Καλησπέρα μάγκες! Επίσκεψη σήμερα στη Μαριάννα από Διδύμου 22 κάτω, πρωινή βάρδια. Την είχα επισκεφθεί ξανά στο προηγούμενο πέρασμά της, όπου μου είχε φανεί κάπως βιαστική και κουρασμένη. Σήμερα ήταν καλύτερα τα πράγματα.
Για όσους δεν την έχουν δει, είναι σχετικά κοντή κοπέλα, κάτω από 1,65, ηλικίας γύρω στα 35 ίσως και λίγο παραπάνω, ξανθιά με μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους και γλυκό προσωπάκι. Το χαρακτηριστικό της είναι ότι είναι πάρα πολύ αδύνατη, μάλιστα μου φάνηκε ότι αδυνάτισε κι άλλο
Το δωμάτιο ήταν ζεστό και καθαρό, με μεγάλο κρεβάτι, νιπτήρα ξενοδοχείου, κάθισμα και καλόγηρο για να ακουμπάς τα πράγματά σου, καμία σχέση ας πούμε με τις τρώγλες της Ιάσωνος.
Η Μαριάννα μπήκε ευδιάθετη και ύστερα από κάτι ψευτοπροκαταρκτικά, άρχισε να με γλύφει με ένταση στο περίνεο και πιο απαλά στα @@ μου, μέχρι που άρχισε το κυρίως μενού, με το οποίο εύκολα θα τελείωνα. Μία στάση με εμένα από πάνω, προσπάθεια για γλωσσόφιλα αλλά μόνο 2-3 στοματόφιλα πέσανε και τέλος. Με χάλασε λιγάκι που με είχε πιάσει από τα κωλομέρια προσπαθώντας να μου δώσει ρυθμό σφυροκοπήματος, μάλλον για να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Τεσπά, όπως προείπα ήταν καλύτερα από την πρώτη μου επίσκεψη και νομίζω ότι αξίζει για κάποιον που του κάνει εμφανισιακά και δεν την έχει ξαναπάρει, αλλά για εμένα μάλλον αυτές οι δυο φορές είναι αρκετές.
Καλές γιορτές σε όλους!