Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.719
- Πόντοι
- 9.846
Μέρα έχει περιοδο ρε συ!!!Δλδ τι μετά μας την κάνει;;
Μέτρα μέρες...!
Μέρα έχει περιοδο ρε συ!!!Δλδ τι μετά μας την κάνει;;
Σωστός ο παίκτηςΜέρα έχει περιοδο ρε συ!!!
Μέτρα μέρες...!
Έχουμε σημερινή ενημέρωση από Διδύμου....18, 22, 27... άντε και 8...Εγώ διδύμου 18 θέλω να πάω να δω αν είναι η αλιονα εκεί ....είναι ανοιχτοί οι δρόμοι;;;
Εκεί είναι τυπε στο 25 , εκεί είναι και κάνει πιπαρες , πιπαρες τυπε , έφυγες !!!Καλημέρα!!! Ας ενημερώσει κάποιος αν δουλεύει η Τζέσικα στο Φωκαίας 15 να μην κατεβαίνω τσάμπα. Ευχαριστώ!!!
10:00 - 17:00 ή 11:00 - 18:00καλησπερα σε ολα τα μελη..μιας και ειμαι νεος στο forum μπορει να μου πει καποιος πως πανε οι βαρδιες στους οικους ανοχης?βλεπω βαρδιες κοριτσιων ,1η πρωινη,πρωτη βραδυνη κλπ αλλα ποιες ειναι οι ωρες?ευχαριστω
σ ευχαριστω αδερφε10:00 - 17:00 ή 11:00 - 18:00
17:00 - 23:00 ή 18:00 - 23:00
23:00 - 06:00
Τις κενές ώρες πολυ πρωι κλειστά, άλλοι καθαρίζουν, άλλοι κοιμούνται.
Αυτές οι ώρες είναι πλειοψηφία, αλλά όχι στάνταρ. Σε αρκετους οίκους παρεκκλεινουν.
Τύπε τελικά μετά από τόσο καιρό έρευνας για πιπάρες...ποια τελικά σου έκανε τη καλύτερη?Καλημέρα!!! Ας ενημερώσει κάποιος αν δουλεύει η Τζέσικα στο Φωκαίας 15 να μην κατεβαίνω τσάμπα. Ευχαριστώ!!!
Γιατί ήταν τόσο μέτρια σε σέρβις που είπα με τόσο ντόρο μάλλον θα ήταν κουρασμένη...η σε καλή ημέρα...δοκίμασα και δεύτερη και μια από τα ίδια...Γιατί πήγες δεύτερη;
δηλαδή εσένα ρε μεγάλε όποια γκόμενα γουστάρεις σου κάθεται και γι' αυτό δεν έχεις ανάγκη να πας σε επαγγελματίες;όποιος πάει σε μπουρδέλα δεν είναι άξιος άνδρας
γι αυτό κάτι ξέρω μου φαίνεται που γκρινιάζω για την υπερπροβολή κάποιων κοριτσιών.Γιατί ήταν τόσο μέτρια σε σέρβις που είπα με τόσο ντόρο μάλλον θα ήταν κουρασμένη...η σε καλή ημέρα...δοκίμασα και δεύτερη και μια από τα ίδια...
Τύπε στην πιάτσα δεν μπορώ να κτυπήσω μικρές 20-25 γιατί δεν είμαι μικρός σε ηλικία και πίστεψε με τρελλαίνομαι με δαύτες , δεν τις χορταίνω και 10 ζωές να είχα ...απλά πράγματα και δεν το παιζω γκόμενος , don't lock up your daughters..δηλαδή εσένα ρε μεγάλε όποια γκόμενα γουστάρεις σου κάθεται και γι' αυτό δεν έχεις ανάγκη να πας σε επαγγελματίες;
συνάδελφοι προσοχή! Lock up your daughters!
Εύγε !!Όποιος άντρας πάει με άντρες είναι gay, άρα όποιος άντρας δεν πάει με άντρες δεν είναι gay, σωστά; Επίσης μπορούμε να πούμε όποιος την έχει μικρή δεν την έχει μεγάλη, άρα όποιος την έχει μεγάλη δεν την έχει μικρή, επομένως, όποιος πάει στα μπουρδέλα δεν είναι άξιος άντρας, άρα όποιος δεν πάει στα μπουρδέλα είναι άξιος άντρας. Δηλαδή σύμφωνα με την λογική σου η αξία του ανδρός καθορίζεται με το αν πάει η δεν πάει στα μπουρδέλα, όποιος πάει είναι ανάξιος, άρα όποιος δεν πάει είναι άξιος. Σύμφωνα με αυτή την λογική, αν κάποιος είναι άσχημος και δεν μπορεί να κατακτήσει μια "μουνάρα" αλλά ταυτόχρονα δεν γουστάρει να πάει σε μπουρδέλο, είναι άξιος άντρας.
Δεύτερων, ποιος σου είπε ότι όποιος έχει μουνάρα γυναίκα δεν πάει στα μπουρδέλα; Εγώ έχω φίλους που έχουν μουνάρες γυναίκες και πάνε και στα μπουρδέλα άμα χρειαστεί, άρα αυτά που γράφεις δεν στέκουν.
Η αξία του ανδρός φίλτατε μόνο από το αν πηγαίνει η δεν πηγαίνει στα μπουρδέλα καθορίζεται, η αν μπορεί η δεν μπορεί να κατακτήσει μουνάρα, η αξία του ανδρός καθορίζεται από το πόσο δειλός η γενναίος είναι, από το αν έχει λόγο η δεν έχει, από τον δυνατό του χαρακτήρα και από άλλα παρόμοια χαρακτηριστικά, τώρα αν θες να πιστεύεις σε κουτές θεωρίες διότι αισθάνεσαι όμορφα δικαίωμα σου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα όμως
Πρωί απόγευμα και βραδυνη βάρδια όπως σε όλες τις δουλειές δηλαδή !! Καλός ήρθες λοιπόν !καλησπερα σε ολα τα μελη..μιας και ειμαι νεος στο forum μπορει να μου πει καποιος πως πανε οι βαρδιες στους οικους ανοχης?βλεπω βαρδιες κοριτσιων ,1η πρωινη,πρωτη βραδυνη κλπ αλλα ποιες ειναι οι ωρες?ευχαριστω
Εδώ είναι το μέρος όπου αλληλοενημερώνονται και αλληλοσυγχαίρονται πουτανόφιλοι, μπουρδελόφιλοι, πουτάνες, πούστηδες, νταβατζήδες, μπινέδες, και λοιποί.Τύπε στην πιάτσα δεν μπορώ να κτυπήσω μικρές 20-25 γιατί δεν είμαι μικρός σε ηλικία και πίστεψε με τρελλαίνομαι με δαύτες , δεν τις χορταίνω και 10 ζωές να είχα ...απλά πράγματα και δεν το παιζω γκόμενος , don't lock up your daughters..
Φορούσε και μασκα ο λάθρο σε αντίθεση με πολλούς...να τα λέμε και αυτά!Εκτός του πάτερ , μεγάλη μορφή και ο πρεζακομένος - αποδυναμωμένος [ απο το πήδημα] ινδοπακιστανομπαγκλαντεσιανός , [ η μπλούζα του όλα τα λεφτά]