George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.851
- Πόντοι
- 1.056
Εγω παντως που ειμαι ολη μερα στους δρομους, δεν συναντησα πολυ κινηση..
απο τις 0 κριτικες σου που βλεπω με ετος 2018, ειναι καποια που δε ξερεις, δεν εχεις παρει η' θες να παρεις?Ρε μυστη σε ευχαριστουμε που μας λες προγραμματα, αλλα με σκετα ονοματα δεν υπαρχει ουσια..
Περιεγραψε μας και λιγο τα κοριτσια..
Στα λεω τελειως φιλικα..
Ρωταω γιατι δε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω..Καπάκι μετά την Αουρόρα που με αστραποναρε πίτα και Φυλής 67 και έριξα ένα πουτσο στην Αλίσα
Άμα είσαι πολυαιγαλιο.!!!!¡
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαραΡωταω γιατι δε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω..
Σε αστραποναρε εννοεις οτι σου εχωνε ψευτικο καυλι στο γκωλο?
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαρα
Είμαι εδώ και χρόνια .το ψάρι ψηνεται και απ' τις δυο μεριές.
εεελα ρε φιλε, σε ξεκοιλιασε θες να πεις μαλλον..
Ατριδης Κολοτρυπιδης δλδ! Αυτα ειναι!!
Και να καταλαβω για να το κανεις αυτο και να πηγαινεις και με γυναικα εισαι Bisexual ετσι? Ή οχι?
εεε τωρα, εμ κανεις ενημερωσεις χωρις περιγραφη προγραμμα κριτικη αναλυτικο ρεπορταζ, εμ σου ξεφευγουν και λαθη............................................. ρεπορτ, μπαν, πισσα και πουπουλασορρυ λαθος, αντζελα
#150,382
Εκεί είναι απογευματαΠαιδες,η Αλιονα απο διδυμου 18 δουλευει ακομα;
καλα ενας αλλος θεουλης ειχε ρωτησει ποσα κιλα ηταν καποια και του ειχα ζητησει συγγνωμη που ειχα ξεχασει να παρω τη ζυγαρια μαζι μου.εεε τωρα, εμ κανεις ενημερωσεις χωρις περιγραφη προγραμμα κριτικη αναλυτικο ρεπορταζ, εμ σου ξεφευγουν και λαθη............................................. ρεπορτ, μπαν, πισσα και πουπουλα
τωρα πως θα πανε στην πιατσα οι κηφηνες που με περισσιο θρασος κανουν υποδειξεις; ε;
Μπά, ήταν που ο άλλος σταμάτησε για τσιγάραΕάν δεν είχα περάσει το πορτοκαλί Κοδριγκτώνος και Αχαρνών και είχα φτάσει στο μαγαζί 2-3 λεπτά αργότερα, αντί για τη Μισέλ θα είχα πάρει το μακρύτερο.
χιχι... κάτι ξέρω που δεν καπνίζωΜπά, ήταν που ο άλλος σταμάτησε για τσιγάρα
Ξέρουμε αν αξίζει; Έχουν γραφτεί τόσα αλλά μετά είπαν ότι χάλασε.. δεν την έχω πάρει ποτέ σαν ιστορία την ξέρωΕκεί είναι απογευματα
Σήμερα η απεργία των ΜΜΜ είναι παράνομη!
Δεν διανοείται σε Ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα ιδίως στην Αθήνα σε μία Ευρωπαϊκή πόλη με 7.000.000 εκατομμύρια πληθυσμό να μην υπάρχουν ΜΜΜ..... ούτε ένα ταξί..... τίποτα απολύτως!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!
#Αλλά είπαμε εδώ είναι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!
Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας
ΜεγακληςΕίμαι εδώ και χρόνια .το ψάρι ψηνεται και απ' τις δυο μεριές.
Απόστολος γκλετσος