Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 331 άτομα (25 μέλη και 306 επισκέπτες)

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Γιαυτό κουνιόταν το λεκανοπέδιο.
Κανονικά ναι, αλλά σήμερα δεν προκάλεσα εγώ τον εγκέλαδο.:confused: Ήμουν περιέργως τελείως ψοφίμι, διότι πήγα μετά από δουλειά και Ε Ν Ε Κ Α άλλης υποχρέωσης στα πέριξ. Άσε που η συγκεκριμένη είναι τόσο σκίννυ που σου δίνει την εντύπωση ότι θα σπάσει στα χέρια σου ρε μλκ:2funny:. Τα ξέρεις, δεν είναι για γκάζια γενικώς.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Κανονικά ναι, αλλά σήμερα δεν προκάλεσα εγώ τον εγκέλαδο.:confused: Ήμουν περιέργως τελείως ψοφίμι, διότι πήγα μετά από δουλειά και Ε Ν Ε Κ Α άλλης υποχρέωσης στα πέριξ. Άσε που η συγκεκριμένη είναι τόσο σκίννυ που σου δίνει την εντύπωση ότι θα σπάσει στα χέρια σου ρε μλκ:2funny:. Τα ξέρεις, δεν είναι για γκάζια γενικώς.
Πάντως και εγώ όταν είχα πάει στο 54άρι είχα δει μόνο την Ιζαμπέλα, απόγευμα, μπορεί να έτυχε, μπορεί να είναι και χομπίστριες σαν την Εβελίνα. :undecided:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Πάντως και εγώ όταν είχα πάει στο 54άρι είχα δει μόνο την Ιζαμπέλα, απόγευμα, μπορεί να έτυχε, μπορεί να είναι και χομπίστριες σαν την Εβελίνα. :undecided:
Ποιος βγάζει άκρη ρε μλκ με τα σκατοπρογράμματα τους...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Να ξέρεις ότι πολλές φορές η Αλεξάνδρα δε βγαίνει στο σαλόνι και εμφανίζετε μόνο αν ρωτήσει πελάτης εάν δουλεύει

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Εγώ πάλι που την επισκέφθηκα σήμερα δεν εμεινα ευχαριστημένος.
Θεωρώ ότι το πρόγραμμα της έχει γίνει πολύ μηχανοποιημενο και οτι ηταν να δώσει το έχει δώσει .
Έχει χάσει λίγο το κέφι που είχε.
Βαρέθηκα.
Τείνει να γίνει ξεπέτα.
Θα το σκεφτώ να την πάρω ξανά.
Μπορει επειτα απο κολλητες 2 βαρδιες και συνεχομενα δωματια η κουραση καποια στιγμη λογικα θα βγει σε καποιο πελατη και ειδικα προς το τελος της βαρδιας , δεν νομιζω οτι φταιει αυτη , οι αλλοι ειναι που την υποχρεωνουν ελλειψη αλλης κοπελας σε διπλοβαρδια , σε μονη βαρδια και κυριως πρωινη κανει αγγελους !!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Μπορει επειτα απο κολλητες 2 βαρδιες και συνεχομενα δωματια η κουραση καποια στιγμη λογικα θα βγει σε καποιο πελατη και ειδικα προς το τελος της βαρδιας , δεν νομιζω οτι φταιει αυτη , οι αλλοι ειναι που την υποχρεωνουν ελλειψη αλλης κοπελας σε διπλοβαρδια , σε μονη βαρδια και κυριως πρωινη κανει αγγελους !!
Σχεδόν πάντα διπλοβαρδια δούλευε κ δουλεύει η Ειρήνη/Στέλλα, για δύο μήνες μέχρι να τελειώσει η άδεια της και φεύγει

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Να ξέρεις ότι πολλές φορές η Αλεξάνδρα δε βγαίνει στο σαλόνι και εμφανίζετε μόνο αν ρωτήσει πελάτης εάν δουλεύει
Ή, όπως μου αποκάλυψε σήμερα, εάν δεν γουστάρει καθόλου το πελάτη (βλέπει από κάμερα). Της είπα βέβαια ότι είναι χοντρή μαλακία αυτό που κάνει και ότι μόνο εκείνη χάνει. Στη μούνα της απ’ ότι κατάλαβα.
Πολύ ντίβα το παίζει γενικά ρε φίλε. Και μιλάμε για 6άρι στη καλλίτερη.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Σχεδόν πάντα διπλοβαρδια δούλευε κ δουλεύει η Ειρήνη/Στέλλα, για δύο μήνες μέχρι να τελειώσει η άδεια της και φεύγει
Φιλε γκουρου της ενημερωσης δεν εχω να πω τιποτα , διοτι εσυ ξερεις ΠΟΛΛΑ πιο πολλα απο οτι οι αλλοι εδω μεσα και κυριως στις λεπτομεριες που εμεις απλα δεν ξερουμε , ο μονος μπουσουλας για το τι συμβαινει γενικα εδω στο bou εισαι εσυ ,( ελπιζω εσυ να περασες καλα με την Ειρηνη !!!!) , ευχαριστω.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.833
Πόντοι
46.232
Φιλε γκουρου της ενημερωσης δεν εχω να πω τιποτα , διοτι εσυ ξερεις ΠΟΛΛΑ πιο πολλα απο οτι οι αλλοι εδω μεσα και κυριως στις λεπτομεριες που εμεις απλα δεν ξερουμε , ο μονος μπουσουλας για το τι συμβαινει γενικα εδω στο bou εισαι εσυ ,( ελπιζω εσυ να περασες καλα με την Ειρηνη !!!!) , ευχαριστω.
Ναι πάντα, είναι η 10 ή 11 φορά που περνάω μαζί της συνολικά από το '19 που εμφανίστηκε Διδύμου 22

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 13 υπόγειο αριστερά Νικόλ η μελαχρινή κοπέλα που δούλευε πιο παλιά Φυλής 71α, με αρκετά κιλά παραπάνω και με απλό πρόγραμμα.

Φωκαιας 13 δεξια Μαρία, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Μαρία η "Γερμανίδα", με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17β κλειστό.

Φωκαιας 19 Ειρήνη/Στέλλα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, την περιμένω στο δωμάτιο για να τη πάρω για πολλοστή φορά.

Φωκαιας 25α κλειστό.

Φωκαιας 25β Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 24 κλειστό.

Φωκαιας 27α Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαίας 27Β κάτω, Καρολίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω η μιλφ Μελίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Η Μαρία από 13 ελεύθερο??μωρέ σώπα πως κ έτσι

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
Να πούμε και αυτό είναι αξιοσημείωτο.Χθες πήγαινα να ξαναγαμευσω την Βανέσα (έχω αδυναμία στις μικρές για αυτό πάω στά δέλα). Μπήκα μέσα και μου λέει η τσατσά χαμογελώντας... είναι πρόγραμμα 1:30 ώρας, πόσο της λέω...270€...καραφλιασα.
Έλεος ρε 270 σε ρδελο που με 200 παίρνεις 1.30 από γραφείο. Μπορεί να έλεγε και μαλακίες η τσατσά, αν όχι βρήκαμε τον αγαπουλη τις χρονιάς

Bron

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
1.739
Πόντοι
201
Καλημέρα guys. Έχει κάποιος να προτείνει καμιά αδύνατη με κώλο στο πρόγραμμά της που να είναι άξια επίσκεψης;
Κάτι σε στυλ Χριστίνα ελληνοουκρανεζα απο την φωκαίας. Είτε στα 10 είτε στα 20, δεν είναι θέμα.

jokerman12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε μην την ψαχνεις , εχει φυγει εδω και καιρο στην Αγγλια και οπου καλοπαντρευτικε , και μπραβο της ηταν εξυπνη και μεθοδικη !!!!
Κρίμα φιλαράκι. Έχεις να μου προτείνεις κάποια έτσι καλή αντίστοιχου στυλ;

999r

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Καλησπερα σας. Κανα γραννυ πάνω από 55 ετών υπάρχει στα σπίτια.? Ανεξαρτήτως βάρδιας. Εάν είναι και αδύνατη ακόμα καλητερα.! Οποίος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ,ας ενημερώσει. Ευχαριστω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασμα με Νάταλι από Φώκαιας 17 ισόγειο. Πολύ γλυκιά και με πολύ ωραίο κωλαράκι. Θα ανεβάσω κριτική με λεπτομέρειες.

Επίσης έκανα μια βόλτα προς το Φυλής 200 έπειτα μπας και το πετύχω ανοιχτό. Κατά τις 4 και κάτι ψιλά το μεσημέρι είδα φώς και μπήκα. Χτύπησα κουδούνι και πέρασμα στο σαλόνι όπου εμφανίστηκε ένα ξανθό Μιλφ με ψιλοκανονικο σώμα και 3αρια βυζιά. Καλή εμφάνιση ειδικά για τους μιλφακηδες όπως ο φίλος μου ο @The Keeper που πρέπει να το δει οπωσδήποτε αυτό. Αυτοπαρουσιάστηκε με ελευθ. Στοματικό , 69 και ισπανικό. Θα καθόταν μέχρι τις 5 μου είπε. Δεν ρώτησα όνομα αν και ίσως επιστρέψω κάποιο πρωινό για να της τον χώσω ανάμεσα στις βυζάρες της. Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.

Καλό απόγευμα.

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Καλησπερα σας. Κανα γραννυ πάνω από 55 ετών υπάρχει στα σπίτια.? Ανεξαρτήτως βάρδιας. Εάν είναι και αδύνατη ακόμα καλητερα.! Οποίος συναγωνιστής έχει πληροφορίες ,ας ενημερώσει. Ευχαριστω

• Like
Αντιδράσεις: 999r
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom