Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Αδέρφια έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπάρες Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου να πάω καρφωτός το πρωί; Ευχαριστώ!!!
Σόλο ναυάγιασφηνάκι live
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Λίλιαν που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)
Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κολωνού 32α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27γ Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 27β Ντελια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ιρις ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15β Γιάννα/Ζάνα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 15α Ρόζι (από το 11α ισόγειο)ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
ΣΑΓΑΠΑΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!!Αδέρφια έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπάρες Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου να πάω καρφωτός το πρωί; Ευχαριστώ!!!
Μη τα κανείς και εσυ τόσο τραγικά τα πράγματαΧθές το βράδυ, φεύγοντας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είδα την Πανάθα να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, πήγα στην Λιοσίων, για να δείξω την Σαμπίνα στον φίλο μου. Το Βέργας 7 ήταν κλειστό και μπήκαμε στο υπόγειο. Εκεί δούλευε η Τίνα, μία νεαρή πατσαβούρα. Βγαίνοντας, είδαμε ανοικτό το φως στο 7 και μπήκαμε να τσεκάρουμε. Η τσατσά μας παρουσίασε την Μαρία, μία άσχημη και άχαρη gilf. Δεν είχα όρεξη να πάω κάπου αλλού, καθώς η πιάτσα βρίσκεται σε τέλμα, εδώ και πολλούς μήνες.
Το έχω παρατηρησει κι εγώ.Μια απορία να εκφράσω,
Λιγότεροι Πακιστανοί τριγυρνάνε στο Μεταξουργείο η μου φαίνεται;;;;
Σε σχέση με ποιο παλιά
Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι Έλληνες, οπότε σπάει κάπως η πακιστανίλα.Σε αυτό έχουμε παίξει ρόλο και όλοι εμείς εδώ στο Site και ειδικότερα στο νήμα ενημέρωσης. Μαθαίνονται τα νέα τόσο γρήγορα με νέους μπουρδελιάρηδες να θέλουν να διεκδικήσουν κι αυτοί μέρος του 'ονείρου' τού να κάνεις σεξ με πολλά και εμφανίσημα κορίτσια χωρίς στάλα ιδρώτα. Οι πακιστανοί από την άλλη έχοντας τα σπίτια τους και τα καταστήματά τους κέντρο Ομόνοια-Μεταξουργείο , τα μπουρδέλα για αυτούς είναι μια αναπόσπαστη καθημερινότητα. Εδώ οι κορασίδες ψωνίζουν στα μαγαζιά τους και τούς λένε Καλημέρα. Οπότε κλείνω με το εξής: ' Κάθε πελάτης είναι σημαντικός ασχέτως μόρφωσης , ατομικής υγιεινής, και εθνικότητας γιατί με το 10ευρό του ενισχύει τον Παράδεισό μας ώστε να παραμένει ζωντανός επ 'απειρον ανανεώντας ταυτόχρονα το δυναμικό του σε κοπέλες. Τα λεφτά τρέφουν το Μετάξι μας..!Μια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
περασα χθες μετα το ματς ελλαδα-ιταλια, περιπου 12.30 ημουν εκει και ηταν κλειστο....Ναι εχθές εγώ 12 πήγα
Έχουν πάρει άδεια από την σημαία, θα επιστρέψουν και αυτοιΜια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
Μύστη, είμαι μαζί σου! Απλά πρόσεχε μην καταντήσεις σαν τον μαλακα τον Πικερ που γαμαγε μέρα παρά μέρα με ψυχαναγκαστικό τρόπο στο Μετάξι...Σκεφτείτε αυτό: Βόλτα στον πεζόδρομο της Ιάσωνος όπου στο πέρασμα από το γωνιακό καφενείο σίγουρα θα συναντηθούν δύο βλέμματα, το δικό σου και κάποιας κοπέλας που έχετε κάνει σεξ. Αυτή η μαγεία του φλερτ των 2 δευτερολέπτων..Συνεχίζεις και μπαίνεις σιγά σιγά σε διάφορα σαλονάκια όπου γίνεται το πρώτο ζέσταμα κοζάροντας βυζιά πατουσάκια κώλους. Κλείνεις έχοντας καταλήξει που θα γαμήσεις μπαίνεις καυλωμένος και κάνεις τη δουλειά σου σωστά μόνο με 10 ευρώ. Ανοίγεις μια παγωμένη μπύρα σε ένα παγκάκι για να σβήσεις την λάβα που χύνεται μέσα και έξω σου μετά το αβυσσαλέο σεξ. Επιστρέφεις σπίτι με ένα στέρνο γεμάτο οξυγόνο και κάνεις ένα καλό παγωμένο μπάνιο. Νοιώθεις το κοκτέηλ υπερηφάνεια-γαλήνη να ρέει στο αίμα σου. Μόνο κέρδος εισπράττει ένας μπουρδελιάρης από το Μετάξι..!
Εχει καθαρισει η <<προεδραρα>>!Μια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
Καλο νεο αυτο!Εντομεταξι με δυο τρεις πακιδες που μίλησα σε χορό δουλειάς εκτός ποιατσας μου είπαν πος την έχουν πάρει γραμμή πος τους ξεπετανε στα μπουρδέλα σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πάνε Ομόνοια όπου κάνουν πιάτσα κάτι δικές τους 20€ μια ώρα.
Και οι σκλάβοι ξυπνάνε κάποια στιγμή.
Τι εννοεις;Απλά πρόσεχε μην καταντήσεις σαν τον μαλακα τον Πικερ που γαμαγε μέρα παρά μέρα με ψυχαναγκαστικό τρόπο στο Μετάξι...
Και μετά θα το μεταδίδουν και στις κοπέλες του Μεταξιού!Πιατσοβιες του δρόμου....????
Πάρα πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....!!!!
Το AIDS ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ....!!!!