Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (26 μέλη και 324 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εεεε ναι για αυτην λεμε...οντως πολυ καβλιαρα η συγκεκριμενη...ισως δεχεται στο διαμερισμα της ή ισως μεσα στο μπουρδελο στο τελος της βαρδιας να ψηνεται αμα της δωσουμε το αναλογο ποσο
Ναι, ίσως να της το προτείνω κι εγώ καμιά άλλη φορά. Αν και νομίζω ότι άμα το έκανε, θα το είχε ήδη πει. Τη ρώτησα άμα δέχεται να πάω μαζί της αντί της άλλης για 20 ευρώ και αρνήθηκε.

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Επιθετικό σαλονάρισμα και σε μένα από την ξανθιά τσατσά στο Φιλιππίδου 11 πάνω. Έκανε και σε μένα γυμνό τσιμπούκι όπως ακριβώς είχαν αναφέρει άλλοι συναγωνιστές. Δυστυχώς στο δωμάτιο δεν παίχτηκε όμως κάτι παραπάνω. Προηγουμένως είχα φάει και μια φόλα γιγατόνων από την Ιζαμπέλα στο Λιοσίων 73 πάνω που θα τη θυμάμαι χρόνια. Τι να πεις, είχα περάσει σούπερ μαζί της ένα χρόνο ακριβώς πριν και τώρα στροφή 180 μοιρών... Την έδιωξα από το δωμάτιο, μόνο φασαρία που δεν έγινε.
Αφήνει να πιάσεις τίποτα η θεία???

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Αφήνει να πιάσεις τίποτα η θεία???
Με άφησε και με παρακίνησε να της πιάνω τον κώλο. Πήγα να της πιάσω τα βυζιά από μέσα αλλά μου έκανε νόημα όχι. Με άφηνε να πιάνω μόνο από πάνω.

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Ε ναι, την ξανθιά τη μιλφ λέω κι εγώ. Την ίδια δε λέμε από την αρχή;
Ξανθια μιλφ τραβελι, αλλα σεν θυμαμαι να εχει κοντα μαλλια!

Τελειωσες στο στομα της και μετα επαιξες δευτερο μπαλακι με την Σιμονα?

Λογικο μου φαινεται να ειναι βιαστικη η Σιμονα μεσα γιατι ειναι το ποιο ευκολο "μεροκαματο"!

Υποθεσεις αναφερω, δεν εχω δοκιμασει και εχω επισκεφτει το σπιτι 3 φορες...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ξανθια μιλφ τραβελι, αλλα σεν θυμαμαι να εχει κοντα μαλλια!
Ρε τύπε είσαι σίγουρος ότι είναι τραβέλι;; Δεν τραβελοδείχνει καθόλου αυτή. Δεν κάνουμε πλάκα με τέτοια πράγματα!

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Ρε τύπε είσαι σίγουρος ότι είναι τραβέλι;; Δεν τραβελοδείχνει καθόλου αυτή. Δεν κάνουμε πλάκα με τέτοια πράγματα!
Δεν κανω πλακα!

Τα παιδια απο εδω μεσα ειχαν αναφερει οτι εχει την μασκα κατεβασμενη στο λαιμο για να μην φαινεται το μηλο.

Εχει μπλε ωραια ματια, ωραια χειλη και χαμογελο.

Οσες φορες εχω περασει απο εκει ηταν μεταμεσονυχτιες.

Φαινεται απο την φατσα οτι ειναι τραβελος, αλλα και απο την βαρια φωνη της.

Καποιος ειχε αναφερει και ποια ειναι οταν δουλευε σε καποιο στουντιο.

Εκτος αν αυτη την υπηρεσια "να μπεις και θα ερθω και εγω να σε ετοιμασω" την εχουν ασπαστει και αλλες τσατσαδες του οικου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δεν κανω πλακα!

Τα παιδια απο εδω μεσα ειχαν αναφερει οτι εχει την μασκα κατεβασμενη στο λαιμο για να μην φαινεται το μηλο.

Εχει μπλε ωραια ματια, ωραια χειλη και χαμογελο.

Οσες φορες εχω περασει απο εκει ηταν μεταμεσονυχτιες.

Φαινεται απο την φατσα οτι ειναι τραβελος, αλλα και απο την βαρια φωνη της.

Καποιος ειχε αναφερει και ποια ειναι οταν δουλευε σε καποιο στουντιο.

Εκτος αν αυτη την υπηρεσια "να μπεις και θα ερθω και εγω να σε ετοιμασω" την εχουν ασπαστει και αλλες τσατσαδες του οικου.
Τι να πω τώρα ρε τύπε, δε θυμάμαι χρώμα μάτια μέσα στο φως του οίκου, ούτε αν είχε μάσκα κατεβασμένη. Η φωνή νορμάλ μου φάνηκε, όσο για τα μαλλιά της είναι σχετικά κοντά και πιασμένα. Πάνω που χάρηκα με προσγείωσες τώρα πολύ απότομα. Καλά λένε ότι την καλύτερη πίπα θα σου την κάνει άντρας.. :confused:

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Τι να πω τώρα ρε τύπε, δε θυμάμαι χρώμα μάτια μέσα στο φως του οίκου, ούτε αν είχε μάσκα κατεβασμένη. Η φωνή νορμάλ μου φάνηκε, όσο για τα μαλλιά της είναι σχετικά κοντά και πιασμένα. Πάνω που χάρηκα με προσγείωσες τώρα πολύ απότομα. Καλά λένε ότι την καλύτερη πίπα θα σου την κάνει άντρας.. :confused:
Θα απαντησουν αν εχουν διαθεση και οι περισσοτερο εμπειροι απο εμενα.

Αν κανω λαθος θα σου ζητησω να με συγχωρεσεις.

Αλλα μη δινεις σημασια!Ειχε τα ρουχα της, τα προσθετα βυζακια της με τις καυλωμενες ρωγες και την υπεροχη πιπα!

Την πρωτη φορα που περασα βγηκε απο το δωματιο με ενα χαρτομαντηλο στο στομα και ετρεξε στο κουζινακι κανοντας γαργαρα τα υποτιθεμενα χυσια που ειχε στο στομα της!

Βγηκε απο το κουζινακι και εκατσε αμεσως επανω στο καυλι μου και ανακοινωνε το προγραμμα πιανωντας τα χερια μου και τα εβαλε στις καυλωμενες ρωγες της.

Σηκωθηκε και εφερε το αυτι της στο στομα μου και μου ψυθιριζε "αν θελεις θα μπω μαζι σου να σε ετοιμασω".

Θυμαμαι οτι μυριζε πολυ ωραια το αρωμα της ή κρεμα σωματος που ειχε!

Στην δευτερη επισκεψη μου καυλαντιζε με κατι πιτσιρικια και το σαλονι πηχτρα.

Τριτη επισκεψη, ανοιξε την πορτα απο το δωματιο αλλα ειχε ξεχασει οτι περιμενει ο κοσμος εξω και αμεσως μολις με ειδε εβαλε το μαντηλι στο στομα της και ετρεξε στο κουζινακι.

Καθησε στο καυλι ενος νεαρου και εβαλε το χερι της μεσα απο την φορμα του διπλανου νεαρου και τον χαιδευε οσο ανακοινωνε το προγραμμα και καλησπεριζε τους υποψηφιους.

Καθησα για να δω την κοπελα, την Σιμονα.

Την ειδα και σηκωθηκα προς την εξοδο.

Εκεινη τη στιγμη ψαχουλευε εναν αλλο υποψηφιο και περναω απο πισω της.

Οσο εκανα να περασω ειχε ηδη βαλει το χερι της στο παντελονι μου εξωτερικα και ψαχουλευε να βρει και το δικο μου.

Της απαντησα δεν εχει εκει κατι για εσενα...

Και πηρα ως απαντηση "γιατι? τι λες? ολο και κατι θα υπαρχει οσο κρυμμενο και να ειναι!"

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Θα απαντησουν αν εχουν διαθεση και οι περισσοτερο εμπειροι απο εμενα.

Αν κανω λαθος θα σου ζητησω να με συγχωρεσεις.

Αλλα μη δινεις σημασια!Ειχε τα ρουχα της, τα προσθετα βυζακια της με τις καυλωμενες ρωγες και την υπεροχη πιπα!

Την πρωτη φορα που περασα βγηκε απο το δωματιο με ενα χαρτομαντηλο στο στομα και ετρεξε στο κουζινακι κανοντας γαργαρα τα υποτιθεμενα χυσια που ειχε στο στομα της!

Βγηκε απο το κουζινακι και εκατσε αμεσως επανω στο καυλι μου και ανακοινωνε το προγραμμα πιανωντας τα χερια μου και τα εβαλε στις καυλωμενες ρωγες της.

Σηκωθηκε και εφερε το αυτι της στο στομα μου και μου ψυθιριζε "αν θελεις θα μπω μαζι σου να σε ετοιμασω".

Θυμαμαι οτι μυριζε πολυ ωραια το αρωμα της ή κρεμα σωματος που ειχε!

Στην δευτερη επισκεψη μου καυλαντιζε με κατι πιτσιρικια και το σαλονι πηχτρα.

Τριτη επισκεψη, ανοιξε την πορτα απο το δωματιο αλλα ειχε ξεχασει οτι περιμενει ο κοσμος εξω και αμεσως μολις με ειδε εβαλε το μαντηλι στο στομα της και ετρεξε στο κουζινακι.

Καθησε στο καυλι ενος νεαρου και εβαλε το χερι της μεσα απο την φορμα του διπλανου νεαρου και τον χαιδευε οσο ανακοινωνε το προγραμμα και καλησπεριζε τους υποψηφιους.

Καθησα για να δω την κοπελα, την Σιμονα.

Την ειδα και σηκωθηκα προς την εξοδο.

Εκεινη τη στιγμη ψαχουλευε εναν αλλο υποψηφιο και περναω απο πισω της.

Οσο εκανα να περασω ειχε ηδη βαλει το χερι της στο παντελονι μου εξωτερικα και ψαχουλευε να βρει και το δικο μου.

Της απαντησα δεν εχει εκει κατι για εσενα...

Και πηρα ως απαντηση "γιατι? τι λες? ολο και κατι θα υπαρχει οσο κρυμμενο και να ειναι!"
Εγώ νομίζω ότι για να είναι τόσο λυσσαρα και να χώνεται σε όλους μάλλον είναι τραβελος.Συνηθως αυτοί έχουν ενδελεχή επιθετικότητα για σεξουαλικές περιπέτειες τοσο απροκάλυπτα.Ειναι η γνωστή δίψα για πουτσα που χαρακτηρίζει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Εγώ νομίζω ότι για να είναι τόσο λυσσαρα και να χώνεται σε όλους μάλλον είναι τραβελος.Συνηθως αυτοί έχουν ενδελεχή επιθετικότητα για σεξουαλικές περιπέτειες τοσο απροκάλυπτα.Ειναι η γνωστή δίψα για πουτσα που χαρακτηρίζει τη ΛΟΑΤΚΙ κοινοτητα
Εχει περασει απο το φτωχο μυαλο μου οτι ειναι και αυτο μαρκετινγκ!

Να σε δελεασει να περασεις στο δωματιο και να ερθει και αυτη να σε φτιαξει...ετσι μαγνητιζουν αρκετο κοσμο!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Δε σκόπευα να τσιμπουκώσω ποτέ μου τραβέλι, αλλά τελικά το έζησα κι αυτό. Για τον πούτσο τελείως η σημερινή μέρα. :2funny:

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.471
Πόντοι
2.836
Δε σκόπευα να τσιμπουκώσω ποτέ μου τραβέλι, αλλά τελικά το έζησα κι αυτό. Για τον πούτσο τελείως η σημερινή μέρα. :2funny:
Κάποτε ένας τύπος μεγάλος γαμιας που δεν υπάρχει τωρα στη ζωή μου είχε πει το εξης: στην καυλα αγόρι μου δεν υπάρχει όριο..... !!!! Δηλ οπως κάποιοι έχουν δώσει γλωσοφιλα έχουν κάνει γλυφομουνι ή γλυφοκωλι κτλ έτσι κ εσύ δεν κρατήθηκες κ έδωσες πιπα σε 2τσα..... που μπορεί να ήταν τραβελι . Το έκανες τέλος μια εμπειρία στο βιογραφικό σου

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Καλώς ήρθες στο club φιλε
Ειναι όντως καρατραβελος του κερατά,

Ειχα περάσει κι εγώ πριν μερικούς μηνες με αυτο το βλημα τη σιμονα και σε μια φαση μπαίνει η τσατσά και μου τον αρπάζει στο στόμα
Που να σκεφτώ και να υποψιαστώ αν ειναι αγοράκι..

Δε γαμιέται.. Η εμπειρία μετράει χαχα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
του σπιτιού της?(μένει και μακριά) ή περίοδος?γιατί 9 του Δεκέμβρη είχε πάλι...καλές γιορτές φίλε μου
Χρονια σου πολλα γκουρου Ν Smirni δεν ειναι ετσι ακριβος οπως τα λες , υπαρχει μια μικρη διαφορα που δεν μου επιτρεπετε (απο εκεινη να αναφερω ) , για αλλη μια φορα ευχαριστω για την αψογη ενημερωση σου !!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
τώρα σφηνάκι live(χρόνια πολλά σε όλους)

Μαραθωνος 59 αριστερά Μάρθα ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα, ωραία λεπτά πόδια, 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Τιμήθηκε, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Χριστουγεννιάτικη νότα από το σαλόνι του οίκου.
IMG-20221225-222801.jpg

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο Βίβιαν μελαχρινή μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Χριστίνα μελαχρινη μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, πολύ λεπτή με μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, την έχω πετύχει να δουλεύει πριν κάνα 2μηνο στο Καλλιρρόης 38.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Λιοσιων 73β Γιάννα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και ένα στο αριστερό πόδι, Ιωάννα το μελαχρινό μελαμψό κοντοπουτανο με το ωραίο κανονικό κορμάκι, 2-2.5αρι βυζι και Εύα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 3.5αρι συν βυζι μεγάλο τατουάζ φιδάκι ψηλά στο δεξί πόδι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α Παολινα ξανθιά με κανονικό ωραίο σώμα σχεδόν 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ χαμηλά στο στομάχι και Ιζαμπελα μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με σώμα προς το νταρντανε 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Ναταλί μελαχρινή κοντή παχουλη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, 1.5αρι βυζι, τατουάζ μεγάλο θολό στο δεξί πόδι και δύο μικρότερα, απλό πρόγραμμα.

όλα τα σπιτάκια Χωματιανου Εξηκιου τα υπόλοιπα στη Βεργας και Τροφωνιου κλειστά.

Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Στους 100 οι δύο λένε ότι δεν είναι τραβελι κ αυτοί ο ένας εισαι εσυ κ ο δεύτερος εγώ.
Τι να πω ότι πει η πλειοψηφία.....

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Παιδιά τραβελι είναι αλλά πολυ περιποιημενο. Πάντα κομψά ντυμένο με ωραία θυληκια κομμωση. Αυτός είναι ο λόγος που ενδιδουν οι συναγωνιστες σε μια έξτρα πιπουλα. Μπαμ μπαμ για το θεαθήναι! Έτσι με τα ρουχα!
Παλιά όταν ήταν η τσατσά της Άννας, της λεγόμενης πορνοσταρ στον άνω όροφο της Φιλιππιδου, δεν τα έκανε αυτά. Προφανώς τώρα έχει παρει το πρασινο φως από τους ιδιοκτητες και τα κάνει. Λογικά τραβάει πελατεια έτσι, αν και οι ώρες που δουλευει είναι αργά. 3η βαρδια.
Κάτσε μη δει να διευρυνεται το κοινο της και τη δουμε σαν κανονική εργαζόμενη σε κανέναν οικο στο 20αρι...
Αν έχει όμως κομμενο πουλι. Αν δεν το έχει κόψει τη βλέπω να μένει καιρό στην πιπα "ορεκτικο".
Εμένα παντως με καβλώνει η αυρα της αλλά δεν έχω ενδώσει ποτέ σε αντρα.

Τελευταία τροποποίηση:

konstantin2015

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Like
192
Πόντοι
1
Φιλε το πηρες πολυ ψυχραιμα λες και δεν εγινε τιποτα η ειναι ιδεα μου ???

• Λύπη
Αντιδράσεις: vril
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom