Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (24 μέλη και 219 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.489
Πόντοι
1.071
Καλημέρα κυριοι, δυσκολη μερα για τσάρκα σήμερα λόγω του Μαραθωνίου. Όσοι είναι να κινηθείτε στα μέρη της ακολασίας προτεινω με τα πόδια. Όσοι είστε μακριά ξεχάστε το. Τραβατε απογευματινή βαρδια.
Εγώ την έκανα την εξόρμηση μου πρωι πρωι. Ανανεωμένη, φρέσκια, ορεξατη Μπαρμποράρα. Ψυχαρα από τις λίγες!! Μακρυνε και το κόκκινο μαλλί της και αναβλύζει καβλα!! Και όπως παντα πεντακαθαρη και απαστραπτουσα!
Προς ενημέρωση πελατων θα είναι εκεί για άλλες τρεις εβδομάδες.
Δλδ τι μετά μας την κάνει;;

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλημέρα!!! Ας ενημερώσει κάποιος αν δουλεύει η Τζέσικα στο Φωκαίας 15 να μην κατεβαίνω τσάμπα. Ευχαριστώ!!!

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.489
Πόντοι
1.071
Εγώ διδύμου 18 θέλω να πάω να δω αν είναι η αλιονα εκεί ....είναι ανοιχτοί οι δρόμοι;;;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Αν κάποιος έχει κοτσια καλή εικόνα, αυτοπεποίθηση , συναισθηματική και ψυχική αρρενωπότητα και τέλος κάποιο χάρισμα που να υποδηλώνει αξια και επιτυχια και θέλει να κυνηγήσει κάθε όμορφη γυναίκα θα την κατακτήσει...οποίος δεν μπορεί πάει στα μπουρδέλα
Δεν συγκρίνεται το να σε αγαπάει μια μουναρα και να φτάνεις σε οργασμό...ξεχνάς κάθε πουτανα, τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες για μέτριους.
Το σώμα και η ψυχή στο σεξ δεν είναι ξεχωριστά πράγματα είναι μία ενότητα το σώμα από μόνο του είναι θάνατος ,αργή αυτοκτονία...
Όποιος άντρας πάει με άντρες είναι gay, άρα όποιος άντρας δεν πάει με άντρες δεν είναι gay, σωστά; Επίσης μπορούμε να πούμε όποιος την έχει μικρή δεν την έχει μεγάλη, άρα όποιος την έχει μεγάλη δεν την έχει μικρή, επομένως, όποιος πάει στα μπουρδέλα δεν είναι άξιος άντρας, άρα όποιος δεν πάει στα μπουρδέλα είναι άξιος άντρας. Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου η αξία του ανδρός καθορίζεται με το αν πάει η δεν πάει στα μπουρδέλα, όποιος πάει είναι ανάξιος, άρα όποιος δεν πάει είναι άξιος. Σύμφωνα με αυτή την λογική, αν κάποιος είναι άσχημος και δεν μπορεί να κατακτήσει μια "μουνάρα" αλλά ταυτόχρονα δεν γουστάρει να πάει σε μπουρδέλο, είναι άξιος άντρας.

Δεύτερων, ποιος σου είπε ότι όποιος έχει μουνάρα γυναίκα δεν πάει στα μπουρδέλα; Εγώ έχω φίλους που έχουν μουνάρες γυναίκες και πάνε και στα μπουρδέλα άμα χρειαστεί, άρα αυτά που γράφεις δεν στέκουν.

Η αξία του ανδρός φίλτατε μόνο από το αν πηγαίνει η δεν πηγαίνει στα μπουρδέλα καθορίζεται, η αν μπορεί η δεν μπορεί να κατακτήσει μουνάρα, η αξία του ανδρός καθορίζεται από το πόσο δειλός η γενναίος είναι, από το αν έχει λόγο η δεν έχει, από τον δυνατό του χαρακτήρα και από άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά, τώρα αν θες να πιστεύεις σε κουτές θεωρίες διότι αισθάνεσαι όμορφα δικαίωμα σου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όμως :embarrased:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.939
Πόντοι
2.846
Καλημέρα!!! Ας ενημερώσει κάποιος αν δουλεύει η Τζέσικα στο Φωκαίας 15 να μην κατεβαίνω τσάμπα. Ευχαριστώ!!!
Εκεί είναι τυπε στο 25 , εκεί είναι και κάνει πιπαρες , πιπαρες τυπε , έφυγες !!!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Πρωϊνή καταθεση στην Τατιανα στο Ιασωνος 1γ. Τελευταία μερα της στη δουλειά σήμερα , αυριο ταξιδεύει για την πατρίδα της. Προλαβαίνετε να γαμησετε μεχρι της 6 το απόγευμα που θα είναι εκεί. Στη θεση της από αυριο θα ειναι η Κατερίνα την οποία δε θυμάμαι για να την περιγραψω.
Η Λιλιαν ειναι ακόμα στην πατρίδα της.

panoramixer

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολα τα μελη..μιας και ειμαι νεος στο forum μπορει να μου πει καποιος πως πανε οι βαρδιες στους οικους ανοχης?βλεπω βαρδιες κοριτσιων ,1η πρωινη,πρωτη βραδυνη κλπ αλλα ποιες ειναι οι ωρες?ευχαριστω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
καλησπερα σε ολα τα μελη..μιας και ειμαι νεος στο forum μπορει να μου πει καποιος πως πανε οι βαρδιες στους οικους ανοχης?βλεπω βαρδιες κοριτσιων ,1η πρωινη,πρωτη βραδυνη κλπ αλλα ποιες ειναι οι ωρες?ευχαριστω
10:00 - 17:00 ή 11:00 - 18:00
17:00 - 23:00 ή 18:00 - 23:00
23:00 - 06:00
Τις κενές ώρες πολυ πρωι κλειστά, άλλοι καθαρίζουν, άλλοι κοιμούνται.
Αυτές οι ώρες είναι πλειοψηφία, αλλά όχι στάνταρ. Σε αρκετους οίκους παρεκκλεινουν.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Η Αννούλα που δούλευε Φωκαίας 17 έχει σταματήσει?

panoramixer

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2022
Like
2
Πόντοι
0
10:00 - 17:00 ή 11:00 - 18:00
17:00 - 23:00 ή 18:00 - 23:00
23:00 - 06:00
Τις κενές ώρες πολυ πρωι κλειστά, άλλοι καθαρίζουν, άλλοι κοιμούνται.
Αυτές οι ώρες είναι πλειοψηφία, αλλά όχι στάνταρ. Σε αρκετους οίκους παρεκκλεινουν.
σ ευχαριστω αδερφε

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Τύπε τελικά μετά από τόσο καιρό έρευνας για πιπάρες...ποια τελικά σου έκανε τη καλύτερη?

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.186
Πόντοι
17.576

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
όποιος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άνδρας
δηλαδή εσένα ρε μεγάλε όποια γκόμενα γουστάρεις σου κάθεται και γι' αυτό δεν έχεις ανάγκη να πας σε επαγγελματίες;

συνάδελφοι προσοχή! Lock up your daughters! :cheesy::cheesy:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Γιατί ήταν τόσο μέτρια σε σέρβις που είπα με τόσο ντόρο μάλλον θα ήταν κουρασμένη...η σε καλή ημέρα...δοκίμασα και δεύτερη και μια από τα ίδια...
γι αυτό κάτι ξέρω μου φαίνεται που γκρινιάζω για την υπερπροβολή κάποιων κοριτσιών.
Αν γίνεται τόσος ντόρος για μια κοπέλα - δίκαια ή άδικα - που σε κάθε βάρδια της έχει ουρά που φτάνει ως το πεζοδρόμιο, πώς να μην κάνει ξεπέτα; :(

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360

δηλαδή εσένα ρε μεγάλε όποια γκόμενα γουστάρεις σου κάθεται και γι' αυτό δεν έχεις ανάγκη να πας σε επαγγελματίες;

συνάδελφοι προσοχή! Lock up your daughters! :cheesy::cheesy:
Τύπε στην πιάτσα δεν μπορώ να κτυπήσω μικρές 20-25 γιατί δεν είμαι μικρός σε ηλικία και πίστεψε με τρελλαίνομαι με δαύτες , δεν τις χορταίνω και 10 ζωές να είχα ...απλά πράγματα και δεν το παιζω γκόμενος , don't lock up your daughters..

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom