Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 230 άτομα (14 μέλη και 216 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αλκιβιάδου 16α Ειρήνη, μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 54α Ιζαμπέλα σε δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Χριστίνα καστανόξανθη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Βίκυ στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Άντζελα καστανόξανθη, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια κ κάτω, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περγάμου 1 & Φυλής 200 κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
τώρα live
Κολωνού 53 Λίνα ξανθό γκρανι, παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 νέο Εύα ξανθό γκρανι με καρέ μαλλί, χοντρο με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 47 όροφος Τζούλια μελαχρινή μιλφογκιλφ με μακρύ ίσιο μαλλί χοντρή με 4αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά, Λάουρα ξανθιά χοντρούλα γκιλφ με 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό,.

Κολωνού 45 διάδρομος ευθεία Στέλλα ξανθιά χοντρουλα μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27α Τζίνα μελαχρινή λατινα με γυαλάκια, νταρντανα με 3αρι συν βυζι, τατουάζ ψηλά στο αριστερό κωλομερι

Κολωνού 27γ Αναμπελ μελαχρινή λατινα νταρντανοπαχουλη με 3αρι βυζι, σιδεράκια στα δόντια και Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Λίζα μελαχρινή κοντή χοντρή λατινα, με 4-4.5αρια βυζια, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β Γιάννα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α Αντζελινα καστανή κατσαρομαλλα χοντρουλα με 4.5αρια βυζια, απλό πρόγραμμα.

συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βίκυ ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί χοντρουλα με 3αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Χριστίνα μελαχρινή γκιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με πρωκτικο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο, 22 όροφος & 21 ισόγειο, κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Λένα μια ξανθιά μιλφ που δεν έχω ξαναδεί, σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά ανέβαινε η Χριστίνα, ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, νταρντανα με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Μεγαλου 28α αριστερά Βικτόρια νιάου,γκιλφ με ξανθό πλατινε μαλλί, παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο
Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφ παχουλη με 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περδικκα 3α Μαρία ξανθοκαστανη χοντρή με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Kαλλιστεία σήμερα στο μετάξι...:confused:

Αnd the winners aaaaare:
Κολωνού 48 Βαλερία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 27α Μπέλα η Ρουμάνα, μελαχρινή με γυαλάκια, κανονικό πολύ ωραίο σώμα, 2αρι υπέροχο στητο βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Όλγα από το Ιάσωνος 46β μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
:2funny:

Σε τι "όπλο" πρέπει να ψαχτώ? :angel:

Δεν είχα κάποια ενόχληση, αλλά..... ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος κανείς :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
Chief Scout, για ποιον λόγο λες "δυστυχώς Βικτώρια"? :undecided-old:

Όσες φορές την έχω πάρει τίμια μου φάνηκε :angel:

Ευχαριστώ! :wink:
1ον γιατί ο συναγωνιστής έψαχνε Μιλένα κ Τανια
2ον γιατί είναι η χειρότερη με διαφορά σε άποψη υπηρεσιών και ξινή

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Συναγωνιστές καλησπέρα, υπάρχει κανένας που θα ήθελε να δώσει την λίστα με τα σταναρ του; Ώστε να την δοκιμάσω μιας και έχω ξεμείνει από ιδέες

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
1ον γιατί ο συναγωνιστής έψαχνε Μιλένα κ Τανια
2ον γιατί είναι η χειρότερη με διαφορά σε άποψη υπηρεσιών και ξινή
Ακριβώς όπως τα λες, συν ότι είναι στρατηγός από παράσημα. Άρα δεν...
Εν αναμονή για επιτυχημένο διπλό....Μιλένα Τάνια

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
συνέχεια σφηνάκι live

Αλκιβιάδου 16α Ειρήνη, μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 54α Ιζαμπέλα σε δωμάτιο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 56 Χριστίνα καστανόξανθη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Βίκυ στο δωμάτιο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Μάγια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, χοντρή με 3.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86β Άντζελα καστανόξανθη, σώμα με πιασιματακια από τη περιφέρεια κ κάτω, 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Περγάμου 1 & Φυλής 200 κλειστά.
η Αλισια στο 67 ειναι αυτη π δουλευε φωκαιας?

b0urdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2020
Like
102
Πόντοι
0
μαγκες μεταξουργειο παιζει τιποτα καλο τωρα; γιατι πεταχτηκα κατα τις 4μιση και οπου μπηκα ηταν απογοητευση..βασικα πεταχτηκα να δω τη μπελλα και την τζινα αλλα δυστυχως δεν ηταν εκει

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
μαγκες μεταξουργειο παιζει τιποτα καλο τωρα; γιατι πεταχτηκα κατα τις 4μιση και οπου μπηκα ηταν απογοητευση..βασικα πεταχτηκα να δω τη μπελλα και την τζινα αλλα δυστυχως δεν ηταν εκει
Δοκίμασε την ζωη απο το Ι30
Αλβανεζα μεταξυ 27-35 γυρω στο 1.65 αδύνατη
Με ψεύτικα βογγητά αλλα τίμια εξυπηρέτηση για 10 ευρα

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Συναγωνιστές καλησπέρα, υπάρχει κανένας που θα ήθελε να δώσει την λίστα με τα σταναρ του; Ώστε να την δοκιμάσω μιας και έχω ξεμείνει από ιδέες
Τα γούστα και τα στάνταρντ του καθενός είναι υποκειμενικά. Σε άλλον αρέσουν οι χοντρές, σε άλλον οι μοντέλες, σε άλλον τα γκράνια, και πάει λέγοντας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
περασμα πριν κανα μισαωρο απο φ.105 αριστερα, στοχευμενα για Νικολ... και για ακομα μια φορα δεν ηταν εκει.
μαλλον με αποφευγει, δεν εξηγειται αλλιως :undecided:

ognwstos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Έχει πετύχει κανείς τη τζενη ψηλή επι Φωκαίας ;

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
περασμα πριν κανα μισαωρο απο φ.105 αριστερα, στοχευμενα για Νικολ... και για ακομα μια φορα δεν ηταν εκει.
μαλλον με αποφευγει, δεν εξηγειται αλλιως :undecided:
Tην εχω πετυχει να το κανει σε συναγωνιστη:knuppel:
Η λυση απλη παμε ακριβως διπλα:smiling-face-with-heart-eyes:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.451
Πόντοι
27.261
Tην εχω πετυχει να το κανει σε συναγωνιστη:knuppel:
Η λυση απλη παμε ακριβως διπλα:smiling-face-with-heart-eyes:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:
μαν μου εγω δεν την εχω δει μεχρι στιγμης, αυτο εννοω.
3 στα 3 φαντασματα εχω.:confused:
αφου θα αρχισω να πιστευω οτι δεν υπαρχει νικολ και απλα γραφουν για να γραφουν.:tooth:
ολες οι αλλες που εχω δει δε μου κανουν, ακομα και η μαριαννα που εχω παρει μια φορα, μετρια εως αδιαφορη ηταν.
ουτε κριτικη για χαβαλε δε σηκωνε.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom