papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 128
- Like
- 51.879
- Πόντοι
- 27.261
καλα αυτο δεν ειναι τιποτα.Καλησπερα παιδια! Σημερα εφαγα την δευτερη συνεχομενη φολα . το μπλε παραβολο ποτε δεν μου εξασφαλησε την εξπερματωση μου . Πριν καποιο καιρο σας ειχα κραξει για τις κριτικες σας στην τζεσικα που μου την θεοποιουσατε ως η μουναρα με το καλυτερο προγραμμα . Εννοειται οτι δεν εχω κανενα θεμα με την κοπελα . Χθες λοιπον που πηγα αφου ειχα επηρεαστει απο τις κριτικες σας τρωω την πρωτη φολα στο σαλονι με τους μπογιατζηδες αναμενοντας την τζεσικα. λεω αν ειναι δυνατον θα γαμησουν αυτοι ετσι οπως ειναι ? Οποτε εφυγα τρεχοντας . Σημερα πηγα για να ολοκληρωσω και εγω την γνωμη μου για αυτη την κοπελα . Σκαω στο μπουρδελο μπανιαρισμενος με κολωνιες και μπαινω κατευθειαν δωματιο . αναμενω λιγακι και ερχεται η κοπελα . Μου βγαζει τα 3.5σαρια βυζια της στο προσωπο μου και τα εγλυφα , μαλλον αυτα της θεοποιειτε οταν την πηδατε και εχει καβαλησει οτι εχει βυζαρες και τα πουλαει κατευθειαν ωστε να γλιτωσει αλλα προκαταρκτικα .τα εγλυφα και αρχισε λιγο ο πουτσος μου να ακουει.επειτα με ρωτησε αν θελω χωρις καποτα και με πλακωσε στην πιπα . χρηση χεριου και μεσα εξω αλλα δεν με σκληρινε 100% , ανεβηκε απο πανω μου και χορωπηδαγε και εφερε τα βυζια της στο στομα μου. μετα παμε να αλλαξουμε σταση και να την παρω απο πισω και ο πουτσος μου ειχε πεσει . μου λεει να στον ξανασηκωσω , ξεκιναει τσιμπουκι με την καποτα που την πηδηξα με πολυ χερι με αποτελεσμα να μην μπορεσει να με καυλωσει και να φυγω αχυστος . για επιστροφη εικοσαρικου κουβεντα σηκωθηκε και εφυγε ντυθηκα και εφυγα . Μαγκες δεν μου σηκωνοτανε 100% και μου επεφτε γιατι με ξενερωναν οι ελιες σταφιδες που εχει στο κορμι της και τα πατσα στην κοιλια της που τα εκρυβε. Αυτη ειναι η μουναρα σας . Για κανα μπογιατζη καλη ειναι ! να πω οτι πετυχα ειρηνη στελλα στο πεζοδρομιο και με χαιρετησε με κοκκινο μαλλι αλλα δεν μπορεσω να καταλαβω που δουλευει .
εσυ τον εβαλες και μεσα τουλαχιστον.
πανε μια ιζαμπελα απο 59 οροφο να δεις τι παει να πει ΦΟΛΑ !!!