You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Η τσατσά της είσαι και μοιράζεις δημόσια τα ινστα των κοριτσιών προτρέποντας μάλιστα να στείλουνε και προσωπικό μήνυμα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αστροπελέκη είσαι ρε. Σπίρτο!
@msakis Τι λέει αυτός ρε...
Να μου την φέρει μπροστά μου να με κοιτάει στα μάτια και να τα λέει η ίδια (Σαμπίνα) διαφορετικά είναι οφθαλμοφανές ποιός είναι φαντασμένος @zzaxos !
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Μπραβο ανεβάστε της τους ακόλουθους να γινει και αυτη influencer να παρατήσει το μπουρδελο της
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.247
- Πόντοι
- 10.336
δεν πα να γαμηθεις ρε σκουπιδι βραδιατικο; ποσες φορες θα το γραψεις σιχαμενε; ποσα μπαν πρεπει να φας για να παρεις το πουλο αυτιστικε;Οποιος θελει να κανει follow την Σαμπινα στο instagram της η να στειλει προσωπικο μηνυμα ειναι το marlinmoro392020.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Επέστρεψε στο Φυλής 65Α η Μπιάνκα η οποία μάλλον δούλευε διπλοβάρδια και μέχρι τις 23:00-23:30 η ώρα.
Κλείδωσε για δοκιμή κάποια στιγμή αν και δεν περιμένω πολλά από διάφορες κριτικές που έχω διαβάσει, αλλά τυπικά πράγματα.
Ξανθιά 30άρα με ωραίο σώμα, 2,5άρια στητά βυζιά ενισχυμένα προφανώς αλλά δεν κάνουν μπαμ και δυνατό κωλί.
Χαμογελαστή στο σαλονάρισμα μου τον ψιλοσήκωσε, δεν το κρύβω.
Στο Φυλής 71Β που ήταν η Εύα φέρανε μία καινούργια,Μάγια, χοντρή με μεγάλα βυζιά, για τους λάτρεις και μερακλήδες ασούμε.
"Μάγια" η μέλισσα που έφαγε όλο το μέλι.
Πέρασα και από το Βέργας 7, όχι για την ψιψίνα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι φέρανε μία πιτσιρίκα καινούργια από Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ήταν εκεί. Ήταν η Τζούλια, που έχουν γράψει μερικοί μύστες γιαυτήν. Παχουλή και αυτή, όχι όσο η Μάγια η μέλισσα, που κρατάει τα πρωτεία, αδιάφορη εμφανισιακά.
Το Βέργας 3 ήταν κλειστό και στο Βέργας 7 κάτω δεν μπήκα.
ΑΝ κάποιος έχει πληροφορίες για την μικρούλα που έχουνε φέρει στο Βέργας 7, βάρδια κυρίως, ας την μοιραστεί μαζί μας.
Κλείδωσε για δοκιμή κάποια στιγμή αν και δεν περιμένω πολλά από διάφορες κριτικές που έχω διαβάσει, αλλά τυπικά πράγματα.
Ξανθιά 30άρα με ωραίο σώμα, 2,5άρια στητά βυζιά ενισχυμένα προφανώς αλλά δεν κάνουν μπαμ και δυνατό κωλί.
Στο Φυλής 71Β που ήταν η Εύα φέρανε μία καινούργια,Μάγια, χοντρή με μεγάλα βυζιά, για τους λάτρεις και μερακλήδες ασούμε.
Πέρασα και από το Βέργας 7, όχι για την ψιψίνα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι φέρανε μία πιτσιρίκα καινούργια από Ουκρανία αν δεν κάνω λάθος, αλλά δεν ήταν εκεί. Ήταν η Τζούλια, που έχουν γράψει μερικοί μύστες γιαυτήν. Παχουλή και αυτή, όχι όσο η Μάγια η μέλισσα, που κρατάει τα πρωτεία, αδιάφορη εμφανισιακά.
ΑΝ κάποιος έχει πληροφορίες για την μικρούλα που έχουνε φέρει στο Βέργας 7, βάρδια κυρίως, ας την μοιραστεί μαζί μας.
η ψιψίνα πρέπει να απουσιάζει μέχρι νεωτέρας. Ξαναπέρασα Κυριακή 9/10 λίγο μετά τις 11 (εν τω μεταξύ στο άλλο σάιτ είχαν την ψιψίνα κανονικότατα στο πρόγραμμα. ΓΤΠ καβάλα!) και ήταν η Τίνα απόγευμα+νύχτα, κοπέλα μάλλον εύσωμη από τη μέση και πάνω αλλά την οποία ευχαρίστως θα δοκίμαζα κάποια στιγμή.Επέστρεψε στο Φυλής 65Α η Μπιάνκα η οποία μάλλον δούλευε διπλοβάρδια και μέχρι τις 23:00-23:30 η ώρα.
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Ποιος τον εφερε αυτόν τον ανώμαλο;
[/QUOTE]
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του... αρκεί τέτοιες διαστροφές να μην αγγίζουν άλλους...
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Α μην μου το χαλάς τώρα... και είχα σκοπό να τούς κάνω δώρο τα έπιπλα στο καινούργιο σπιτικό πού φτιάχνουν.. μπας και με αφήνει να ρίχνω κάνα μπουτσο...Η Σαμπινα δεν γνωριζει κανεναν Σακη και δεν ειναι το αγορι της ειναι ψεματα οπως μου ειπε εμενα αυτος ο Σακης λεει ψεματα και ειναι φαντασμενος.
Σακηηηηη ξεκάθαρη σε τώρα..
Δεν σε πιστεύω Ζάχο τού έχω δει μαζί στο ινστα..
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.370
- Πόντοι
- 4.746
Το ποιό..; Το αγόρι της; Ε ναι, σίγουρα! Μονο αυτός και κάποιοι άλλοι..Η Σαμπινα δεν γνωριζει κανεναν Σακη και δεν ειναι το αγορι της
Συνημμένα
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Διπλα απο το δελο της Ευας ήταν μια μελαχρινη, μέτριας εμφάνισης, πιτσιρικα η οποία εδινε γκροβερ. Τι λεει αυτή; Το δίνει καλά ή μα και μου;Επέστρεψε στο Φυλής 65Α η Μπιάνκα η οποία μάλλον δούλευε διπλοβάρδια και μέχρι τις 23:00-23:30 η ώρα.
(Αν και το "μα και μου" όταν σκίζεις γκροβερ είναι πιο καυλωτικο....!!).
Μπήκα στο Instagram μόνο και μόνο για να δω πως είναι σαν εμφάνιση επειδή την αναφέρεις συνέχεια.Οποιος θελει να κανει follow την Σαμπινα στο instagram της η να στειλει προσωπικο μηνυμα ειναι το marlinmoro392020.
Ευτυχώς γλύτωσα και μια τσάμπα βόλτα.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Την Άνναμπέλα πρέπει να λες, που άλλαξε μαλλί, απέναντι στο 86;Διπλα απο το δελο της Ευας ήταν μια μελαχρινη, μέτριας εμφάνισης, πιτσιρικα η οποία εδινε γκροβερ. Τι λεει αυτή; Το δίνει καλά ή μα και μου;
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
οταν παιρνεις γκροβερ πρεπει να το κανεις με αγαπη να της γλυφεις την πλατη να την χαιδευεις να της γλυφεις το αυτι θελει τροπο μαγκες δεν ειναι τοσο απλα ερωτα θελειΔιπλα απο το δελο της Ευας ήταν μια μελαχρινη, μέτριας εμφάνισης, πιτσιρικα η οποία εδινε γκροβερ. Τι λεει αυτή; Το δίνει καλά ή μα και μου;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.141
- Πόντοι
- 46.232
Πως το έχει κάνει?Την Άνναμπέλα πρέπει να λες, που άλλαξε μαλλί, απέναντι στο 86;
πιστεύω πως λέει δίπλα από το 66α(της Εύας που έχει σταματήσει) το 66δ, την Ελένη πρώην Αντζυ , ας μας κάνει διευκρίνηση
haker301978(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2011
- Κριτικές
- 54
- Like
- 648
- Πόντοι
- 361
Καλησπέρα παίδες μετά από μεγάλη απουσία από τα μπουρδελα λόγο κοβιτ και μετά ενός προβληματος υγείας που με ταλαιπώρησε τώρα όλα οκ , κατεβαίνω Αθήνα σήμερα σε λίγο θα είμαι στην πιάτσα πέστε και καλή περιοχή φυλής με Ελ στοματικό τουλάχιστον μικρή ομορφούλα με καλό πρόγραμμα σε πρωί και δεύτερη βάρδια να μην φάω καμία φολα σκέφτομαι για τρεις καταθέσεις αν μπορέσω μέχρι το βράδυ που θα φύγω πάλι για βόρεια
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν ξέρω, δεν την έχω δει, το διάβασα δίπλα και θεώρησα πως έγινε μελαχρινή η Άνναμπέλα, αλλά κατά 99% ισχύει αυτό που λες, για το 66άρι μιλάει.Πως το έχει κάνει?
πιστεύω πως λέει δίπλα από το 66α(της Εύας που έχει σταματήσει) το 66δ, την Ελένη πρώην Αντζυ , ας μας κάνει διευκρίνηση
Την Ελένη δεν την έχω δει προσωπικά.
b0urdeliarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2021
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Πας από ανάγκη αφού έχεις χορτάσει το γαμησι σε μπουρδελα .υπάρχουν άτομα που πάνε ενώ μπορούν να γαμησουν τη γκόμενά τουςΠόσες φορές έχεις πληρώσει πουτανα και έχεις πάρει αυτό που διαφημίζει στο σαλόνι? Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να ευλογουμε τα γένια μας και να παραδεχτούμε ότι ο κύριος λόγος που πάμε σε μπουρδέλα είναι από ανάγκη και όχι από επιλογή
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Η Σαμπινα δεν γνωριζει κανεναν Σακη και δεν ειναι το αγορι της ειναι ψεματα οπως μου ειπε εμενα αυτος ο Σακης λεει ψεματα και ειναι φαντασμενος.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο Πουαρό είναι;
Παρόμοια θέματα