Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (24 μέλη και 271 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
μηπως ξερεις για Νικολ ,Μ.Α 22 νομιζω ,εχω διαβασει κ γιαυτην οτι ειναι καλη ,εμφανισιακα πως ειναι?αξιζει?αυτη κ η Βανεσσα εχουν μπει στο στοχαστρο,λεω να κατεβω το απογευμα,σορρυ που σ πρειξα αλλα μενω μακρια αλλιως θα πηγαινα να τσεκαρα
Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω για ποια νικόλ μιλάς και αν είναι αυτή που δούλευε Ι37Β ...λέγεται οτι είναι αδελφή της βανεσας...κάποτε παλιά όταν ρώτησα την βανέσα για νικολ μου την έδωσε αμέσως στο viper στο δέλο ..πες μου αν λέμε για την ίδια αν δουλεύει στην ΜΑ22 τώρα και ότι εχει έρθει γιατί δεν το έχω πάρει χαμπάρι...ενημέρωσε αν είναι αυτή και θα σχολιάσω..

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Ειναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.
Πουτανίτσες σαν την βανέσα δεν υπάρχουν στην πιάτσα στα μπουρδέλα...τις μεγαλύτερες σε ηλικία και νταρντανοπουτάνες τις έχω φάει στην μάπα και στην προσωπικά μου ζωή...αμα δεν πασπατέψεις νεανικό κορμί και ωραίο μουνάκι κουφέτο δεν πας στο παράδεισο...τέλος

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.793
Πόντοι
201
Φίλε μου πραγματικά δεν ξέρω για ποια νικόλ μιλάς και αν είναι αυτή που δούλευε Ι37Β ...λέγεται οτι είναι αδελφή της βανεσας...κάποτε παλιά όταν ρώτησα την βανέσα για νικολ μου την έδωσε αμέσως στο viper στο δέλο ..πες μου αν λέμε για την ίδια αν δουλεύει στην ΜΑ22 τώρα και ότι εχει έρθει γιατί δεν το έχω πάρει χαμπάρι...ενημέρωσε αν είναι αυτή και θα σχολιάσω..
δεν ξερω ,δεν την εχω δει απο κοντα ,γι αυτο ρωτησα,απλα ειχα διαβασει οτι ειναι καλη,στις κριτικες λεει οτι ειναι ρωσιδα 20κατι χρονων ομορφη με ωραιο στηθος

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Άλλη είναι αυτή.

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Σε ποιό σπιτάκι δουλεύει η Βανέσσα;

nert

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2015
Like
870
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους.Η Μπαρμπορα θα είναι αύριο μόνο πρωί στην οδό Βέργας.Καλη εβδομάδα.

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές,καμιά ενημέρωση για διδύμου,τώρα;μην κατεβαίνω τσάμπα

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Τον τελευταίο μήνα...
Ιωαννίνων 3 πάνω-Άννα ξανθό καβλοράπανο, εξαιρετική (9/10)..
Διδύμου 8 ,πρωί-
Ελένη ξανθια milf ,πολύ καλη(8/10)..
Περγάμου 1,πρωί..
Μήρα, καλή..(6/10)..
Περγάμου 27-Ελένη,ψηλή νταρντάνα promilf,τίποτα ιδιαίτερο(3/10)..
Καληνύχτα και να γαμάτε αδέρφια..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Ιωαννίνων 3 πάνω-Άννα ξανθό καβλοράπανο, εξαιρετική (9/10)..
μαζι με
ιρινουσκα / φωκαιας 19
μαρινα / φωκαιας 27αρια / φιλιππιδου
ναταλι / λιοσιων 73αρια
αντριανα / χωματιανου 11
χριστινα / φυλης 65
οτι καλυτερο αυτην τη στιγμη.
ΤΡΕΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ !!! :fuck1:

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Xθες πέτυχα την χριστίνα την ώρα που άλλαζε βάρδια από πρωινή σε απογευματινή απο το δίπλα όροφο στο ισόγειο Φ65. Την είδα με σορτς μπλουτζίν , άσπρη μπλούζα και με τα καταπράσινα μάτια καύλωσα...περίμενα και μολις άνοιξαν τα φώτα μπήκα, να μην πολυλογώ , πολύ ευδιάθετη κοπέλα, δεκτική σε χάδια και φιλια στο σώμα, λαιμό και μάγουλα, ελαφριά αργή πίπα...όταν την πήρα ιεροποστολικό και σηκώνοντας τα δυο της τα πόδια το αρν΄ήθηκε , τον έχεις μεγάλο...πισωκολλητό μετα στην μεγάλη κωλάρα της και τέλος εκει..από την εμπειρία μου είναι αλβανέζα και μοιάζει στην εξυπηρέτηση με την αννίτα , πάρα πολύ καλή αλλά οχι κάτι ιδιαίτερο για μένα..καλή επαγγελματίας τύπου αλβανίας που εκτιμά τα λεφτά ..

Τελευταία τροποποίηση:

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Ειναι σκέτη γλυκα το βανεσακι και το μουνοζουμο της σταζει μελι..
Άμα κάνεις παζαρια με τη μανα της που είναι και τσατσά της μπορεί να στη δωσει και για ολο το βράδι σπίτι σου να της κάνεις ερωτα οσο θες με 500 ευρω φιλική τιμή.
Δε ξέρω αν τρολλάρεις για το "μάνα της" αλλά μου έχει περάσει απο το μυαλό.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γράφε μαλακίες, να κάνεις ύστερα να την ξαναδείς στο τσαρδί κάνα τρίμηνο...:2funny:
Πολύ νομίζεις θέλουν οι πυρφοροσπόνσορες;;;

Pskostas

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
4
Πόντοι
0
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
Που την βρίσκουμε την Βανέσα?

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.217
Πόντοι
1.936

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
....η οποια εχει μαζεψει ολο το χαρτι.Εχθες το απογευμα ητανε λαϊκο προσκυνημα.Ενας συναγωνιστης πληρωσε για τρεις φορες.
δε ξερω τι εχει μαζεψει και δε με ενδιαφερει αυτο το κομματι.
το ΚΑΡΑ-ΑΞΙΖΕΙ με 1000.
εμενα με ενδιαφερει που εχει γυρισει πισω ενα ακομα σταδαρακι μου και αναστεναζουν τα κρεβατια καθε φορα.
οριστε και η πρωτη κριτικη, αλλα και η προσφατη σε κομεντ, για τους δυσπιστους θωμαδες.
ιρινουσκα - καβλουσκα - οπλοπολυβουσκα :fuck1:

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
δε ξερω τι εχει μαζεψει και δε με ενδιαφερει αυτο το κομματι.
το ΚΑΡΑ-ΑΞΙΖΕΙ με 1000.
εμενα με ενδιαφερει που εχει γυρισει πισω ενα ακομα σταδαρακι μου και αναστεναζουν τα κρεβατια καθε φορα.
οριστε και η πρωτη κριτικη, αλλα και η προσφατη σε κομεντ, για τους δυσπιστους θωμαδες.
ιρινουσκα - καβλουσκα - οπλοπολυβουσκα :fuck1:

Έτσι, στο στοιχείο σου. Άσε τα ανοίγματα μια φορά το χρόνο με cg, θα την κολλήσεις και τίποτα και θα τρέχουμε όλοι μετά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom