Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (14 μέλη και 229 επισκέπτες)

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Αδειασμα στο Κολωνού 32β με την Χριστίνα
Είναι τσαμπουκαλου στο σαλόνι με τους επισκέπτες
Αλλα στο δωμάτιο ηταν τσαχπίνα

Ηρθε στο δωμάτιο και απλώθηκε στα 4 στο κρεβάτι για να απολαύσω την κωλαθρα της.

Ηρθε προς τον πουτσο μου και με ρώτησε τι δουλειά κανω,
Της απάντησα δολοφόνος
Απομακρύνθηκε και μου ζήτησε να μην την σκοτώσω
Της ειπα να μου παρει μια πιπα και ολα θα πανε καλα .

Η πιπα της καλη, με βαθυλαρυγγα και γλώσσα
Αλλα κοντευα να χυσω και δεν ήθελα να φύγω χωρίς να την στήσω στα 4

Την ανέβασα απο πανω για αρχη αλλα αντι για grindαρισμα χοροπηδαγε στον πουτσο μου ξυπνώντας μου μια τραυματική μου εμπειρία οποτε την σταμάτησα και την έστησα στα 4
Ωραία θεα η κωλάρα της,
Εμπαινα ολόκληρος και έβγαινα με το μουνι της να αφήνει κλανιδια.
Εσυρα τον πουτσο μου στην κωλοτρυπίδα της και παραλίγο να μπει με ευκολία
Αλλα σαν κύριος την ερωτηξα με την ιδια να με ενημερώνει πως δεν ανακοινώθηκε κατι τετοιο στο σαλόνι.

Τέλοσπαντων.
Βαρεσα 4 μπιστολιες στα πισοκωλητα και έχυσα ευκολα.

Καλη φαση για 10 ευρω.

Γκαζοσα για φυλής για τον δεύτερο γύρο.
Αφού ειδα κανα δυο ξινες πηρα τον κατήφορο της Φώκαιας μπας και μου κινήσει τπτ το ενδιαφέρον πριν φύγω

Κατέληξα στο Φώκαιας 19 στης ειρήνης οπου και άκουσα απο την υπηρεσία αυτο που ήθελα, ελευθερο με τελειωτικό στο στόμα.
Με τα ελάχιστα ρωσικά που ξερω ψαρωσα την ειρήνη και μου συστήθηκε ως μαλινκα που σημαίνει φράουλα.

Καθόμουν στον καναπέ μονο με το μποξεράκι., επεσε πανω μου η μαλινκα και αρχισε να μου φιλάει αισθησιακά τον λαιμό και το πρόσωπο με το χέρι της να μου χαϊδεύει τον μπούτσο.

Μου τράβηξε το μποξεράκι και της ζήτησα μονο στοματικό.

Στον καναπε εγω αραχτός να με τσιμπουκωνει η μαλινκα και να μου γλύφει τα αρχιδια

Δυστηχώς η πιπα της μονότονη και βιαστική.
Εκανε μερικές προσπαθειες για βαθυ λαρύγγι αλλα τπτ εντυπωσιακό.. Ξενέρωσα και δεν εχυνα με τιποτα με την ιδια να ζορίζεται και να ακουμπάει πλεον στα δόντια της και να με πονάει.
Τον εβγαλα εξω και αρχισα να τον παιζω για να τελειώνω να φυγω μιας και έχουμε και δουλειές.

Τον έπαιξα στη γλωσσα της οπου οταν πλησίασα μου τον ρούφηξε λαμβάνοντας καθε σταγόνα και υπομονετικά στραγγιξε τον πουτσο μου.

Ισως αρχίσω να αδειάζω στη φυλής τελικα και να απολαμβάνω τα γαμήσια στο μεταξύ.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Παρεπιπτόντως γθα πρωτη φορα συνάντησα την περιβόητη Βανέσσα απο το ι20
Οντως πολυ ωραιο πιπινακι για μετάξι
Αλλα ενώ ειμαι των κοντοπουτανων αυτη παρα ηταν κοντή και μικροκαμομενη και ετσι τρόμαξα να την γαμησω.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
διαβαζοντας την κριτικη του νεα σμυρνη --που ειναι κινητηεγκυκλοπεδια οφειλω να παραδεχτω--
για το διδυμο στην ομονυμη οδο ροζ πορτα 27 χτυπηστε κουδουνι σκαω μυτη μεσα φουλ συναγωνιστες
οποτε δεν ειχε που να καθισω κρεμιεμαι απο τον πολυελαιο ωστε να αιφνιδιασω τη τσατσα ευτυχως μπηκε δε με ειδε λεει στους αλλους σε λιγο ερχονται οι κοπελες λεω μπιγκο μαδερφακερ καλα τα λεει ο συναδελφος
εγω πηγα με την ιδεα να παρω την Τανια που δινει λοκο
ελα μου ομως που εμεις τα κομαντα και γενικα οσοι εχουν κανει στιβο μαχης πριν καταργηθει ειμαστε λιγο κουκουρουκου και χορευουν μεσα στο μυαλο μας τα κοκορια οπως οταν βλεπουν κοτες παχουλες και μη ειμαστε εκλεκτικοι και μπον βιβαντ ζεν πρεμιε.
δεν ηταν η τανια , ηταν η αλλη που ονομα δε λεω γιατι απλα δε θυμαμαι, αδυνατη μελαχρινη και ενα παχουλο ξανθο κοντοπουτανο με βλεμμα συστολης, οποτε την εκανα με ελαφρα και συνεχισα το δρομο μου χωρις να μπω σε καποιο αλλο οικο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πριν κανα μηνα ειχα επισκεφτει και το δευτερο δεξια οπως μπαινεις απο αχαρνων στα ζυγα αλλα δε θυμαμαι ονομα πουτανας , μπορειτε να βοηθησετε? μελαχρινη εντονο βαψιμο στα ματια

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Αδειασμα στο Κολωνού 32β με την Χριστίνα
Είναι τσαμπουκαλου στο σαλόνι με τους επισκέπτες
Αλλα στο δωμάτιο ηταν τσαχπίνα

Ηρθε στο δωμάτιο και απλώθηκε στα 4 στο κρεβάτι για να απολαύσω την κωλαθρα της.

Ηρθε προς τον πουτσο μου και με ρώτησε τι δουλειά κανω,
Της απάντησα δολοφόνος
Απομακρύνθηκε και μου ζήτησε να μην την σκοτώσω
Της ειπα να μου παρει μια πιπα και ολα θα πανε καλα .

Η πιπα της καλη, με βαθυλαρυγγα και γλώσσα
Αλλα κοντευα να χυσω και δεν ήθελα να φύγω χωρίς να την στήσω στα 4

Την ανέβασα απο πανω για αρχη αλλα αντι για grindαρισμα χοροπηδαγε στον πουτσο μου ξυπνώντας μου μια τραυματική μου εμπειρία οποτε την σταμάτησα και την έστησα στα 4
Ωραία θεα η κωλάρα της,
Εμπαινα ολόκληρος και έβγαινα με το μουνι της να αφήνει κλανιδια.
Εσυρα τον πουτσο μου στην κωλοτρυπίδα της και παραλίγο να μπει με ευκολία
Αλλα σαν κύριος την ερωτηξα με την ιδια να με ενημερώνει πως δεν ανακοινώθηκε κατι τετοιο στο σαλόνι.

Τέλοσπαντων.
Βαρεσα 4 μπιστολιες στα πισοκωλητα και έχυσα ευκολα.

Καλη φαση για 10 ευρω.

Γκαζοσα για φυλής για τον δεύτερο γύρο.
Αφού ειδα κανα δυο ξινες πηρα τον κατήφορο της Φώκαιας μπας και μου κινήσει τπτ το ενδιαφέρον πριν φύγω

Κατέληξα στο Φώκαιας 19 στης ειρήνης οπου και άκουσα απο την υπηρεσία αυτο που ήθελα, ελευθερο με τελειωτικό στο στόμα.
Με τα ελάχιστα ρωσικά που ξερω ψαρωσα την ειρήνη και μου συστήθηκε ως μαλινκα που σημαίνει φράουλα.

Καθόμουν στον καναπέ μονο με το μποξεράκι., επεσε πανω μου η μαλινκα και αρχισε να μου φιλάει αισθησιακά τον λαιμό και το πρόσωπο με το χέρι της να μου χαϊδεύει τον μπούτσο.

Μου τράβηξε το μποξεράκι και της ζήτησα μονο στοματικό.

Στον καναπε εγω αραχτός να με τσιμπουκωνει η μαλινκα και να μου γλύφει τα αρχιδια

Δυστηχώς η πιπα της μονότονη και βιαστική.
Εκανε μερικές προσπαθειες για βαθυ λαρύγγι αλλα τπτ εντυπωσιακό.. Ξενέρωσα και δεν εχυνα με τιποτα με την ιδια να ζορίζεται και να ακουμπάει πλεον στα δόντια της και να με πονάει.
Τον εβγαλα εξω και αρχισα να τον παιζω για να τελειώνω να φυγω μιας και έχουμε και δουλειές.

Τον έπαιξα στη γλωσσα της οπου οταν πλησίασα μου τον ρούφηξε λαμβάνοντας καθε σταγόνα και υπομονετικά στραγγιξε τον πουτσο μου.

Ισως αρχίσω να αδειάζω στη φυλής τελικα και να απολαμβάνω τα γαμήσια στο μεταξύ.
Ωραίος τυπε και άριστη επιλογή η Ειρήνη.Στο τσιμπούκι μουλιάζει κάργα ταρχιδια και κάνει καλό γαμήσι.

Για ενημέρωση μαλίνκα είναι τα βατόμουρα.
Οι φράουλες στα ρωσικά μεταφράζονται κλουμπνίκα.
Μικρή η διαφορα και εγώ τα μπερδευω.

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Παρεπιπτόντως γθα πρωτη φορα συνάντησα την περιβόητη Βανέσσα απο το ι20
Οντως πολυ ωραιο πιπινακι για μετάξι
Αλλα ενώ ειμαι των κοντοπουτανων αυτη παρα ηταν κοντή και μικροκαμομενη και ετσι τρόμαξα να την γαμησω.
Τι ώρες δουλεύει η κοπέλα συνήθως ???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232
πριν κανα μηνα ειχα επισκεφτει και το δευτερο δεξια οπως μπαινεις απο αχαρνων στα ζυγα αλλα δε θυμαμαι ονομα πουτανας , μπορειτε να βοηθησετε? μελαχρινη εντονο βαψιμο στα ματια
έντονο βάψιμο στα μάτια κάνει η Αγγέλα/Άντζελα στο Διδύμου 22 ισόγειο αλλά δεν είναι το 2ο δεξιά

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
ελα μου ομως που εμεις τα κομαντα και γενικα οσοι εχουν κανει στιβο μαχης πριν καταργηθει
Σοβαρα τωρα; Καταργηθηκε ο στιβος μαχης;

Ρε τι μαθαινει κανεις στο μπουρδελα..

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
έντονο βάψιμο στα μάτια κάνει η Αγγέλα/Άντζελα στο Διδύμου 22 ισόγειο αλλά δεν είναι το 2ο δεξιά
αυτο πρεπει να ειναι τωρα εγω δεν ειμαι εγκυκλοπεδια οπως εσυ αλλα εχει ενα υπογειο διπλα και το αλλο ισογειο σχετικα καλοδιακοσμημενο και μπηκε αυτη στο δωματιο απο πορτα διπλα στο νιπτηρα και απο δεξια στο κρεβατο μπηκα εγω
δωστε μου κι ενα λινκ για κριτικη καλα παιδακια

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Σοβαρα τωρα; Καταργηθηκε ο στιβος μαχης;

Ρε τι μαθαινει κανεις στο μπουρδελα..
βεβαια, πεφταν απο την αραχνη με την πλατη
τωρα τους πανε πρωινο αμεσως δινουν και κορν φλεικς εγω δεν τα τρωω

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

μιλενα η ψηλη και βικτορια η ξανθοπαχουλη?στο 27

στο 22 αγγελα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απογευμα στο 22 αγγελα οπως με βοηθησε στο αλτχαιμερ η κινητη εγκυκλοπεδια των οικων και οχι μονο
μπαινω μονος εντελως στο σαλονι βγαινει με το βαψιμο και μαυρα εσωρουχα ενα κομπινεζον και βρακι καπως παχια μου φανηκε αλλα να μου πειτε εσενα ολες παχιες σου φαινοντα τεσπα ειχε βλεμμα γεματο υποσχεσεις ηθελα πιπα καλη εκανε με ιμπλις μπολς σλουρπ μετα στο ιεραποστολικο μαλλον της αρεσα και ηθελε να με βλεπει με αρχιζει στα φιλια πολυ καλη φαση αρχισα τις καμψεις οκ τη γυρναω 4 επι 4 μετριο στησιμο θα ελεγα μετα ξανα πιπιζα επαιζε παλιο σκωτσεζικο εμβατηριο φιλομουσος η αγγελα εξου και το μακιγιαζ που κανουν ολες στη λυρικη σκηνη αυτα να λεγονται
κατοπιν πηγα σε μια εκθεση ζωγραφικης με διαφορους καλλιτεχνες απο ολο τον κοσμο στο ζαππειο
πριν κανα μηνα ολα αυτα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.839
Πόντοι
46.232

μιλενα η ψηλη και βικτορια η ξανθοπαχουλη?στο 27

στο 22 αγγελα
Βικτόρια η μελαχρινή ψηλή με το μεγάλο τατουάζ στο μπούτι, Μιλένα η καστανή παχουλη

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Λιοσίων το πρωί βόλτα, νεκρά! Δεν έπαιζε κάτι καλο

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Τετάρτη και Πέμπτη στη 1η βάρδια εκεί ήταν αν διαβάσεις τις ενημερώσεις μου
Μύστες, πέρασα λίγο νωρίτερα από το Φυλής 66Δ, όπου ήταν η εν λόγω Ελένη (πρώην Αντζυ) με το πρωκτικό. Δυστυχώς, λόγω απεριποιητων άκρων και λόγω μύτης τύπου καραγκιόζη δεν κατέθεσα...:(

Παρόλα αυτά άδειασα στην Τζούλια από Ιάσωνος 44 τέρμα δεξί, για την οποία έσπασα το εμπάργκο μου. Ήταν ξεκούραστη από ρεπό και παίχτηκαν στοματοφιλα, ποδολαγνεία και πρωκτικό δακτυλιασμα. Δυστυχώς, στο δεύτερο δάκτυλο στον κώλο δεν άντεξε κι έτσι δεν κατάφερα να πάρω κώλο εκτός προγράμματος...:zfuck:Κατα τα λοιπά, τα αρχιδια μου άδειασαν με επιτυχία, μόνο με ένα 10ρικο...:rockon::hi:

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Επίσκεψη ξανά χτες βράδυ βέργας δίπλα στο βέργας 6 τέρμα αριστερά! Ήταν μια μικρή με ραστα! Ωραίο μουνι ! Καλή κοπέλα ! Ομως δεν το απόλαυσα ξανά ! Είναι λες και έχει σφουγγαρίσει στο μουνι ! Δεν μπαίνει το πουλί μου και πονάω ! Αξίζει μια δοκιμή γιατί είναι κούκλα 20€ μετά της 12 την βρήκα

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Tην Καλησπερα μου Τιτανα Smirni.....τι να πω????αφου καταλαβαινεις και ποια δουλευει απο το Μακιγιαζ....εδω εμεις μπαινουμε και βγαινοντας ξεχναμε και το ονομα....Εισαι το Α και το Ω του bou....ενας συχρονος Ηρακλης Πουαρο....
υσ.Ειχα περασει πριν καιρο απο το Μεταξουργειο αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο .... αλλα θυμαμαι μια ελια που ειχε στο εσωτερικο των μηρων η εργαζομενη....μηπως ξερουμε τιποτα???

Συνημμένα

• ertflix-agatha-christies-poirot-640x360.jpg
    ertflix-agatha-christies-poirot-640x360.jpg
    56,9 KB · Εμφανίσεις: 33
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom