Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 246 άτομα (17 μέλη και 229 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• 11cb63a30fd50fe26d57077e992b384d.jpg
    11cb63a30fd50fe26d57077e992b384d.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 29

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.763
Πόντοι
41.129

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο, Φυλης 69Β, όπου ήταν, Λάνα και η Βίκυ.
Διαλεξα την Βικυ, ξανθια Ρωσίδα γύρω στο 1.70 με κανονικό σωμα, μικρο βυζι, ωραίο κώλο, πράσινα μάτια.
Πρόγραμμα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα, σεξ σε όλες τις στάσεις.

Μπήκε στο δωμάτιο με διάθεση να με διατάξει να ξαπλώσω στο κρεβάτι, δεν την ακουσα και την έστησα στα 4 όπου δάγκωνα τον ωραίο της κωλο, έγλειψα την επίπεδη της κοιλίτσα και τα μικρά της βυζακια, καθαρή κοπέλα γενικά.

Ξάπλωσα να μου πάρει τσιμπούκι, οπου ηταν πολυ καλό, στριφογυριστό, αλλά πολύ χέρι ρε παιδί μου, με το ένα μου τον έπαιζε με το άλλο χαϊδευε τ'αρχιδια...
Την έβαλα σε ιεραποστολικη σταση όπου την γάμησα για 2-3 λεπτά, η συμμετοχή της απλά να μου χαϊδεύει τις πλάτες και να με φιλάει στον ώμο.
Την στήνω στα 4 όπου δεν κλέβει, η τρύπα του μουνιου της ειναι κάπως περίεργη, μπαίνει κάπως καμπυλωτα ο πουτσος μέσα, δεν το παρατηρώ συχνά αυτο, μου κάνει εντύπωση, το μουνι της ειναι φτιαγμένο για καμπυλωτους πουτσους.
Τελοσπαντων, μετά από ενα 5λεπτο σφυροκοπημα χυνω, χαιρετιομαστε, μου εύχεται και γειά σας.

Οκ εμπειρία, αλλά δεν τρελαίνεσαι, είναι μια τυπική κατάθεση.

Χρόνια σας πολλά με υγεία.
Να περάσετε όμορφα με τους αγαπημένους σας.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Οκ εμπειρία, αλλά δεν τρελαίνεσαι, είναι μια τυπική κατάθεση.
Ακριβώς αυτή ήταν η τελευταία μου εμπειρία μαζί της.. Καλύτερα πέρασα με την άλλη τη Λάνα που κι αυτή δε φιλάει.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.976
Πόντοι
4.926

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Tέλεια! Θα σε περιμένουμε μετά τη τελετή, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ του παρόντος νήματος, στο Βέργας 7 για τη πιο ονειρεμένη πρώτη νύχτα του γάμου σου:2funny::2funny:.
Πες και του (κλαρινο)γαμπρού να έρθει για βίντεο και φωτογραφίες.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.182
Πόντοι
1.960
Ημουν κεντρο για μια αγορα και λεω δεν παω να ριξω κανα πουτσο..

Πηγα κωλωνου στο λατινοσπιτο ηταν μια με ασπρο δερμα και μια μελαχρινη με σοκολατενιο σωμα, (βασικα ηθελα να γαμησω την μιμη αλλα ελειπε) δεν γαμιεται λεω.., τελικα περασα με την μελαχρινη με το σοκολατιενιο σωμα και οχι την <<γαλακτερη>> αλλα η γκομενα καινουργια και απειρη παρολο δεκτικη αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω..

Δεν ηθελα να αρχισει ετσι η μερα και ηθελα να αδειασω καπου..

Τελικα πηγα σε ενα απο τα σντανταρακια μου την Αντριαννα και ξελαφρωσα..:springsmile:

Εχει χειλαρες για τσιμπουκι και κανει και ελευθερο (οχι σε ολους-δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα

Εχει πανεμορφο πατο και λεπτη μεσουλα, γενικα πολυ ωραιο σωμα και οταν στηνεται στα 4 ειναι υπεροχο θεαμα..
Και μετα φιλαρακι τι εκανες?
Εννοω πηγες σπιτι,για καφε,κανα σου σου σουπερ μαρκετ λογω ε ε εορτων? Ρωταω γιατι δεν τα α α αναφερεις..
Τι ψωνισες?

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Tέλεια! Θα σε περιμένουμε μετά τη τελετή, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ του παρόντος νήματος, στο Βέργας 7 για τη πιο ονειρεμένη πρώτη νύχτα του γάμου σου:2funny::2funny:.
Πες και του (κλαρινο)γαμπρού να έρθει για βίντεο και φωτογραφίες.Ed;vε μας καλεί όμως τουλάχιστον στο γάμο της. :P
Εδώ δε μας καλεί καν στο γάμο της. :P

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Μικρή γιορτινή εξόρμηση στη Φυλής πριν από λίγο μάγκες..
Στη θέση της η Μαρία στο Φ 86 περίπου η φολιτσα, στο Φ73 περίπου μια Ρωξανα συμπαθητική αλλά δεν με έπεισε, στο Φυλής 71 περίπου η Λανα μόνη της , χωρίς την Βίκυ..
Στο Φ 69 η Τζούλια, οπου και κατέθεσα τον χριστουγεννιατικο οβολό μου, κοπελα από το Galarashi της Ρουμανίας, 22 ετών περίπου, αδύνατη με ωραίο κορμάκι, ωραίο μαλλί, καλά ελληνικά..
Λίγο σοσιαλ για αρχή, μιας που ξέρω Ρουμάνικα για να σπάσει ο πάγος ❄..
Στα του αγώνα πίπα με καποτα,
ωραία πίπα το κορίτσι, την εγλυψα και εγω λιγο στο υπέροχο μουνακι της, μια στάση ιεραποστολικο και χυσαμε στην κοιλίτσα της..
Η συνεδρια είδε θετικό πρόσημο
Θα επαναληφθεί στο μέλλον σίγουρα..
Καλά Χριστούγεννα με υγεία συναγωνιστές!
ΥΓ: Τα νούμερα στους οίκους είναι κατά προσέγγιση

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
Δυο καταθέσεις σήμερα πρωι ημερα προ χριστουγεννων.Πρωτη καταθεση στην Τανια στο Φιλιππιδου 11 ισογειο.Μελαχρινη μεγαλοκοπελιτσα 40 ετων ευκολα αλλα κορμαρα.Ωραιο κωλαρι,ωραια ποδια,εναμισαρι βυζι ομορφο στητο με ωρααια αφη.Σλαβοφατσα,ουτε ομορφη,ουτε ασχημη.Η συνεδρια περιειχε μπουκιτσι α καπελα εξηνταεννεα,απο πανω και στα 4οπου σφυροκοπηθηκε ανευ οικτου και με δυσκολια εκ μερους της αφου την ριμαζα στις πουτσιες και καβλωνα περισσοτερο.Πηρε ανασες οταν εχυσα και αρχισε να χαλαρωνει λιγο η πουτσουλα μου.Σπουδαια συμμετοχη δεν εχει οποτε οι αγαπουληδες ας μην κοπιασουν να αφησουν το πορνοευρω τους σε αυτην.Ανικανοποιητο δεν σε αφηνει αλλα οχι οτι θα γινει στανταρακι.
Η δευτερη καταθεση αφορα την σκιννυ Μαριανα στο διδυμου 22 ισογειο.Σκιννυ μπιτσ σε σημειο ανορεξιας.Η προτιμηση ομως στο προσωπο της σταθερη.Συνεχομενα δωματια η δεσποινιδα για να απολαυσουν οι πορνοσυναδελφοι το κοκαλιαρικο στενο της μουνακι της.Την λυπηθηκα και δεν την ξεμουνιασα οπως ηθελα.Αργουσα και να τελειωσω και η σκροφα γκροτεσκα σοβιετα τσατσα βαραγε την πορτα λες και θα επαιρνε νοικι.Εν τελη τα εδωσα τα γαρμπιλακια μου στο στοματακι της και ηρεμησα σωματικα και πνευματικα ετοιμος να εορτασω την γεννηση του Θεανθρωπου μας.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom