George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Ποση διαφορα να εχει μια ρωσιδα με μια ουκρανη ρε φιλε; Ιδιο dna ειναι..Σωστά, αλλά πόσες είναι αυθεντικές Ρωσίδες; Πολλές βαφτισμένες Ρωσίδες είναι πλέον Ουκρανές
Ποση διαφορα να εχει μια ρωσιδα με μια ουκρανη ρε φιλε; Ιδιο dna ειναι..Σωστά, αλλά πόσες είναι αυθεντικές Ρωσίδες; Πολλές βαφτισμένες Ρωσίδες είναι πλέον Ουκρανές
Ίδιο DNA, αλλά βρίσκονται σε διαμάχη. Και με το χιμπατζή έχουμε το DNA 99,8% κοινό.Ποση διαφορα να εχει μια ρωσιδα με μια ουκρανη ρε φιλε; Ιδιο dna ειναι..
Εγώ που την είδα ακόμα αναρωτιέμαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Λεπτή αδιάφορο πρόσωπο αλλά διαβάζω για τρομερές υπηρεσίες!Άγκυρας 12 τι παίζει?
Γιατί γίνεται λαϊκό προσκύνημα για το καινούριο μιλφακι την Μαρίνα?
Κάνει καλά γ@μησι@?
Τυπε μηπως ειναι ρομαντική ?Εγώ που την είδα ακόμα αναρωτιέμαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Λεπτή αδιάφορο πρόσωπο αλλά διαβάζω για τρομερές υπηρεσίες!
Καλά έχουμε πει ξανά εδώ μεσα ότι μιλάμε για τεράστια γκάμα γουστων όποτε για μενα ίσως να μην κάνει αλλά για κάποιον μεγαλύτερο που κόβει περισσότερο το μάτι του να του έκανε κλικ! Αλλά τι να πω με άλλες γυναίκες πχ φωτεινή από φ109 που για μενα οντωσ Είναι ωραία γυναίκα θεωρώ ότι είναι κατώτερη και δεν μου έκανε ούτε τσαφ να περάσω!Τυπε μηπως ειναι ρομαντική ?
Μήπως έχει τσακωθεί με την καπότα ?
Προχτές που πήγα εκεί ήταν.Πωλίνα από Καλύμνου τ λέει;
Η μόνη αλβανεζα που έδινε κωλο τίμια και το ευχαριστιοσουν ήταν η Τζουλιάνα από τα 69αρια!!Απ την εμπειρία μου τη χειροτερη συμπεριφορά την έχουν οι
αλβανεζες
Ειναι ξεδιαντροπες, κομπλεξικες με το γεγονός πως γαμιούνται στην Ελλάδα για 5€ με αποτέλεσμα να βγάζουν το μένος πανω σου με μια ξεπέτα.
Ρουμανεζες με την υπεροψία στα ύψη εχουν την εντύπωση πως ειναι μοντελες και μας κάνουν την τιμη που γαμιούνται για 5€ με εμάς τους λεχριτες
Τσιγγανες/ρομά για τα πανηγύρια
Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά
Καλησπερα Φιλε μου....καλη ειναι.....ευχαριστημενοι οι πελατες....αν βρεθει και η χημεια ακομα καλυτερα.....την ειχα παρει 7-8 φορες....6 πιπα σκετο και 2 κωλο.....την ψιλοβαρεθηκα ομως...Πωλίνα από Καλύμνου τ λέει;
Τα λες πολύ σωστα τα πράγματα συναγωνιστή. Οι χειρότερες ιερόδουλες είναι οι Αλβανίδες. Εγώ τις περισσότερες φόλες τις έχω φάει από Αλβανίδες. Οι Ρουμανες κ αυτές τα ίδια κ χειροτερα. Οι τοπ ιερόδουλες είναι Ρωσίδες Ουκρανες κ ίσως κάποιες Μολδαβες......Απ την εμπειρία μου τη χειροτερη συμπεριφορά την έχουν οι
αλβανεζες
Ειναι ξεδιαντροπες, κομπλεξικες με το γεγονός πως γαμιούνται στην Ελλάδα για 5€ με αποτέλεσμα να βγάζουν το μένος πανω σου με μια ξεπέτα.
Ρουμανεζες με την υπεροψία στα ύψη εχουν την εντύπωση πως ειναι μοντελες και μας κάνουν την τιμη που γαμιούνται για 5€ με εμάς τους λεχριτες
Τσιγγανες/ρομά για τα πανηγύρια
Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά
Οχι εδώ και περιπου ενα χρονο.Η Τζώρτζια από τη μοντελοαλυσίδα δουλεύει ακόμα εκεί;
Είμαι ανάμεσα σε Ζάνα κ Πωλίνα...Ποια είναι καλύτερη;Καλησπερα Φιλε μου....καλη ειναι.....ευχαριστημενοι οι πελατες....αν βρεθει και η χημεια ακομα καλυτερα.....την ειχα παρει 7-8 φορες....6 πιπα σκετο και 2 κωλο.....την ψιλοβαρεθηκα ομως...
Καλα να περνας.....
και δηθεν ΣοφάκιΥπενθυμίζω ... Σοφάκι (δήθεν από...θεσσαλονίκη) στο Φ 54 κάτω , πριν ( δυστυχώς) ... 15 χρόνια
Η απάντηση είναι, γιατί το site είναι μαγικό. Δεν τολμάει κάποιος να γράψει, για κάποια κοπέλα. Κατευθείαν, την επόμενη, γίνεται λαϊκό προσκύνημα. Ακόμη και εάν δεν είναι αυτό που ψάχνουν, οι τύποι θα περάσουν, μόνο επειδή το διάβασαν εδώ. Μιλάμε για τον ορισμό των προβατάνθρωπων.Εγώ που την είδα ακόμα αναρωτιέμαι γιατί γίνεται τόσο ντόρος! Λεπτή αδιάφορο πρόσωπο αλλά διαβάζω για τρομερές υπηρεσίες!
Ναι μέτρια, δεν είναι κάτι το φοβερό, αλλά δεν τη λες και φόλα. Μέσα τυπική, μόνο κάτι γλωσσόφιλα πέσανε.Στο Φυλής 66α ήταν ένα μελαχρινό με πονηρό μουτράκι και ωραίο σωματάκι, η Ειρήνη.
Γνωρίζει κάποιος αν είναι καλή μέσα στο δωμάτιο; Από το στυλάκι της πιστεύω θα είναι μέτρια.
Τσέκαρε τη Μαρίνα στο Αγκύρας 12, κάνει πολύ καλό τσιμπούκι. Να περιμένεις λαοθάλασσα όμως. 2η δεν είμαι σίγουρος ποια να σου προτείνω, για να είμαι ειλικρινής, επικρατεί μεγάλη μετριότητα..Σε λιγάκι φτάνω Φυλής αλλά με κανα μισάωρο διαθέσιμο.
Είναι κανένας συναγωνιστής τώρα εκεί (ή πριν) που να τα πέρασε μια βόλτα να μου προτείνει κανα 2 εγγυημένα να πάω κατευθείαν; Θενξ