καλά, πολλές κριτικές είναι ΓΤΠ καβάλα κι όχι μόνο για τα μπουρδέλα. Γενικώς πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικά όταν διαβάζουμε πολύ επαινετικές κριτικές. Έχω κάμποσα παραδείγματα.Μαλακες κάποιοι είστε ναυάγια της ζωής! Κάνετε κριτική ότι πήγατε κάπου το πρότεινετε πηγαίνουμε και είναι κλειστό ! Σας ρωτάμε ποτέ πήγατε και λέτε δεν θυμάμαι .. κάνετε κριτικές απλά γι να κάνετε και είναι ψεύτικες ! Έλεος δηλαδή !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.319
- Πόντοι
- 13.626
Έτσι μπαίνει ο @n.smirni76 στους οίκους.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.298
- Πόντοι
- 10.336
Σε ποιο μαγαζί δουλεύει?Πρωινή βόλτα στη φυλής όπου εγαμηθει η νεοφερμένη Τζούλια.
Κοντοπουτανο 1.50-1.55 βυζί δυσανάλογο για το ύψος της ωραίο και στητο
Το καλύτερο όμως είναι το απίστευτο μουνάκι της
Μικρό, ζεστό και τρυφερό που κατεβάζει μέλια
Προτείνεται για πιπινολατρες για το παλμαρέ και όχι για δυνατά γαμησια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.116
- Πόντοι
- 46.232
Δες στα 65αρια ή στο 84αΣε ποιο μαγαζί δουλεύει?
Καλή?Δες στα 65αρια ή στο 84α
GroundZero
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2020
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.
Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.
Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...
Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!
Με πορνιστικούς χαιρετισμούς....
Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ( καιρός για χειρογλύκανο).
Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.
Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...
Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!
Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ( καιρός για χειρογλύκανο).
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.
ΡητοραςςςΚαλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.
Mynameisdaniel
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2021
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
Τώρα στο 84 α η καινούργια πιπινα Τζουλια,πετιτ ωραίο πιπι νι,βυζάκια νεανικα με φαλτσαριστη κλίση,Μινιόν γενικά,must για πιπινοφαγους,εγώ δεν πέρασα γιατί ήθελα καλές υπηρεσίες και δεν νομίζω να το έβρισκα με τη συγκεκριμένη.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.063
- Πόντοι
- 9.846
Τράβα 17:00, οι περισσοτερες θα είναι φρεσκιες στην αρχή της βάρδιας τους, και όχι στο τελείωμα.Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.038
- Πόντοι
- 1.336
Θες γλωσσοφιλα πριν η μετα το τελειωτικό στο στομα;Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 247.116
- Πόντοι
- 46.232
δε την έχω δοκιμάσει φίλε μου
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.300
- Πόντοι
- 2.836
Συναγωνιστή νομίζω για πολύ λίγο θα κρεμάσεις τα πορνοπαπουτσα σου....γιατί πολυ απλα οι σειρήνες θα σε γοητεύουν σαν περνάς από τις γειτονιές τους κ θα σε βάζουν σε μεγαλο πειρασμό.... . Μέχρι τότε να θυμάσαι όλες οι ιερόδουλες της Αθήνας θα σε περιμένουν να σε υποδεχθούν ξανά....καλή επάνοδο λοιπόν όταν εσύ το αποφασίσεις!!!!Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.710
- Πόντοι
- 19.485
Κολωνού 32Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Θεωρώ τη συγκεκριμένη κριτική ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, με πολλά στολίδια, στο τέλος καταλήγει σχεδόν σε άμεση προτροπή: να σας κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο καλή μέσα", τα "χώνει" γενικά όχι στοχευμένα σε άλλα κορίτσια Άτομο με ΜΙΑ κριτική και εντελώς ΝΕΟ!
Θα πω για την Ηρα μιας και έχω και εγώ κριτική πως για το σωματότυπό της ΝΑΙ είναι μια μέτρια προς καλή επιλογή για 10 ευρώ αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας, να μην ξεχάσω ΔΕΙΤΕ τις ενημερώσεις, μιλάμε αυτή δουλεύει ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, συνέχεια κλειστό είναι και πάει που και που, όπως και σχεδόν ΟΛΑ τα φίλια σπίτια προς αυτό! Λέω εγώ με το κακό μου το μυαλό ότι Βαριέται η κυρία και είπε να πάει 2-3 φορές τη βδομάδα και να μαζέψει το χαρτί και τις άλλες ν αράζει! ΑΠΟΡΩ πως όταν μια πάει 10 λείπει πως να σε κάνει "πελάτη"! Μπράβο τους πάντως, την κριτική την έγραψαν στα Ελληνικά
Θεωρώ τη συγκεκριμένη κριτική ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, με πολλά στολίδια, στο τέλος καταλήγει σχεδόν σε άμεση προτροπή: να σας κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο καλή μέσα", τα "χώνει" γενικά όχι στοχευμένα σε άλλα κορίτσια Άτομο με ΜΙΑ κριτική και εντελώς ΝΕΟ!
Θα πω για την Ηρα μιας και έχω και εγώ κριτική πως για το σωματότυπό της ΝΑΙ είναι μια μέτρια προς καλή επιλογή για 10 ευρώ αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας, να μην ξεχάσω ΔΕΙΤΕ τις ενημερώσεις, μιλάμε αυτή δουλεύει ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, συνέχεια κλειστό είναι και πάει που και που, όπως και σχεδόν ΟΛΑ τα φίλια σπίτια προς αυτό! Λέω εγώ με το κακό μου το μυαλό ότι Βαριέται η κυρία και είπε να πάει 2-3 φορές τη βδομάδα και να μαζέψει το χαρτί και τις άλλες ν αράζει! ΑΠΟΡΩ πως όταν μια πάει 10 λείπει πως να σε κάνει "πελάτη"! Μπράβο τους πάντως, την κριτική την έγραψαν στα Ελληνικά
Τελευταία τροποποίηση:
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 4.006
Να πας Εβελίνα λίγο πιο κάτω θα τραβήχτης από την φυλής αλλά θα περάσεις σούπερ !!!Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K
- Απαντήσεις