Fetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Μάγκες αν ξέρει κανεις για αλισα χωματιανου 11Α
Αμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).Καλημέρα στο φυλής 66α δούλευε Μια Εύα πρωινή βάρδια.. ξέρουμε αν ξανά έρθει;
Δε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεταιΑμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).
Οχι ρε γαμωτοΔε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεται
Διπλοβαρδια(1η 2η)στο Φωκαιας 17β ή 19Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκα
Έχω πάει και εγώ από καλά σχόλια σε κοπέλα και δεν πέρασα καλά ή δεν μπήκα καθόλου γιατί δεν μου άρεσε αυτό πού είδα.(παρόλο πού τα σχόλια ήταν πολύ θετικά)... θεωρώ ότι δεν ταίριαξε η φάση μαζί μου ή έχω άλλο γούστο από αυτόν πού έγραψε..ναι καλα με τετοια προμοταρισματα διαβαζα και πηγα αλλα δεν ηταν ανταξια ! δεν με πειραζει ψαχνωντας πεφτεις και στις καλες , μετριες και στις κακες βεβαια ! εκει ηταν μια μετρια εμπειρια βεβαια ! αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζε οσο τη προμοταρετε !
μη μου πεις εχει Torpedo titsστο φυλής 65 όροφος..πέρασα με την Τζούλια.. κοντουλα με παιδικό πρόσωπο μικρό κολαρακι βυζί μετριο μυτερό ..
Είναι η Ειρήνη η παλιά που ήταν Φωκαίας πριν χρόνια και έδινε κωλο; Εκείνο το ταλέντο; Η μπερδεύτηκα;Διπλοβαρδια(1η 2η)στο Φωκαιας 17β ή 19
πραγματικά πιστεύω ότι κοιτάς τα ποστ χωρίς να τα διαβάζεις... ΌχιΕίναι η Ειρήνη η παλιά που ήταν Φωκαίας πριν χρόνια και έδινε κωλο; Εκείνο το ταλέντο; Η μπερδεύτηκα;
Μπερδεύομαι ρε συ! Σε ευχαριστώ και με συγχωρείςπραγματικά πιστεύω ότι κοιτάς τα ποστ χωρίς να τα διαβάζεις... Όχι
Μέχρι τις 7
Φωκαιας 17 οροφος πρωι απογευμα.Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκα
Ρε μλκ έχεις βαλθεί να γίνεις πρωτοσέλιδο να πούμε...Αν την επόμενη φορά δεν ανοίγει τα πόδια ενώ έχω πληρώσει μπορώ να την στήσω με το ζόρι η θα μπουκαρει η κολογρια απέξω;
Ή πρωτοσέλιδο ή θα χαθούν ξαφνικά τα ίχνη τουΡε μλκ έχεις βαλθεί να γίνεις πρωτοσέλιδο να πούμε...
ΩΩχχ λες ο Αλβανός νταβάς να έχει άλλα σχέδια;;Ή πρωτοσέλιδο ή θα χαθούν ξαφνικά τα ίχνη του
Είναι και σε όροφο...είναι αρκετά ψηλά.ΩΩχχ λες ο Αλβανός νταβάς να έχει άλλα σχέδια;;