Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 296 άτομα (20 μέλη και 276 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.973
Πόντοι
1.056
Ξέχασα χθες να αναφέρω κι ένα ευτράπελο στο αριστερό 74άρι. Μπήκε ένας μπάρμπας (ψιλογεμάτος αλλά αρκετά καλοστεκούμενος πιστεύω) και βγήκε η Γιάννα να σαλονάρει. Μόλις τον είδε, τον κάρφωσε στα μάτια και άρχισε να γελάει περιπαικτικά με ύφος «που πας ρε δόλιε γέρο». Όταν επέστρεψε μέσα συνέχισε να γελάει, σχεδόν ξεκαρδίστηκε. Έχει αποθρασυνθεί τελείως η ψευτοντίβα καργιολίτσα!!:angry:
Ο τύπος, άρχοντας, στη μπούτσα του!:hi::rockon:

Ελπιζω να την γαμησε καλα μετα! :rockon:

analgape

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
460
Πόντοι
21
Παιδια οποια ειναι καλη για κωλο πειτε 1και 2 βαρδια ευχαριστω για αυριο και γενικα για 2 βαρδια για αλλες μερες .Να αφηνει να γαμας την κωλοτρυπιδα της χωρις μα μου και μαλακιες

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Για εσένα οποίος πάει σε μπουρδελο να γαμησει είναι ανώμαλος ; wtf ;?

Δεν έχω ξανά ακούσει κάτι τέτοιο … αυτό μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο, διότι μπορεί να είναι και σωστό αλλά να μην το καταλαβαίνω …
Φυσικά και μπορώ ... Θα πρέπει να σκεφτείς αν δίνεις γλωσσοφιλα στης ιερόδουλες.. αν γλύφεις το σώμα τους , αν φέρεσαι ήρεμα ,τρυφερά η άγρια , αν γλύφεις το μουνι τους, τα ζουμια τους όπως γράφουν και πολύ φίλοι του φόρουμ.. αν είσαι πολύ τολμηρός και γαμας χωρίς Καποτά , κάποιοι το κάνουν , αν μιλάς γλυκά η αν της βρίζεις.... Αφού κάνεις όλα τα παραπάνω θα πρέπει μετά να σκεφτείς ότι δεν είναι όλες καθαρές, κάποιες φορές ακόμα και η καθαρές καθαρίζονται με ένα μωρομαντιλο λόγο φόρτο εργασίας και πάνε στο επόμενο δωματιο με αποτέλεσμα ο επόμενος να γευτη λίγο τον πρωηγουμενο... Πάνε σε ένα άλλο δωμάτιο τι στιγμή που πριν ρουφιξαν ήπιαν το σπέρμα σου... Το δεχτεικαν στο γλυκό τους η άγριο πρόσωπο τους... Γλύφουν καθαρά αλλά και βρόμικα αρχιδια... Αυτή είναι η δουλειά τους και για αυτό και βγάζουν σε 2-3 μέρες ότι βγάζεις ένας νορμάλ εργαζόμενος μέσα σε έναν μήνα!

Αφού σκεφτείς όλα τα παραπάνω... Θα πάρεις της απαντήσεις σου!!! Αλλά να θυμάσαι! Αυτές οι γυναίκες κάνουν τη δουλειά τους συνειδητά, εσύ γνωρίζεις τη κάνεις όταν είσαι εκεί μέσα ?

Σου μιλάω απόλυτα φιλικά..
Καλό σου απόγευμα !

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Φυσικά και μπορώ ... Θα πρέπει να σκεφτείς αν δίνεις γλωσσοφιλα στης ιερόδουλες.. αν γλύφεις το σώμα τους , αν φέρεσαι ήρεμα ,τρυφερά η άγρια , αν γλύφεις το μουνι τους, τα ζουμια τους όπως γράφουν και πολύ φίλοι του φόρουμ.. αν είσαι πολύ τολμηρός και γαμας χωρίς Καποτά , κάποιοι το κάνουν , αν μιλάς γλυκά η αν της βρίζεις.... Αφού κάνεις όλα τα παραπάνω θα πρέπει μετά να σκεφτείς ότι δεν είναι όλες καθαρές, κάποιες φορές ακόμα και η καθαρές καθαρίζονται με ένα μωρομαντιλο λόγο φόρτο εργασίας και πάνε στο επόμενο δωματιο με αποτέλεσμα ο επόμενος να γευτη λίγο τον πρωηγουμενο... Πάνε σε ένα άλλο δωμάτιο τι στιγμή που πριν ρουφιξαν ήπιαν το σπέρμα σου... Το δεχτεικαν στο γλυκό τους η άγριο πρόσωπο τους... Γλύφουν καθαρά αλλά και βρόμικα αρχιδια... Αυτή είναι η δουλειά τους και για αυτό και βγάζουν σε 2-3 μέρες ότι βγάζεις ένας νορμάλ εργαζόμενος μέσα σε έναν μήνα!

Αφού σκεφτείς όλα τα παραπάνω... Θα πάρεις της απαντήσεις σου!!! Αλλά να θυμάσαι! Αυτές οι γυναίκες κάνουν τη δουλειά τους συνειδητά, εσύ γνωρίζεις τη κάνεις όταν είσαι εκεί μέσα ?

Σου μιλάω απόλυτα φιλικά..
Καλό σου απόγευμα !
Φίλτατε κατάλαβα τι λες και έχεις δίκιο σε ότι αφορά την καθαριότητα , μου επιτρέπεις να σου κάνω μιαν ερώτηση; Έχεις φάει ποτέ σου σε ταβέρνα, η εστιατόριο ;

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Φίλτατε κατάλαβα τι λες και έχεις δίκιο σε ότι αφορά την καθαριότητα , μου επιτρέπεις να σου κάνω μιαν ερώτηση; Έχεις φάει ποτέ σου σε ταβέρνα, η εστιατόριο ;
Δεν αναφέρομαι στη καθαριότητα κάθε αυτού.

Σου έστειλα πμ, δεν υπάρχει λόγος να τα λέμε εδώ αυτά. .

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
φωκαιας 13 αριστερα υπογειο, ναταλια...
καστανη με μακρια μαλλια, αδιαφορη φατσα, κατι ελιες προσεξα αναμεσα σε χειλια και μυτη, μικρο βυζι, αδυνατο σωμα αλλα ακυρο μονοκομματο, κωλος ψιλοσαβουριασμενος, απλα για γελια.
μου θυμησε γιαννα από 74 με λιγα κιλακια παραπανω.
γενικως μαπα παρουσια.

φωκαιας 27 οροφος αντρεα...
που ειναι το σαμιαμιδι κορινα, με μαυρα μαλλια. χαχαχααχαχχααχα κλαιω.

φωκαιας 25 οροφος σαμαρα, μελαχρινο στρουμφακι με καλη φατσουλα, αλλα παντελως ακαμπυλωτο και αδυνατο κορμι προς σκιννυ. ωραια μαυρα εκφυλα εσωρουχα το μονο καλο πανω της.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Το Σαμπίνακι βρήκε δουλειά σε καφετέρια και τα παράτησε;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
ΛΕΓΕΤΑΙ PSE - BDSM ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

ΥΠΑΡΧΕΙ Η LIGHT ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΣΙΔΑ!

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ*

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΙΑ*

:woldman:
Όπως το λες. Κατόπιν συνεννόησης και πιθανώς με άλλη χρέωση. Όχι όπως μας τα λέει ο μάγκας.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα στο Φώκαιας 27 πανω όροφο, όπου είναι η Αντρέα, (Κορίνα Φ.65)
Λεπτή, γυρω στο 1.65 το πολύ χωρις τακούνια, φάτσα χωριατέ, βυζι μικρό με ωραία ρωγα, κωλος εντάξει...
Με είχε πιάσει η μαλακια μου, και ήθελα να καυλαντισω στο σαλόνι, κι ας ξέρω ότι η κοπέλα γενικά δεν σκαμπάζει μία από γαμησι, μπήκα περισσότερα για την πλάκα.
Ακάποτη αερόπιπα με οριακό γλείψιμο στον πουτσοκέφαλο, στήσιμο άστα να πάνε, γαμησι της πλάκας, κυριολεκτικά.
Με τα πολλά εχυσα, κι ας με δυσκολεψε η σουπιά, έβαζε τα δάχτυλα πανω στον πουτσο μου να μειώσει ταχύτητα και να μη μπει όλος.
Πολλοί από σας πιστεύω θα είχατε τρέξει να σωθείτε.
Είναι λίγο εκνευριστική στο γαμησι κι ας κάνει τζερτζελο στο μπλα μπλα.

Τα ξέρετε τα πράματα, όποιος θέλει να κάνει σωστή κι ολοκληρωμένη καταθεση με τα όλα της να πάει αλλού.

Κορινάκι μου, για σερβιτόρα να κάνεις καλαμπούρια με τους πελάτες θα είχες καλή περαση, εδώ όμως μέσα οι μύστες του bou δικάζουν.

stelioscat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Για να μαθαίνουμε και τίποτα..
Η Κάλυμνος είναι νησί των Δωδεκανήσων, στο νοτιοανατολικό Αιγαίο. Η έκταση της είναι 111,14 τ.χλμ.
Στην περιοχή του κέντρου της έχει την ομώνυμη οδό, στην θεση ενός τυπου που έχει γεννηθεί το 1973 η ηλικία του με όνομα Άλφα θα σπρωξετε την φωτεινή πόρτα να δείτε τον παράδεισο.
Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, στην είσοδο της πόλης έχει μισανοιχτη ερυθρή θηρα όπου θα την εσπρωξετε.
Καλά γαμησια.
Δώσε μας σωστό αζιμουθιο για Κάλυμνο

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Για εμένα όποιος πάει σε ένα μπουρδέλο να γαμηση είναι ανώμαλος!
Και για 'μένα. :hi:

Σε άλλα νέα της ημέρας, άφησα στην Πλατεία Βικτωρίας την κοπέλα, με την οποία νταραβερίζομαι τελευταία και συνέχισα οδεύοντας καρφί προς τον κώλο της Κατερίνας από Φωκαίας 9. Τυπική μεν, τίμια δε σε φουλ πρόγραμμα.

Καληνύχτα μύστες :globeos-cigar:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Σε άλλα νέα της ημέρας, άφησα στην Πλατεία Βικτωρίας την κοπέλα, με την οποία νταραβερίζομαι τελευταία και συνέχισα οδεύοντας καρφί προς τον κώλο της Κατερίνας από Φωκαίας 9. Τυπική μεν, τίμια δε σε φουλ πρόγραμμα.

Φύλακας μάγιστρος!!! Αφήνει τον ένα κώλο για να πάει στον άλλον! :kneel::kneel::2funny::2funny:

Εγγρ.
12 Νοε 2022
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα στο Φώκαιας 27 πανω όροφο, όπου είναι η Αντρέα, (Κορίνα Φ.65)
Λεπτή, γυρω στο 1.65 το πολύ χωρις τακούνια, φάτσα χωριατέ, βυζι μικρό με ωραία ρωγα, κωλος εντάξει...
Με είχε πιάσει η μαλακια μου, και ήθελα να καυλαντισω στο σαλόνι, κι ας ξέρω ότι η κοπέλα γενικά δεν σκαμπάζει μία από γαμησι, μπήκα περισσότερα για την πλάκα.
Ακάποτη αερόπιπα με οριακό γλείψιμο στον πουτσοκέφαλο, στήσιμο άστα να πάνε, γαμησι της πλάκας, κυριολεκτικά.
Με τα πολλά εχυσα, κι ας με δυσκολεψε η σουπιά, έβαζε τα δάχτυλα πανω στον πουτσο μου να μειώσει ταχύτητα και να μη μπει όλος.
Πολλοί από σας πιστεύω θα είχατε τρέξει να σωθείτε.
Είναι λίγο εκνευριστική στο γαμησι κι ας κάνει τζερτζελο στο μπλα μπλα.

Τα ξέρετε τα πράματα, όποιος θέλει να κάνει σωστή κι ολοκληρωμένη καταθεση με τα όλα της να πάει αλλού.

Κορινάκι μου, για σερβιτόρα να κάνεις καλαμπούρια με τους πελάτες θα είχες καλή περαση, εδώ όμως μέσα οι μύστες του bou δικάζουν.
Τόσο χάλια φίλε ;

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.022
Πόντοι
14.615

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μια κοπελα εχει παει με 20 αγορια
Ενα Αγορι εχει παει με 20 κοπελες

Ειναι το ιδιο ? και γιατι να μην ειναι ?

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Καλά ως εδώ το υπόλοιπο γιατί; Αυτά κάνεις και θα σε περάσουν για ανώμαλο....:2funny::2funny::2funny:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Η Σαμπίνα είναι στο πόστο της για όσους ρωτάνε.

Κλάμα με μεταγραφή Κορινας σαν Άντρεα. Δεν πείθεις Κορινάκι.
Το Σαμπίνακι ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα;
Η είναι μεταμεσονύχτια μονό;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom