Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (34 μέλη και 258 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.879
Πόντοι
6.030
Περασμα χθες το βραδυ με Αννα (οχι την κου ) στο Φωκαιας 27 κατω.
Δεν ανεβαζω κριτικη γιατι εδωσα μονο τσιμπουκι.
Ρωσσιδακι με Προκαταρτικα φιλακια στο σωμα, τσιμπουκι καλο βαθυ. Δεκτικη και υπομονετικη η κοπελα μεχρι να τελειωσω, 10 λεπτακια περιπου φουλ καλο τσιμπουκι τοσο βαθυ,οσο και στο κεφαλι. Δεν δεχεται τελειωτικο στο στομα. Κοντο μαλλι μικρο βυζακι καλουτσικο ,ωραιο προσωπακι και αδυνατο σωματακι. Τιμιο σε γενικες γραμμες. Μονη παρασπωνδια η ηλιθια τσατσα που χτυπησε πορτα λιγο μετα το τελειωμα μου.

mastrogod

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2021
Κριτικές
15
Like
598
Πόντοι
290
εχει ξαναπετυχει κανεις την ντιαν

εχει ξαναπετυχει κανεις την ντιανα με την κωλαρα?
μ ειπε ο τσατσος με το μακρύ μαλλί ότι σταμάτησε?!?!? πως γκενςν αυτό? ηρθε 10 μερες και έφυγε φάση. που θα ξαναβρούμε τέτοιο τερατώδες πατο? ούτε Μαυρες δν εχουν τέτοιο κώλο......

SomeoneToSpeak

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ακριβώς αυτό κάνω κι γω ... Τα δείχνω ειδικά σε άτομα που θεωρούν αμαρτία να πάνε σε μπουρδέλο η να πλερω γενικά.... και μετά συνειδητοποιούν ότι έχουν γαμησει δυο τρεις μέτριες στη ζωή τους δημιουργούντας τους αυτοκτονικές τασεις
Τι ξερεις...!

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
μ ειπε ο τσατσος με το μακρύ μαλλί ότι σταμάτησε?!?!? πως γκενςν αυτό? ηρθε 10 μερες και έφυγε φάση. που θα ξαναβρούμε τέτοιο τερατώδες πατο? ούτε Μαυρες δν εχουν τέτοιο κώλο......
Να πας Αλίνα Κ166 υπογα μετά τις 22.00..εκει θα βρεις το πάτο που ζητάς.

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
259
Πόντοι
21
Καλησπερα σε ολους! Υπαρχει καποια μαυρη στο μεταξουργιο απογευματινη/μεταμεσονύκτια βαρδια γιατι φυλης δεν παιζει τιποτα αυτες τις μερες;;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.727
Πόντοι
41.129
Σεξ με Τζούλια από Ιάσωνος 44. Ωραία πόδια, ασιάτικη προφορά που σε καυλώνει, άλλο ένα 10ευρο που πήγε στο σωστό μέρος...!
Nα δοκιμασεις και την αλλη τη μικρη Ουζμπεκα τη Μαρινα,ειναι λιγο πιο ερωτιαρα απο τη τζουλια.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
9.450
Κατάθεση πριν λίγο στην Ελενάρα βέργας 3 που γύρισε.....για άλλη μια φορά από τις πολλοστές πέρασα τέλεια....ξανθιά νταρντάνα με υπέροχες βυζάρες δε πρέπει να είναι πάνω από 30... καθαρή και με υπέροχο τσιμπούκι....

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.624
Πόντοι
456
Έφυγε τόσο αυτή όσο και η Φωτεινή, η Φωτεινή εργάζεται πρωινή Φυλής 109β τη Τάνια όταν επιστρέψει από διακοπές ελπίζω κάπου να τη πετύχουμε
Φιλε μου Γκουρου της ενημερωσης εισαι το κατι αλλο , !!!!!! με γλιτωσες απο το να τρεχω στην Διδυμου για Φωτεινη και θα παω ντουγρου στο Φ109β ευχαριστω .!!!!!!!!!!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.719
Πόντοι
4.926
Η Λίλιαν από Ιάσωνος 1 Β & Γ

είναι ΜΠΟΥΧΕΣΟΜΠΑΖΟ!
Έχεις δίκιο, αλλά πρέπει να την γαμήσουν οπωσδήποτε, τα πρόβατα-λιγούρια, γιατί το διάβασαν εδώ. Είπαμε, το site είναι μαγικό.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασμα πριν λίγο στην Αγάπη στο Βέργας 3, κοντή ξανθιά Ρωσιδουλα γύρω στα 25, κανονικό σωμα με ωραίο κώλο και μικρα βυζακια.

Ήταν πολύ παιχνιδιάρα στο σαλόνι και μου κέντρισε το ενδιαφέρον, είχε άλλες 2 ξανθιές μαζί της, μια ψηλή και μια κοντή, ονόματα δε θυμάμαι.

Η Αγαπούλα είναι βιαστικό κορίτσι, μπαίνει κατευθείαν στο ψητό να μου βάλει καπότα σε ημιλιπόθυμο πουτσο, ε με λίγο χαϊδεμα τον εσήκωσε.
Ξεκινάει μια λυσσαλέα πιπα με αρκετό δοντι και ανεπιτυχείς προσπάθειες να κάνει deepthroat, μ'αρεσε όμως, έβγαζε κάτι μουγκρητά σα καθυστερημένη και λέω μπλέξαμε με παλαβή εδώ.
Σταματάει, βαζει μισό μπουκάλι μουνοκρεμα πανω στον πουτσο μου και στήνεται στα 4, την μυρίστηκα την ψιλοφολέ κατάσταση και λέω θα την τιμωρήσω.
Σκληρό γαμήσι με πολλές σφαλιαρες και εκείνη να ουρλιάζει λες και θα γεννήσει ελεφαντάκια, την συνέχισα σε αυτό το μοτίβο κάνα τρίλεπτο και την έφερα ιεραποστολικο να δούμε τι κάνουμε εκεί, πάπαλα, μαλακιες, έβαζε το χέρι πανω στο μουνι για να μην μπει όλος.
Εδώ που φτάσαμε λέω, πρέπει να χυσω να φεύγω απ' αυτό το τσίρκο, την σηκώνω όρθια την στήνω στο νιπτήρα, και λέω εδώ θα τα δώσω όλα, την αρχίζω στις γρήγορες πιστονιές και φάπες για να βάλει μυαλό, "οοουυ μουρό μου finish" ψιθύριζε η σακαφιόρα.
Με τα πολλά πολλά, έχυσα κι εγώ, δεν τράβαγε η κατάσταση.

Δεν την προτείνω μάγκες μου, ναι έχει λίγη πλάκα το όλο σκηνικό με την χτυπημένη, αλλά εδώ ερχόμαστε να γαμησουμε.

Μόνο άμα καραγουστάρετε κοντοπούτανα είν' τούτη, κι ας ξέρετε ότι δεν λένε στο δωμάτιο, κατά τ'άλλα, ούτε να σας τον δει, μήν κάνετε το λαθάκι.
Δε λέω πάλι καλά που εχυσα.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
σφηνάκι live
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Λίλιαν που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 32α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Ντελια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ιρις ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β Γιάννα/Ζάνα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α Ρόζι (από το 11α ισόγειο)ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Σόλο ναυάγια

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom