Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 274 άτομα (13 μέλη και 261 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Σωστά, αλλά πόσες είναι αυθεντικές Ρωσίδες; Πολλές βαφτισμένες Ρωσίδες είναι πλέον Ουκρανές
Ποση διαφορα να εχει μια ρωσιδα με μια ουκρανη ρε φιλε; Ιδιο dna ειναι..

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ποση διαφορα να εχει μια ρωσιδα με μια ουκρανη ρε φιλε; Ιδιο dna ειναι..
Ίδιο DNA, αλλά βρίσκονται σε διαμάχη. Και με το χιμπατζή έχουμε το DNA 99,8% κοινό. :P

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Άγκυρας 12 τι παίζει?

Γιατί γίνεται λαϊκό προσκύνημα για το καινούριο μιλφακι την Μαρίνα?

Κάνει καλά γ@μησι@?

:knockinb:
Εγώ που την είδα ακόμα αναρωτιέμαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Λεπτή αδιάφορο πρόσωπο αλλά διαβάζω για τρομερές υπηρεσίες!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.751
Πόντοι
41.129
Εγώ που την είδα ακόμα αναρωτιέμαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Λεπτή αδιάφορο πρόσωπο αλλά διαβάζω για τρομερές υπηρεσίες!
Τυπε μηπως ειναι ρομαντική ?
Μήπως έχει τσακωθεί με την καπότα ?

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Τυπε μηπως ειναι ρομαντική ?
Μήπως έχει τσακωθεί με την καπότα ?
Καλά έχουμε πει ξανά εδώ μεσα ότι μιλάμε για τεράστια γκάμα γουστων όποτε για μενα ίσως να μην κάνει αλλά για κάποιον μεγαλύτερο που κόβει περισσότερο το μάτι του να του έκανε κλικ! Αλλά τι να πω με άλλες γυναίκες πχ φωτεινή από φ109 που για μενα οντωσ Είναι ωραία γυναίκα θεωρώ ότι είναι κατώτερη και δεν μου έκανε ούτε τσαφ να περάσω!

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Απ την εμπειρία μου τη χειροτερη συμπεριφορά την έχουν οι

αλβανεζες
Ειναι ξεδιαντροπες, κομπλεξικες με το γεγονός πως γαμιούνται στην Ελλάδα για 5€ με αποτέλεσμα να βγάζουν το μένος πανω σου με μια ξεπέτα.

Ρουμανεζες με την υπεροψία στα ύψη εχουν την εντύπωση πως ειναι μοντελες και μας κάνουν την τιμη που γαμιούνται για 5€ με εμάς τους λεχριτες

Τσιγγανες/ρομά για τα πανηγύρια

Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά
Η μόνη αλβανεζα που έδινε κωλο τίμια και το ευχαριστιοσουν ήταν η Τζουλιάνα από τα 69αρια!!
Ξέρει κάποιος αν θα την ξαναδούμε?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Η Τζώρτζια από τη μοντελοαλυσίδα δουλεύει ακόμα εκεί;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Πωλίνα από Καλύμνου τ λέει;
Καλησπερα Φιλε μου....καλη ειναι.....ευχαριστημενοι οι πελατες....αν βρεθει και η χημεια ακομα καλυτερα.....την ειχα παρει 7-8 φορες....6 πιπα σκετο και 2 κωλο.....την ψιλοβαρεθηκα ομως...
Καλα να περνας.....

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.473
Πόντοι
2.836
Απ την εμπειρία μου τη χειροτερη συμπεριφορά την έχουν οι

αλβανεζες
Ειναι ξεδιαντροπες, κομπλεξικες με το γεγονός πως γαμιούνται στην Ελλάδα για 5€ με αποτέλεσμα να βγάζουν το μένος πανω σου με μια ξεπέτα.

Ρουμανεζες με την υπεροψία στα ύψη εχουν την εντύπωση πως ειναι μοντελες και μας κάνουν την τιμη που γαμιούνται για 5€ με εμάς τους λεχριτες

Τσιγγανες/ρομά για τα πανηγύρια

Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά
Τα λες πολύ σωστα τα πράγματα συναγωνιστή. Οι χειρότερες ιερόδουλες είναι οι Αλβανίδες. Εγώ τις περισσότερες φόλες τις έχω φάει από Αλβανίδες. Οι Ρουμανες κ αυτές τα ίδια κ χειροτερα. Οι τοπ ιερόδουλες είναι Ρωσίδες Ουκρανες κ ίσως κάποιες Μολδαβες......

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Υπενθυμίζω ... Σοφάκι (δήθεν από...θεσσαλονίκη) στο Φ 54 κάτω , πριν ( δυστυχώς) ... 15 χρόνια:undecided-old:
:hi:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
35
Like
7.835
Πόντοι
3.886
Καλησπερα Φιλε μου....καλη ειναι.....ευχαριστημενοι οι πελατες....αν βρεθει και η χημεια ακομα καλυτερα.....την ειχα παρει 7-8 φορες....6 πιπα σκετο και 2 κωλο.....την ψιλοβαρεθηκα ομως...
Καλα να περνας.....
Είμαι ανάμεσα σε Ζάνα κ Πωλίνα...Ποια είναι καλύτερη;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.968
Πόντοι
4.926
Η απάντηση είναι, γιατί το site είναι μαγικό. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει, για κάποια κοπέλα. Κατευθείαν, την επόμενη, γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Ακόμη και εάν δεν είναι αυτό που ψάχνουν, οι τύποι θα περάσουν, μόνο επειδή το διάβασαν εδώ. Μιλάμε για τον ορισμό των προβατάνθρωπων.

James_Athens

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2015
Like
262
Πόντοι
20
Σε λιγάκι φτάνω Φυλής αλλά με κανα μισάωρο διαθέσιμο.
Είναι κανένας συναγωνιστής τώρα εκεί (ή πριν) που να τα πέρασε μια βόλτα να μου προτείνει κανα 2 εγγυημένα να πάω κατευθείαν; Θενξ

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Σήμερα το πρωί, στο Φωκαίας 13 ήταν η Καρολίνα, μία καυλωτική μιγάδα, νέα και με αρκετά καλό σώμα.
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως είναι η ίδια από Λιοσίων 73, κρίμα που χρησιμοποιεί πολύ τζελ (απ'ότι διάβασα).

Στο Φυλής 66α ήταν ένα μελαχρινό με πονηρό μουτράκι και ωραίο σωματάκι, η Ειρήνη.
Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο; Από το στυλάκι της πιστεύω θα είναι μέτρια.

Για τα υπόλοιπα της πρωινής βάρδιας όποιος θέλει ας ρωτήσει και αν θυμάμαι θα γράψω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Στο Φυλής 66α ήταν ένα μελαχρινό με πονηρό μουτράκι και ωραίο σωματάκι, η Ειρήνη.
Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο; Από το στυλάκι της πιστεύω θα είναι μέτρια.
Ναι μέτρια, δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά δεν τη λες και φόλα. Μέσα τυπική, μόνο κάτι γλωσσόφιλα πέσανε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Σε λιγάκι φτάνω Φυλής αλλά με κανα μισάωρο διαθέσιμο.
Είναι κανένας συναγωνιστής τώρα εκεί (ή πριν) που να τα πέρασε μια βόλτα να μου προτείνει κανα 2 εγγυημένα να πάω κατευθείαν; Θενξ
Τσέκαρε τη Μαρίνα στο Αγκύρας 12, κάνει πολύ καλό τσιμπούκι. Να περιμένεις λαοθάλασσα όμως. :P 2η δεν είμαι σίγουρος ποια να σου προτείνω, για να είμαι ειλικρινής, επικρατεί μεγάλη μετριότητα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom