Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (25 μέλη και 252 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Ξέρει κανεις αν παίζει Εβελίνα τώρα περγαμου;

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.425
Πόντοι
31.618
Ρωταω γιατι δε ειμαι σιγουρος οτι γνωριζω..
Σε αστραποναρε εννοεις οτι σου εχωνε ψευτικο καυλι στο γκωλο?
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαρα

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
20 cm με ξεκολιασε.ατην αρχή ενθουσιάστηκε.αλλα γενικά δεν λέει είναι λίγο σιχασιαρα
:buck2:
εεελα ρε φιλε, σε ξεκοιλιασε θες να πεις μαλλον..
Ατριδης Κολοτρυπιδης δλδ! Αυτα ειναι!!
Και να καταλαβω για να το κανεις αυτο και να πηγαινεις και με γυναικα εισαι Bisexual ετσι? Ή οχι?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.425
Πόντοι
31.618
:buck2:
εεελα ρε φιλε, σε ξεκοιλιασε θες να πεις μαλλον..
Ατριδης Κολοτρυπιδης δλδ! Αυτα ειναι!!
Και να καταλαβω για να το κανεις αυτο και να πηγαινεις και με γυναικα εισαι Bisexual ετσι? Ή οχι?
Είμαι εδώ και χρόνια .το ψάρι ψηνεται και απ' τις δυο μεριές.
Απόστολος γκλετσος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
σορρυ λαθος, αντζελα :confused:
#150,382
εεε τωρα, εμ κανεις ενημερωσεις χωρις περιγραφη προγραμμα κριτικη αναλυτικο ρεπορταζ, εμ σου ξεφευγουν και λαθη............................................. ρεπορτ, μπαν, πισσα και πουπουλα

τωρα πως θα πανε στην πιατσα οι κηφηνες που με περισσιο θρασος κανουν υποδειξεις; ε;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
εεε τωρα, εμ κανεις ενημερωσεις χωρις περιγραφη προγραμμα κριτικη αναλυτικο ρεπορταζ, εμ σου ξεφευγουν και λαθη............................................. ρεπορτ, μπαν, πισσα και πουπουλα

τωρα πως θα πανε στην πιατσα οι κηφηνες που με περισσιο θρασος κανουν υποδειξεις; ε;
καλα ενας αλλος θεουλης ειχε ρωτησει ποσα κιλα ηταν καποια και του ειχα ζητησει συγγνωμη που ειχα ξεχασει να παρω τη ζυγαρια μαζι μου. :confused:
ωραιος τυπακος :tooth:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.882
Πόντοι
2.846
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ρωτήστε με να σας πω τους αριθμούς του Τζόκερ. Κωλόφαρδος σήμερα.

Λίγο πριν τις 8 μ.μ. φτάνω Λιοσίων 73Β για να γνωρίσω τη Μισέλ, που την είχα στα υπόψη κι εγώ δεν ξέρω από πότε.
Βρίσκω την κοπέλα σε δωμάτιο, περιμένω στο σαλόνι και, πριν περάσουν 2 λεπτά αφότου μπήκα, μπουκάρει μερακλής συναγωνιστής που την πήρε για 1 ώρα.
Ίσα που πρόλαβα δηλαδή. Εάν δεν είχα περάσει το πορτοκαλί Κοδριγκτώνος και Αχαρνών και είχα φτάσει στο μαγαζί 2-3 λεπτά αργότερα, αντί για τη Μισέλ θα είχα πάρει το μακρύτερο.

Από Φυλής πέρασε κανείς απόψε; Δούλευαν τα μαγαζιά ή λόγω της απεργίας είχαμε σβηστά φώτα;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
4.954
Πόντοι
7.195
Εάν δεν είχα περάσει το πορτοκαλί Κοδριγκτώνος και Αχαρνών και είχα φτάσει στο μαγαζί 2-3 λεπτά αργότερα, αντί για τη Μισέλ θα είχα πάρει το μακρύτερο.
Μπά, ήταν που ο άλλος σταμάτησε για τσιγάρα

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σήμερα η απεργία των ΜΜΜ είναι παράνομη!

Δεν διανοείται σε Ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα ιδίως στην Αθήνα σε μία Ευρωπαϊκή πόλη με 7.000.000 εκατομμύρια πληθυσμό να μην υπάρχουν ΜΜΜ..... ούτε ένα ταξί..... τίποτα απολύτως!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ - ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ!

#Αλλά είπαμε εδώ είναι ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!:shit:

Τα ίδια λέει & ο "ηγέτης όλων των εποχών" ρεεέεεεε τύπε!
ΟΛΕΣ οι μαζώξεις, συγκεντρώσεις κτλ. είναι παράνομες!
Όποιος αποφασίσει να διαμαρτυρηθεί επειδή ΔΕΝ έχει λεφτά να πάρει γάλα στα παιδιά του είναι κομμουνιστής....
Ζήτω η "δημοκρατία" !

Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες ΔΕΝ ήξερες πού να πρωτομπείς τύπε... ειδικά 3η μεταμεσονύχτια....

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενων απωλειών στο καζίνο της Πάρνηθας αποφάσισα να επιστρέψω σε έναν πιο οικονομικό τρόπο διασκέδασης

Περιμένω την Εύα η οποία φάνηκε δυνατό μωρό για να γίνει η αρχή της απεξάρτησης

Από Ότι φαίνεται δεν είχε δουλειά σήμερα

Συνημμένα

• IMG_20221110_013031.jpg
    IMG_20221110_013031.jpg
    554,1 KB · Εμφανίσεις: 46
  • IMG_20221110_013018.jpg
    IMG_20221110_013018.jpg
    711,8 KB · Εμφανίσεις: 44

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
385
Πόντοι
36
Μετά από μια εβδομάδα συνεχόμενων απωλειών στο καζίνο της Πάρνηθας αποφάσισα να επιστρέψω σε έναν πιο οικονομικό τρόπο διασκέδασης

Περιμένω την Εύα η οποία φάνηκε δυνατό μωρό για να γίνει η αρχή της απεξάρτησης

Από Ότι φαίνεται δεν είχε δουλειά σήμερα
απεξάρτηση με μια άλλη σοβαρή εξάρτηση καλό

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Πρωινή απεργία

Φωκαίας 25 η Ρόζα, κολομβιανή τίγκα τατού, χάλια μάπα
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, η Ρόζα πρέπει να είναι η Αμαρυλίς του νέου στούντιο Crystal
Οπότε το concept είναι φολιάζουμε όσους μπορούμε το πρωί στο εικοσάρικο και πάμε το βράδυ για το πενηντάρικο

giteytis

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2008
Like
134
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους... Παλιούς και νέους... Δε συνηθίζω να γράφω αν και πανάρχαιο μέλος εδώ μέσα...

Ρε παιδιά !!!!!! Δεν υπάρχει ούτε ένα αξιόλογο μουνι ! Ούτε ένα σοβαρό στανταρακι πλέον! Για να μην λέω ψέματα , εχω ένα ! + Εβελίνα που αξίζει για ότι κυκλοφορεί στα μπουρδέλα.

Τα πράγματα είναι χυρωτερα από κάθε άλλη φορά, επίσης έχω παρατηρήσει ότι αν γαμησεις κάποια λίγο άγρια... Μετά δεν σε ξανά δέχονται... Εμένα προσωπικά μου έχει συμβεί με 3 φορές τα τελευταία 2-3 χρόνια..με τελευταία την ειρήνη από Φώκαιας οπου δεν αντέχει αγριαδες.... Η αλήθεια είναι ότι τελείωσα στο λαρύγγι της, με είχε καυλώσει υπερβολικά και έδειχνε ότι γουστάρει... Αλλά δε με ξανά δέχτηκε... Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιο αξιόλογο καθαρό μουνι σε μπουρδέλο? Πιστεύετε ότι υπάρχει κάποια πουτανα που να κάνει καλά τι δουλειά της?

* Και μια ερώτηση εκτός τοπικ, ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τη Δάφνη Ελληνίδα, πρωιν Τζίνα, δούλευε στα στούντιο και για τους ποιο παλιούς αναφέρομαι στη Τζίνα από Καλύμνου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom