Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (5 μέλη και 118 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Εγώ πάντως, εκτός από την ησυχία μου ζητάω και κώλο από όλες.
Αφού μπορώ εγώ, μπορείτε και εσείς. Νορμάλ πρόγραμμα; Γάμα την από κώλο!
Eγώ βαρέθηκα να τρώω άκυρα και σταμάτησα πλέον να ρωτάω...:2funny:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
στο ματαξυ με τα 10 ευρω καθεσαι 10λεπτο οπως στη φυλης¨?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Κατάθεση προ ολιγου στη σκιννυ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπόγειο. Γλυκυτατη και υπομονετική. Βρίσκεται εκει καθε μερα 16:00 με 23:00.
Τίμια επιλογή, συνεχίζει επιλεκτικά την ακα πίπα?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.180
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Κατάθεση προ ολιγου στη σκιννυ Ναταλιτσα στο Ιασωνος 27 υπόγειο. Γλυκυτατη και υπομονετική. Βρίσκεται εκει καθε μερα 16:00 με 23:00.
Παίχτηκε και γλυφοποδι :lheel:, μύστη?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Smirni πότε έγινε αυτό? Δεν το γνωρίζω αν έχει γίνει ποτέ και σε ποιους, την ξέρω χρόνια..
για ενημέρωσε .
Μάλλον δε τη γνωρίζεις χρόνια τότε... γιατί από τη πρώτη μέρα που δούλεψε έκανε και ανακοίνωνε κανονικά στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να ανακοινώνεται αλλά μέσα έκανε, όσες φορές την έχω πάρει πάντα έκανε ελεύθερο στοματικό, σήμερα ρώτησα τον συναγωνιστή γιατί έχω καιρό να τη πάρω αλλά και να την πετύχω.

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
746
Πόντοι
80
Μάλλον δε τη γνωρίζεις χρόνια τότε... γιατί από τη πρώτη μέρα που δούλεψε έκανε και ανακοίνωνε κανονικά στο σαλόνι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, μετά από ένα χρόνο σταμάτησε να ανακοινώνεται αλλά μέσα έκανε, όσες φορές την έχω πάρει πάντα έκανε ελεύθερο στοματικό, σήμερα ρώτησα τον συναγωνιστή γιατί έχω καιρό να τη πάρω αλλά και να την πετύχω.
δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά συμβαίνει αυτό.
όταν κάνουν ένα πρόγραμμα και το κόψουν και σε θυμούνται στο ξανακάνουν και ας μην ανακοινώνεται, ενώ αν δεν σε ξέρουν-θυμούνται δεν το κάνουν.

συνήθως με το ακάποτο τσιμπούκι. με τον κώλο εμένα τουλάχιστον αν το κόψουν το έκοψαν σε όλους.

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Κοιμάμαι όρθιος χαχα.. τελευταία φορά πότε σου έκανε ? θυμάσαι? όποτε την ρωταγα αρνιόταν

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Σμύρνη, θα σε παρακαλούσα την επόμενη φορά να είσαι πιο άμεσος στην ενημέρωσή σου, μην έχουμε και τα παιδιά να περιμένουν!! :wanker::wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι
Την Καλησπερα μου Hell....ετσι..ετσι....Θα συμφωνησω μαζι σου....μερικες φορες ο Τιτανας Smirnis ειναι αδικαιολογητος....ενταξει...βγαινει με βροχη..με κρυο...με χιονια...με καυσωνα...με σεισμους....κανει και καμμια 10αρια ενημερωσεις την εβδομαδα...απανταει και στις ερωτησεις ποια ειναι ...που δουλευε...που δουλευει....επιτρεπετε να μην απανταει στο αψε-σβησε????

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πέρασμα προ ολίγου με Νάταλι:tn36:στο ΦΩΚ 13 (αριστερά). Απλά τραγική η τύπισσα. Βαριέμαι να γράφω κριτικές αλλά λογικά θα της το χαρίσω το μαύρισμα σε μεταγενέστερο χρόνο.
Δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιόλογο στη πιάτσα ήθελα παρόλαυτα να αδειάσω.
Όσο περίμενα στο σαλόνι την είδα να βγαίνει ευδιάθετη από το προηγούμενο δωμάτιο μέσα στα γέλια, οπότε σκέφτηκα «ωραία θα περάσουμε».
ΑΡΧΙΔΙΑ!!
Μπήκε μέσα με μια αδιαφορία/βαρεμάρα/παγωμάρα κρατώντας τζελ και καπότα. Μου έκανε νόημα να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αλλά ως συνήθως αγνόησα.

Προσπαθώ να τη χαλαρώσω με λίγο όρθιο μπαλαμούτι. Τζίφος. Επιμένει να ξαπλώσω με απορία κιόλας στο βλέμμα της. Τη ξαναγράφω.

Έπειτα προσπαθώ να τη βάλω χαλαρά στο κρεβάτι και να τη γδύσω. Μου χτυπάει (γκομενίστικα) τα χέρια αρχίζοντας κάτι μουρμουρητά. Τελικά γδύθηκε μόνη της.

Ξεκινάω με τα πολλά γλειφομούνι (κάπως aggro), τίποτα, καμμία αντίδραση. Να δαγκώνω/ρουφάω κλειτορίδα, να χώνω μέσα γλώσσα, ούτε άχνα.

Τη βαζω ύστερα να μου κάνει πίπα, αφού προηγουμένως τοποθέτησα καπότα διότι ούτε αυτό μπορούσε να κάνει σωστά. Τι την ήθελα τη πίπα; τραγική και σ’ αυτό το κομμάτι. Ρηχή και άτεχνη καλτσωμένη αερόπιπα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μου ρίξει την ήδη μέτρια στύση. Κάποια στιγμή της πίεσα λίγο το κεφάλι να ρουφήξει λίγο βαθύτερα, αλλά πάλι αντίδραση. Κάποια στιγμή τη σταμάτησε κιόλας τελείως και στρώθηκε ανάσκελα στο κρεβάτι.:sad2:

Αφότου ξάπλωσε πάει να πιάσει γράσο. ΤΗς το απομακρύνω και μπαίνω όπως είμαι, μελάτος (σε mission). Μετά από 2-3 λεπτά πάει να ξαναπιάσει γράσο. ΤΟ πιάνω και το εκσφενδονίζω προς τη πόρτα. Ξανά μουρμουρητά. Έστριβε συνέχεια το κεφάλι της να αποφύγει την οποιαδήποτε οπτική επαφή. Πάω να γλείψω τα βυζιά της και με σπρώχνει στο στήθος ώστε να απομακρύνει το κεφάλι μου από εκείνα, ενώ μετά έβαλε και τα χέρια της για να τα «προστατέψει». RAGE INTENSIFIES!!! Αρχίζω να γλείφω όποιο από τα βυζιά της είχε ακάλυπτο από τα χέρια της και μόλις άφηνε κάποιο ακάλυπτο πήγαινα κι έγλειφα εκείνο:2funny:. Μου λέει σε κάποια φάση «stop, no milk»κι αργότερα «milk is only for boy/baby:jerking:?? - δεν θυμάμαι κι ακριβώς»
ΕΥΤΥΧΩΣ η αίσθηση ήταν καλή και μετά από κανένα 5-6λεπτο τελείωσα μέσα της.
ΜΕ το που στάγγιξα, έκανε κίνηση να σηκωθεί αλλά από τα νεύρα μου δεν έβγαινα από μέσα της. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στα μάγουλα, όπου έστριβε το κεφάλι της πότε από τη μία και πότε από την άλλη σα κούκλα του Σατανά. Σε μια δόση την έπιασαν τα γέλια από τα καραγκιοζιλίκια μου. Τελικά πήγα να πλύνω τα χέρια μου και ΜΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ._

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα προ ολίγου με Νάταλι:tn36: (λογικά του Φωκ 17Α), την οποία σήμερα πέτυχα στο 13 (αριστερά). Απλά τραγική η τύπισσα. Βαριέμαι να γράφω κριτικές αλλά λογικά θα της το χαρίσω το μαύρισμα σε μεταγενέστερο χρόνο.
Δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιόλογο στη πιάτσα αλλά ήθελα να αδειάσω.
Όσο περίμενα στο σαλόνι την είδα να βγαίνει ευδιάθετη από το προηγούμενο δωμάτιο μέσα στα γέλια, οπότε σκέφτηκα «ωραία θα περάσουμε». ΑΡΧΙΔΙΑ!!
Μπήκε μέσα με μια αδιαφορία/βαρεμάρα/παγωμάρα κρατώντας τζελ και καπότα. Μου έκανε νόημα να ξαπλώσω στο κρεβάτι, αλλά ως συνήθως αγνόησα.

Προσπαθώ να τη χαλαρώσω με λίγο όρθιο μπαλαμούτι. Τζίφος. Επιμένει να ξαπλώσω με απορία κιόλας στο βλέμμα της. Τη ξαναγράφω.

Έπειτα προσπαθώ να τη βάλω χαλαρά στο κρεβάτι και να τη γδύσω. Μου χτυπάει (γκομενίστικα) τα χέρια αρχίζοντας κάτι μουρμουρητά. Τελικά γδύθηκε μόνη της.

Ξεκινάω με τα πολλά γλειφομούνι (κάπως aggro), τίποτα, καμμία αντίδραση. Να δαγκώνω/ρουφάω κλειτορίδα, να χώνω μέσα γλώσσα, ούτε άχνα.

Τη βαζω ύστερα να μου κάνει πίπα, αφού προηγουμένως τοποθέτησα καπότα διότι ούτε αυτό μπορούσε να κάνει σωστά. Τι την ήθελα τη πίπα; τραγική και σ’ αυτό το κομμάτι. Ρηχή και άτεχνη καλτσωμένη αερόπιπα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μου ρίξει την ήδη μέτρια στύση. Κάποια στιγμή της πίεσα λίγο το κεφάλι να ρουφήξει λίγο βαθύτερα, αλλά πάλι αντίδραση. Κάποια στιγμή τη σταμάτησε κιόλας τελείως και στρώθηκε ανάσκελα στο κρεβάτι.:sad2:

Αφότου ξάπλωσε πάει να πιάσει γράσο. ΤΗς το απομακρύνω και μπαίνω όπως είμαι, μελάτος (σε mission). Μετά από 2-3 λεπτά πάει να ξαναπιάσει γράσο. ΤΟ πιάνω και το εκσφενδονίζω προς τη πόρτα. Ξανά μουρμουρητά. Έστριβε συνέχεια το κεφάλι της να αποφύγει την οποιαδήποτε οπτική επαφή. Πάω να γλείψω τα βυζιά της και με σπρώχνει στο στήθος ώστε να απομακρύνει το κεφάλι μου από εκείνα, ενώ μετά έβαλε και τα χέρια της για να τα «προστατέψει». RAGE INTENSIFIES!!! Αρχίζω να γλείφω όποιο από τα βυζιά της είχε ακάλυπτο από τα χέρια της και μόλις άφηνε κάποιο ακάλυπτο πήγαινα κι έγλειφα εκείνο:2funny:. Μου λέει σε κάποια φάση «stop, no milk»κι αργότερα «milk is only for boy/baby:jerking:?? - δεν θυμάμαι κι ακριβώς»
ΕΥΤΥΧΩΣ η αίσθηση ήταν καλή και μετά από κανένα 5-6λεπτο τελείωσα μέσα της.
ΜΕ το που στάγγιξα, έκανε κίνηση να σηκωθεί αλλά από τα νεύρα μου δεν έβγαινα από μέσα της. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στα μάγουλα, όπου έστριβε το κεφάλι της πότε από τη μία και πότε από την άλλη σα κούκλα του Σατανά. Σε μια δόση την έπιασαν τα γέλια από τα καραγκιοζιλίκια μου. Τελικά πήγα να πλύνω τα χέρια μου και ΜΗ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ._
Λυπάμαι που πέρασες άσχημα, αλλά η Νάταλι του 13 υπογείου είναι η πιτσιρίκα από το Μεταξουργείο και η Νάταλι του Φωκ17Α, άλλη κοπέλα, η οποία από ότι διαβάζω και τελευταία με κριτική του @n.smirni76 , έχει χαλάσει.
Όταν την είχα πάρει εγώ στην αρχή ήταν αματσούρικη φάση, όλα κομπλέ. Από τότε βέβαια δεν έχω ξαναπέρασεις με εκείνη για να εκφέρω και προσωπική γνώμη για την αλλαγή πορείας της.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Λυπάμαι που πέρασες άσχημα, αλλά η Νάταλι του 13 υπογείου είναι η πιτσιρίκα από το Μεταξουργείο και η Νάταλι του Φωκ17Α, άλλη κοπέλα, η οποία από ότι διαβάζω και τελευταία με κριτική του @n.smirni76 , έχει χαλάσει.
Όταν την είχα πάρει εγώ στην αρχή ήταν αματσούρικη φάση, όλα κομπλέ. Από τότε βέβαια δεν έχω ξαναπέρασεις με εκείνη για να εκφέρω και προσωπική γνώμη για την αλλαγή πορείας της.
Ναι φαντάστηκα ότι έκανα λάθος αλλά δεν την είχα δει του 17 (ούτε φυσικά εκείνη της disneyland). Thx για την επισήμανση, θα το μοντάρω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Βραδινή πορνοβόλτα.

Πέρασμα από Λιοσίων 73Α για να δω την Καρολίνα η οποία ξεκίνησε χθες.

18 χρονών από Παραγουάη από ότι μου είπε, μοντελέ αδύνατο κορμί, μέτριο ύψος, 2άρι ωραίο βυζάκι και μικρό κωλαράκι πεταχτό.
Τα μαλλιά της είναι μαύρα μπουκλέ, το πρόσωπο της είναι σχετικά μέτριο, φοράει σιδεράκια, αλλά είναι χαμογελαστή και αρκετά επικοινωνιακή.
Ένα φάουλ που πρόσεξα είναι πως τα πάνω άκρα της ήταν απεριποίητα. Φοράει piercing στον αφαλό και έχει μερικά διάσπαρτα μικρά τατού.
Καλό κορμάκι, ωραίο βυζάκι παρόλαυτα. Το πρόγραμμα της είναι απλό με 69.
Αγγλικά δεν μιλάει, καταλαβαίνει λίγα, οπότε η συνεννόηση έγινε με νοήματα, λίγα αγγλικά, και μερικές λέξεις στα Ισπανικά που ξέρω.

Είναι δεκτική, αλλά θέλει καθοδήγηση. Λογικό γιατί είναι μικρή.
Την έφερα αρχικά από πάνω μου, όπου έγλειψα αρκετά τα βυζάκια της ενώ ακουμπούσε ξυστά το καβλί μου στο μουνάκι της.
Πέρασμα καπότας και ξεκίνημα μιας άματσουρ πίπας τελείως μονότονης. Θέλει δουλειά.

Δεύτερο φάουλ έβαλε αρκετό λιπαντικό και στο μουνί της και στο καβλί μου, ωστόσο ήταν θεόστενη.
Την έβαλα πρώτη στάση ιεραποστολικό όπου την πήδηξα δυνατά ενώ μίλαγε στα Ισπανικά.
Κάτσαμε αρκετά σε αυτή τη στάση με διάφορες εναλλαγές και βαθιά μπασίματα.

Την γυρνάω στα τέσσερα ενώ στήθηκε χωρίς να κλέβει, τελείως, καθώς έκανε κάτι μικρά στραβωματάκια με το κωλαράκι της,
αλλά την έφερνα αμέσως στην τάξη.
Σε κάποια φάση, που ήταν και η καλύτερη, σηκώνει το κορμό της, παίρνει το χέρι μου και μου κάνει νόημα να την πνίξω.

Λαβή στο λαιμό με το ένα χέρι και παίξιμο της κλειτορίδας της με το άλλο, ενώ φώναζε.
Στο 11'-12' έχυσα βαθιά μέσα της και ξάπλωσα πάνω της ζαλισμένος από το έντονο τελείωμα. :wanker:

Το πόδι μου ψιλοέτρεμε στον συμπλέκτη του αμαξιού μετά, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν ένα καλό και δυνατό χύσιμο. :rockon:

Αφού τελείωσαμε και προσπαθούσα να καθαρίσω πούτσα/χέρια από τα λιπαντικά, μου ζήταγε τον αριθμό μου.
Της έδωσα whatsapp και γεια σας.

~Συνέχεια με μίνι ενημέρωση από Φυλής.

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι φαντάστηκα ότι έκανα λάθος αλλά δεν την είχα δει του 17 (ούτε φυσικά εκείνη της disneyland). Thx για την επισήμανση, θα το μοντάρω
Αν γαμιότανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ίσως-ΙΣΩΣ έκανε κανένα μεροκάματο στο 20άρι.
Όταν την είχα πάρει και στο 10εύρω, ήταν όπως περιέγραψες και εσύ.
(είχα γράψει τότε, πως για 10άρι η εμφάνιση είναι καλή, αλλά μέσα ήταν πτώμα,
λίγο στην μέση του αγώνα πήρε μπρος και έπαιζε το μουνί της και κάτι ψευτοαγγαλιές στο τελείωμα, αλλα μάπα γενικώς)

Η πλάκα είναι ότι πέρασα και εγώ σήμερα- θα γράψω, και μου έκανε τα γλυκά μάτια στο σαλόνι,
αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση από τότε.
Ευτυχώς επαληθεύτηκα, δυστυχώς έκαψες 20άρι ρε μάγε, γαμώ το στανιό μου.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αν γαμιότανε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ίσως-ΙΣΩΣ έκανε κανένα μεροκάματο στο 20άρι.
Όταν την είχα πάρει και στο 10εύρω, ήταν όπως περιέγραψες και εσύ.
Η πλάκα είναι ότι πέρασα και εγώ σήμερα- θα γράψω, και μου έκανε τα γλυκά μάτια στο σαλόνι,
αλλά ήμουν σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση από τότε.
Ευτυχώς επαληθεύτηκα, δυστυχώς έκαψες 20άρι ρε μάγε, γαμώ το στανιό μου.
Μεροκάματα θα κάνει γιατί υπάρχει μεγάλο χάλι και στα γύρω. Περίμενα ένα δωμάτιο και όταν βγήκα είχε κόσμο στο σαλόνι. Ένας εκ των παρευρισκομένων κρατούσε 20άρι στο χέρι λίγο που πήρε το μάτι μου φεύγοντας. Σκέψου μαλάκα τι γίνεται...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom