Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 252 άτομα (26 μέλη και 226 επισκέπτες)

Gymbeast122

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2022
Like
45
Πόντοι
0
Η Μιλένα και η Τάνια από Δ27 δουλεύουν στη πρώτη βάρδια ακόμα;

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Φυλής 69Α Ρωξανη, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το μικροκαμωμένο φρουτο. Όποιος έχει πληροφορίες ας τις ρίξει. Ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε. Μικρος ζουμερος κωλακος.
Επίσης τσεκαρισμα στην ιστορική Μικαέλα Φωκαιας. Ρε μάγκες πως έχει γίνει έτσι; Ολική μεταμόρφωση! Χείλια ροφός, μαλλί σφουγγαριστρα, πιθανά μποτοξ στη φάτσα. Κριμας γιατί έχει καλό πάτο! Από τα 30+ της έχει γίνει χάλια.... Ποιοι μαλακες άραγε τις σιγοντάρουν να παραμορφωνουν τις φάτσες τους ετσι; Έχει γίνει πολυ αντιαισθητικη και δεν της παει καθόλου.
Επίσης όσοι θέλουν την Βασίλισσα Εβε, πλεον πρωινη βαρδια 11:00 με 16:30. Πήγα ξαναμενος το απογευμα αλλά είχε μια άλλη που ουτε καν εκανα τον κόπο να δω.
Κάνει ακόμα ακαποτες πίπες με τελειωτικό η μιχαελα ;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Ρε συναγωνιστές τι στο διάολο γίνεται με αυτή τη Σαβινα, έχω πάει απογεύματα εξηκιου έχω πάει βραδιά βεργας μετά τις 11 πριν τς 11 έχω πάει όλες τις μέρες , τρίτες ξέρουμε ρεπαρει. Επειδή έτυχε να τς μετρήσω έτσι για το γαμωτο τελευταίες 12 φορές η ήταν κλειστό η δε δούλευε, τι σκατα γίνεται πρέπει να μπούμε καμία βδομάδα πριν στο ταξις για να βγάλουμε ραντεβού έλεος
προφανώς την έχουνε μονίμως βάρδια στο σάιτ χωρίς να είναι στο μαγαζί. Άστη, υπάρχουν κι άλλα κορίτσια.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Εχει περίοδο τυπε..
Μου εστειλε τη σερβιετα με το αιμα φωτο στο ινστα γιατι δεν την πίστευα... άμα θέλετε την ανεβαζω και εδω να την δειτε.... εγλειφα...

Ο τσακ νωρις δεν κλανει μια μπροστα σου! :D:

• Like
Αντιδράσεις: OMSA20

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Gymbeast122

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2022
Like
45
Πόντοι
0
Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας
συτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω. Λέτε λόγω της απεργίας των ΜΜΜ να πάμε απόγευμα και να βρούμε 2 στα 3 κλειστά; Αν είναι έτσι να το αναβάλω για αύριο, αν και ανυπομονώ...

Αν πάει κάποιος συνάδελφος πρωινή βάρδια ή νωρίς απόγευμα και κόψει κίνηση, ας ενημερώσει εδώ, ευχαριστούμε.

Τελευταία τροποποίηση:

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Άσχετο!!!!κ με συγχωρείτε!!!!!λόγω τις απεργίες κ επειδή δεν έχω όχημα θέλω να μου πει κάποιος αν ξέρει κάνα μαγαζί να πάω να κάτσω να δω μπάλα το απόγευμα.....στο Μεταξουργείο κοντά μένω..... Κεραμεικό..... ευχαριστώ προκαταβολικά για την οποία βοήθεια κ συγνώμη αλλά επαρχιώτης είμαι κ δε ξέρω.....όλο κ κάποιος του Μεταξουργείου θα έχει να μου πει

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πρωινή απεργία
Διδυμου 27 μόνο η Μιλένα, μπαμπάτσικη στρογγυλοπρόσωπη, συμπαθής παρουσία
Φωκαίας 25 η Ρόζα, κολομβιανή τίγκα τατού, χάλια μάπα
Φωκαίας 19 Ρίτα Ριτάκι, της έκανα μια ζεστή αγκαλιά, τη χειροφίλησα κι έφυγα. Credits για την καλή διάθεση.
Φωκαίας 17 κάτω πιπινάκι Ναταλί από Ιταλία, όμορφη.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Καλησπερα για να μν πουμε για του κωλους που δινουνε εκτος μπουρδελου
μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>
Τότε έπρεπε να της πεις: «καλά πάμε σπίτι σου, δεν έχω πρόβλημα»:confused:

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Κατέβηκα για Τζέσικα στη Φώκαιας αλλά Τζιφός,στη θέση της μια λατίνα νταρντανα με πλαστικά βυζιά και πάρα πολλά τατουάζ,μέτρια σαν παρουσια,την έκανα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.632
Πόντοι
27.261
λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...

διδυμου 8 αριστερα βερονικα,

φυλης
66 δεξια σοφια (βεργας, χωματιανου),
66 αριστερα κωνσταντινα,
65 οροφος χριστινα,
65 σκαλακια αννα μαρια,
86 νικολ,
86 οροφος φολαννα ταϊ (ειπε καβλαντης που κατεβαινε και δεν εκανα τον κοπο),

φιλιππιδου
11 ισογειο τανια (φωκαιας 27 οροφος),
11 οροφος ινεζ.

φωκαιας
13 δεξια ιζαμπελα,
17 αριστερα ναταλυ.

χωματιανου 11 οροφος αντριαννα.

περασμα με ναταλυ μετα απο πολυ καιρο και πρωτη φορα που θα μαυρισω κοπελα που ειχα περασει σουπερ.
οπως γραφω οταν περναω καλα η' πολυ καλα, ετσι γραφω και οταν περναω μετρια, χαλια η' αναθεωρω ακομα και με κοπελες που εχω "θεοποιησει" σε καποιες κριτικες μου. αν δειτε σχολια, θα καταλαβετε.
κοινως δε χαριζω καστανο, ουτε αγαπουλιζω, ιδιως σε εποχη που τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πλεον.
κανω κοπι-παστα το σχολιο που εχω αφησει και στην κριτικη μου για να υπαρχει και εδω.

"επειδη θελω να, κοιταω να και ειμαι παντα δικαιος, αναγκαζομαι να αναθεωρησω την κριτικη μου στην κοπελια.
περασμα μετα απο καιρο και εφαγα την πιο επικη φολα σε ολη μου την πορνοκαριερα εβερ.
καμια σχεση με την πρωτη φορα (της κριτικης). παρα πολυ μεγαλη αρνητικοτητα απο την αρχη, μην ακουμπας εδω, μην ακουμπας εκει, οχι τετοια πραγματα δεν κανω, μπορεις να με βλεπεις μονο, αλλα οχι να με ακουμπας.
και υπ'οψιν με θυμοταν.
οπως καταλαβαινετε το λοιπον, οχι μονο δε μπορουσα να καβλωσω, αλλα μου εγινε γαριδακι απο την τρομερη ντεκαβλιαση.
αισθανθηκα λες και ειμαι δεμενος ξαπλα.
καλομαθε προφανως η κοπελια, ισως να επαιξε και ωραια το εργακι ετσι χαλαρο gfe και καλα μην τη ξεπατωσουμε και ολα οκ.
για πρώτη φορα στα χρονικα και οσο ειμαι μελος...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!"

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...
Ρε μυστη σε ευχαριστουμε που μας λες προγραμματα, αλλα με σκετα ονοματα δεν υπαρχει ουσια..

Περιεγραψε μας και λιγο τα κοριτσια..

Στα λεω τελειως φιλικα..

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
860
Πόντοι
81
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom