AssMaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 66
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 6.830
Υπάρχουν σχετικά ποστ με τα ΣΜΝ.Το Άθλημα αυτο του σεξ με πολλές γυναίκες πληρωμένες ή όχι εγκυμονείΚαλησπερα, συγνωμη δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα νομιζω πως οφειλω να ενημερωσω και εσας.
Πριν 2 μηνες ειχα επισκεφτεί και εκανα / μου εκαναν στοματικο χωρις προφυλαξη στις Βικτωρια Διδυμου 27 & Κατερινα με γυαλια φωκαικας 9.
2 μερες μετα την βικτωρια και 9 μερες μετα την κατερινα επαθα φαρυγγίτιδα / αμυγδαλιτιδα και συχνοουρια που κρατησε 7 μερες. Το 1ο το εχω ακομα.
Επειδη εκατσε καλοκαιρι με πηγε πισω και τωρα εβγαλα ακρη. Πηγα Ωρλ πηρα αντιβιωσεις δεν εκαναν κατι. Γυρισα απο λοιμωξιολόγο με ενα καρο εξετασεις για ΣΜΝ.
Το αποτελεσμα γονορροια / χλαμυδια. Λιγο πριν παω λοιμωξιολόγο ειχα κανει μονος μου τεστ μετα απο 8 βδομαδες απο την επαφη για HIV & Υπατ Β & Γ τα οποια ηταν αρνητικα.
Οπως ειχα γραψει και στο post μου πριν 2 μηνες θα αναφερω ονοματα, παλι καλα που το περναω ελαφρα και παλι καλα που δεν κολλησα κατι χειροτερο οπως τα παραπανω ο μαλακας.
Γενικα εχω μικρη πορεια στα μπου αλλα ξεφυγα και εκανα στοματικα ακαποτα.
Ηταν καλο χαστουκι για να ισιωσω και να μην παθω τα χειροτερα.
Δεν εχω τιποτα με τις κοπελες, ισα ισα ηταν πολυ καλες και ειχα παει και στο παρελθον αλλα καποια με κολλησε.
Αν καποιος θελει να μαθει για την θεραπεια η τις εξετασεις ας στειλει pm.
τετοιους κινδύνους .Μην κατηγορείς κάποια κοπέλα συγκεκριμένα επειδή φοβήθηκες, αφου δεν εχεις αποδείξεις οτι φταίει αυτη.Μόνο αν σου το είπε η ίδια.Οι κοπέλες που δουλεύουν σε γνωστά μαγαζιά κάνουν εξετάσεις.Ολα θεραπεύονται πλέον με την κατάλληλη διαγνωση και αγωγή.Αυτό που θα πρέπει να θεραπεύει ο καθένας μόνος του είναι το ψυχολογικό κομμάτι.Κάνεις λιγο καιρό υπομονή να το περασεις και μετα συνεχίζεις πάλι το αγαπημένο σου χόμπυ.Η συμβουλή που θα δώσω είναι σε αυτούς που είναι σε γάμο ή σε σχέση με κάποια γυναικα και πηγαίνουν και με άλλες.Ποτέ δεν παραδεχόμαστε σε καμία γυναίκα οτι πάμε ή εχουμε πάει ποτέ στα μπουρδέλα.Αν κολλήσουμε κάποιο ΣΜΝ πηγαίνουμε στον γιατρό μας και ακολουθούμε τη θεραπεία.Στη γυναίκα μας λέμε οτι το είχαμε κολλήσει απο παλιά σχεση και ξυπνησε ο ιος αφου υπηρχε μέσα μας.Τουλάχιστον οποιαδηποτε αλλη δικαιολογία που να στέκει ιατρικα για να μην εκτεθούμε.Καλή χρονιά με υγεία και πούτσα όρθια
Τελευταία τροποποίηση: