Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 297 άτομα (30 μέλη και 267 επισκέπτες)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Καλησπέρα αυτό το μωράκι στο Φώκαιας 13 κάτι στο όνομα Αμέλια μου φενετε λέει τίποτα;;;;
Ευχαριστώ

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Χαιρετώ την παρέα,

Πέρασμα στον Αγκύρας 12 να τσεκάρω την καινούργια κοπέλα την Μαρίνα που ήταν πρώτη μέρα στο μαγαζί,
δεν πήγα με πολλές ελπίδες για κάτι καλό, είχα καιρό να περάσω κιόλας από εκεί, αλλά από το δωμάτιο βγήκε μία 40άρα Ρωσίδα με κορμί λαμπάδα,
1,5 βυζί, αθλητικό σώμα που διαγράφονταν παρά τα 39 της (από ότι μου είπε) χρόνια, οι κοιλιακοί.
Η κωλοτρυπίδα τους φουλ δουλεμένη. Το πρόγραμμα της τα πάντα όλα εκτός πρωκτικό.
Μαύρο μαλλί ίσιο μέχρι τους ώμους που το έπιανε αλογοουρά πίσω, ωραία οδοντοστοιχία και έκφυλο πρόσωπο.
Κάποια διάσπαρτα μικρά τατουάζ, ένα στην γάμπα και ένα στην μέση.

Πολύ καλή πίπα με μούλιασμα αρχιδιών, και την γάμησα μόνο στα τέσσερα ενώ είχα φέρει από την μέση και μετά το ένα πόδι μου καβάλα στο κωλομέρι της και την είχα αρπάξει από τον σβέρκο ενώ είχε βάλει το κεφάλι στο στρώμα. Πολύ καλό στήσιμο επίσης.

Είναι μαγκάκι σαν χαρακτήρας, της το είπα κιόλας, αλλά πολύ καλές υπηρεσίες. Έχει προηγούμενη εμπειρία από βίζιτες από ότι μου είπε.

Όποιος γνωρίζει κάτι ας πει. Δεν ξέρω αν θα κάτσει, μου ευχήθηκε καλές γιορτές, με φίλησε και αποχώρησε.
(Το πρόγραμμα δίπλα την δείχνει και αύριο στην απογευματινή 17:00-23:00)

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Κι όμως για την Μπάρμπαρα ήταν η ουρά.
Πήγα και εγώ και δεν το πίστευα.
Ηταν 30 λεπτά πρίν σχολάσει, τα δωμάτια ηταν όλα γεμάτα και είχε στο σαλόνι άλλα 5 άτομα που περίμεναν.
Κάποια στιγμή φώναξε από την κουζίνα να φύγουμε γιατί δεν προλαβαίνει να μας εξυπηρετήσει όλους.
Όντως είναι η Βασίλισσα.
Βγάζει όλα τα γούστα και κανένας δεν φεύγει παραπονεμενος.
Ακριβώς αγαπητέ συναγωνιστή Oktzak ειδικά αν της φερθείς και όμορφα θα σε περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο (αγαπητέ Διανοούμενε το πήρες το φιλί σου τυχερέ και offline). Και 16.00 που έχω πάει και την βρίσκω κουρασμένη δεν λέει όχι σε τίποτε γιατί λοιπόν να μην μαζέψει τον κόσμο? Τώρα μακάρι να κατανοήσει το ίδιο και το κορίτσι απέναντι και τα υπόλοιπα κορίτσια τριγύρω (και οι αντίστοιχοι παράγοντες που διαβάζουν το Bou). Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα οικονομικά, τόσο θα το ψάχνουμε περισσότερο και τόσο θα πηγαίνουμε σε κορίτσια που εκτιμάνε το 20αρικό παραπάνω.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Μαριάννα από Διδύμου 22 κάτω, πρωινή βάρδια. Την είχα επισκεφθεί ξανά στο προηγούμενο πέρασμά της, όπου μου είχε φανεί κάπως βιαστική και κουρασμένη. Σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Για όσους δεν την έχουν δει, είναι σχετικά κοντή κοπέλα, κάτω από 1,65, ηλικίας γύρω στα 35 ίσως και λίγο παραπάνω, ξανθιά με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους και γλυκό προσωπάκι. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη, μάλιστα μου φάνηκε ότι αδυνάτισε κι άλλο :think:

Το δωμάτιο ήταν ζεστό και καθαρό, με μεγάλο κρεβάτι, νιπτήρα ξενοδοχείου, κάθισμα και καλόγηρο για να ακουμπάς τα πράγματά σου, καμία σχέση ας πούμε με τις τρώγλες της Ιάσωνος.

Η Μαριάννα μπήκε ευδιάθετη και ύστερα από κάτι ψευτοπροκαταρκτικά, άρχισε να με γλύφει με ένταση στο περίνεο και πιο απαλά στα @@ μου, μέχρι που άρχισε το κυρίως μενού, με το οποίο εύκολα θα τελείωνα. Μία στάση με εμένα από πάνω, προσπάθεια για γλωσσόφιλα αλλά μόνο 2-3 στοματόφιλα πέσανε και τέλος. Με χάλασε λιγάκι που με είχε πιάσει από τα κωλομέρια προσπαθώντας να μου δώσει ρυθμό σφυροκοπήματος, μάλλον για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Τεσπά, όπως προείπα ήταν καλύτερα από την πρώτη μου επίσκεψη και νομίζω ότι αξίζει για κάποιον που του κάνει εμφανισιακά και δεν την έχει ξαναπάρει, αλλά για εμένα μάλλον αυτές οι δυο φορές είναι αρκετές.

Καλές γιορτές σε όλους! :grouphug:

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
ΝΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ:dunno::dunno::dunno:

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.

1ο ΠΕΡΑΣΜΑ 1840
ΑΠΟ ΦΥΛ66Δεξι εως μερακλοσπιτο ολα ανοιχτο:headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2:
Κλειστα Φυλ72 Φυλ59Κατω Φυλ86Κατω Φυλ67 Φυλ71Ανω.
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φωκ ολα ανοιχτα στο Φωκ25Ανω Λινα+Λιζα,Οργωσα την 1η:D::D::D:
Κλειστα Φωκ7Υπ Φωκ17Ανω.
Εξω απο το Φωκ11 το εγκαταλειμμενο κτηριο,περιφραγμενο με κοτετσοσυρμα,ηταν πεταμενες 2 φιμε μεμβρανες παραθυρων αυτοκινητου κ θρυματισμενο plexiglass:(

2o ΠΕΡΑΣΜΑ 2130

Ανοιξε το αλητακι η Ανκα,Φωκ7Υπ,πατωνα στην μητρα της + την ανοιξα οσο πιο πολυ μπορουσα κ με αφηνε:fuck1::confused:
Εκλεισαν το Φωκ9Δεξια Φωκ19 Φωκ25Κατω Φωκ27Ημιοροφος
Ανοιξαν κ τα Φυλ59Κατω+το ΦΥΛ72

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΠΤ!!!!!:confused::confused::confused::embarrased:

Φευγοντας για Λιοσ να παρω λεωφ περασα κ απο τον Αριστο κατω απο κλειστο πλεον οικο στην Αχαρνων.

Κλεινοντας

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Μαριάννα από Διδύμου 22 κάτω, πρωινή βάρδια. Την είχα επισκεφθεί ξανά στο προηγούμενο πέρασμά της, όπου μου είχε φανεί κάπως βιαστική και κουρασμένη. Σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Για όσους δεν την έχουν δει, είναι σχετικά κοντή κοπέλα, κάτω από 1,65, ηλικίας γύρω στα 35 ίσως και λίγο παραπάνω, ξανθιά με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους και γλυκό προσωπάκι. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη, μάλιστα μου φάνηκε ότι αδυνάτισε κι άλλο :think:

Το δωμάτιο ήταν ζεστό και καθαρό, με μεγάλο κρεβάτι, νιπτήρα ξενοδοχείου, κάθισμα και καλόγηρο για να ακουμπάς τα πράγματά σου, καμία σχέση ας πούμε με τις τρώγλες της Ιάσωνος.

Η Μαριάννα μπήκε ευδιάθετη και ύστερα από κάτι ψευτοπροκαταρκτικά, άρχισε να με γλύφει με ένταση στο περίνεο και πιο απαλά στα @@ μου, μέχρι που άρχισε το κυρίως μενού, με το οποίο εύκολα θα τελείωνα. Μία στάση με εμένα από πάνω, προσπάθεια για γλωσσόφιλα αλλά μόνο 2-3 στοματόφιλα πέσανε και τέλος. Με χάλασε λιγάκι που με είχε πιάσει από τα κωλομέρια προσπαθώντας να μου δώσει ρυθμό σφυροκοπήματος, μάλλον για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Τεσπά, όπως προείπα ήταν καλύτερα από την πρώτη μου επίσκεψη και νομίζω ότι αξίζει για κάποιον που του κάνει εμφανισιακά και δεν την έχει ξαναπάρει, αλλά για εμένα μάλλον αυτές οι δυο φορές είναι αρκετές.

Καλές γιορτές σε όλους! :grouphug:
ΝΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ:dunno::dunno::dunno:

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΣΤΗΝ 2η ΒΑΡΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.

1ο ΠΕΡΑΣΜΑ 1840
ΑΠΟ ΦΥΛ66Δεξι εως μερακλοσπιτο ολα ανοιχτο:headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2:
Κλειστα Φυλ72 Φυλ59Κατω Φυλ86Κατω Φυλ67 Φυλ71Ανω.
Φιλλ+τα 2 ανοιχτα
Φωκ ολα ανοιχτα στο Φωκ25Ανω Λινα+Λιζα,Οργωσα την 1η:D::D::D:
Κλειστα Φωκ7Υπ Φωκ17Ανω.
Εξω απο το Φωκ11 το εγκαταλειμμενο κτηριο,περιφραγμενο με κοτετσοσυρμα,ηταν πεταμενες 2 φιμε μεμβρανες παραθυρων αυτοκινητου κ θρυματισμενο plexiglass:(

2o ΠΕΡΑΣΜΑ 2130

Ανοιξε το αλητακι η Ανκα,Φωκ7Υπ,πατωνα στην μητρα της + την ανοιξα οσο πιο πολυ μπορουσα κ με αφηνε:fuck1::confused:
Εκλεισαν το Φωκ9Δεξια Φωκ19 Φωκ25Κατω Φωκ27Ημιοροφος
Ανοιξαν κ τα Φυλ59Κατω+το ΦΥΛ72

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΠΤ!!!!!:confused::confused::confused::embarrased:

Φευγοντας για Λιοσ να παρω λεωφ περασα κ απο τον Αριστο κατω απο κλειστο πλεον οικο στην Αχαρνων.

Κλεινοντας

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
Να είστε καλά παιδιά, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, καλές γιορτές σε όλους.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Aggressive marketing
Όχι μαλακιες ……
Απορώ πως δεν το έχουν σκεφτεί τα αφεντικά να φτιάξουν προφίλ για κάθε εργαζόμενη. Θα γίνεται μποτιλιάρισμα στην Αχαρνών χειρότερο και από αυτό της εξόδου των εκδρομέων στον Κηφισό και τα μπουρδέλα θα βουλιάξουν από κόσμο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Λόγω φύσης της δουλειάς. Άλλο να σου πουν οτι σε βρήκαν στον χρυσο οδηγό
για δουλειά κι άλλο ένα κάρο μαντράχαλοι να σχολιαζουν τις τρυπες τους και το πως γαμιούνται. Τους έρχεται κάπως (μέχρι να συνηθίσουν και να νοιαζονται κιόλας να μαθαίνουν)
Εμένα call girl, που δε θα αναφέρω φυσικά ποια είναι, τρομοκρατήθηκε που της το είπα και με εκλιπαρούσε να μη γράψω τίποτα αρνητικό γι' αυτήν. Η πλάκα είναι που έπεσε από τα σύννεφα κιόλας που τη βρήκα εδώ, ενώ έχει κανονικά δικό της νήμα με μεγάλη συμμετοχή. Μου έπρηξε τα @@ με αυτό και δεν ευχαριστήθηκα το ραντεβού μου.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Η Μπαρμπορα φευγει λίγο πριν τις 17:00 από το ημιυπόγειο. Άρα μάλλον για την ψιψινελ όλη η ουρά!
Βέβαια η Μπαρμπορα δε μασάει από τέτοια, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ!
....εντωμεταξύ πέρασα πριν λίγες μέρες ένα απόγευμα και την είδα γυμνουλα να σαλοναρει. Ειχε πολυ κόσμο και δεν ειχα χρόνο κι έφυγα. Εχει αδυνατισει, εχει μακρυνει τα κόκκινα μαλλακια της κι έτσι πως τα βάζει στο πλαϊ της πανε πολυ. Της είπα δεν έχω χρόνο και φευγω. Φευγοντας δε της είπα " Εχεις ομορφυνει πολυ και φαίνεσαι 10 χρόνια νεότερη!!"
Το προσωπο της έλαμψε, τους παρατησε όλους, με φίλησε και έφυγα.
Μάγκες η τρελοΜπαρμπορα όντως όσο μεγαλώνει γίνεται και καλυτερη!
Ψυχαρα Μπαρμποραρα οποίος σε στεναχωρεί εμείς εδώ είμαστε!!
Οι φανατικοί οπαδοί σου!!
Φιλε μου καλησπερα , συμφωνω στο επακρων σε ΟΛΑ αυτα που εγραψες και να δεις τωρα με το νεο της αποκτημα ποσο ηρεμη και γλυκια - τρυφερη θα ειναι !!!!!!!! ???????? .Καλες γιορτες να εχεις με ΥΓΕΙΑ παντα .

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.260
Πόντοι
496
Πέρασμα χτές κατά τις 12 και κάτι από Χωματιανού και ξεφόρτωσα στην Ανδριάνα.Πάντα πέρναω καλά με αυτό το καυλάκι με το πεταχτό κωλί που χαίρομαι να το γαμάω ( στανταράκι μου άλλωστε ). Πίπα άφιλτρη καλή βαθειά και ανάποδο cowgirl με τέλεια θέα το κωλαράκι της και τα μουνόχειλά της με την πούτσα να μπαινοβγένει. Το τέλος ηρθε στα 4 που και εκει στήνεται άψογα !! 20άρικο επένδυση.
Η τσα2 είναι σχετικά μουνρούχο, αλλά δεν ενόχλησε !!!

Καλά Χριστούγεννα συναγωνιστές !!
:hi:
Μουνόχειλα και κλειτορίδα μεγάλα η μικρά?

tasos.p

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
5
Like
2.260
Πόντοι
496

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εξαρταται που πεφτεις και τι "ανοίγματα" έχει κάνει η κάθε μια στα πελατάκια. Αν εχει κόσμο και το διαχειρίζεται εξυπνα, θελει νταραβέρι. Δεν ειναι δυσκολο να σε σπρώξει να πεις κάτι καλό. Αν είναι όμως στα μουλωχτά για να έχει ησυχια δεν θελει πολλούς καινουργιους. Γνώμη μου πάντως, στην αρχη ολες ξενερωνουν. Τα λέμε.
Αφού σου λέω ότι η συγκεκριμένη έχει ολόκληρο δικό της νήμα, δεν είναι σε κλειστό κύκλο. Άμα δεν της αρέσει να τη βρίσκουμε από το bou, ας μη γράφει πολύ απλά εδώ, δεν καταλαβαίνω. Αλλά την έπιασαν οι ανασφάλειες της ακόμα περισσότερο μη γράψω κάτι αρνητικό, γιατί δεν της έκρυψα ότι με ενόχλησε η λογοδιάρροιά της. Από την αρχή ήταν πρηξαρχίδω και όλο έλεγε πόσο χάρη μας κάνει που μας βάζει σπίτι της. :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Μάγκες, μετά από αρκετές ώρες από την επίσκεψη σε
Φυλής 69, πήγα στο Αλκατράζ Συγγρού. Πλήρωσα 15 ευρώ
και ήμουν στο μπαρ. Είδα λάϊφ σόου και πολλές δυνατές
μούνες. Φυσικά ΔΕΝ κέρασα καμία, ούτε έκανα χορό,
διότι χρειάζομαι τα χρήματα για το Σάββατο, για να
περάσω 2 φορές . Όμως φόρτωσα μπαταρίες με τις μουνάρες του
Άλκα ! Αύριο θα πάω στη πρωινή βάρδια στο Φυλής 109 κάτω
στη Φωτεινή , με τις ατελείωτες ποδάρες, καβλωμένος από το Άλκα, να την
χαρώ την γυναικάρα.
Στην απογευματινή βάρδια, μάλλον θα ξαναπάρω τη Βίκυ

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Φιλε μου καλησπερα , συμφωνω στο επακρων σε ΟΛΑ αυτα που εγραψες και να δεις τωρα με το νεο της αποκτημα ποσο ηρεμη και γλυκια - τρυφερη θα ειναι !!!!!!!! ???????? .Καλες γιορτες να εχεις με ΥΓΕΙΑ παντα .
Επίσης αδερφε Απόλλωνα, επίσης!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Μάγκες, μετά από αρκετές ώρες από την επίσκεψη σε
Φυλής 69, πήγα στο Αλκατράζ Συγγρού. Πλήρωσα 15 ευρώ
και ήμουν στο μπαρ. Είδα λάϊφ σόου και πολλές δυνατές
μούνες. Φυσικά ΔΕΝ κέρασα καμία, ούτε έκανα χορό,
διότι χρειάζομαι τα χρήματα για το Σάββατο, για να
περάσω 2 φορές . Όμως φόρτωσα μπαταρίες με τις μουνάρες του
Άλκα ! Αύριο θα πάω στη πρωινή βάρδια στο Φυλής 109 κάτω
στη Φωτεινή , με τις ατελείωτες ποδάρες, καβλωμένος από το Άλκα, να την
χαρώ την γυναικάρα.
Στην απογευματινή βάρδια, μάλλον θα ξαναπάρω τη Βίκυ
Τουλάχιστον ΔΕΝ είσαι απ'αυτούς που παίρνουν... δουλειά για το σπίτι! :face-medical-mask:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Καλημέρα μυστες!
Εναποθέτω το επίμαχο χαρτάκι!
Για σου ρε Μπαρμποραρα ΨΥΧΑΡΑ!!
Καλές γιορτές στη γυναικαρα μας να είναι παντα καλά!!

Συνημμένα

• IMG_20221224_075416.jpg
    IMG_20221224_075416.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 51
Τελευταία τροποποίηση:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Καλημέρα μυστες!
Εναποθέτω το επίμαχο χαρτάκι!
Για σου ρε Μπαρμποραρα ΨΥΧΑΡΑ!!
Καλές γιορτές στη γυναικαρα μας να είναι παντα καλά!!
Tην Καλημερα μου Φιλε Διανο......εσυ με τα γλυκα σου λογια....εγω με τα γλυκα μου χαδια.....τα λιωνουμε τα κοριτσια....η "Καταρα" μας να αρεσουμε..........ας το δεχτουμε .....
Καλα να περνας......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom