Gymbeast122
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2022
- Like
- 45
- Πόντοι
- 0
Η Μιλένα και η Τάνια από Δ27 δουλεύουν στη πρώτη βάρδια ακόμα;
Κάνει ακόμα ακαποτες πίπες με τελειωτικό η μιχαελα ;Φυλής 69Α Ρωξανη, δεν το έχω ξαναδεί αυτό το μικροκαμωμένο φρουτο. Όποιος έχει πληροφορίες ας τις ρίξει. Ελευθερο στοματικό ανακοινώθηκε. Μικρος ζουμερος κωλακος.
Επίσης τσεκαρισμα στην ιστορική Μικαέλα Φωκαιας. Ρε μάγκες πως έχει γίνει έτσι; Ολική μεταμόρφωση! Χείλια ροφός, μαλλί σφουγγαριστρα, πιθανά μποτοξ στη φάτσα. Κριμας γιατί έχει καλό πάτο! Από τα 30+ της έχει γίνει χάλια.... Ποιοι μαλακες άραγε τις σιγοντάρουν να παραμορφωνουν τις φάτσες τους ετσι; Έχει γίνει πολυ αντιαισθητικη και δεν της παει καθόλου.
Επίσης όσοι θέλουν την Βασίλισσα Εβε, πλεον πρωινη βαρδια 11:00 με 16:30. Πήγα ξαναμενος το απογευμα αλλά είχε μια άλλη που ουτε καν εκανα τον κόπο να δω.
προφανώς την έχουνε μονίμως βάρδια στο σάιτ χωρίς να είναι στο μαγαζί. Άστη, υπάρχουν κι άλλα κορίτσια.Ρε συναγωνιστές τι στο διάολο γίνεται με αυτή τη Σαβινα, έχω πάει απογεύματα εξηκιου έχω πάει βραδιά βεργας μετά τις 11 πριν τς 11 έχω πάει όλες τις μέρες , τρίτες ξέρουμε ρεπαρει. Επειδή έτυχε να τς μετρήσω έτσι για το γαμωτο τελευταίες 12 φορές η ήταν κλειστό η δε δούλευε, τι σκατα γίνεται πρέπει να μπούμε καμία βδομάδα πριν στο ταξις για να βγάλουμε ραντεβού έλεος
Χτες Τρίτη ήταν πρωινές, η Τάνια-η Μιλένα κι η Βικτώρια(Hoover)..Η Μιλένα και η Τάνια από Δ27 δουλεύουν στη πρώτη βάρδια ακόμα;
Δεν ξέρω. Πάντως τον τελευταίο καιρό τα κάνει επιλεκτικά.Κάνει ακόμα ακαποτες πίπες με τελειωτικό η μιχαελα ;
Κάνει επιλεκτικά, αν είσαι καθαρός και καβλιάρης σαν τον Διανοούμενο.Δεν ξέρω. Πάντως τον τελευταίο καιρό τα κάνει επιλεκτικά.
Εχει περίοδο τυπε..
Μου εστειλε τη σερβιετα με το αιμα φωτο στο ινστα γιατι δεν την πίστευα... άμα θέλετε την ανεβαζω και εδω να την δειτε.... εγλειφα...
Οχι καβλιαρης, γκαβλιαρης!Κάνει επιλεκτικά, αν είσαι καθαρός και καβλιάρης σαν τον Διανοούμενο.
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό.
συτό ετοιμαζόμουν να ρωτήσω. Λέτε λόγω της απεργίας των ΜΜΜ να πάμε απόγευμα και να βρούμε 2 στα 3 κλειστά; Αν είναι έτσι να το αναβάλω για αύριο, αν και ανυπομονώ...Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας
φυσικα χωρις καποτα. Αφου εχουν σχεση με τον νταβατζή.Όχι μόνο δωρεάν αλλά και χωρίς καπότα!
μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>Καλησπερα για να μν πουμε για του κωλους που δινουνε εκτος μπουρδελου
Τότε έπρεπε να της πεις: «καλά πάμε σπίτι σου, δεν έχω πρόβλημα»μια φορα ειχα ζητησει κολο απο καποια, φαινοταν δουλεμενη η τρύπα της, δεν εκανε πρωκτικο στο μπουρδελο. Μου απάντησε <<κολο μονο στο σπίτι>>
Ρε μυστη σε ευχαριστουμε που μας λες προγραμματα, αλλα με σκετα ονοματα δεν υπαρχει ουσια..λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...
Έτσι όπως είναι η κατάσταση την απεργία περιμένανε για να υπολειτουργήσουνε.Σήμερα βλέπω να υπολειτουργούν οι οίκοι λόγω της απεργίας