Πέρασμα πριν λίγο στον οικο της
Φυλης 66Δ, εκεί είναι η Κωνσταντίνα, 20-25 ετών, Ελληνίδα, κατά δήλωσή της, με απλό πρόγραμμα +69.
Με ένα πολλά υποσχόμενο σαλονάρισμα κι ένα βλέμμα διαχυτικο που σου λεει σκίσε με.
Από εμφάνιση δεν είναι τίποτα τρελό, κλασσική Ελληνίδα με τα πιασιματα της, πολλά μικρά τατουάζ, ένα εκ των οποίων γραφει juicy, στην κωλαρα της η οποία ομολογουμένως είναι για φάγωμα.
Ήρθε στο δωμάτιο αρκετά κεφάτη μετά από 2 λεπτά, ίσα που πρόλαβα να τα βγάλω όλα.
Τυπικό σοσιαλ για αρχή, αλλά όρεξη για κουβεντουλα όμως το Ντινακι, την έστησα στα 4 όπου δάγκωνα την ολοστρόγγυλη κωλαρα της "πολύ νευρικός μου φαίνεσαι, αλλά μαρεσει, μήπως παίζεις στοίχημα και το έχασες;" με ρωτάει.
"Δεν παίζω στοίχημα, μονο η κωλάρα σου είναι λαχείο για να παίξω" της απαντάω.
Γελουσε και γουσταρε το μωράκι, την βάζω να μου τον πάρει το στόμα, με σκούφο, και εκεί αρχισε τα επιφωνήματα, και αχ και ουχ, καλό τσιμπούκι αλλά έβαζε πολύ χέρι.
Την φέρνω πανω μου για cow girl, εκεί το κορίτσι φτιάχτηκε, η θερμοκρασία του μουνιου της ήταν σαν καλοριφέρ σε αυτό το κρύο δωμάτιο, οπου τα φώτα της πόλης δεν προφτασαν ποτέ να λαμψουν μεσα, μιας και είναι ερμητικά κλειστά ολα τα παντζούρια.
Την στήνω στα 4, οπου δυσανασχετησε λιγάκι, βάλε κρέμα μωρό μου της λεω και μη φοβάσαι, ωραίο στήσιμο και πολύ ωραίες κραυγές, μετά από 5 λεπτά χλιαρού σφυροκοπηματος ήρθε το τέλος, εκείνη την ώρα χτύπησε και η τσατσα την πόρτα.
Χαιρετισμοί καληνύχτες και έξοδος.
Συμπερασματικα, το κορίτσι αυτό σίγουρα δεν το λες φόλα, όμως, μην περιμένετε παπάδες κιόλας, απλά είναι αρκετά υπάκουη και δεν γκρινιάζει.
Μια δοκιμή δεν την μετανιώνεις, για δεύτερη όμως, τι να πω, ίσως αν σε ψήνει το σκηνικό με μια Ελληνίδα στα μπουρδελα όπου μπορείς να συζητήσεις για την τιμή της βενζίνης.