καλα ουτε εγω τα βρισκω μαζι τους τσατσα και εβελινα αλλα δεν το κανω ζητημα ! πηγα δυο τρεις φορες μετα απο ολα αυτα που διαβαζα δεν περασα οπως πιστευα οτι θα περναγα παμε για αλλα! παντως σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα για την εβελινα οτι δεν αξιζει απλα σε εμενα δεν μου ταιριαζει ! η τσατσα δειχνει ευγενικη αλλα μου εκπεμπει αρκετη αρνητικη ενεργεια! ισως αν ηταν με αλλη τσατσα να ενιωθα καλυτερα και να περναγα καλυτερα!Τσ εχουμε ξαναπεί φιλε μου για την Εβε. Είσαι ο μόνος που γράφεις αρνητικά σχόλια για αυτήν και για την τσα της. Σίγουρα έχεις τον λόγο σου. Παρόλαυτα αποτελεις εξαίρεση. Δεν μπορεί μια κοπέλα να τους έχει όλους ευχαριστημενους. Δεν θέλω να επεκταθω παραπανω. Εμένα η Εβε με έχει παντα Πασά και η τσα ποτέ δεν ενοχλεί. Αντιθέτως με υποδέχεται παντα με χαμόγελο. Επίσης δεν έχω δώσει ποτέ 50αρικο. 20αρικακι και όλα καλά.
οπως και να το κανεις σε αυτους τους χωρους δεν εχει σημασια μονο η κοπελα αλλα γενικοτερα το συνολο ο χωρος πως ειναι (αν ειναι καθαρος και περιποιημενος ή οχι) η τσατσα που την παρουσιαζει και αλλα πολλα συνθετουν το τελικο αποτελεσμα !
ξερω αυτα με τις αρνητικες και θετικες ενεργειες ειναι ψιλογκομενιστικα αλλα ισχυουν ομως ! απλα καποιους τους επηρεαζει καποιους οχι !
Τελευταία τροποποίηση: