λιγο πριν σε ψιλοερημικη πιατσα και σε λιγα που μπηκα ενεκα δουλειας...
διδυμου 8 αριστερα βερονικα,
φυλης
66 δεξια σοφια (βεργας, χωματιανου),
66 αριστερα κωνσταντινα,
65 οροφος χριστινα,
65 σκαλακια αννα μαρια,
86 νικολ,
86 οροφος φολαννα ταϊ (ειπε καβλαντης που κατεβαινε και δεν εκανα τον κοπο),
φιλιππιδου
11 ισογειο τανια (φωκαιας 27 οροφος),
11 οροφος ινεζ.
φωκαιας
13 δεξια ιζαμπελα,
17 αριστερα ναταλυ.
χωματιανου 11 οροφος αντριαννα.
περασμα με ναταλυ μετα απο πολυ καιρο και πρωτη φορα που θα μαυρισω κοπελα που ειχα περασει σουπερ.
οπως γραφω οταν περναω καλα η' πολυ καλα, ετσι γραφω και οταν περναω μετρια, χαλια η' αναθεωρω ακομα και με κοπελες που εχω "θεοποιησει" σε καποιες κριτικες μου. αν δειτε σχολια, θα καταλαβετε.
κοινως δε χαριζω καστανο, ουτε αγαπουλιζω, ιδιως σε εποχη που τα λεφτα βγαινουν δυσκολα πλεον.
κανω κοπι-παστα το σχολιο που εχω αφησει και στην κριτικη μου για να υπαρχει και εδω.
"επειδη θελω να, κοιταω να και ειμαι παντα δικαιος, αναγκαζομαι να αναθεωρησω την κριτικη μου στην κοπελια.
περασμα μετα απο καιρο και εφαγα την πιο επικη φολα σε ολη μου την πορνοκαριερα εβερ.
καμια σχεση με την πρωτη φορα (της κριτικης). παρα πολυ μεγαλη αρνητικοτητα απο την αρχη, μην ακουμπας εδω, μην ακουμπας εκει, οχι τετοια πραγματα δεν κανω, μπορεις να με βλεπεις μονο, αλλα οχι να με ακουμπας.
και υπ'οψιν με θυμοταν.
οπως καταλαβαινετε το λοιπον, οχι μονο δε μπορουσα να καβλωσω, αλλα μου εγινε γαριδακι απο την τρομερη ντεκαβλιαση.
αισθανθηκα λες και ειμαι δεμενος ξαπλα.
καλομαθε προφανως η κοπελια, ισως να επαιξε και ωραια το εργακι ετσι χαλαρο gfe και καλα μην τη ξεπατωσουμε και ολα οκ.
για πρώτη φορα στα χρονικα και οσο ειμαι μελος...
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!!"