aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
ποτε δουλεύει το μωράκι;;;;Οδος βεργας 7
ποτε δουλεύει το μωράκι;;;;Οδος βεργας 7
...τη ματαισαμε τα λιγουριαΚαλημέρα.Χρονια Πολλά με Υγεία σε όλους.Μπαρμπορα εκτός λόγω υδραυλικών προβλημάτων...Καλή συνέχεια.
Σωστοοοοος!Tην Καλημερα μου Φιλε Διανο......εσυ με τα γλυκα σου λογια....εγω με τα γλυκα μου χαδια.....τα λιωνουμε τα κοριτσια....η "Καταρα" μας να αρεσουμε..........ας το δεχτουμε .....
Καλα να περνας......
Πες λίγο λεπτομέρειές πίπα καλή φιλία κτλ??τι κάνει τι σου άρεσε..γτ την έχω το οψινΕπίσης, προ τριημέρου επίσκεψη στην κοκκινομάλλα Βαλέρια..
Μεταμίλφ, εμφανίσιμη,καλό κορμί..
Κων/πόλεως 166 πάνω..
Συνήθως είναι εκεί μεταμεσονύκτια και καμιά φορά απόγευμα με τη γνωστή καβλιάρα κι επίσης κοκκινομάλλα Μαρίνα..
Περιποιητική και δεκτική..Συνιστάται..
του σπιτιού της?(μένει και μακριά) ή περίοδος?γιατί 9 του Δεκέμβρη είχε πάλι...καλές γιορτές φίλε μουΚαλημέρα.Χρονια Πολλά με Υγεία σε όλους.Μπαρμπορα εκτός λόγω υδραυλικών προβλημάτων...Καλή συνέχεια.
Και έλεγα να πάω τώρα.του σπιτιού της?(μένει και μακριά) ή περίοδος?γιατί 9 του Δεκέμβρη είχε πάλι...καλές γιορτές φίλε μου
Αντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;Ημουν κεντρο για μια αγορα και λεω δεν παω να ριξω κανα πουτσο..
Πηγα κωλωνου στο λατινοσπιτο ηταν μια με ασπρο δερμα και μια μελαχρινη με σοκολατενιο σωμα, (βασικα ηθελα να γαμησω την μιμη αλλα ελειπε) δεν γαμιεται λεω.., τελικα περασα με την μελαχρινη με το σοκολατιενιο σωμα και οχι την <<γαλακτερη>> αλλα η γκομενα καινουργια και απειρη παρολο δεκτικη αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω..
Δεν ηθελα να αρχισει ετσι η μερα και ηθελα να αδειασω καπου..
Τελικα πηγα σε ενα απο τα σντανταρακια μου την Αντριαννα και ξελαφρωσα..
Τι ναι αυτη ρε; με το ζορι να με τσιμπουκωσει ελευθερα (δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα
Εχει πανεμορφο πατο και λεπτη μεσουλα, γενικα πολυ ωραιο σωμα και οταν στηνεται στα 4 ειναι υπεροχο θεαμα..
Φιλε στην χωματιανου ειναι διπλα απο τον μικρο πεζοδρομο δεν θυμαμαι νουμερο..Αντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;
Χωματιανου 11βΑντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;
ΓΑΒ Γαβ...Καλες γιορτες μωρακια μου της θερμοτερες ευχες σας περιμενω αποψε ολους Βεργας 7!!!!!!Μνιαου Μνιαουυυυ!!!!
Ναι εντάξει δεν αποκλείεται, αν και το ύφος που έγραφε έμοιαζε με τον προφορικό της λόγο και μου έλεγε για ένα μέλος που της έκανε συνέχεια επίθεση και τον είχε φοβηθεί.μπορεί το νήμα της να το διαχειρίζεται άλλος ...
Έγινε ρε φραπεδιάρη, τα παμε...Θα διαγραψω το προφιλ μου
Έναν χτικιάρη κάγκουρα με μεγάλα αυτιά, τον έχουμε δει.Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
...........Θα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι
το χεις σκεφτει να βγαινεις σαλονι με νυφικο ? τερμα καυλα να γαμαμε τη νυφη, η ουρα θα φτασει ομονοιαΘα διαγραψω το προφιλ μου γιατι παντρευομαι