Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.490
- Πόντοι
- 2.836
Καλησπέρα σε όλη την παρέα..... μήπως έχουμε κανένα νέο για Εβελινα περγαμου 1 επέστρεψε από την αναρρωτική ή πάμε για του χρόνου???
Καλησπερα φιλε μου , με αυτη την εννοια ναι ο κ , με τις αλλες κατηγοριες καμια σχεση τα Α Μ Ε Α . Καλες γιορτες να εχεις . (να ξερεις οτι σε διαβαζω και σε παρα πολλα συμφωνω πολυ μαζι σου )!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα Απόλλωνα.
Δεν έγραψα κάτι προσβλητικό ή κάποιο είδος bulling για τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες.....!!!!!
Απλά ένα ποσοστό των πελατών του Αγοραίου Έρωτα είναι Α.Μ.Ε.Α
Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Και φυσικά είναι οι καλύτεροι και αγαπημένοι πελάτες όλων των κορασίδων!
Είναι τα πιο ΑΘΩΑ πλάσματα!
ΦΟΛΑΡΑ του κερατά, καλά έκανες και δεν πέρασες.Στο Φωκαιας 27 που ανέβηκα πριν καμιά ώρα, ηταν μια καστανή Ντιάνα, υπερκινητική κοντή και σαν σώμα θα την πω απλά καλή μόνο και μονο λόγω της ομοιομορφίας της. Πρόσωπο ετσι κι έτσι. Χαμόγελο με την τανάλια και πολύ μηχανική. Μέσα δεν ξερω τι κάνει διοτι δεν μπήκα αλλα υπηρχε μια οξεια αναζήτηση πελατη.
Όχι μόνο βιασύνη, αλλά γενικά κλέβει και αποφεύγει το γαμήσι μέσα, ενώ στο σαλόνι παίζει μαζί σου και σε φτιάχνει καλά καλά. Την ξαναπάτησα μαζί της πρόσφατα δυστυχώς. Για μίλησε μας για αυτές τις πρωτοποριακές μεθόδους.Πιθανόν όπως την είδα. Ίσως καποιος να περνουσε καλά μαζι της αλλα εγω αποκλειεται.
Αν θα δυσανασχετουσε λογω βιασυνης (σύμπτωμα φόλας οπως λες) θα ξενερωνα σε κλασμα δευτερολεπτου και θα έβγαινα πρώτος εγώ και επιδεικτικά απο το δωμάτιο. Έχω κάποιες πρωτοποριακες μεθόδους να εκδηλώνω την δυσαρέσκειά μου.
Το εορταστικο δηλ. θα εχει ελευθερο τελειωτικο και πρωκτικο ???? τοτε αμα ειναι να παρουμε σειρα !!!!! χαχαχαΣε εορταστικο πνευμα αποψε μωρακια μου σε περιμενω ολους στο Βεργας 7.Μνιαου Μνιαου!!!!
Αν είναι τότε γιατί δε ντύνεσαι Γκάρφιλντ ή Ροζ πάνθηρας?Ναι Θα ειμαι ντυμενη σεξυ γατουλα Αγιοβασιλιτσα με σκουφακι με φωτακια και κοκκινη κοντη φουστιτσα και θα νιαουριζω.....
Θα 'θελες..Το εορταστικο δηλ. θα εχει ελευθερο τελειωτικο και πρωκτικο ???? τοτε αμα ειναι να παρουμε σειρα !!!!! χαχαχα
Σε εορταστικο πνευμα αποψε μωρακια μου σε περιμενω ολους στο Βεργας 7.Μνιαου Μνιαου!!!!
Άχρηστη. Ούτε στο 10άρικο δεν θα στέριωνε.Λοιπόν το μυστήριο λύθηκε!!!
-Φυλής 69 Φολο Ιωάννα
Είχα δίκιο η γνωστή φολαρα από studios και Dream Girls.
Μπείτε στους δίπλα να δείτε εάν θέλετε...
Οτι θα ηθελα δεν το συζητω !!!! ειρωνικοτατα το ειπα , εσυ τι νομισες ???Θα 'θελες..
Εντωμεταξύ έχεις δικό σου νήμα. Κούρασες πια εδώ..Ναι Θα ειμαι ντυμενη σεξυ γατουλα Αγιοβασιλιτσα με σκουφακι με φωτακια και κοκκινη κοντη φουστιτσα και θα νιαουριζω.....
ΔενΧαλι μαυρο αποψε εν οψη εορτων.
Ρομινα Φιλιππιδου 11 ισογειο κλειστο,Φυλης 109 οροφος η Χριστινα το ξωανο,Αγκυρας 12 Αλεξανδρα το ξανθο ντολμαδακι.Δεν την πηρα παλι την συγκεκριμενη γιατι επροχθες την ξεμουνιασα και της εκανα τα κωλομαγουλα κοκκινα απο τις μπατσες.Φωκαιας 17 οροφος κλειστος,Φωκαιας 27 ημιοροφος κλειστο.,Διδυμου 20,22,27 κλειστα.
AΑπο κατι αλλα καλυτερη.Τουλαχιστον προσφερει υπηρεσιες αναλογες 20σαρικου.Αλλα βιασου γιατι θα λειπει κανα μηνα για διακοπες στην πατριδα της.Αα άγκυρας 12 το έχω σταμπάρει αλλά δεν έχω δοκιμάσει.. Πίτα καλή?
Δεν
...............παλι εδω?????στο δικο σου νημα δεν εχει κινηση??????Καλη πεμπτη να εχετε μωρακια μου αποψε το βραδυ σας περιμενω στο βεργας 7 να περασουμε πολυ ωραια θα ειμαι εκει απο της 23.00 εως της 5.00 το πρωι.
Μας έχεις πρήξει. Τράβα στο δικό σου νήμα.Καλη πεμπτη να εχετε μωρακια μου αποψε το βραδυ σας περιμενω στο βεργας 7 να περασουμε πολυ ωραια θα ειμαι εκει απο της 23.00 εως της 5.00 το πρωι.
Φραπε έναν μέτριο χωρίς γάλα κατά τις 10.Ναι Θα ειμαι ντυμενη σεξυ γατουλα Αγιοβασιλιτσα με σκουφακι με φωτακια και κοκκινη κοντη φουστιτσα και θα νιαουριζω.....