Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 324 άτομα (45 μέλη και 279 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες, διπλή κατάθεση σήμερα μετά από καιρό. Το μεσημεράκι οι τσατσάδες από την αλυσίδα Φυλής 66 πάνω-κάτω και 84Α είχαν βγει στο δρόμο, κουβεντιάζοντας ότι δεν είχε δουλειά. Είχα πάει στοχευμένα για Χριστίνα, όμως μόνο αυτή δεν ήταν εκεί. Ήταν η Άννα-Μαρία, η Τζούλια, η Κορίνα και η Νάντια. Τζούλια και Άννα Μαρία έχω επισκεφθεί, είχα να επιλέξω ανάμεσα στις δύο άλλες κοπέλες και παρότι η Νάντια είναι πολύ όμορφη, επέλεξα την Κορίνα, διότι με κάβλωσε πιάνοντάς μου τον πούτσο στο σαλόνι.

Η Κορίνα είναι το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, αδυνατούλα, με πολύ μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, ομορφούλα, 21ενός ετών μου είπε ότι είναι. Καλοδιάθετη ήταν γενικά και μάλιστα έχει πολύ ωραία πατουσάκια. Απαλά, δροσερά, τόσο όσο μυρωδάτα, τα κόλλησα λιγάκι στη μάπα μου αλλά δεν εντρύφησα ιδιαίτερα, όχι ότι δυσανασχέτησε η κοπέλα, αλλά έπιασα μια γκριμάτσα του τύπου "άλλος μαλάκας κι αυτός". Τεσπά, θα ξαναπήγαινα ενδεχομένως, αλλά προτεραιότητα έχει η επίσκεψη σε Χριστίνα και Νάντια.

Το απόγευμα πήγα Μετάξι, σκεπτόμενος να γλείψω τα πόδια της Σόνιας, πολύ αδύνατης και κοντής κοπέλας στο Ιάσωνος 37 κάτω. Έχει όμως ένα κάπως τσαμπουκαλεμένο ύφος, βγήκε και σαν το κατσίκι καπνίζοντας κι εξαφανίστηκε πίσω στο κουζινάκι σχεδόν τρέχοντας, οπότε λάκισα κι εγώ :badair:

Στο 44, το δεύτερο από δεξιά όπως τα κοιτάμε, εκεί όπου εργαζόταν στην καραντίνα η Αλίνα-νάνα, η τσατσά με την περίεργη φάτσα παρουσίασε δύο Κολομβιανές, όπως είπε, κοπέλες. Πανομοιότυπες, με παραπανίσια κιλά, μεγάλο στήθος, κάτω από 30. Διάλεξα την πιο νόστιμη, τη Γουέντι, η οποία δεν ξέρω αν καταλάβαινε τα αγγλικά που της έλεγα. Απλό πρόγραμμα αλλά ευγενική και χαμογελαστή, σε καμία περίπτωση δεν ζαλίζει παπάρια κ.λπ. Για μια φορά καλά ήταν. Το αρνητικό ότι τα πατουσάκια της ήταν πολύ σκληρά και οι φτέρνες σκασμένες :confused:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Καλησπέρα μάγκες, διπλή κατάθεση σήμερα μετά από καιρό. Το μεσημεράκι οι τσατσάδες από την αλυσίδα Φυλής 66 πάνω-κάτω και 84Α είχαν βγει στο δρόμο, κουβεντιάζοντας ότι δεν είχε δουλειά. Είχα πάει στοχευμένα για Χριστίνα, όμως μόνο αυτή δεν ήταν εκεί. Ήταν η Άννα-Μαρία, η Τζούλια, η Κορίνα και η Νάντια. Τζούλια και Άννα Μαρία έχω επισκεφθεί, είχα να επιλέξω ανάμεσα στις δύο άλλες κοπέλες και παρότι η Νάντια είναι πολύ όμορφη, επέλεξα την Κορίνα, διότι με κάβλωσε πιάνοντάς μου τον πούτσο στο σαλόνι.

Η Κορίνα είναι το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, αδυνατούλα, με πολύ μακρύ ίσιο μαύρο μαλλί, ομορφούλα, 21ενός ετών μου είπε ότι είναι. Καλοδιάθετη ήταν γενικά και μάλιστα έχει πολύ ωραία πατουσάκια. Απαλά, δροσερά, τόσο όσο μυρωδάτα, τα κόλλησα λιγάκι στη μάπα μου αλλά δεν εντρύφησα ιδιαίτερα, όχι ότι δυσανασχέτησε η κοπέλα, αλλά έπιασα μια γκριμάτσα του τύπου "άλλος μαλάκας κι αυτός". Τεσπά, θα ξαναπήγαινα ενδεχομένως, αλλά προτεραιότητα έχει η επίσκεψη σε Χριστίνα και Νάντια.

Το απόγευμα πήγα Μετάξι, σκεπτόμενος να γλείψω τα πόδια της Σόνιας, πολύ αδύνατης και κοντής κοπέλας στο Ιάσωνος 37 κάτω. Έχει όμως ένα κάπως τσαμπουκαλεμένο ύφος, βγήκε και σαν το κατσίκι καπνίζοντας κι εξαφανίστηκε πίσω στο κουζινάκι σχεδόν τρέχοντας, οπότε λάκισα κι εγώ :badair:

Στο 44, το δεύτερο από δεξιά όπως τα κοιτάμε, εκεί όπου εργαζόταν στην καραντίνα η Αλίνα-νάνα, η τσατσά με την περίεργη φάτσα παρουσίασε δύο Κολομβιανές, όπως είπε, κοπέλες. Πανομοιότυπες, με παραπανίσια κιλά, μεγάλο στήθος, κάτω από 30. Διάλεξα την πιο νόστιμη, τη Γουέντι, η οποία δεν ξέρω αν καταλάβαινε τα αγγλικά που της έλεγα. Απλό πρόγραμμα αλλά ευγενική και χαμογελαστή, σε καμία περίπτωση δεν ζαλίζει παπάρια κ.λπ. Για μια φορά καλά ήταν. Το αρνητικό ότι τα πατουσάκια της ήταν πολύ σκληρά και οι φτέρνες σκασμένες :confused:
ωπα ωπα,ποια ναντια?αυτη που μεσουρανουσε πριν περιπου 2 χρονια?ρωσιδουλα γλυκα με τρελο σωμα και μαλλουρα ατελειωτη,πες μου τετοια να μπουκαρω με το ΕΠΑΝΩ κεφαλι

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
... Καλοδιάθετη ήταν γενικά και μάλιστα έχει πολύ ωραία πατουσάκια. Απαλά, δροσερά, τόσο όσο μυρωδάτα, τα κόλλησα λιγάκι στη μάπα μου αλλά δεν εντρύφησα ιδιαίτερα, όχι ότι δυσανασχέτησε η κοπέλα, αλλά έπιασα μια γκριμάτσα του τύπου "άλλος μαλάκας κι αυτός".

Το απόγευμα πήγα Μετάξι, σκεπτόμενος να γλείψω τα πόδια της Σόνιας, ... Το αρνητικό ότι τα πατουσάκια της ήταν πολύ σκληρά και οι φτέρνες σκασμένες :confused:

Ως πωλητής γυναικείων υποδημάτων θα είχες κάνει περιουσία!

Σκέψου το, ποτέ δεν είναι αργά!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
καταθεση πριν λιγο στην Ουκρανο-gilf θεια Ολγα Καλυμνου 48Α.... στο τσακ την προλαβα καθως ηταν ετοιμη να κλεισει να παει για υπνο χαχαχα...σωμα με αρκετα πιασιματα , λιγακι χαλαρο λογω ηλικιας(πρεπει να ειναι 55+).... σε γενικες γραμμες μια τιμια περιπτωση για του μιλφο-γκιλφο κυνηγους....

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημερα αδέρφια. Θα κατέβει κάποιος σήμερα Φυλής - Φωκαίας να μου κάνει μια τεράστια χάρη?

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Καλημερα μαγκες, ξέρετε κανένα καλό γκρανι για τωρα το πρωι

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.382
Πόντοι
7.885
Γνωρίζει κάποιο εκλεκτό μέλος εάν λειτουργούν τα τσαρδιά της Κολοκυνθούς;;;; :think:
Διότι κάθε φορά που βρίσκομαι στην ευρύτερη περιοχή μεταμεσονύχτια βάρδια πάντοτε είναι κλειστά....
Τυπε κι εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει που βολταρω μόνο βράδι. Αυτά τα 2 τσαρδια πρέπει να μπουν στην λίστα με τα αξιοθέατα της Αθήνας του μ@λακα του Μπακογιάννη.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα μάγκες! Πήγε φίλος μου σήμερα στη Βαλέρια, Λεωνίδου και Κολωνού γωνία αν δεν κάνω λάθος, και από 15 ευρώ που ήταν το πήγανε στα 20. Τι έγινε, έχω χάσει επεισόδια;
Είναι αρραβωνιασμένη τύπε μου! Μαζεύει κασέρι για τα στέφανα...:2funny:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είναι αρραβωνιασμένη τύπε μου! Μαζεύει κασέρι για τα στέφανα...:2funny:
ΡΕ πούστη στην αρχιεπισκοπή δουλεύεις και ξέρεις μέχρι και πότε πρόκειται να παντρευτούν;:2funny::2funny::hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.805
Πόντοι
46.232
τώρα live

Ιάσωνος 2α Αλεξάνδρα ξανθιά μιλφ χοντρή με 2. 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό και αυταρχικό.

Ιάσωνος 2β Ειρήνη ξανθια μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι βυζι ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1α Μαρίνα καστανή μιλφογκιλφ με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Ντιαννα ξανθιά χοντρή με 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Κατερίνα ξανθό παχουλο γκρανι με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 10, 16,19αρια & 20α κλειστά.

Ιάσωνος 20β περίμεναν τη χοντρουλα Γιασμην.

Ιάσωνος 20γ Βαλερία καστανοξανθη παχουλη με 2αρι βυζι, απλό

Λεωνιδου 28αρια κλειστά.

Ιάσωνος 27α Τζοαννα μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες χοντρή με 2.5αρι βυζι και αρκετά τατουάζ και Μαρία μελαχρινή μιλφ με κοντό μαλλί, χοντρή με 2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 30α Σονια ξανθιά νταρντανα με 2.5αρι βυζι και Μαρία ξανθοκαστανη με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, διάφορα τατουάζ, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 30β Έλενα ξανθιά κοπέλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 31α διάδρομος δεξιά Ελένη καστανοξανθη χοντρή μιλφ με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Ιάσωνος 31α ευθεία υπόγειο Άντζελα η ξανθιά νταρντανοχοντρη μιλφογκιλφ με 2μ5αρια συν βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 31β κλειστό.

Ιάσωνος 32 όροφος &32 ισόγειο δεξιά κλειστά.

Ιάσωνος 32 ισόγειο ευθεία Ναταλία καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 36 & 37 κλειστά.

Ιάσωνος 37α Σονια με κάστανο σκούρο μαλλί, πολύ κοντή, λεπτή με 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39(1) & 39(2) κλειστό.

Ιάσονος 39(3) Μπέλα μελαχρινή κατσαρομαλλα ψηλή νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (4) , 39(5) & 39 (6) κλειστά.

Ιάσωνος 44 Τζούλια η μελαχρινή λεπτή ασχημομουρα με το μακρύ ίσιο μαλλί, με μικρό βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44 νέο κλειστό.

Ιάσωνος 44β δεξιά ισόγειο Μαίρη καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 44β μεσαίο όροφος Σοφία ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασιματακια 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 44β αριστερά όροφος κλειστό.

Ιάσωνος 46 Κατερίνα ξανθιά μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιάσωνος 46α Μαρία μια κοπελίτσα που δεν εχω ξαναδεί, μελαχρινή με ξανθιές ανταύγειες, κανονικό ωραίο κορμάκι, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα,στο πρόσωπο όπως θα έλεγε και ο συναγωνιστής @Κώστας Λαδάκης μοιάζει με τη πρωταγωνιστρια του Μια νύχτα μόνο που προβάλλεται στον Alpha.

Ιάσωνος 46β κλειστό.

Ιάσωνος 43 Μιρελα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο δύο κοτσίδες, κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι στητο βυζι με ωραίο ρογα πιρσινγκ στη μύτη και Μαρία μελαχρινή κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
ΡΕ πούστη στην αρχιεπισκοπή δουλεύεις και ξέρεις μέχρι και πότε πρόκειται να παντρευτούν;:2funny::2funny::hi:
Στην αρχιεπισκοπή κυρίως πουστηδες και παιδερες δουλεύουν μύστη! :angry: Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι μέλος της Πιάτσας! :rockon: Σύντομα θα το παντρέψουμε το κορίτσι! :kiss-mark:

Συνημμένα

• Screenshot_2022-11-13-23-02-14-537-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-11-13-23-02-14-537-edit_com.android.chrome.jpg
    578,2 KB · Εμφανίσεις: 55

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.805
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι με καρέ μαλλί, χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Βαλερία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση και Νικόλ ξανθιά πολύ χοντρή με 4αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα ,κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα από το Ιάσωνος 46β μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 όροφος κλειστό.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστό το φως ανοιχτή η πόρτα, βαφανε.

Κολωνού 32α Άντζελα απο Κολωνού 30β ξανθιά πια από μελαχρινή, κοντή με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Άννα μελαχρινή μαυριδερή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι και Λιλυ μελαχρινή κοντή με ασιατικά χαρακτηριστικά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Κολωνού 32β & 30β κλειστά.

Κολωνο 30α Νταρια ξανθιά κοπέλα με γυαλάκια, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Μόνικα μελαχρινή με ίσιο μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι και Τζίνα ψηλή μελαχρινή λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι και 2-3 ακόμη, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Μπιανκα καστανοξανθη πια από μελαχρινή, λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Λίζα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα, με 4-4.5αρια βυζια, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 23β & 23 κλειστά.

Κολωνού 15α(αριστερά) κλειστό.

Κολωνού 15β(δεξιά) Γιάννα μελαχρινή πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15 νέο δεξιά, νέο αριστερά

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, χοντρή με 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom