Τι να πω τώρα ρε τύπε, δε θυμάμαι χρώμα μάτια μέσα στο φως του οίκου, ούτε αν είχε μάσκα κατεβασμένη. Η φωνή νορμάλ μου φάνηκε, όσο για τα μαλλιά της είναι σχετικά κοντά και πιασμένα. Πάνω που χάρηκα με προσγείωσες τώρα πολύ απότομα. Καλά λένε ότι την καλύτερη πίπα θα σου την κάνει άντρας..
Θα απαντησουν αν εχουν διαθεση και οι περισσοτερο εμπειροι απο εμενα.
Αν κανω λαθος θα σου ζητησω να με συγχωρεσεις.
Αλλα μη δινεις σημασια!Ειχε τα ρουχα της, τα προσθετα βυζακια της με τις καυλωμενες ρωγες και την υπεροχη πιπα!
Την πρωτη φορα που περασα βγηκε απο το δωματιο με ενα χαρτομαντηλο στο στομα και ετρεξε στο κουζινακι κανοντας γαργαρα τα υποτιθεμενα χυσια που ειχε στο στομα της!
Βγηκε απο το κουζινακι και εκατσε αμεσως επανω στο καυλι μου και ανακοινωνε το προγραμμα πιανωντας τα χερια μου και τα εβαλε στις καυλωμενες ρωγες της.
Σηκωθηκε και εφερε το αυτι της στο στομα μου και μου ψυθιριζε "αν θελεις θα μπω μαζι σου να σε ετοιμασω".
Θυμαμαι οτι μυριζε πολυ ωραια το αρωμα της ή κρεμα σωματος που ειχε!
Στην δευτερη επισκεψη μου καυλαντιζε με κατι πιτσιρικια και το σαλονι πηχτρα.
Τριτη επισκεψη, ανοιξε την πορτα απο το δωματιο αλλα ειχε ξεχασει οτι περιμενει ο κοσμος εξω και αμεσως μολις με ειδε εβαλε το μαντηλι στο στομα της και ετρεξε στο κουζινακι.
Καθησε στο καυλι ενος νεαρου και εβαλε το χερι της μεσα απο την φορμα του διπλανου νεαρου και τον χαιδευε οσο ανακοινωνε το προγραμμα και καλησπεριζε τους υποψηφιους.
Καθησα για να δω την κοπελα, την Σιμονα.
Την ειδα και σηκωθηκα προς την εξοδο.
Εκεινη τη στιγμη ψαχουλευε εναν αλλο υποψηφιο και περναω απο πισω της.
Οσο εκανα να περασω ειχε ηδη βαλει το χερι της στο παντελονι μου εξωτερικα και ψαχουλευε να βρει και το δικο μου.
Της απαντησα δεν εχει εκει κατι για εσενα...
Και πηρα ως απαντηση "γιατι? τι λες? ολο και κατι θα υπαρχει οσο κρυμμενο και να ειναι!"