Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 164 άτομα (8 μέλη και 156 επισκέπτες)

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Ιάσωνος 44(μεσαίο όροφος) εκεί που είναι η Φωτεινή και η Σοφία..... ξαναγύρισε νομίζω η Ναταλί, δεν είμαι σίγουρος για το όνομα.
Ωραίο και τίμιο μιλφοτσιμπουκλετο:pipa1: με στυλακι και vibes Ολλανδέζας τουρίστριας Ιούλιο μήνα σε παραλία γυμνιστών Κυκλαδίτικου νησί από τα 80's και come with me για να την βρεις φάση!

:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Αυτή που δούλευε πιο παλιά με το κοντό μαλλί?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Αξίζει όμως?

Μεταφορικά, διαμονή και σίτιση..... για μία εβδομάδα θέλει στη ξεφτίλα μία 500ρουμπα€ και βάλε και άλλα τόσα για σεξ.

Έχω δεί βιντεάκια στο YouTube γι' αυτό το σεξοχωριο και οι κορασίδες είναι σε εμφάνιση κατηγορίας Μεταξουργείο & Φυλής.
Ανθυπομετριες!

ΥΓ: Όλη η Δυτική Ευρώπη γενικά δεν ενδείκνυται - δεν αξίζει για Σεξοτουρισμο!

Βέβαια ΟΛΑ είναι σχετικά και περί ορεξεως κολοκυθόπιτα!

:woldman:
Ρε τζων με Κισιναου τι θα γίνει ρε. Τα ινσταγκραμ από Τάσο τα πήρες με τις αεροσυνοδούς???

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.818
Πόντοι
1.076
Μάγκες τα φώτα σας μιας και έχω πολύ καιρό να κατέβω πιάτσα. Τζούλια από φυλής 65 ή Ναταλία φωκαιας 17β;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Μικρή γιορτινή εξόρμηση στη Φυλής πριν από λίγο μάγκες..
Στη θέση της η Μαρία στο Φ 86 περίπου η φολιτσα, στο Φ73 περίπου μια Ρωξανα συμπαθητική αλλά δεν με έπεισε, στο Φυλής 71 περίπου η Λανα μόνη της , χωρίς την Βίκυ..
Στο Φ 69 η Τζούλια, οπου και κατέθεσα τον χριστουγεννιατικο οβολό μου, κοπελα από το Galarashi της Ρουμανίας, 22 ετών περίπου, αδύνατη με ωραίο κορμάκι, ωραίο μαλλί, καλά ελληνικά..
Λίγο σοσιαλ για αρχή, μιας που ξέρω Ρουμάνικα για να σπάσει ο πάγος ❄..
Στα του αγώνα πίπα με καποτα,
ωραία πίπα το κορίτσι, την εγλυψα και εγω λιγο στο υπέροχο μουνακι της, μια στάση ιεραποστολικο και χυσαμε στην κοιλίτσα της..
Η συνεδρια είδε θετικό πρόσημο
Θα επαναληφθεί στο μέλλον σίγουρα..
Καλά Χριστούγεννα με υγεία συναγωνιστές!
ΥΓ: Τα νούμερα στους οίκους είναι κατά προσέγγιση
Ρουμάνα ίσον αποτυχία, καλαρααι ίσον ο ναός των γυφτων της Ρουμανίας μαζί με σλατινα από την άλλη μεριά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Επιθετικό σαλονάρισμα και σε μένα από την ξανθιά τσατσά στο Φιλιππίδου 11 πάνω. Έκανε και σε μένα γυμνό τσιμπούκι όπως ακριβώς είχαν αναφέρει άλλοι συναγωνιστές. Δυστυχώς στο δωμάτιο δεν παίχτηκε όμως κάτι παραπάνω. Προηγουμένως είχα φάει και μια φόλα γιγατόνων από την Ιζαμπέλα στο Λιοσίων 73 πάνω που θα τη θυμάμαι χρόνια. Τι να πεις, είχα περάσει σούπερ μαζί της ένα χρόνο ακριβώς πριν και τώρα στροφή 180 μοιρών... Την έδιωξα από το δωμάτιο, μόνο φασαρία που δεν έγινε.
Τι έγινε με ιζαμπελα. Όλοι την παρουσιάζουν σούπερ. Τι σου έκανε το άτακτο πορνιδιο??

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Τι έγινε με ιζαμπελα. Όλοι την παρουσιάζουν σούπερ. Τι σου έκανε το άτακτο πορνιδιο??
Πέρσι ήταν και μαζί μου σούπερ, δεν ξέρω φέτος πως την παρουσιάζουν. Μπήκε στο δωμάτιο και χωρίς ίχνος προκαταρκτικά με ρώτησε αν θέλω τη πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό και ξεκίνησε. Μου έριξε άκυρο σε 69, μουνί δε με άφηνε και πολύ να πιάσω και όταν της έγλειψα λίγο τη ρώγα έκανε ότι πονάει. Με όλα αυτά κατέβασα τελείως διακόπτες και δε μου σηκωνόταν. Την έβαλα να ξαπλώσει και έπιασα να τη γλείφω, καθώς προσπαθούσα μάταια στο χέρι να το σηκώσω. Μετά από κανένα 5λεπτο μου είπε "έλα, τελείωνε", οπότε πήρα ανάποδες και της είπα να σηκωθεί να φύγει και άμα δε γούσταρε να γαμηθεί μαζί μου, ας μην το έκανε. Αυτή χαζογέλασε, είπε "καλύτερα" και έφυγε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Πέρσι ήταν και μαζί μου σούπερ, δεν ξέρω φέτος πως την παρουσιάζουν. Μπήκε στο δωμάτιο και χωρίς ίχνος προκαταρκτικά με ρώτησε αν θέλω τη πίπα με ή χωρίς προφυλακτικό και ξεκίνησε. Μου έριξε άκυρο σε 69, μουνί δε με άφηνε και πολύ να πιάσω και όταν της έγλειψα λίγο τη ρώγα έκανε ότι πονάει. Με όλα αυτά κατέβασα τελείως διακόπτες και δε μου σηκωνόταν. Την έβαλα να ξαπλώσει και έπιασα να τη γλείφω, καθώς προσπαθούσα μάταια στο χέρι να το σηκώσω. Μετά από κανένα 5λεπτο μου είπε "έλα, τελείωνε", οπότε πήρα ανάποδες και της είπα να σηκωθεί να φύγει και άμα δε γούσταρε να γαμηθεί μαζί μου, ας μην το έκανε. Αυτή χαζογέλασε, είπε "καλύτερα" και έφυγε.
Το αίμα νερό δεν γίνεται
Δεν είναι Ρωσίδα. Παρότι μιλάει ρώσικα. Είναι μολδαβη δηλ Ρουμάνα μισή, εξ ου και το στραβό του χαρακτήρα...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Το αίμα νερό δεν γίνεται
Δεν είναι Ρωσίδα. Παρότι μιλάει ρώσικα. Είναι μολδαβη δηλ Ρουμάνα μισή, εξ ου και το στραβό του χαρακτήρα...
Βλέπω ότι δεν έχεις και σε μεγάλη υπόληψη τις Ρουμάνες. :P

Ναι είναι πολύ περίεργη, πχ πέρσι τη δεύτερη φορά που την πήρα μου πρότεινε μια ώρα με 100 ευρώ και όταν αρνήθηκα, ξενέρωσε και έκανε σαν κακομαθημένη:2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Πάντως πηγαίνουμε στα μπουρδέλα, για να βγάλουμε τις κάβλες μας και τελικά το πετυχαίνουν οι πουτάνες με το να μας ξεκαβλώνουν με τη συμπεριφορά τους, παρά με το να τις εκτονώνουμε μαζί τους.

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.906
Πόντοι
746
Έχουμε ρεπόρτο απο ΔΔ τι παίζει στην πρωινή βάρδια.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Απ την εμπειρία μου τη χειροτερη συμπεριφορά την έχουν οι

αλβανεζες
Ειναι ξεδιαντροπες, κομπλεξικες με το γεγονός πως γαμιούνται στην Ελλάδα για 5€ με αποτέλεσμα να βγάζουν το μένος πανω σου με μια ξεπέτα.

Ρουμανεζες με την υπεροψία στα ύψη εχουν την εντύπωση πως ειναι μοντελες και μας κάνουν την τιμη που γαμιούνται για 5€ με εμάς τους λεχριτες

Τσιγγανες/ρομά για τα πανηγύρια

Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Ρωσίδες εχουν την πιο τίμια συμπεριφορά, σέβονται τα χρηματα και τις ανάγκες σου και ποτέ δεν θα σε προσβάλουν αλλα θα υποστούν κάθε σου εντός ορίων σεξουαλική πράξη χωρίς καυγά
Σωστά, αλλά πόσες είναι αυθεντικές Ρωσίδες; Πολλές βαφτισμένες Ρωσίδες είναι πλέον Ουκρανές και Μολδαβές.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Τα εχουμε ξαναπει.Ο πορνο-οβολος μας ειναι ακριβος.Οποτε καλο ριναι να διδεται μονο σε στανταρ περιπτωσεις.
Έλα όμως που πας σε περιπτώσεις που νόμιζες στάνταρ μετά από καιρό και έχουν αλλάξει τελείως.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σωστά, αλλά πόσες είναι αυθεντικές Ρωσίδες; Πολλές βαφτισμένες Ρωσίδες είναι πλέον Ουκρανές και Μολδαβές.
Ειναι πολυ ευκολο να αναγνωρίσεις την διαφορα στην προφορά

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Έλα όμως που πας σε περιπτώσεις που νόμιζες στάνταρ μετά από καιρό και έχουν αλλάξει τελείως.

Σωστο αυτο. Η λιστα με τα στανταρ πρεπει να ανανεωνεται συνεχως και να επικαιροποιειται!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom