν πιστός του μαγαζιού
μιας που μου ανέφερε την σγουρομάλλα ξανθιά θεόχοντρη Ειρήνη που είχε δουλέψει εκεί.
Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό το μαγαζί εκτός από πρώην τραβελάδικο
όλο κοντές, παχιές, χοντρές και γριές έφερνε.
Είμαι σαφής. Στο Αχαρνών 85. Η συντριπτική πλειοψηφία που έχει περάσει είναι χαμηλής εμφάνισης.
Ρε τύπε τι είναι αυτά που λες ... οι μισές ελλεηνίδες σκατήχοντρες πως να τις πηδήξει σκύλος ? αυτές θέλουν λύκο ή άλογο για να βολευτούνε ... και παρά είναι φτωχάτζες για τέτοια pets
Οπότε βουτάνε ένα μπαστούνι του baseball από ένα sex shop και κάνουν δουλειά
Γκοτζαμάν Εβελίνα πάντως που έκανε για δέκα ΔΕΝ την προσπερνάς εύκολα... ακόμα και την Μαίρη που ΔΕΝ ήταν τόσο του γούστου μου...
στο Αδανων πάντως ήταν στα πιοοοο λεπτά της σωματικά .... η τρέλα τρέλα ίσως στον μέγιστο βαθμό τότε... εμένα πάντως σωματικά γούσταρα πολύ τότε Αδανων...τώρα έχει ξεφύγει ρε γμτ...Προσωπικά δεν μου αρέσει ως φάτσα διότι είναι σαν τσιπούρα και την βρίσκω ατσούμπαλα παχιά
εκτός από αψυχολόγητη. Την έβρισκα πολύ καλύτερη στο Φυλής 71. Στο Αδάνων ήδη δεν μου άρεσε πια.
Να είσαι όμως σίγουρος ότι υπηρεσιακώς δεν διατρέχεις κίνδυνο για τίποτα ούτε και θα χάσεις ηδονή.
Σε γενικές γραμμές καλά θα περάσεις. Ούτε φόλα την λες, ούτε και μπάζο. Αυτά.
Ειχα περασει στην Αδανων ενα βραδυ που δουλευε, να δω την περιβοητη Μπαρμπορα. Στο προσωπο δεν μου αρεσε καθολου.Προσωπικά δεν μου αρέσει ως φάτσα διότι είναι σαν τσιπούρα και την βρίσκω ατσούμπαλα παχιά
εκτός από αψυχολόγητη. Την έβρισκα πολύ καλύτερη στο Φυλής 71. Στο Αδάνων ήδη δεν μου άρεσε πια.
Να είσαι όμως σίγουρος ότι υπηρεσιακώς δεν διατρέχεις κίνδυνο για τίποτα ούτε και θα χάσεις ηδονή.
Σε γενικές γραμμές καλά θα περάσεις. Ούτε φόλα την λες, ούτε και μπάζο. Αυτά.