Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 247 άτομα (30 μέλη και 217 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.179
Πόντοι
2.846
Μαλακες κάποιοι είστε ναυάγια της ζωής! Κάνετε κριτική ότι πήγατε κάπου το πρότεινετε πηγαίνουμε και είναι κλειστό ! Σας ρωτάμε ποτέ πήγατε και λέτε δεν θυμάμαι .. κάνετε κριτικές απλά γι να κάνετε και είναι ψεύτικες ! Έλεος δηλαδή !
καλά, πολλές κριτικές είναι ΓΤΠ καβάλα κι όχι μόνο για τα μπουρδέλα. Γενικώς πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, ειδικά όταν διαβάζουμε πολύ επαινετικές κριτικές. Έχω κάμποσα παραδείγματα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.298
Πόντοι
10.336
Έτσι μπαίνει ο @n.smirni76 στους οίκους.
εγω ετσι τον ειχα φανταστει

Comedy Kick GIF by Nickelodeon

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Πρωινή βόλτα στη φυλής όπου εγαμηθει η νεοφερμένη Τζούλια.
Κοντοπουτανο 1.50-1.55 βυζί δυσανάλογο για το ύψος της ωραίο και στητο
Το καλύτερο όμως είναι το απίστευτο μουνάκι της
Μικρό, ζεστό και τρυφερό που κατεβάζει μέλια

Προτείνεται για πιπινολατρες για το παλμαρέ και όχι για δυνατά γαμησια
Σε ποιο μαγαζί δουλεύει?

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
1.131
Πόντοι
481
Καλησπέρα, ξέρουμε η Ειρήνη από το Φώκαιας μέχρι τι ώρα κάθεται?

GroundZero

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2020
Like
156
Πόντοι
0
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.

Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.

Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...

Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!

Με πορνιστικούς χαιρετισμούς....

Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ❤️ ( καιρός για χειρογλύκανο).

Dimitriskalama

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2021
Like
200
Πόντοι
1
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.

Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.

Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...

Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!

Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ❤️ ( καιρός για χειρογλύκανο).

Ρητοραςςς

Mynameisdaniel

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Like
76
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86
Φυλής 65 Μπρεα πολύ όμορφη αλλά μάπα μέσα προσπαθεί να σε αποφύγει

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.804
Πόντοι
736
Τώρα στο 84 α η καινούργια πιπινα Τζουλια,πετιτ ωραίο πιπι νι,βυζάκια νεανικα με φαλτσαριστη κλίση,Μινιόν γενικά,must για πιπινοφαγους,εγώ δεν πέρασα γιατί ήθελα καλές υπηρεσίες και δεν νομίζω να το έβρισκα με τη συγκεκριμένη.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
31.063
Πόντοι
9.846
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
Τράβα 17:00, οι περισσοτερες θα είναι φρεσκιες στην αρχή της βάρδιας τους, και όχι στο τελείωμα.

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86
Η Ρουμάνα στο 65 φολιαζει αςβερτα. Τρίβεται στο σαλόνι και μέσα ούτε το μουνι δεν ανοίγει.ανακοινωνει ελεύθερο και βάζει προφυλακτικό

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
980
Πόντοι
86
Αν την επόμενη φορά δεν ανοίγει τα πόδια ενώ έχω πληρώσει μπορώ να την στήσω με το ζόρι η θα μπουκαρει η κολογρια απέξω;

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Θες γλωσσοφιλα πριν η μετα το τελειωτικό στο στομα;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
2.836

Συναγωνιστή νομίζω για πολύ λίγο θα κρεμάσεις τα πορνοπαπουτσα σου....γιατί πολυ απλα οι σειρήνες θα σε γοητεύουν σαν περνάς από τις γειτονιές τους κ θα σε βάζουν σε μεγαλο πειρασμό.... . Μέχρι τότε να θυμάσαι όλες οι ιερόδουλες της Αθήνας θα σε περιμένουν να σε υποδεχθούν ξανά....καλή επάνοδο λοιπόν όταν εσύ το αποφασίσεις!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Κολωνού 32Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο

Θεωρώ τη συγκεκριμένη κριτική ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, με πολλά στολίδια, στο τέλος καταλήγει σχεδόν σε άμεση προτροπή: να σας κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο καλή μέσα", τα "χώνει" γενικά όχι στοχευμένα σε άλλα κορίτσια Άτομο με ΜΙΑ κριτική και εντελώς ΝΕΟ!
Θα πω για την Ηρα μιας και έχω και εγώ κριτική πως για το σωματότυπό της ΝΑΙ είναι μια μέτρια προς καλή επιλογή για 10 ευρώ αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας, να μην ξεχάσω ΔΕΙΤΕ τις ενημερώσεις, μιλάμε αυτή δουλεύει ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, συνέχεια κλειστό είναι και πάει που και που, όπως και σχεδόν ΟΛΑ τα φίλια σπίτια προς αυτό! Λέω εγώ με το κακό μου το μυαλό ότι Βαριέται η κυρία και είπε να πάει 2-3 φορές τη βδομάδα και να μαζέψει το χαρτί και τις άλλες ν αράζει! ΑΠΟΡΩ πως όταν μια πάει 10 λείπει πως να σε κάνει "πελάτη"! Μπράβο τους πάντως, την κριτική την έγραψαν στα Ελληνικά

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.426
Πόντοι
4.006
Να πας Εβελίνα λίγο πιο κάτω θα τραβήχτης από την φυλής αλλά θα περάσεις σούπερ !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom