Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (6 μέλη και 114 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Πουτανα είναι ρε φίλε.
Δώρα θα ζητήσει .
Απλά κάποιοι πέφτουν με τα μούτρα και τα δίνουν όλα .
Χαλαρώστε παιδιά , καλό μαθαίνουν ….
Μια φορά πουτανα μία ζωή πουτανα ...μας θεωρούν μαλακες και ανάξιους άνδρες όλους...ποια μπορεί να γοητευτει και να αισθανθεί κάτι? Μόνο συμφέρον, είναι οι μεγαλύτερες θεατρινες, το επάγγελμα τους είναι το θέατρο..
Οποιαδήποτε γυναίκα ψάχνει πάντα ένα μη συνηθισμένο άνδρα πόσο μάλλον στα μπουρδέλα..

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μια φορά πουτανα μία ζωή πουτανα ...μας θεωρούν μαλακες και ανάξιους άνδρες όλους...ποια μπορεί να γοητευτει και να αισθανθεί κάτι? Μόνο συμφέρον, είναι οι μεγαλύτερες θεατρινες, το επάγγελμα τους είναι το θέατρο..
Οποιαδήποτε γυναίκα ψάχνει πάντα ένα μη συνηθισμένο άνδρα πόσο μάλλον στα μπουρδέλα..
Λάθος όσα λες !!! Θα πω : Οι μεγαλύτερες ΠΟΥΤΑΝΕΣ δεν δούλεψαν ποτέ στα μπουρδελα αλλά δούλευαν τα καλύτερα παιδιά !!!

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ.
Πρωινή βόλτα σήμερα στο κέντρο, μετάξι γειτονιά, περίπου 11.
Έκανα πρώτα μια στάση στο Κ32 υπόγειο,να δω τα δύο κορίτσια που είχε, Άννα νομίζω, μελαχρινή με πλούσιο στήθος, ωραία πόδια και συμπαθητικό πρόσωπο, λίγο ανέκφραστη μου φάνηκε. Περίμενα να βγει και η Λίλυ από δωμάτιο, πιο κοντουλα,πιο τσαχπινα , μελαχρινή, είχε καπάκι και άλλο δωμάτιο, οπότε έφυγα.
Να προσθέσω ότι όσο περίμενα, όσοι συναγωνιστές κατέβαιναν και έβλεπαν Άννα, κανένας δεν περνούσε.
Πήγα απέναντι στο Κ27 ισόγειο, περιμένανε 6-7 στο σαλόνι, έφυγα.
Κάτω στο 27 υπόγειο, οι δύο κολομβιανες κατά τόν τσατσο, ήταν σε ντουο με συναγωνιστή, και η κουβεντουλα μεταξύ των κορασίδων να πηγαίνει σύννεφο ☁️. Δεν είχα υπομονή,ο στόχος είχε κλειδώσει από πριν. Να δω Τατιάνα στο Ιάσωνος 1γ.
Λοιπόν , εμφάνιση έχουν γραφτεί, για τα δικά μου μάτια πολύ καλό.
Υπηρεσίες; Τι να πω; 3 λεπτά μου ρουφούσε τα αρχιδια και 2 λεπτά τον πουτσο. Ε πόσο να αντέξω μετά; Δύο στάσεις, ιεραποστολικό και στα πλάγια,ίσα για να πάρω μυρωδιά πού λένε.
Βγάζω γρήγορα το προφυλακτικό, αρχίζω να χύνω, το παιρνει και το βάζει στο στόμα,να προλάβει.
Τι να πω, υπάρχουν ακόμα κοπέλες που ξέρουν από πριν τι θέλεις.
Ήμουν τυχερός που δεν είχε κόσμο όταν πήγα, γιατί μετά ήταν 3 σε αναμονή.
Θα είναι εδώ μέχρι 15 του Νοεμβρίου, μετά φεύγει Ουκρανία.
Ωράριο που ρώτησα 6 με 6.
Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Λάθος όσα λες !!! Θα πω : Οι μεγαλύτερες ΠΟΥΤΑΝΕΣ δεν δούλεψαν ποτέ στα μπουρδελα αλλά δούλευαν τα καλύτερα παιδιά !!!
Οι πουτανες σε δουλεύουν τόσο γλυκά αλλά και τόσο δυνατά που δεν καταλαβαίνεις τίποτα... είναι επαγγελματίας, καμία πουτανα δεν αγάπησε πελατη, μόνο από συμφέρον.
Είμουνα και είμαι χρόνια σε σχέσεις και καμιά δεν με εκμεταλευτηκε ,μην σου πω το αντίθετο..

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.939
Πόντοι
41.129
Καταθεση προ ολιγου στην μοντελα instagram influencer Σαμπινα στο Βεργας 7.
Χαδιαρα γατουλα με υγρο μουνι που το ρουφηξα.
Της εγλειψα τις πατουσες, αστραγαλους και γαμπες και την εγλειψα και αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων της οπου γαργαλιοταν λιγακι η ψιψινελ.
Πεντακαθαρο το κοριτσι μας, αλλωστε ειχε παει και για πεντικιουρ σημερα....
Πολυ καλη εως άριστη επιλογη για ποδολαγνους.
Της εγλειφα το μουνι με ανοιχτα τα ποδια της και με κερασε και μια τζουρα κατουρο αφου της ζητησα να κανει ενα squirt.
Της εδωσα και ενα δεκαρικο δωρο να πιει ενα καφε γιατι την ιδρωσε τη φανελα..
Καλο βραδι. :hi:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φίλτατε έχεις εντελώς λάθος και δεν έχεις ιδέα πως σκέφτονται οι γυναίκες. Σίγουρα έχεις βγάλει συμπέρασμα από προσωπική εμπειρία και δεν έχεις καταλάβει το λάθος που έκανες.

Οι περισσότερες εταίρες με θέλουν για άντρα τους σε αντίθεση με εμένα που δεν το βλέπω έτσι. Οπότε, μάλλον εκείνες έχουν καλύτερη άποψη για εμάς παρά εμείς για αυτές. Εκτός αυτού αύριο θα τα παρατούσανε όλα για να παντρευτούν με πελάτη τους χωρίς να τις ενδιαφέρει με πόσες έχει πάει πριν η μετά από αυτές.

Εμείς κατά πλειοψηφία είμαστε προκατειλημμένοι ως προς αυτές και για αυτό κάνουν ότι κάνουν από αντίδραση.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Φίλτατε έχεις εντελώς λάθος και δεν έχεις ιδέα πως σκέφτονται οι γυναίκες. Σίγουρα έχεις βγάλει συμπέρασμα από προσωπική εμπειρία και δεν έχεις καταλάβει το λάθος που έκανες.

Οι περισσότερες εταίρες με θέλουν για άντρα τους σε αντίθεση με εμένα που δεν το βλέπω έτσι. Οπότε, μάλλον εκείνες έχουν καλύτερη άποψη για εμάς παρά εμείς για αυτές. Εκτός αυτού αύριο θα τα παρατούσανε όλα για να παντρευτούν με πελάτη τους χωρίς να τις ενδιαφέρει με πόσες έχει πάει πριν η μετά από αυτές.

Εμείς κατά πλειοψηφία είμαστε προκατειλημμένοι ως προς αυτές και για αυτό κάνουν ότι κάνουν από αντίδραση.
Χωρίς παρεξήγηση φιλαράκι μου αυτά τα λες για να παρηγορηθείς... όποιος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άνδρας και το ξέρουν οι πουτανες .. πρόσφατα μου είπε και μένα μία μικρούλα πόρνη ότι αν ήσουν μικρότερος σε παντρευομουνα τώρα αμέσως, τι σημαίνει αυτό?

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.786
Πόντοι
14.615
Χωρίς παρεξήγηση φιλαράκι μου αυτά τα λες για να παρηγορηθείς... όποιος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άνδρας και το ξέρουν οι πουτανες .. πρόσφατα μου είπε και μένα μία μικρούλα πόρνη ότι αν ήσουν μικρότερος σε παντρευομουνα τώρα αμέσως, τι σημαίνει αυτό?
Τι είναι αυτά που λες;
Το μπουρδέλο είναι το παλάτι των κρυστάλλων, αρκεί να μπορείς να το δεις.

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
774
Πόντοι
361
Καταθεση προ ολιγου στην μοντελα instagram influencer Σαμπινα στο Βεργας 7.
Χαδιαρα γατουλα με υγρο μουνι που το ρουφηξα.
Της εγλειψα τις πατουσες, αστραγαλους και γαμπες και την εγλειψα και αναμεσα στα δαχτυλα των ποδιων της οπου γαργαλιοταν λιγακι η ψιψινελ.
Πεντακαθαρο το κοριτσι μας, αλλωστε ειχε παει και για πεντικιουρ σημερα....
Πολυ καλη εως άριστη επιλογη για ποδολαγνους.
Της εγλειφα το μουνι με ανοιχτα τα ποδια της και με κερασε και μια τζουρα κατουρο αφου της ζητησα να κανει ενα squirt.
Της εδωσα και ενα δεκαρικο δωρο να πιει ενα καφε γιατι την ιδρωσε τη φανελα..
Καλο βραδι. :hi:
Άκου δεκάρικο δώρο , εσείς χαλάτε την πιάτσα ! , :2funny: βλέπω να γίνεται καμμιά ανατίμηση και να μετατρεπεται
το πήδημα σε είδος υψίστης πολυτελείας ...

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.393
Πόντοι
3.436
Πριν λιγο εκανα αποπειρα να δοκιμασω την πολυδιαφημισμενη ινσταγκραμερ Σαμπινα στην Βεργας 7....δεν ξερω εαν δουλευε την ωρα που πηγα παντως ειχε τουλαχιστον 12 ατομα αναμονη οποτε εφυγα...αλλη μερα ισως...τελικα μετα απο πολυωρη βολτα κατεληξα Φωκαιας 13 οπου μου εκανε κλικ η μαρια η αλβανιδα μελαχρινη 2αρι βυζι κανονικο σωμα....χαριτωμενο κοριτσι φοραει γυαλακια ...πολυ καλη διαθεση της αρεσει πολυ αυτο που κανει...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Οποίος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άντρας ; wtf;? …

Όσο ζεις μαθαίνεις, πρόσφατα έμαθα ότι οποίος πάει σε μπουρδελα είναι ανώμαλος, τι άλλο θα ακούσουμε …

Για εξήγησε μας τι εννοείς ότι δεν είναι άξιος άντρας οποίος πάει σε μπουρδελα γιατί δε μπορώ να το καταλάβω;

Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
400
Πόντοι
21
Με μολις 10euro βρισκεις αστερακια παντως στο Μεταξι,δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που υπερκοστολογουνται ελληνιδες απο γραφεια με τιμες 150/200euro/ωρα...
Μαλλον για 5eurο ειναι οι ελληνιδες θα ελεγα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.883
Πόντοι
1.056
Τα εχουμε ξαναπει, οι πυρφοροι χαλανε την πιατσα.

Επισης στις υπηρεσιες παιζουν και αλλα ρολο, οπως το τι θελει ο καθενας να ζησει στην εκαστοτε υπηρεσια και στην αντιθετη περιπτωση τι θελει η αλλη να προσφερει..

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Οποίος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άντρας ; wtf;? …

Όσο ζεις μαθαίνεις, πρόσφατα έμαθα ότι οποίος πάει σε μπουρδελα είναι ανώμαλος, τι άλλο θα ακούσουμε …

Για εξήγησε μας τι εννοείς ότι δεν είναι άξιος άντρας οποίος πάει σε μπουρδελα γιατί δε μπορώ να το καταλάβω;
Αν κάποιος έχει κοτσια καλή εικόνα, αυτοπεποίθηση , συναισθηματική και ψυχική αρρενωπότητα και τέλος κάποιο χάρισμα που να υποδηλώνει αξια και επιτυχια και θέλει να κυνηγήσει κάθε όμορφη γυναίκα θα την κατακτήσει...οποίος δεν μπορεί πάει στα μπουρδέλα
Δεν συγκρίνεται το να σε αγαπάει μια μουναρα και να φτάνεις σε οργασμό...ξεχνάς κάθε πουτανα, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για μέτριους.
Το σώμα και η ψυχή στο σεξ δεν είναι ξεχωριστά πράγματα είναι μία ενότητα το σώμα από μόνο του είναι θάνατος ,αργή αυτοκτονία...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Καλημέρα κυριοι, δυσκολη μερα για τσάρκα σήμερα λόγω του Μαραθωνίου. Όσοι είναι να κινηθείτε στα μέρη της ακολασίας προτεινω με τα πόδια. Όσοι είστε μακριά ξεχάστε το. Τραβατε απογευματινή βαρδια.
Εγώ την έκανα την εξόρμηση μου πρωι πρωι. Ανανεωμένη, φρέσκια, ορεξατη Μπαρμποράρα. Ψυχαρα από τις λίγες!! Μακρυνε και το κόκκινο μαλλί της και αναβλύζει καβλα!! Και όπως παντα πεντακαθαρη και απαστραπτουσα!
Προς ενημέρωση πελατων θα είναι εκεί για άλλες τρεις εβδομάδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Καλημέρα κυριοι, δυσκολη μερα για τσάρκα σήμερα λόγω του Μαραθωνίου. Όσοι είναι να κινηθείτε στα μέρη της ακολασίας προτεινω με τα πόδια. Όσοι είστε μακριά ξεχάστε το. Τραβατε απογευματινή βαρδια.
Εγώ την έκανα την εξόρμηση μου πρωι πρωι. Ανανεωμένη, φρέσκια, ορεξατη Μπαρμποράρα. Ψυχαρα από τις λίγες!! Μακρυνε και το κόκκινο μαλλί της και αναβλύζει καβλα!! Και όπως παντα πεντακαθαρη και απαστραπτουσα!
Προς ενημέρωση πελατων θα είναι εκεί για άλλες τρεις εβδομάδες.
Δλδ τι μετά μας την κάνει;;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Ας ενημερώσει κάποιος αν δουλεύει η Τζέσικα στο Φωκαίας 15 να μην κατεβαίνω τσάμπα. Ευχαριστώ!!!

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Εγώ διδύμου 18 θέλω να πάω να δω αν είναι η αλιονα εκεί ....είναι ανοιχτοί οι δρόμοι;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Αν κάποιος έχει κοτσια καλή εικόνα, αυτοπεποίθηση , συναισθηματική και ψυχική αρρενωπότητα και τέλος κάποιο χάρισμα που να υποδηλώνει αξια και επιτυχια και θέλει να κυνηγήσει κάθε όμορφη γυναίκα θα την κατακτήσει...οποίος δεν μπορεί πάει στα μπουρδέλα
Δεν συγκρίνεται το να σε αγαπάει μια μουναρα και να φτάνεις σε οργασμό...ξεχνάς κάθε πουτανα, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για μέτριους.
Το σώμα και η ψυχή στο σεξ δεν είναι ξεχωριστά πράγματα είναι μία ενότητα το σώμα από μόνο του είναι θάνατος ,αργή αυτοκτονία...
Όποιος άντρας πάει με άντρες είναι gay, άρα όποιος άντρας δεν πάει με άντρες δεν είναι gay, σωστά; Επίσης μπορούμε να πούμε όποιος την έχει μικρή δεν την έχει μεγάλη, άρα όποιος την έχει μεγάλη δεν την έχει μικρή, επομένως, όποιος πάει στα μπουρδέλα δεν είναι άξιος άντρας, άρα όποιος δεν πάει στα μπουρδέλα είναι άξιος άντρας. Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου η αξία του ανδρός καθορίζεται με το αν πάει η δεν πάει στα μπουρδέλα, όποιος πάει είναι ανάξιος, άρα όποιος δεν πάει είναι άξιος. Σύμφωνα με αυτή την λογική, αν κάποιος είναι άσχημος και δεν μπορεί να κατακτήσει μια "μουνάρα" αλλά ταυτόχρονα δεν γουστάρει να πάει σε μπουρδέλο, είναι άξιος άντρας.

Δεύτερων, ποιος σου είπε ότι όποιος έχει μουνάρα γυναίκα δεν πάει στα μπουρδέλα; Εγώ έχω φίλους που έχουν μουνάρες γυναίκες και πάνε και στα μπουρδέλα άμα χρειαστεί, άρα αυτά που γράφεις δεν στέκουν.

Η αξία του ανδρός φίλτατε μόνο από το αν πηγαίνει η δεν πηγαίνει στα μπουρδέλα καθορίζεται, η αν μπορεί η δεν μπορεί να κατακτήσει μουνάρα, η αξία του ανδρός καθορίζεται από το πόσο δειλός η γενναίος είναι, από το αν έχει λόγο η δεν έχει, από τον δυνατό του χαρακτήρα και από άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά, τώρα αν θες να πιστεύεις σε κουτές θεωρίες διότι αισθάνεσαι όμορφα δικαίωμα σου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όμως :embarrased:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom