Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 298 άτομα (37 μέλη και 261 επισκέπτες)

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
Τσ εχουμε ξαναπεί φιλε μου για την Εβε. Είσαι ο μόνος που γράφεις αρνητικά σχόλια για αυτήν και για την τσα της. Σίγουρα έχεις τον λόγο σου. Παρόλαυτα αποτελεις εξαίρεση. Δεν μπορεί μια κοπέλα να τους έχει όλους ευχαριστημενους. Δεν θέλω να επεκταθω παραπανω. Εμένα η Εβε με έχει παντα Πασά και η τσα ποτέ δεν ενοχλεί. Αντιθέτως με υποδέχεται παντα με χαμόγελο. Επίσης δεν έχω δώσει ποτέ 50αρικο. 20αρικακι και όλα καλά.
καλα ουτε εγω τα βρισκω μαζι τους τσατσα και εβελινα αλλα δεν το κανω ζητημα ! πηγα δυο τρεις φορες μετα απο ολα αυτα που διαβαζα δεν περασα οπως πιστευα οτι θα περναγα παμε για αλλα! παντως σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα για την εβελινα οτι δεν αξιζει απλα σε εμενα δεν μου ταιριαζει ! η τσατσα δειχνει ευγενικη αλλα μου εκπεμπει αρκετη αρνητικη ενεργεια! ισως αν ηταν με αλλη τσατσα να ενιωθα καλυτερα και να περναγα καλυτερα!
οπως και να το κανεις σε αυτους τους χωρους δεν εχει σημασια μονο η κοπελα αλλα γενικοτερα το συνολο ο χωρος πως ειναι (αν ειναι καθαρος και περιποιημενος ή οχι) η τσατσα που την παρουσιαζει και αλλα πολλα συνθετουν το τελικο αποτελεσμα !
ξερω αυτα με τις αρνητικες και θετικες ενεργειες ειναι ψιλογκομενιστικα αλλα ισχυουν ομως ! απλα καποιους τους επηρεαζει καποιους οχι !

Τελευταία τροποποίηση:

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Παίδες η Εβελίνα είναι η εξαίρεση πού επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Βασίλισσα σε αυτό γιατί υπάρχουν και άλλες όπως Ειρήνη αυτό τον καιρό και κάποιες άλλες λιγοστές.
Χωρίς αυτήν... αυτές δεν θα ξέραμε ότι η υπόλοιπες είναι κατά κανόνα μέτριες έως και φολες..
Ακόμα και ο χορός είναι εξαίρεση στον κανόνα.... ελάχιστοι οίκοι είναι τόσο καθαρή και αισθητικά διακοσμημένοι..
Τώρα όσο αναφορά την τσατσά
Αν είναι κομμάτι τής αιτίας όλου αυτού .... μπράβο της..(εμένα προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ ,χωρίς να διαφωνώ ότι είναι ιδιόρρυθμη.)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ρε μαλάκες, τι λέτε τώρα; Οι μισές τσατσάδες είναι τελείως παρατράγουδα. Έρχονται και σου κολλάνε στα 5cm ενώ σου μιλάνε, κάνουν σόου ενώ βρίσκεσαι στο σαλόνι και δεν σ' αφήνουν να ησυχάσεις, σε βρίζουν όταν φεύγεις χωρίς να περάσεις στο δωμάτιο... και όλες αυτές οι συμπεριφορές εκτραχύνονται στο πέρασμα των χρόνων (το λέω γιατί είμαι στο σπορ κοντά δύο δεκαετίες). Παλιότερα θυμάμαι μια πιο χαριτωμένη γραφικότητα, χωρίς ενοχλητικές ή επιθετικές συμπεριφορές. Δυστυχώς οι πολλαπλές οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις, όπως έχουν επηρεάσει τον γενικό πληθυσμό, έτσι έχουν χαλάσει και τη νοοτροπία του εν λόγω κλάδου. Και τα λέω όλα αυτά επειδή βλέπω ότι κάποιοι δυσανασχετείτε με μια απ' τις πιο πολιτισμένες παρουσίες, αυτή της οδού Περγάμου, η οποία και στο σαλόνι είναι πάντα κόσμια, και όταν βρίσκεσαι στο δωμάτιο δεν ενοχλεί (προσωπικά δεν μου έχει τύχει ούτε καν να με στραβοκοιτάξει παρότι πολλές φορές έχω επισκεφθεί το μπουρδέλο χωρίς να περάσω στα ενδότερα). Μακάρι να ήταν όλοι οι οίκοι ανοχής σ' αυτό το επίπεδο.

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1
Παίδες η Εβελίνα είναι η εξαίρεση πού επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Βασίλισσα σε αυτό γιατί υπάρχουν και άλλες όπως Ειρήνη αυτό τον καιρό και κάποιες άλλες λιγοστές.
Χωρίς αυτήν... αυτές δεν θα ξέραμε ότι η υπόλοιπες είναι κατά κανόνα μέτριες έως και φολες..
Ακόμα και ο χορός είναι εξαίρεση στον κανόνα.... ελάχιστοι οίκοι είναι τόσο καθαρή και αισθητικά διακοσμημένοι..
Τώρα όσο αναφορά την τσατσά
Αν είναι κομμάτι τής αιτίας όλου αυτού .... μπράβο της..(εμένα προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ ,χωρίς να διαφωνώ ότι είναι ιδιόρρυθμη.)
ναι καλα με τετοια προμοταρισματα διαβαζα και πηγα αλλα δεν ηταν ανταξια ! δεν με πειραζει ψαχνωντας πεφτεις και στις καλες , μετριες και στις κακες βεβαια ! εκει ηταν μια μετρια εμπειρια βεβαια ! αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζε οσο τη προμοταρετε !

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Λοιπόν @hany θα απαντήσω σε εσένα, απλά και λιτά! Γιατί είσαι και φρεσκουλης εδώ μέσα.
Τι θέλουμε από μια τσατσά; Να έχει καθαρό δωμάτιο και σαλόνι. Να έχει δωμάτια με απλετο φωτισμό, να έχει ζεστό νερό στον νιπτηρα. Η τσα λοιπόν της Εβε παίρνει 10' σε αυτή της την αποστολή. Γι αυτό πληρωνεται και το φέρνει εις περας αλάνθαστα! Αν δεν ικανοποιεισαι απο αυτα τραβα στις σαπιες τσατσαδες της Φυλής με τα γεμάτο σπερματα σεντόνια και να λες κι ευχαριστώ! Τώρα αυτά περι αρνητικής ενέργειας είναι δικά σου θέματα υπαρξιακα και καλο ειναι να τα σβήσεις από το μυαλό σου γιατί θα έχεις θέματα όχι μόνο με τσατσαδες, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνική σου ζωή. Τι παει να πει "αρνητική ενέργεια";
Ή οι άλλοι που λένε " δε γουστάρω τη φάτσα της"! Αυτά είναι τελείως ανώριμα, έτσι απλά! Εκτός κι αν εισαι κανας πιτσιρικας αδουλευτος που τον έχουν παρει τα μυαλά βιβλία ψυχολογίας να πουμε και το παιζουν υπεράνω! Για προσγειωθειτε λίγο κυριοι, δεν έχουμε περιθωριο να λέμε για κανέναν ή καμια ότι "αυτός / αυτή έχει αρνητική αυρα". Δεν είναι λογική σκέψη! Ενώ το ξεκίνησες καλά μετά το χάλασες. Σαφώς και κανένας δεν έχει τα ίδια γουστα με κάποιον άλλον. Σαφώς και δεν αρέσει σε όλους η Εβε. Σαφώς και μπορεί να σου κανει πραγματα που να μην σου αρέσουν. Να μην έχετε χημεία στο κρεββάτι. Εκεί δεν μπορω να σου πω κάτι. Όσο για τη φράση που είπες για το προμοταρισμα της Εβε τότε κουνά λίγο το κεφάλι σου, διάβασε πως γράφει ο Διανοούμενος και μετά χαρακτήρισε! Εχω κοντραριστει εδώ μέσα με πολλους προμοτορες, αλλά το να με λένε εμένα έτσι είναι τουλάχιστον παιδαριωδες και επιπόλαιο.
Βλέπεις σου απαντάω πολυ ψυχραιμα.
Όσο για τον @ISINAS είναι γνωστό, δε γουστάρει ουτε την Εβε, ουτε την τσα της και συνέχεια ρίχνει αρνητικά σχόλια. Σεβαστό, απο τη στιγμή που ολοι μας είμαστε διαφορετικοι. Αλλά όταν διαβάζεις άκρως θετικά σχόλια και για τις δυο, για τσα και κοπελα, πρεπει να καταλάβεις ότι τα κολληματα τα έχουν αλλοι. Δεν σας αρέσει λοιπόν, τραβατε άλλου, ομορφα και ωραία. Γραψτε ότι θέλετε να γράψετε, πειτε τη γνώμη σας και αφήστε τους υπόλοιπους συναγωνιστές που θα πανε επιρρεασμενοι από τα λεγόμενα σας, αλλά και τα λεγόμενα μου, αν έχω εγώ δίκιο ή άδικο!.....και μαζί με εμένα ένα συντριπτικο ποσοστο του Bou που συμφωνεί με εμένα.
Ο @ISINAS ποτέ δεν με είπε προμοτορα διότι με διαβάζει και ξέρει τον τρόπο σκέψης μου, εσυ όμως μεγάλε θέλεις δουλίτσα να ξεχωρίζεις πράγματα.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.470
Πόντοι
1.071

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Τι θέλουμε από μια τσατσά; Να έχει καθαρό δωμάτιο και σαλόνι. Να έχει δωμάτια με απλετο φωτισμό, να έχει ζεστό νερό στον νιπτηρα. Η τσα λοιπόν της Εβε παίρνει 10' σε αυτή της την αποστολή. Γl
Εγώ 3 φορές που πήγα μέσα στο καλοκαίρι στον οικο ήταν κλειστός ουτε δημόσιο να ήταν....έτυχα στις περιπτώσεις μάλλον. Τώρα για την 2τσα κ γενικά για όλες τις 2τσαδες έχουν ακουστεί πολλές γνώμες θετικές κ αρνητικές... άλλωστε για τις κορασιδες πάμε κ οχι για την υπάλληλο του χώρου.... Μια ερώτηση εχω -η συγκεκριμένη 2τσα αν τις πεις πχ θέλω μιση ωρα πρόγραμμα με αλλαγμένα σεντόνια κ κλείσιμο γλόμπου έξω για να μην υπάρχει ενόχληση εφόσον είναι μόνο η Εβε στη βάρδια κ οχι και άλλη κοπέλα.....η 2τσα θα σου κάνει τις επιθυμίες σου η θα λέει μαλακιες του κολου.... ????

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.557
Πόντοι
3.172
Καλημέρα στο φυλής 66α δούλευε Μια Εύα πρωινή βάρδια.. ξέρουμε αν ξανά έρθει;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Εγώ 3 φορές που πήγα μέσα στο καλοκαίρι στον οικο ήταν κλειστός ουτε δημόσιο να ήταν....έτυχα στις περιπτώσεις μάλλον. Τώρα για την 2τσα κ γενικά για όλες τις 2τσαδες έχουν ακουστεί πολλές γνώμες θετικές κ αρνητικές... άλλωστε για τις κορασιδες πάμε κ οχι για την υπάλληλο του χώρου.... Μια ερώτηση εχω -η συγκεκριμένη 2τσα αν τις πεις πχ θέλω μιση ωρα πρόγραμμα με αλλαγμένα σεντόνια κ κλείσιμο γλόμπου έξω για να μην υπάρχει ενόχληση εφόσον είναι μόνο η Εβε στη βάρδια κ οχι και άλλη κοπέλα.....η 2τσα θα σου κάνει τις επιθυμίες σου η θα λέει μαλακιες του κολου.... ????
Δε νομίζω να σου πει όχι. Δεν ξέρω κιόλας. Πάντως στην καθαριότητα είναι πολυ επιμελής. Εγώ όταν παω, παω στο 20αρι. Και συνήθως στο άνοιγμα για να είναι φρέσκια η Εβε.

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Θα επισκεφτώ αποψε το σπιτι της Εβελίνα ετσι απο περιέργεια
Αν και φανταζομαι περι τινος πρόκειται
Οπως και την πάτησα με την Μιλένα που επαινουσαν το μισο φόρουμ οπου πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη ειχα γινει καπνός

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Η Ειρήνη στον όροφο του Φωκαίας είναι ΟΚ? Μου έκανε κλικ να τη γαμήσω σήμερα που την είδα στο σαλονάρισμα, αλλά δεν είχα λεφτά :(

Και δίπλα, στο 17Α, μια μαυρομάλλα πιτσιρίκα με βυζάρες, κωλάρες και τσιμπουκόχειλα, η οποία φαινόταν λίγο ξινή στο σαλόνι αλλά με είχε καυλώσει για τα καλά. Έχουμε εικόνα για τις υπηρεσίες που προσφέρει;

Δεύτερη βάρδια όλα αυτά.
Ανατρεξε κριτικες για την Ειρηνη στο Φωκαιας 19.Ειναι η ιδια.
Πολυ τιμιο 20αρικο

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Οπως και την πάτησα με την Μιλένα που επαινουσαν το μισο φόρουμ οπου πριν καν εμφανιστεί ολόκληρη ειχα γινει καπνός
Η Μιλένα έχει αρτιες κριτικές και είναι πολυ ορεξατη. Κανένας δεν είπε όμως ότι είναι μουνάρα. Επισης είναι πιτσιρικι. Όλοι παραδεχονται ότι είναι σα μικρό φρατζόλακι γιατί είναι παντου στογγυλεμενη. Οχι χοντρή στογγυλεμενη. Καθώς επίσης δεν είναι όμορφη. Είναι μέτρια. Η Εβε, η Ρενάτα, που ήταν στο Φ66Α και τωρα παιζει μπαλα σε στουντιο, και η Τζώρτζια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες (οχι πιτσιρικες) που έχουν περασει απο την περιοχη.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλά θα περάσεις ..απλά θα καταλάβεις πως τα κάνει πολύ μηχανικά όλα ..αλλά με ωραίο τρόπο και καλή τεχνική χωρίς να είναι άγαρμπη κτλ !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τώρα το Περγάμου ανοιχτό με Εβελίνα.
Πάμε όλοι να την ξεμουνιασουμε !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
  • Χαχα
Αντιδράσεις: jimis

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Η Μιλένα έχει αρτιες κριτικές και είναι πολυ ορεξατη. Κανένας δεν είπε όμως ότι είναι μουνάρα. Επισης είναι πιτσιρικι. Όλοι παραδεχονται ότι είναι σα μικρό φρατζόλακι γιατί είναι παντου στογγυλεμενη. Οχι χοντρή στογγυλεμενη. Καθώς επίσης δεν είναι όμορφη. Είναι μέτρια. Η Εβε, η Ρενάτα, που ήταν στο Φ66Α και τωρα παιζει μπαλα σε στουντιο, και η Τζώρτζια είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες (οχι πιτσιρικες) που έχουν περασει απο την περιοχη.
Η Τζώρτζια σταμάτησε; Η εγώ δεν την βρίσκω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom