Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Έγινε ρε φραπεδιάρη, τα παμε...Θα διαγραψω το προφιλ μου
Έγινε ρε φραπεδιάρη, τα παμε...Θα διαγραψω το προφιλ μου
Έναν χτικιάρη κάγκουρα με μεγάλα αυτιά, τον έχουμε δει.Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
...........Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
το χεις σκεφτει να βγαινεις σαλονι με νυφικο ? τερμα καυλα να γαμαμε τη νυφη, η ουρα θα φτασει ομονοιαΘα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Ακριβώς αυτή ήταν η τελευταία μου εμπειρία μαζί της.. Καλύτερα πέρασα με την άλλη τη Λάνα που κι αυτή δε φιλάει.Οκ εμπειρία, αλλά δεν τρελαίνεσαι, είναι μια τυπική κατάθεση.
Συγχαρητήρια, να ζήσετε. Βίον ανθόσπαρτον. Δώσε τις ευχές μου στον κερατά, τον σύζυγο.Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Καλά στεφαναΘα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Έλα κρίμα, θα σε χάσουμε και από τη Βέργας;Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Όχι ψιψινα μην τον παντρευτείς, θα σε βγάλει στο κλαρί, θα σε κάνει πουτάνα, και θα σου παίρνει και την είσπραξηΘα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Tέλεια! Θα σε περιμένουμε μετά τη τελετή, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ του παρόντος νήματος, στο Βέργας 7 για τη πιο ονειρεμένη πρώτη νύχτα του γάμου σου.Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
Και μετα φιλαρακι τι εκανες?Ημουν κεντρο για μια αγορα και λεω δεν παω να ριξω κανα πουτσο..
Πηγα κωλωνου στο λατινοσπιτο ηταν μια με ασπρο δερμα και μια μελαχρινη με σοκολατενιο σωμα, (βασικα ηθελα να γαμησω την μιμη αλλα ελειπε) δεν γαμιεται λεω.., τελικα περασα με την μελαχρινη με το σοκολατιενιο σωμα και οχι την <<γαλακτερη>> αλλα η γκομενα καινουργια και απειρη παρολο δεκτικη αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω..
Δεν ηθελα να αρχισει ετσι η μερα και ηθελα να αδειασω καπου..
Τελικα πηγα σε ενα απο τα σντανταρακια μου την Αντριαννα και ξελαφρωσα..
Εχει χειλαρες για τσιμπουκι και κανει και ελευθερο (οχι σε ολους-δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα
Εχει πανεμορφο πατο και λεπτη μεσουλα, γενικα πολυ ωραιο σωμα και οταν στηνεται στα 4 ειναι υπεροχο θεαμα..
Εδώ δε μας καλεί καν στο γάμο της.Tέλεια! Θα σε περιμένουμε μετά τη τελετή, ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΕΣ του παρόντος νήματος, στο Βέργας 7 για τη πιο ονειρεμένη πρώτη νύχτα του γάμου σου.
Πες και του (κλαρινο)γαμπρού να έρθει για βίντεο και φωτογραφίες.Ed;vε μας καλεί όμως τουλάχιστον στο γάμο της.
το χεις σκεφτει να βγαινεις σαλονι με νυφικο ? τερμα καυλα να γαμαμε τη νυφη, η ουρα θα φτασει ομονοια
Δεν πειράζει εμείς θα δείξουμε ανωτερότητα και θα τη καλέσουμε στο post bachelor παρτάκι μαςΕδώ δε μας καλεί καν στο γάμο της.
Θα το οργανώσουμε, υποτίθεται, για το γαμπρό ή για τη νύφη;Δεν πειράζει εμείς θα δείξουμε ανωτερότητα και θα τη καλέσουμε στο post bachelor παρτάκι μας
Για τον γαμπρό ρε, να βλέπει τι θα κάνουμε στην νύφη.Θα το οργανώσουμε, υποτίθεται, για το γαμπρό ή για τη νύφη;