vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.690
- Πόντοι
- 5.827
Μια από τις πολλές μαρκετίστικες τεχνικές του φραπέ. Γατάκια διαφημιστικές κρατάτε σημειώσεις.Εν αναμονή
Μια από τις πολλές μαρκετίστικες τεχνικές του φραπέ. Γατάκια διαφημιστικές κρατάτε σημειώσεις.Εν αναμονή
Βάρδιες φιλος;Περγάμου 1 (όροφος).
Εβελίνα
Τα έμαθα τα νέα.Μα τέτοια στροφή δλδ? Μπράβο το Σαμπινακι νοικοκυρευεται σιγά σιγά...Άντε και εις ανώτερα στο Σειρηνάκη.Τεσπα πήγα Μαριάννα Δ22 και ευχαριστήθηκα.Ποκυ καλή μέσα και ευδιαθετηΔεν τα 'μαθες ότι παντρεύεται;
να παίξεις ότι σου είπανε για 30 το απλό και να επιμείνειςΤα Κωνσταντινουπόλεως πόσο χρεώνουν, 50;
Το θέμα δεν είναι πόσο να παίξω εγώ, αλλά πόσο ζητάνε αυτοί. Άμα είναι να μου κάνουν σκόντο και μέσα να φάω ξεπέτα, να το βράσω.να παίξεις ότι σου είπανε για 30 το απλό και να επιμείνεις
εκτός απ το 132, οι άλλοι μάλλον θα δεχτούν.Το θέμα δεν είναι πόσο να παίξω εγώ, αλλά πόσο ζητάνε αυτοί. Άμα είναι να μου κάνουν σκόντο και μέσα να φάω ξεπέτα, να το βράσω.
Διαφωνώ, αλλά οκ. Δε μου απάντησες, κανονικά το απλό πόσο το χρεώνουν;εκτός απ το 132, οι άλλοι μάλλον θα δεχτούν.
Άμα είναι να φας ξεπέτα θα την φας ανεξάρτητα τιμής.
50 νομίζωΔιαφωνώ, αλλά οκ. Δε μου απάντησες, κανονικά το απλό πόσο το χρεώνουν;
κοίτα δεν είναι καθαρά στούντιο, παίζουν και μασάζ, όπου σε πιάσουν.Διαφωνώ, αλλά οκ. Δε μου απάντησες, κανονικά το απλό πόσο το χρεώνουν;
Οκ οπότε θα μπορούσαν να μου το αφήσουν 30 και να μου κόψουν από το μασάζ, το οποίο δε με ενδιαφέρει.κοίτα δεν είναι καθαρά στούντιο, παίζουν και μασάζ, όπου σε πιάσουν.
Ιάσωνος 44(μεσαίο όροφος) εκεί που είναι η Φωτεινή και η Σοφία..... ξαναγύρισε νομίζω η Ναταλί, δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.
Ωραίο και τίμιο μιλφοτσιμπουκλετο με στυλακι και vibes Ολλανδέζας τουρίστριας Ιούλιο μήνα σε παραλία γυμνιστών Κυκλαδίτικου νησί από τα 80's και come with me για να την βρεις φάση!
Αυτή που δούλευε πιο παλιά με το κοντό μαλλί?
Ρε τζων με Κισιναου τι θα γίνει ρε. Τα ινσταγκραμ από Τάσο τα πήρες με τις αεροσυνοδούς???Αξίζει όμως?
Μεταφορικά, διαμονή και σίτιση..... για μία εβδομάδα θέλει στη ξεφτίλα μία 500ρουμπα€ και βάλε και άλλα τόσα για σεξ.
Έχω δεί βιντεάκια στο YouTube γι' αυτό το σεξοχωριο και οι κορασίδες είναι σε εμφάνιση κατηγορίας Μεταξουργείο & Φυλής.
Ανθυπομετριες!
ΥΓ: Όλη η Δυτική Ευρώπη γενικά δεν ενδείκνυται - δεν αξίζει για Σεξοτουρισμο!
Βέβαια ΟΛΑ είναι σχετικά και περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!
Διαχειριζοντε και νηματα οι αλβανοι νταβάδες???μπορεί το νήμα της να το διαχειρίζεται άλλος ...