μπορεί το νήμα της να το διαχειρίζεται άλλος ...Αφού σου λέω ότι η συγκεκριμένη έχει ολόκληρο δικό της νήμα, δεν είναι σε κλειστό κύκλο. Άμα δεν της αρέσει να τη βρίσκουμε από το bou, ας μη γράφει πολύ απλά εδώ, δεν καταλαβαίνω. Αλλά την έπιασαν οι ανασφάλειες της ακόμα περισσότερο μη γράψω κάτι αρνητικό, γιατί δεν της έκρυψα ότι με ενόχλησε η λογοδιάρροιά της. Από την αρχή ήταν πρηξαρχίδω και όλο έλεγε πόσο χάρη μας κάνει που μας βάζει σπίτι της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Barbie και τα μυαλά στα κάγκελα !!!!Καλημέρα μυστες!
Εναποθέτω το επίμαχο χαρτάκι!
Για σου ρε Μπαρμποραρα ΨΥΧΑΡΑ!!
Καλές γιορτές στη γυναικαρα μας να είναι παντα καλά!!
perseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
Όχι δεν είναι μεγάλα φίλε.Μεγάλα κρεμαστά μουνόχειλα έχει η άλλη κοπέλα στον οίκο η Αλεξάνδρα που είναι απογευματιή βάρδια.Μουνόχειλα και κλειτορίδα μεγάλα η μικρά?
Καλά Χριστούγεννα & Χρόνια Πολλά φίλος !!
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.175
- Πόντοι
- 1.936
....εχουν πεσει τα δωρα και ζεσταθηκε ο κοσμος.Live τώρα …Λαϊκό προσκύνημα στη Μπαρμπορα
Έχει και αυτοσχέδια πινακίδα ότι είναι στο κατω…..
Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας …..
aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
ποτε δουλεύει το μωράκι;;;;Οδος βεργας 7
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.175
- Πόντοι
- 1.936
...τη ματαισαμε τα λιγουριαΚαλημέρα.Χρονια Πολλά με Υγεία σε όλους.Μπαρμπορα εκτός λόγω υδραυλικών προβλημάτων...Καλή συνέχεια.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Σωστοοοοος!Tην Καλημερα μου Φιλε Διανο......εσυ με τα γλυκα σου λογια....εγω με τα γλυκα μου χαδια.....τα λιωνουμε τα κοριτσια....η "Καταρα" μας να αρεσουμε..........ας το δεχτουμε .....
Καλα να περνας......
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.401
- Πόντοι
- 456
Πες λίγο λεπτομέρειές πίπα καλή φιλία κτλ??τι κάνει τι σου άρεσε..γτ την έχω το οψινΕπίσης, προ τριημέρου επίσκεψη στην κοκκινομάλλα Βαλέρια..
Μεταμίλφ, εμφανίσιμη,καλό κορμί..
Κων/πόλεως 166 πάνω..
Συνήθως είναι εκεί μεταμεσονύκτια και καμιά φορά απόγευμα με τη γνωστή καβλιάρα κι επίσης κοκκινομάλλα Μαρίνα..
Περιποιητική και δεκτική..Συνιστάται..
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
του σπιτιού της?(μένει και μακριά) ή περίοδος?γιατί 9 του Δεκέμβρη είχε πάλι...καλές γιορτές φίλε μουΚαλημέρα.Χρονια Πολλά με Υγεία σε όλους.Μπαρμπορα εκτός λόγω υδραυλικών προβλημάτων...Καλή συνέχεια.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Και έλεγα να πάω τώρα.του σπιτιού της?(μένει και μακριά) ή περίοδος?γιατί 9 του Δεκέμβρη είχε πάλι...καλές γιορτές φίλε μου
Διδυμου 27 Μιλένα μόνη της.
Διδύμου 22 όροφος Μαριάννα
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.689
- Πόντοι
- 201
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Ημουν κεντρο για μια αγορα και λεω δεν παω να ριξω κανα πουτσο..
Πηγα κωλωνου στο λατινοσπιτο ηταν μια με ασπρο δερμα και μια μελαχρινη με σοκολατενιο σωμα, (βασικα ηθελα να γαμησω την μιμη αλλα ελειπε) δεν γαμιεται λεω.., τελικα περασα με την μελαχρινη με το σοκολατιενιο σωμα και οχι την <<γαλακτερη>> αλλα η γκομενα καινουργια και απειρη παρολο δεκτικη αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω..
Δεν ηθελα να αρχισει ετσι η μερα και ηθελα να αδειασω καπου..
Τελικα πηγα σε ενα απο τα σντανταρακια μου την Αντριαννα και ξελαφρωσα..
Εχει χειλαρες για τσιμπουκι και κανει και ελευθερο (οχι σε ολους-δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα
Εχει πανεμορφο πατο και λεπτη μεσουλα, γενικα πολυ ωραιο σωμα και οταν στηνεται στα 4 ειναι υπεροχο θεαμα..
Πηγα κωλωνου στο λατινοσπιτο ηταν μια με ασπρο δερμα και μια μελαχρινη με σοκολατενιο σωμα, (βασικα ηθελα να γαμησω την μιμη αλλα ελειπε) δεν γαμιεται λεω.., τελικα περασα με την μελαχρινη με το σοκολατιενιο σωμα και οχι την <<γαλακτερη>> αλλα η γκομενα καινουργια και απειρη παρολο δεκτικη αλλα δεν μπορουσα να τελειωσω..
Εχει χειλαρες για τσιμπουκι και κανει και ελευθερο (οχι σε ολους-δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα
Εχει πανεμορφο πατο και λεπτη μεσουλα, γενικα πολυ ωραιο σωμα και οταν στηνεται στα 4 ειναι υπεροχο θεαμα..
Τελευταία τροποποίηση:
Bonecrusher
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.742
- Πόντοι
- 2.836
Αντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;Ημουν κεντρο για μια αγορα και λεω δεν παω να ριξω κανα πουτσο..
Τι ναι αυτη ρε; με το ζορι να με τσιμπουκωσει ελευθερα (δεν το εκανα βεβαια-παντα με προφυλακτικο) να με τρωει σε ολο το σωμα, να με δαγκωνει, σε μια φαση με πονεσε κιολας..χαχα
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Φιλε στην χωματιανου ειναι διπλα απο τον μικρο πεζοδρομο δεν θυμαμαι νουμερο..Αντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.843
- Πόντοι
- 46.232
Χωματιανου 11βΑντριάνα σε ποιο σπίτι συναγωνιστη;
Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 486
Καλημέρα, βολτάρει μήπως κάποιος από Άγκυρας 12...να ενημερώσει παρακαλώ αν δουλεύει το ντολμαδακι??
968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.611
- Πόντοι
- 1.056
ΓΑΒ Γαβ...Καλες γιορτες μωρακια μου της θερμοτερες ευχες σας περιμενω αποψε ολους Βεργας 7!!!!!!Μνιαου Μνιαουυυυ!!!!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Ναι εντάξει δεν αποκλείεται, αν και το ύφος που έγραφε έμοιαζε με τον προφορικό της λόγο και μου έλεγε για ένα μέλος που της έκανε συνέχεια επίθεση και τον είχε φοβηθεί.μπορεί το νήμα της να το διαχειρίζεται άλλος ...
Εντωμεταξύ μετριότατη και απορώ πως τόσο κόσμος της έγραφε σαλιαρίσματα και μόνο ένας βρέθηκε να γράψει κάτι αρνητικό. Μάλλον με όσους δεν μένανε ευχαριστημένοι έκανε τα ίδια με μένα και τους ικέτευε να μη γράψουν.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Σε μερικά από την πρωινή βάρδια
Φυλής 65Α Άννα Μαρία
Φυλής 65Β Χρίστίνα
Φυλής 84Α Τζούλια
Φωκαίας 13 υπόγειο Αμέλια από Λιοσίων 73/Πάτση αλυσίδα
Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα
Μαραθώνος & Αχιλλέως 48 μία ξανθιά ψηλή γεμάτη ότι νάναι και η τσατσά με γιορτινά μούτρα μέχρι το πάτωμα.
"20 ευρώ" μου είπε, ούτε όνομα ούτε πρόγραμμα. Άντε γεια.
Μαραθώνος 59 όροφος η Μαρσέλα με σερί δωμάτια.
Φυλής 65Α Άννα Μαρία
Φυλής 65Β Χρίστίνα
Φυλής 84Α Τζούλια
Φωκαίας 13 υπόγειο Αμέλια από Λιοσίων 73/Πάτση αλυσίδα
Διδύμου 22 ισόγειο Μαριάννα
Μαραθώνος & Αχιλλέως 48 μία ξανθιά ψηλή γεμάτη ότι νάναι και η τσατσά με γιορτινά μούτρα μέχρι το πάτωμα.
"20 ευρώ" μου είπε, ούτε όνομα ούτε πρόγραμμα. Άντε γεια.
Μαραθώνος 59 όροφος η Μαρσέλα με σερί δωμάτια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις