Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.560
- Πόντοι
- 4.646
Εγώ πάντως, εκτός από την ησυχία μου ζητάω και κώλο από όλες.
Αφού μπορώ εγώ, μπορείτε και εσείς. Νορμάλ πρόγραμμα; Γάμα την από κώλο!
Εγώ πάντως, εκτός από την ησυχία μου ζητάω και κώλο από όλες.
Eγώ βαρέθηκα να τρώω άκυρα και σταμάτησα πλέον να ρωτάω...Εγώ πάντως, εκτός από την ησυχία μου ζητάω και κώλο από όλες.
Ναι, ο χρόνος είναι ίδιος.στο ματαξυ με τα 10 ευρω καθεσαι 10λεπτο οπως στη φυλης¨?
Τίμια επιλογή, συνεχίζει επιλεκτικά την ακα πίπα?Κατάθεση προ ολιγου στη σκιννυ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπόγειο. Γλυκυτατη και υπομονετική. Βρίσκεται εκει καθε μερα 16:00 με 23:00.
Δεν γνωρίζω κατι για αυτό.Τίμια επιλογή, συνεχίζει επιλεκτικά την ακα πίπα?
Smirni πότε έγινε αυτό? Δεν το γνωρίζω αν έχει γίνει ποτέ και σε ποιους, την ξέρω χρόνια..Τίμια επιλογή, συνεχίζει επιλεκτικά την ακα πίπα?
Παίχτηκε και γλυφοποδι , μύστη?Κατάθεση προ ολιγου στη σκιννυ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπόγειο. Γλυκυτατη και υπομονετική. Βρίσκεται εκει καθε μερα 16:00 με 23:00.
Μάλλον δε τη γνωρίζεις χρόνια τότε... γιατί από τη πρώτη μέρα που δούλεψε έκανε και ανακοίνωνε κανονικά στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να ανακοινώνεται αλλά μέσα έκανε, όσες φορές την έχω πάρει πάντα έκανε ελεύθερο στοματικό, σήμερα ρώτησα τον συναγωνιστή γιατί έχω καιρό να τη πάρω αλλά και να την πετύχω.Smirni πότε έγινε αυτό? Δεν το γνωρίζω αν έχει γίνει ποτέ και σε ποιους, την ξέρω χρόνια..
για ενημέρωσε .
δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά συμβαίνει αυτό.Μάλλον δε τη γνωρίζεις χρόνια τότε... γιατί από τη πρώτη μέρα που δούλεψε έκανε και ανακοίνωνε κανονικά στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να ανακοινώνεται αλλά μέσα έκανε, όσες φορές την έχω πάρει πάντα έκανε ελεύθερο στοματικό, σήμερα ρώτησα τον συναγωνιστή γιατί έχω καιρό να τη πάρω αλλά και να την πετύχω.
Κοιμάμαι όρθιος χαχα.. τελευταία φορά πότε σου έκανε ? θυμάσαι? όποτε την ρωταγα αρνιότανΜάλλον δε τη γνωρίζεις χρόνια τότε... γιατί από τη πρώτη μέρα που δούλεψε έκανε και ανακοίνωνε κανονικά στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να ανακοινώνεται αλλά μέσα έκανε, όσες φορές την έχω πάρει πάντα έκανε ελεύθερο στοματικό, σήμερα ρώτησα τον συναγωνιστή γιατί έχω καιρό να τη πάρω αλλά και να την πετύχω.
Την Καλησπερα μου Hell....ετσι..ετσι....Θα συμφωνησω μαζι σου....μερικες φορες ο Τιτανας Smirnis ειναι αδικαιολογητος....ενταξει...βγαινει με βροχη..με κρυο...με χιονια...με καυσωνα...με σεισμους....κανει και καμμια 10αρια ενημερωσεις την εβδομαδα...απανταει και στις ερωτησεις ποια ειναι ...που δουλευε...που δουλευει....επιτρεπετε να μην απανταει στο αψε-σβησε????Σμύρνη, θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να είσαι πιο άμεσος στην ενημέρωσή σου, μην έχουμε και τα παιδιά να περιμένουν!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
άστα αυτά... η Ροδίκα που είναι πες μας!Είμαι εδώ και χρόνια .το ψάρι ψηνεται και απ' τις δυο μεριές.
Απόστολος γκλετσος
Λυπάμαι που πέρασες άσχημα, αλλά η Νάταλι του 13 υπογείου είναι η πιτσιρίκα από το Μεταξουργείο και η Νάταλι του Φωκ17Α, άλλη κοπέλα, η οποία από ότι διαβάζω και τελευταία με κριτική του @n.smirni76 , έχει χαλάσει.Πέρασμα προ ολίγου με Νάταλι (λογικά του Φωκ 17Α), την οποία σήμερα πέτυχα στο 13 (αριστερά). Απλά τραγική η τύπισσα. Βαριέμαι να γράφω κριτικές αλλά λογικά θα της το χαρίσω το μαύρισμα σε μεταγενέστερο χρόνο.
Δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιόλογο στη πιάτσα αλλά ήθελα να αδειάσω.
Όσο περίμενα στο σαλόνι την είδα να βγαίνει ευδιάθετη από το προηγούμενο δωμάτιο μέσα στα γέλια, οπότε σκέφτηκα «ωραία θα περάσουμε». ΑΡΧΙΔΙΑ!!Μπήκε μέσα με μια αδιαφορία/βαρεμάρα/παγωμάρα κρατώντας τζελ και καπότα. Μου έκανε νόημα να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αλλά ως συνήθως αγνόησα.
Προσπαθώ να τη χαλαρώσω με λίγο όρθιο μπαλαμούτι. Τζίφος. Επιμένει να ξαπλώσω με απορία κιόλας στο βλέμμα της. Τη ξαναγράφω.
Έπειτα προσπαθώ να τη βάλω χαλαρά στο κρεβάτι και να τη γδύσω. Μου χτυπάει (γκομενίστικα) τα χέρια αρχίζοντας κάτι μουρμουρητά. Τελικά γδύθηκε μόνη της.
Ξεκινάω με τα πολλά γλειφομούνι (κάπως aggro), τίποτα, καμμία αντίδραση. Να δαγκώνω/ρουφάω κλειτορίδα, να χώνω μέσα γλώσσα, ούτε άχνα.
Τη βαζω ύστερα να μου κάνει πίπα, αφού προηγουμένως τοποθέτησα καπότα διότι ούτε αυτό μπορούσε να κάνει σωστά. Τι την ήθελα τη πίπα; τραγική και σ’ αυτό το κομμάτι. Ρηχή και άτεχνη καλτσωμένη αερόπιπα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μου ρίξει την ήδη μέτρια στύση. Κάποια στιγμή της πίεσα λίγο το κεφάλι να ρουφήξει λίγο βαθύτερα, αλλά πάλι αντίδραση. Κάποια στιγμή τη σταμάτησε κιόλας τελείως και στρώθηκε ανάσκελα στο κρεβάτι.
Αφότου ξάπλωσε πάει να πιάσει γράσο. ΤΗς το απομακρύνω και μπαίνω όπως είμαι, μελάτος (σε mission). Μετά από 2-3 λεπτά πάει να ξαναπιάσει γράσο. ΤΟ πιάνω και το εκσφενδονίζω προς τη πόρτα. Ξανά μουρμουρητά. Έστριβε συνέχεια το κεφάλι της να αποφύγει την οποιαδήποτε οπτική επαφή. Πάω να γλείψω τα βυζιά της και με σπρώχνει στο στήθος ώστε να απομακρύνει το κεφάλι μου από εκείνα, ενώ μετά έβαλε και τα χέρια της για να τα «προστατέψει». RAGE INTENSIFIES!!! Αρχίζω να γλείφω όποιο από τα βυζιά της είχε ακάλυπτο από τα χέρια της και μόλις άφηνε κάποιο ακάλυπτο πήγαινα κι έγλειφα εκείνο. Μου λέει σε κάποια φάση «stop, no milk»κι αργότερα «milk is only for boy/baby?? - δεν θυμάμαι κι ακριβώς»
ΕΥΤΥΧΩΣ η αίσθηση ήταν καλή και μετά από κανένα 5-6λεπτο τελείωσα μέσα της.
ΜΕ το που στάγγιξα, έκανε κίνηση να σηκωθεί αλλά από τα νεύρα μου δεν έβγαινα από μέσα της. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στα μάγουλα, όπου έστριβε το κεφάλι της πότε από τη μία και πότε από την άλλη σα κούκλα του Σατανά. Σε μια δόση την έπιασαν τα γέλια από τα καραγκιοζιλίκια μου. Τελικά πήγα να πλύνω τα χέρια μου και ΜΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ._
Ναι φαντάστηκα ότι έκανα λάθος αλλά δεν την είχα δει του 17 (ούτε φυσικά εκείνη της disneyland). Thx για την επισήμανση, θα το μοντάρωΛυπάμαι που πέρασες άσχημα, αλλά η Νάταλι του 13 υπογείου είναι η πιτσιρίκα από το Μεταξουργείο και η Νάταλι του Φωκ17Α, άλλη κοπέλα, η οποία από ότι διαβάζω και τελευταία με κριτική του @n.smirni76 , έχει χαλάσει.
Όταν την είχα πάρει εγώ στην αρχή ήταν αματσούρικη φάση, όλα κομπλέ. Από τότε βέβαια δεν έχω ξαναπέρασεις με εκείνη για να εκφέρω και προσωπική γνώμη για την αλλαγή πορείας της.
Αν γαμιότανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ίσως-ΙΣΩΣ έκανε κανένα μεροκάματο στο 20άρι.Ναι φαντάστηκα ότι έκανα λάθος αλλά δεν την είχα δει του 17 (ούτε φυσικά εκείνη της disneyland). Thx για την επισήμανση, θα το μοντάρω
Μεροκάματα θα κάνει γιατί υπάρχει μεγάλο χάλι και στα γύρω. Περίμενα ένα δωμάτιο και όταν βγήκα είχε κόσμο στο σαλόνι. Ένας εκ των παρευρισκομένων κρατούσε 20άρι στο χέρι λίγο που πήρε το μάτι μου φεύγοντας. Σκέψου μαλάκα τι γίνεται...Αν γαμιότανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ίσως-ΙΣΩΣ έκανε κανένα μεροκάματο στο 20άρι.
Όταν την είχα πάρει και στο 10εύρω, ήταν όπως περιέγραψες και εσύ.
Η πλάκα είναι ότι πέρασα και εγώ σήμερα- θα γράψω, και μου έκανε τα γλυκά μάτια στο σαλόνι,
αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση από τότε.
Ευτυχώς επαληθεύτηκα, δυστυχώς έκαψες 20άρι ρε μάγε, γαμώ το στανιό μου.