haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Φίλε έχεις κάτι άλλο γιατί έχω έρθει από βόρεια Ελλάδα και δεν βρησκω τίποτα......... νέκρα απο τα στανταράκια μας φίλε !
Φίλε έχεις κάτι άλλο γιατί έχω έρθει από βόρεια Ελλάδα και δεν βρησκω τίποτα......... νέκρα απο τα στανταράκια μας φίλε !
Μπουμπούκο, τράβα μια αναφορά για διασπορά ψευδους ενημέρωσης για πρωκτικό! Ο τύπος είναι τέρμα βλαμμένος γιατί παίζει με το πάθος μας για κώλο!Την έχω πάρει 3 φορές και έχω περάσει καλά αλλά ποτέ δεν ανακοινώθηκε άναλ (δεν ρώτησα και ποτέ βέβαια) και την 3η φορά που της ζήτησα να χύσω τις βυζάρες μου έκανε no-no
Δεν μου φαίνεται και τόσο περίεργο αλλά με την δουλειά που έχει/ρίχνει (την πετυχαίνω 2η βάρδια πάντα οπότε κανει 2πλές μαλλον) δεν θα της φτάσει μία κωλοτρυπίδα αν το έβαλε στο πρόγραμμα (στο 10ρικο κιόλας ).
Την προηγούμενη Παρασκευή πέτυχα και εγώ έναν με φόρμα εργασίας με κόλλες πάνω (πλακάς ?) που όταν τον είδε η κοπέλα έκανε νόημα στον τσάτσο "όχι", έχω δει αρκετούς πάκιδες να σκάνε ποιο καθαροί από πολλούς "δυτικούς" τελευταία και δεν το λέω για καλό
Ρε μαλακά εγώ τι φταίω δεν ανακοινώνεται αλλά μέσα αν ζητήσεις σου δίνει . Εγώ δεν ζήτησα και γύρισε μόνη της. Δεν γίνεται να δίνει μόνο σε μένα; Πήγε κανείς άλλος;Τόνυ, είσαι μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ! Σήμερα πήγα για κωλοτρυπιδι μετά από την ψεύτικη ενημέρωση σου και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα! Το τι κατάρα έριξα σήμερα που έσυρα άδικα το σαρκιο μου στο σιχαμερό Μετάξι, ούτε και λέγεται!
Αφού σου λέει δεν έχει ζητήσει πως λέω ψέματα; Και για ποιο λόγο ;Μπουμπούκο, τράβα μια αναφορά για διασπορά ψευδους ενημέρωσης για πρωκτικό! Ο τύπος είναι τέρμα βλαμμένος γιατί παίζει με το πάθος μας για κώλο!
Φίλε, δεν σε πιστεύω καθόλου! Κι εγώ έχω πάρει αρκετές φορές κώλο χωρίς να ανακοινωθεί αλλά δεν το αναφέρω σαν υπηρεσία ! Έλεος!Ρε μαλακά εγώ τι φταίω δεν ανακοινώνεται αλλά μέσα αν ζητήσεις σου δίνει . Εγώ δεν ζήτησα και γύρισε μόνη της. Δεν γίνεται να δίνει μόνο σε μένα; Πήγε κανείς άλλος;
Ρε μαλακά εγώ τι φταίω δεν ανακοινώνεται αλλά μέσα αν ζητήσεις σου δίνει . Εγώ δεν ζήτησα και γύρισε μόνη της. Δεν γίνεται να δίνει μόνο σε μένα; Πήγε κανείς άλλος;
Μπά την κάνουν λόγω πρωτοχρονιάς μάλλον !!Φίλε έχεις κάτι άλλο γιατί έχω έρθει από βόρεια Ελλάδα και δεν βρησκω τίποτα
Και μετά είναι τα Ρώσικα Χριστούγεννα, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλιΜπά την κάνουν λόγω πρωτοχρονιάς μάλλον !!
...................μιά και ακολουθούν το παλαιό ημερολόγιο .Και μετά είναι τα Ρώσικα Χριστούγεννα, οπότε ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
την έχω πάρει 2 φορές και ποτέ δεν προθυμοποιηθηκε ή έκανε νύξη για πρωκτικο, βέβαια ας μάς πει και ο ειδικός λατινολογος @Helluvatime που αν θυμάμαι καλά την έχει πάρει 2-3 φορές.Φίλε, δεν σε πιστεύω καθόλου! Κι εγώ έχω πάρει αρκετές φορές κώλο χωρίς να ανακοινωθεί αλλά δεν το αναφέρω σαν υπηρεσία ! Έλεος!
Ρε κουφάλες, ναι κι εσυ @Helluvatime, έχει έρθει νέο γκροβερακι λατινικό και δε μιλάτε;την έχω πάρει 2 φορές και ποτέ δεν προθυμοποιηθηκε ή έκανε νύξη για πρωκτικο, βέβαια ας μάς πει και ο ειδικός λατινολογος @Helluvatime που αν θυμάμαι καλά την έχει πάρει 2-3 φορές.
πάντως ούτε νέο είναι, ούτε δίνει απ όσο ξέρωΡε κουφάλες, ναι κι εσυ @Helluvatime, έχει έρθει νέο γκροβερακι λατινικό και δε μιλάτε;
Ασε που μάλλον τσαμπα συζήτηση κάνουμε, παπατζα νιτζα ότι δίνει γκροβερ η τυπισσα...!
Ναι ρε συ, δεν παιζει το γκροβερ στην τυπισσα.πάντως ούτε νέο είναι, ούτε δίνει απ όσο ξέρω
3-4 φορές και εγώ και δεν έχει τύχει να κάνει καμία νήξη για πρωκτικό. Έχω καιρό να την πάρω αλλά αν είχε αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της σίγουρα θα γινόταν η σχετική ανακοίνωση στο σαλόνι για όλους.την έχω πάρει 2 φορές και ποτέ δεν προθυμοποιηθηκε ή έκανε νύξη για πρωκτικο, βέβαια ας μάς πει και ο ειδικός λατινολογος @Helluvatime που αν θυμάμαι καλά την έχει πάρει 2-3 φορές.