Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (24 μέλη και 243 επισκέπτες)

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πως το έχει κάνει?
πιστεύω πως λέει δίπλα από το 66α(της Εύας που έχει σταματήσει) το 66δ, την Ελένη πρώην Αντζυ , ας μας κάνει διευκρίνηση
Δεν ξέρω, δεν την έχω δει, το διάβασα δίπλα και θεώρησα πως έγινε μελαχρινή η Άνναμπέλα, αλλά κατά 99% ισχύει αυτό που λες, για το 66άρι μιλάει.

Την Ελένη δεν την έχω δει προσωπικά.

b0urdeliarhs

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
27
Πόντοι
0
Πόσες φορές έχεις πληρώσει πουτανα και έχεις πάρει αυτό που διαφημίζει στο σαλόνι? Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να ευλογουμε τα γένια μας και να παραδεχτούμε ότι ο κύριος λόγος που πάμε σε μπουρδέλα είναι από ανάγκη και όχι από επιλογή
Πας από ανάγκη αφού έχεις χορτάσει το γαμησι σε μπουρδελα .υπάρχουν άτομα που πάνε ενώ μπορούν να γαμησουν τη γκόμενά τους

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Η Σαμπινα δεν γνωριζει κανεναν Σακη και δεν ειναι το αγορι της ειναι ψεματα οπως μου ειπε εμενα αυτος ο Σακης λεει ψεματα και ειναι φαντασμενος.
stephen-colbert-clapping.gif

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Επέστρεψε στο Φυλής 65Α η Μπιάνκα η οποία μάλλον δούλευε διπλοβάρδια και μέχρι τις 23:00-23:30 η ώρα.
Κλείδωσε για δοκιμή κάποια στιγμή αν και δεν περιμένω πολλά από διάφορες κριτικές που έχω διαβάσει, αλλά τυπικά πράγματα.
Ξανθιά 30άρα με ωραίο σώμα, 2,5άρια στητά βυζιά ενισχυμένα προφανώς αλλά δεν κάνουν μπαμ και δυνατό κωλί.
Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα μου τον ψιλοσήκωσε, δεν το κρύβω.

Στο Φυλής 71Β που ήταν η Εύα φέρανε μία καινούργια,Μάγια, χοντρή με μεγάλα βυζιά, για τους λάτρεις και μερακλήδες ασούμε. :undecided:
"Μάγια" η μέλισσα που έφαγε όλο το μέλι.

Πέρασα και από το Βέργας 7, όχι για την ψιψίνα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι φέρανε μία πιτσιρίκα καινούργια από Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ήταν εκεί. Ήταν η Τζούλια, που έχουν γράψει μερικοί μύστες γιαυτήν. Παχουλή και αυτή, όχι όσο η Μάγια η μέλισσα, που κρατάει τα πρωτεία, αδιάφορη εμφανισιακά.

Το Βέργας 3 ήταν κλειστό και στο Βέργας 7 κάτω δεν μπήκα.

ΑΝ κάποιος έχει πληροφορίες για την μικρούλα που έχουνε φέρει στο Βέργας 7, βάρδια κυρίως, ας την μοιραστεί μαζί μας.
Ισως πρόκειται για την αρρωστιαρα που πηρα πριν μερικες μερες.
Η τσατσά την σύστησε ως ιωαννα
Δεν πρεπει να ηταν κατω απο 22 ουτε πανω απο 28 και δεν μίλαγε ουτε μιση λεξη αγγλικα η ελληνικος

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Οι μάγκες οι παλιοί λέγανε ένα ωραίο ρητό: Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι!

Ότι γραφουνε εδώ μέσα θα τα φιλτράρεις όλα εξονυχιστικά!

Όσων αφορά την Ρίτα.... Από εμφάνιση είναι ΝΑΙ και από πρόγραμμα είναι ΟΧΙ....!!!!

Τέλος,

Χάσαμε όλα τα TOP στανταρακια μας....ΚΑΤΑΡΑΑΑΑΑ....ούτε ένα δεν έμεινε.... όλες είναι αναμνήσεις....και διηγοντας τα να κλαίς....!!!!:cry:

Φίλε σου προτείνω
Ειρήνη ρωσόφωνη στο Φωκαίας 19,
Ειρήνη άλλη επίσης ρωσόφωνη στο Φυλής 66 β
Βίκυ Ρωσοφ. Φυλής 54 ή 56
Ιζαμπέλα Ρωσοφ. επίσης Φυλής 54 ή 56
Φωτεινή Ουκρ. Φυλής 109 β
Μαίρη ελληνίδα που γύρισε ( ρώτα Περγάμου 1)
Αλεξάνδρα ρωσοφ. Χωματιανού 11 πάνω
Μιχαέλα ρουμ. Φωκαίας 17 κάτω
Αλίσια ρουμ. Φυλής 67
Μαρίνα ρωσοφ. Φωκαίας 17 πάνω
Σαμπίνα Μολδ. όταν γυρίσει , Βέργας 7

και υπάρχουν και άλλα ικανοποιητικά

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Αναμένω λίστα από τον μεγάλο Μύστη
n. smirni 76

Αν θέλει , φυσικά .
Είναι και υποκειμενικές βέβαια οι προτιμήσεις.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Την Άνναμπέλα πρέπει να λες, που άλλαξε μαλλί, απέναντι στο 86;
Δίπλα από την κοκκινη πορτα της Ευας. Στο δελο με το πλυντηριο. 66Δ. Μελαχρινή κοπελιτσα, μετριο προσωπο αλλά όλο, χαμογελο.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

nick25@!

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Like
19
Πόντοι
0
Εχει δε κανείς την Νατάσσα απο Κολωνού 48 και 48Α?

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Χθες δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα....
Βέργας 6 κάτω Νάνσυ από Αλκαμένους 117
Βέργας 7 κάτω βυζαρου μελαχρινή ξεχνάω όνομα
Βέργας 7 πάνω μια κοντή με καμπύλες Τζούλια μελαχρινή
Στο 3 είχε μόνο ένα δεξιά μια Κατερίνα ξανθιά με κοντό καρρέ μαλλί με ωραία βυζιά και καλό χορταστικό σώμα όχι γεμάτη . Με την τελευταία έχει περάσει κανείς ?
Η τσατσά του 3 ήταν μια 50αρα με κάτι βυζάρες τορπίλες ... Άλλη φορά θα ρωτήσω αν θέλει να δαγκώσει παστέλι κι αυτή...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Άδειασμα σήμερα πρωι στη Μπαρμποραρα. Αδυνατισμενη, πεντακαθαρη, όπως παντα ορεξατη τρελιαρα και ψυχαρα! Αειθαλής και διαχρονική. Όλοι εμείς γερναμε, η Μπαρμπορα παραμενει Μπαρμπορα! Από τις λίγες ιερόδουλες που τιμανε τους πελατες τους.

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Η Άναμπελ, που έδινε κώλο στο υπόγειο στην Φυλής σταμάτησε;

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Φίλε σου προτείνω
Ειρήνη ρωσόφωνη στο Φωκαίας 19,
Ειρήνη άλλη επίσης ρωσόφωνη στο Φυλής 66 β
Βίκυ Ρωσοφ. Φυλής 54 ή 56
Ιζαμπέλα Ρωσοφ. επίσης Φυλής 54 ή 56
Φωτεινή Ουκρ. Φυλής 109 β
Μαίρη ελληνίδα που γύρισε ( ρώτα Περγάμου 1)
Αλεξάνδρα ρωσοφ. Χωματιανού 11 πάνω
Μιχαέλα ρουμ. Φωκαίας 17 κάτω
Αλίσια ρουμ. Φυλής 67
Μαρίνα ρωσοφ. Φωκαίας 17 πάνω
Σαμπίνα Μολδ. όταν γυρίσει , Βέργας 7

και υπάρχουν και άλλα ικανοποιητικά
Την Τετάρτη επιστρέφω με άδεια και θα κάνω στάση στα σπιτάκια
Επειδή ι χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ποιες είναι πρωινές από αυτες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άδειασμα σήμερα πρωι στη Μπαρμποραρα. Αδυνατισμενη, πεντακαθαρη, όπως παντα ορεξατη τρελιαρα και ψυχαρα! Αειθαλής και διαχρονική. Όλοι εμείς γερναμε, η Μπαρμπορα παραμενει Μπαρμπορα! Από τις λίγες ιερόδουλες που τιμανε τους πελατες τους.
Πρωί Τετάρτη δουλεύει;

Charis90

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2022
Like
223
Πόντοι
20
Και μολις ξεκινησει δουλεια η ναζιαρα γατουλα Σαμπινα και παλι στην Οδος Βεργας 7 στην νυχτερινη βαρδυα πρωτος πελατης θα εισαι!!!!!
Ότι πεις άσε που Βέργας δεν έχω πατήσει ποτέ όταν πήγαινα μόνο Κολωνού και πιο σπάνια Ιάσωνος

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.577
Πόντοι
4.646
Δίπλα από την κοκκινη πορτα της Ευας. Στο δελο με το πλυντηριο. 66Δ. Μελαχρινή κοπελιτσα, μετριο προσωπο αλλά όλο, χαμογελο.
Μύστη, σε ποια βάρδια την είδες? Μήπως στην απογευματινή? Πέρασα χτες και προχτές γύρω στις 16:00 με τρελή όρεξη για κωλοτρυπιδι :zfuck:αλλά πέτυχα το μαγαζί κλειστό...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Αναμένω λίστα από τον μεγάλο Μύστη
n. smirni 76

Αν θέλει , φυσικά .
Είναι και υποκειμενικές βέβαια οι προτιμήσεις.
Θα σου στείλω πμ,
από τη δική σου λίστα πάντως στη λίστα μου δε θα υπήρχαν σίγουρα Ιζαμπέλα, Αλισια(καλή για μια φορά) Αλέξανδρα (όπως έχει χαλάσει τις υπηρεσίες της τα δύο τελευταία χρόνια) κ Σαμπινα που είναι οκ με απλό πρόγραμμα αλλά κ αυτή στη κατηγορία γαμαω μια κοπελίτσα με καλό σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Μύστη, σε ποια βάρδια την είδες? Μήπως στην απογευματινή? Πέρασα χτες και προχτές γύρω στις 16:00 με τρελή όρεξη για κωλοτρυπιδι :zfuck:αλλά πέτυχα το μαγαζί κλειστό...
Τετάρτη και Πέμπτη στη 1η βάρδια εκεί ήταν αν διαβάσεις τις ενημερώσεις μου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom