Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (33 μέλη και 249 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.

Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.

Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...

Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!

Με πορνιστικούς χαιρετισμούς....

Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ❤️ ( καιρός για χειρογλύκανο).
Συναγωνιστή νομίζω για πολύ λίγο θα κρεμάσεις τα πορνοπαπουτσα σου....γιατί πολυ απλα οι σειρήνες θα σε γοητεύουν σαν περνάς από τις γειτονιές τους κ θα σε βάζουν σε μεγαλο πειρασμό.... . Μέχρι τότε να θυμάσαι όλες οι ιερόδουλες της Αθήνας θα σε περιμένουν να σε υποδεχθούν ξανά....καλή επάνοδο λοιπόν όταν εσύ το αποφασίσεις!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.332
Πόντοι
17.885
Κολωνού 32Β (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο

Θεωρώ τη συγκεκριμένη κριτική ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, με πολλά στολίδια, στο τέλος καταλήγει σχεδόν σε άμεση προτροπή: να σας κάνει πελάτες για να ναι ακόμα πιο καλή μέσα", τα "χώνει" γενικά όχι στοχευμένα σε άλλα κορίτσια Άτομο με ΜΙΑ κριτική και εντελώς ΝΕΟ!
Θα πω για την Ηρα μιας και έχω και εγώ κριτική πως για το σωματότυπό της ΝΑΙ είναι μια μέτρια προς καλή επιλογή για 10 ευρώ αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας, να μην ξεχάσω ΔΕΙΤΕ τις ενημερώσεις, μιλάμε αυτή δουλεύει ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, συνέχεια κλειστό είναι και πάει που και που, όπως και σχεδόν ΟΛΑ τα φίλια σπίτια προς αυτό! Λέω εγώ με το κακό μου το μυαλό ότι Βαριέται η κυρία και είπε να πάει 2-3 φορές τη βδομάδα και να μαζέψει το χαρτί και τις άλλες ν αράζει! ΑΠΟΡΩ πως όταν μια πάει 10 λείπει πως να σε κάνει "πελάτη"! Μπράβο τους πάντως, την κριτική την έγραψαν στα Ελληνικά

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα παιχτεί βόλτα φυλής κατά τις 4. Πείτε καμία κοπέλα με καλές υπηρεσίες (ακαπ τελειωτικό στο στόμα, γλωσσόφιλα) και σωστή συμπεριφορά.
Να πας Εβελίνα λίγο πιο κάτω θα τραβήχτης από την φυλής αλλά θα περάσεις σούπερ !!!

Fetishlover

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
17
Πόντοι
0
Απο χωματιανου 11α εχει περάσει κανεις να μας πει βαρδιες;

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936
Σε ποιο σπιτάκι φίλτατε;
Περγαμου 1.
Αρκει να κανεις καλη εντυπωση στην τσατσα με τα γυαλακια.Αν υπαρξει καλη επικοινωνια μεταξυ της γκομενοτσατσας της και εαενα,θα περασεις ζαχαρη.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ISINAS

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Περγαμου 1.
Αρκει να κανεις καλη εντυπωση στην τσατσα με τα γυαλακια.Αν υπαρξει καλη επικοινωνια μεταξυ της γκομενοτσατσας της και εαενα,θα περασεις ζαχαρη.
Η τσατσά κανονιζει τη διαθεση γουστα και θελω της κοπέλας?

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Γιατί όχι; Όταν συνεργάζονται χρόνια γνωρίζει η μια τι θέλει η άλλη. Είναι τόσο απλο! Και καλά κανει! Γι αυτό το συγκεκριμένο σπίτι είναι πεντακαθαρο! Γι αυτό ΟΣΟΙ φευγουν απο την βασίλισσα Εβε έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτια! Γι αυτό παρολο που η Εβε έχει προγραμμα με ελεύθερο στοματικό ΔΕΝ έχει κολλήσει ΠΟΤΈ κανένας αφροδισιο! Γι αυτό, σε εμένα τουλάχιστον, δεν έχει χτυπήσει ΠΟΤΈ πορτα!
Είπαμε έχουν φτιάξει το δίδυμο της επιτυχίας, δέκα επίπεδα καλυτερος οίκος από όλους! Μέχρι και ζεστό νερό έχει ο νιπτηρας! Όταν λοιπόν μερικοί εδώ μέσα αποκτήσετε εμπειρία από όλους τους οίκους, τότε θα καταλάβετε τη διαφορά!

milflover04

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.458
Πόντοι
481
Η Μαρία από Φωκαίας 13 απογευματινή βάρδια έχει σταματήσει ξέρεις κάνεις τίποτα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.078
Πόντοι
1.936

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.380
Πόντοι
3.436
Καλημέρα, ύστερα από τσάρκες επί τσαρκών... Ύστερα από πολλά χιλιόμετρα σε βρώμικα σκαλάκια να βρωμάνε τσίκνα στους χώρους του πληρωμένου έρωτα... Θαρρώ πως έχουμε φτάσει σε πολύ κακό σημείο.

Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Όσες είναι καλές καβαλάμε σταδιακά και προοδευτικά το καλάμι και στο δωμάτιο είναι σαν να έχεις απέναντι σου υπάλληλο της ΔΟΥ που σφραγίζει και συρραπτει δημόσιο έγγραφο.

Ανεξάρτητες, άλλη πονεμένη ιστορία... Οι ίδιες οι ίδιες οι ίδιες... Οι πολύ καλές δε? Πρέπει να παζαρεψεις το νεφρό σου στο ebay για να τους τον χώσεις...

Θαρρώ λοιπόν ότι ύστερα από σχεδόν 14 χρόνια στο χώρο αυτό του επί χρήμασι οργασμού και ο σαν ένας άλλος μουνοσυλλέκτης είναι καιρός να κρεμάσω για λίγο τα πορνοπάπουτσα μου!
Μέχρι να εμφανιστεί κάτι φρέσκο και σωστό προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής μας!

Υ.Γ. δεν βρήκα γκόμενα! Επίσης όσο καλή και να είναι κάποια δεν μπορώ να τρώω κάθε φορά το ίδιο μουνί ❤️ ( καιρός για χειρογλύκανο).
Καταλαβαίνω κ σέβομαι την απογοήτευση σου, έτσι είμαστε όλοι....
αλλά εδώ Αθηνα δεν είναι μια επαρχιακή πόλη 50, 80 αντε 100 χιλιάδων κατοίκων να υπάρχουν κάνα 2 μπουρδελα στούντελα με επιλογή με 2 αντε 3 εκδιδόμενες.
Αν πας τσάρκα κ φυλής, ματαξυ κ πέριξ είναι αρκετές οι επιλογές οπότε κάποια θα είναι ποιο κοντά στα δικά σου δεδομένα.
Ακομα όταν κάποιος τα φέρει ετσι η ζωή κ βάζω πρώτα εμένα έιναι μπουρδελιαρης, ειναι για πάντα....οποτε εις στο επανιδειν.

stroumf13

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
206
Πόντοι
0

Γιατί όχι; Όταν συνεργάζονται χρόνια γνωρίζει η μια τι θέλει η άλλη. Είναι τόσο απλο! Και καλά κανει! Γι αυτό το συγκεκριμένο σπίτι είναι πεντακαθαρο! Γι αυτό ΟΣΟΙ φευγουν απο την βασίλισσα Εβε έχουν ένα χαμόγελο μέχρι τα αφτια! Γι αυτό παρολο που η Εβε έχει προγραμμα με ελεύθερο στοματικό ΔΕΝ έχει κολλήσει ΠΟΤΈ κανένας αφροδισιο! Γι αυτό, σε εμένα τουλάχιστον, δεν έχει χτυπήσει ΠΟΤΈ πορτα!
Είπαμε έχουν φτιάξει το δίδυμο της επιτυχίας, δέκα επίπεδα καλυτερος οίκος από όλους! Μέχρι και ζεστό νερό έχει ο νιπτηρας! Όταν λοιπόν μερικοί εδώ μέσα αποκτήσετε εμπειρία από όλους τους οίκους, τότε θα καταλάβετε τη διαφορά!
Η Μαιρη δουλευει?

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Η Ειρήνη στον όροφο του Φωκαίας είναι ΟΚ? Μου έκανε κλικ να τη γαμήσω σήμερα που την είδα στο σαλονάρισμα, αλλά δεν είχα λεφτά :(

Και δίπλα, στο 17Α, μια μαυρομάλλα πιτσιρίκα με βυζάρες, κωλάρες και τσιμπουκόχειλα, η οποία φαινόταν λίγο ξινή στο σαλόνι αλλά με είχε καυλώσει για τα καλά. Έχουμε εικόνα για τις υπηρεσίες που προσφέρει;

Δεύτερη βάρδια όλα αυτά.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τα παραλές φίλε μου , υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα …..τώρα πια υπερτερούν ; Θεωρώ τα μειονεκτήματα …. Οκ είναι καλή κάνει καλή ακα τελειωτική πίπα , ακολουθεί το ρυθμό σου στο σεξ που είναι πολύ σημαντικό για την υπέρτατη ηδονή …Κάνει βαθειά με σάλιο γλωσσόφιλα σούπερ οκ….. αλλά τα καλά σταματάνε εδώ ….. όταν δίνεις 50αρικο η τσα είναι μέσα στην τρελή χαρά …και μετά από 2 μέρες όταν πας και δώσεις 20αρικο τα μούτρα στο πάτωμα …δεν πάει έτσι η φάση όμως αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και μικροπρέπειες /αντιεπαγγελματική συμπεριφορά … Η όλη καλή συμπεριφορά στηρίζετε στο ποσά φράγκα θα δόσεις …όταν δίνεις όλα καλά ..όταν όμως απο 60 δίνεις 20 η 30 δωράκι τότε αλλάζουν συμπεριφορά …Δοκιμάστε το και θα πέσετε από τα σύννεφα …υπάρχουν πολύ καλύτερες κοπέλες όπου δεν θα αναφέρω ονόματα …

• Like
Αντιδράσεις: jimis

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Η τσατσα είναι ακριβός η συμπεριφορά σε όλα της Εβελίνας …Η Εβελίνα σαν Εβελίνα από μονη της είναι ένα τέλειος διαφορετικό πλάσμα άβουλο τεμπέλικο και ανέραστη

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.008
Πόντοι
3.436
Επισκεψη πριν λιγο φιλλιπιδου 11β...καινουρια κοπελα Μονικα απο Μολδαβια μελαχρινη περιπου 1,70 κανονικο σωμα...χαριτωμενη με καλη συμμετοχη...στα αρνητικα η υπερβολικη ποσοτητα λιπαντικου που εβαλε και στα τεσσερα ειχε σχετικα ψηλα το σωμα της και καμπουριαζε ωστε να μην μπορω να το βαλω ολο μεσα...αμ δε...με μια γρηγορη κινηση της ακουμπαω το κεφαλι στο στρωμα και πιεζω της μεση της να λυγισει ωστε να τουρλωθει ο κωλος της και πριν προλαβει να αντιδρασει της το καρφωνω ολο ολο μεσα! Εβγαλε και μια μινι κραυγη! Επισης στο πενταλεπτο-- εφταλεπτο χτυπησε πορτα η τσατσα! Οποτε αναγκαστικα ανεβασαμε στροφες...τελος παντων σχετικα καλα περασα αλλα εχω περασει και καλυτερα...η κοπελα παντως ειναι αρκετα ομορφη....

hany

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
193
Πόντοι
1

θα συμφωνησω μαζι σου οτι εχει ξεφυγει η κατασταση αλλα και το να φτασεις στο αλλο ακρο της πληρης αποχης δεν λεει ! καλυτερα με μετρο και ριχνεις και λιγο τα στανταρ σου η χρυση συνταγη πιστευω !

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Τα παραλές φίλε μου , υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα …..τώρα πια υπερτερούν ; Θεωρώ τα μειονεκτήματα …. Οκ είναι καλή κάνει καλή ακα τελειωτική πίπα , ακολουθεί το ρυθμό σου στο σεξ που είναι πολύ σημαντικό για την υπέρτατη ηδονή …Κάνει βαθειά με σάλιο γλωσσόφιλα σούπερ οκ….. αλλά τα καλά σταματάνε εδώ ….. όταν δίνεις 50αρικο η τσα είναι μέσα στην τρελή χαρά …και μετά από 2 μέρες όταν πας και δώσεις 20αρικο τα μούτρα στο πάτωμα …δεν πάει έτσι η φάση όμως αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και μικροπρέπειες /αντιεπαγγελματική συμπεριφορά … Η όλη καλή συμπεριφορά στηρίζετε στο ποσά φράγκα θα δόσεις …όταν δίνεις όλα καλά ..όταν όμως απο 60 δίνεις 20 η 30 δωράκι τότε αλλάζουν συμπεριφορά …Δοκιμάστε το και θα πέσετε από τα σύννεφα …υπάρχουν πολύ καλύτερες κοπέλες όπου δεν θα αναφέρω ονόματα …
Τσ εχουμε ξαναπεί φιλε μου για την Εβε. Είσαι ο μόνος που γράφεις αρνητικά σχόλια για αυτήν και για την τσα της. Σίγουρα έχεις τον λόγο σου. Παρόλαυτα αποτελεις εξαίρεση. Δεν μπορεί μια κοπέλα να τους έχει όλους ευχαριστημενους. Δεν θέλω να επεκταθω παραπανω. Εμένα η Εβε με έχει παντα Πασά και η τσα ποτέ δεν ενοχλεί. Αντιθέτως με υποδέχεται παντα με χαμόγελο. Επίσης δεν έχω δώσει ποτέ 50αρικο. 20αρικακι και όλα καλά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom