Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκαΑνατρεξε κριτικες για την Ειρηνη στο Φωκαιας 19.Ειναι η ιδια.
Πολυ τιμιο 20αρικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η περίπτωση της Μιλένας χρίζει ιατρικής παρακολούθησης,με τόσο πολύ δουλειά έχει τόση όρεξη να ικανοποιήσει τον πελάτη,και σήμερα που πήγα έλαβα άριστες υπηρεσίες.
Για όσους ψάχνουν τη θεία Τάνια θα είναι off για κάνα δεκαήμερο σύμφωνα με τη τσατσά.
Για όσους ψάχνουν τη θεία Τάνια θα είναι off για κάνα δεκαήμερο σύμφωνα με τη τσατσά.
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 800
- Πόντοι
- 311
Αυτή είναι με τα τατουάζ τα φτερά στην πλάτη;;;;Η περίπτωση της Μιλένας χρίζει ιατρικής παρακολούθησης,με τόσο πολύ δουλειά έχει τόση όρεξη να ικανοποιήσει τον πελάτη,και σήμερα που πήγα έλαβα άριστες υπηρεσίες.
Που και τι ώρα πεζή μπάλα;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πρωινή Διδυμου 27Αυτή είναι με τα τατουάζ τα φτερά στην πλάτη;;;;
Που και τι ώρα πεζή μπάλα;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Fetishlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
Μάγκες αν ξέρει κανεις για αλισα χωματιανου 11Α
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Αμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).Καλημέρα στο φυλής 66α δούλευε Μια Εύα πρωινή βάρδια.. ξέρουμε αν ξανά έρθει;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Δε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεταιΑμα θα έρθει πειτε μου ότι θέλω να την παντρευτω. (.... μαζί με άλλες 2746492 κοπέλες του χώρου...).
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.907
- Πόντοι
- 9.846
Οχι ρε γαμωτοΔε τη χόρτασες πρόσφατα φαίνεται
Τελευταία τροποποίηση:
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
Διπλοβαρδια(1η 2η)στο Φωκαιας 17β ή 19Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκα
xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.651
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα ξερει καποιος που ειναι η που δουλευει η λιλιαν απο το Ιασονος 1γ????..... Ευχαριστω
Mounokolotripidogliftis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.557
- Πόντοι
- 3.172
Είπα να μην ξανά πάω σε μπουρδέλο...αλλά διάβασα για καινούργια άφιξη..άφησα την κοπέλα μου στην δουλειά και κατευθύνθηκα στα αμαρτωλά σοκάκια..στο φυλής 65 όροφος δύο κοπέλες..μια Άννα Μαρία έχει ακουστεί σαν φόλα και μια άλλη Τζούλια..πέρασα με την Τζούλια.. κοντουλα με παιδικό πρόσωπο μικρό κολαρακι βυζί.μετριο μυτερό ..πήγε να πάρει πίπα με προφυλακτικό..τις λέω χωρίς..κακή πίπα..69 τις εγλυφα μουνάκι ανέβηκε από πάνω μου,στα τέσσερα μετά.. προτείνεται για έν δύναμη παιδεραστές.εμενα δεν μου αρέσουν τα μικρά κολαρακια.. προτιμώ μέτρια προς μεγάλα....μόνο για συλλεκτική και μοναδική επίσκεψη καθώς το σέρβις είναι έλλειπες
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Έχω πάει και εγώ από καλά σχόλια σε κοπέλα και δεν πέρασα καλά ή δεν μπήκα καθόλου γιατί δεν μου άρεσε αυτό πού είδα.(παρόλο πού τα σχόλια ήταν πολύ θετικά)... θεωρώ ότι δεν ταίριαξε η φάση μαζί μου ή έχω άλλο γούστο από αυτόν πού έγραψε..ναι καλα με τετοια προμοταρισματα διαβαζα και πηγα αλλα δεν ηταν ανταξια ! δεν με πειραζει ψαχνωντας πεφτεις και στις καλες , μετριες και στις κακες βεβαια ! εκει ηταν μια μετρια εμπειρια βεβαια ! αλλα σε καμια περιπτωση δεν αξιζε οσο τη προμοταρετε !
Ευχαριστώ αυτούς που γράφουν (προμοτορες όπως λες ) γιατί θα έτρωγα χρόνο και χρήμα για να πέσω σε μια της προκοπής..
Διαβάζω χρόνια και τώρα που ήρθα στην παρέα προσπαθώ να ανταποδώσω.. sorry.
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.147
- Πόντοι
- 506
μη μου πεις εχει Torpedo titsστο φυλής 65 όροφος..πέρασα με την Τζούλια.. κοντουλα με παιδικό πρόσωπο μικρό κολαρακι βυζί μετριο μυτερό ..
γουσταρω με χιλια
Είναι η Ειρήνη η παλιά που ήταν Φωκαίας πριν χρόνια και έδινε κωλο; Εκείνο το ταλέντο; Η μπερδεύτηκα;Διπλοβαρδια(1η 2η)στο Φωκαιας 17β ή 19
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.567
- Πόντοι
- 46.232
πραγματικά πιστεύω ότι κοιτάς τα ποστ χωρίς να τα διαβάζεις... ΌχιΕίναι η Ειρήνη η παλιά που ήταν Φωκαίας πριν χρόνια και έδινε κωλο; Εκείνο το ταλέντο; Η μπερδεύτηκα;
Μπερδεύομαι ρε συ! Σε ευχαριστώ και με συγχωρείςπραγματικά πιστεύω ότι κοιτάς τα ποστ χωρίς να τα διαβάζεις... Όχι
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.666
- Πόντοι
- 6.495
Μέχρι τις 7
Η άλλη, Βικτώρια, μέχρι τις 5.
Διπλό δεν κάνουν....έτσι μου είχε πει υπηρεσία πριν 3 μέρες .... τώρα αν άλλαξε
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Mάγκες αναφορικὰ μὲ τὴ τσα τῆς Ἐβελίνας, ἔχω νὰ πῶ ὅτι ἔχουμε παρεξηγήσει. Βάζω καὶ μένα μέσα διότι εἶχα σχηματίσει καὶ γῶ ἀρνητικὴ εντύπωση. Όταν είχα πάει πρώτη φορά το καλοκαίρι με έδιωξε επειδή κάποιος την είχε κλείσει, αν δεν κάνω λάθος, για 1 ώρα (κάνας διανοούμενος θα ήταν ). Η αιτιολογία της ότι δῆθεν είχε κλείσει το σπιτάκι, ενώ ο τρόπος της φάνηκε κάπως απαξιωτικός. Την έβλεπα εντωμεταξύ από τις σκάλες που μίλαγε με τον πελάτη. Αυτό σε συνδυασμό με τα περί face control από μεριάς της που τότε γράφονταν εδώ, με οδήγησε στο να πιστέψω ότι επρόκειτο για χοντρή καριόλα. Όταν όμως επέστρεψε (η Εβελίνα) και κατάφερα να τὴν πετύχω συνειδητοποίησα ότι έκανα λάθος. Στο σαλόνι αρκετά κουλ, μου ζήτησε και συγγνώμη επειδή δεν γινόταν να καπνίσω παρά μόνον στὸ δωμάτιο. Επίσης μου έφερε μέσα και τον καφέ, τὸν ὁποίο είχα ξεχάσει στο σαλόνι (αφού χτύπησε πριν μπει μέσα στο δωμάτιο). Όσο ήταν μέσα η Εβελίνα δεν είχε ενοχλήσει καθόλου. Συνεπώς... καλή είναι η βρωμοψαλιδιάρα.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.078
- Πόντοι
- 1.936
Φωκαιας 17 οροφος πρωι απογευμα.Αυτή η Ειρήνη τι ώρες είναι και σε ποιο μαγαζί; Συγγνώμη που ρωταω αλλά μπερδεύτηκα
Διαβασε κριτικες για Ειρηνη απο Φωκαιας 19
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K