Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 237 άτομα (21 μέλη και 216 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
σφηνάκι live
(περιμένοντας να περάσει η ώρα να πάω να δω την Λίλιαν που ανέφερε ο @DmtrsxXx στο Ιάσωνος 1γ, κάποιος την έχει κλείσει για μια ώρα...)

Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 32α Μαρίνα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Νταρια ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27γ Μπιανκα μελαχρινή λατινα νταρντανα με 2.5-3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 27β Ντελια μελαχρινή κοντή λεπτή με 1.5αρι βυζι και Ιρις ξανθιά χοντρουλα με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15β Γιάννα/Ζάνα μελαχρινή χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 15α Ρόζι (από το 11α ισόγειο)ξανθοκαστανη κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β Μαίρη μελαχρινή χοντρή με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Βιολετα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Σόλο ναυάγια

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.972
Πόντοι
4.926
Χθές το βράδυ, φεύγοντας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είδα την Πανάθα να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, πήγα στην Λιοσίων, για να δείξω την Σαμπίνα στον φίλο μου. Το Βέργας 7 ήταν κλειστό και μπήκαμε στο υπόγειο. Εκεί δούλευε η Τίνα, μία νεαρή πατσαβούρα. Βγαίνοντας, είδαμε ανοικτό το φως στο 7 και μπήκαμε να τσεκάρουμε. Η τσατσά μας παρουσίασε την Μαρία, μία άσχημη και άχαρη gilf. Δεν είχα όρεξη να πάω κάπου αλλού, καθώς η πιάτσα βρίσκεται σε τέλμα, εδώ και πολλούς μήνες.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Χθές το βράδυ, φεύγοντας από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου είδα την Πανάθα να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, πήγα στην Λιοσίων, για να δείξω την Σαμπίνα στον φίλο μου. Το Βέργας 7 ήταν κλειστό και μπήκαμε στο υπόγειο. Εκεί δούλευε η Τίνα, μία νεαρή πατσαβούρα. Βγαίνοντας, είδαμε ανοικτό το φως στο 7 και μπήκαμε να τσεκάρουμε. Η τσατσά μας παρουσίασε την Μαρία, μία άσχημη και άχαρη gilf. Δεν είχα όρεξη να πάω κάπου αλλού, καθώς η πιάτσα βρίσκεται σε τέλμα, εδώ και πολλούς μήνες.
Μη τα κανείς και εσυ τόσο τραγικά τα πράγματα
Όλο και Υπάρχουν κάτι ψιλά να γαμησεις !!!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Μια απορία να εκφράσω,
Λιγότεροι Πακιστανοί τριγυρνάνε στο Μεταξουργείο η μου φαίνεται;;;;
Σε σχέση με ποιο παλιά

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
Το έχω παρατηρησει κι εγώ.
Γενικό το φαινόμενο όμως. Και στη Φυλής έχουν κόψει πολλοι Έλληνες. Αναδουλειες! Θα είναι δυσκολος ο Χειμώνας. Θα τεθεί θέμα επιβίωσης λόγω ακριβών ενοικίων - θέρμανση - ρευμα, το οποιο ειναι στο Θεό, και πλεον ΟΛΟΙ οι συναγωνιστές τον οβελό για εξωτική εκσπερμάτωση, σε νεαρό επί πληρωμης μουνακι, το σκεφτόμαστε πολυ! Ασε που επίσης το Bou κάνει πολυ καλα τον σκοπό του και ενημερωνόμαστε για τις φολες, οι οποίες είναι πλεον πολλες, και ο εκάστοτε συναγωνιστης δεν κάνει τον κόπο να πληρωσει βενζίνη για να κατέβει στα στενά της ακολασίας. Εχω αριθμισει πλεον 5 με 6 κοπέλες, στις 40 περιπου, που κάνουν σωστά το λειτουργημα τους.

Τελευταία τροποποίηση:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Όταν το ρεύμα και η βενζίνη ανεβενεις ανεβαίνει για όλους Έλληνες και μετανάστες και όταν τεθεί θέμα επιβίωσης το Πρότο που κόβεις είναι η διασκέδαση -σεξ

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
Σίγουρα έχουν αυξηθεί οι Έλληνες, οπότε σπάει κάπως η πακιστανίλα.Σε αυτό έχουμε παίξει ρόλο και όλοι εμείς εδώ στο Site και ειδικότερα στο νήμα ενημέρωσης. Μαθαίνονται τα νέα τόσο γρήγορα με νέους μπουρδελιάρηδες να θέλουν να διεκδικήσουν κι αυτοί μέρος του 'ονείρου' τού να κάνεις σεξ με πολλά και εμφανίσημα κορίτσια χωρίς στάλα ιδρώτα. Οι πακιστανοί από την άλλη έχοντας τα σπίτια τους και τα καταστήματά τους κέντρο Ομόνοια-Μεταξουργείο , τα μπουρδέλα για αυτούς είναι μια αναπόσπαστη καθημερινότητα. Εδώ οι κορασίδες ψωνίζουν στα μαγαζιά τους και τούς λένε Καλημέρα. Οπότε κλείνω με το εξής: ' Κάθε πελάτης είναι σημαντικός ασχέτως μόρφωσης , ατομικής υγιεινής, και εθνικότητας γιατί με το 10ευρό του ενισχύει τον Παράδεισό μας ώστε να παραμένει ζωντανός επ 'απειρον ανανεώντας ταυτόχρονα το δυναμικό του σε κοπέλες. Τα λεφτά τρέφουν το Μετάξι μας..!

Τελευταία τροποποίηση:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.172
Πόντοι
31.618
Εντομεταξι με δυο τρεις πακιδες που μίλησα σε χορό δουλειάς εκτός ποιατσας μου είπαν πος την έχουν πάρει γραμμή πος τους ξεπετανε στα μπουρδέλα σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πάνε Ομόνοια όπου κάνουν πιάτσα κάτι δικές τους 20€ μια ώρα.
Και οι σκλάβοι ξυπνάνε κάποια στιγμή.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άλλο σεξάκι που είχα ήταν με την Λάουρα στην Κολωνού 15 πρώτο δεξιά. Από την Λάουρα έχω αραιώσει διότι χάθηκε η 'όρεξή της' για δουλειά και αυξήθηκε η βιασύνη της. Έχει χάσει αυτή τη γλυκάδα που είχε στο πρόσωπο ρε γαμώτο και μοιάζει λίγο με πρεζόνι. Ωστόσο το 10ευρο μου δεν πήγε στα σκουπίδια -δόξα τω θεώ- όμως δεν θα ξαναπάω και σύντομα. Δυο στάσεις ,casual συνεύρεση, έχυσα όντως, αλλά.. αλλά αλλά...

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Σκεφτείτε αυτό: Βόλτα στον πεζόδρομο της Ιάσωνος όπου στο πέρασμα από το γωνιακό καφενείο σίγουρα θα συναντηθούν δύο βλέμματα, το δικό σου και κάποιας κοπέλας που έχετε κάνει σεξ. Αυτή η μαγεία του φλερτ των 2 δευτερολέπτων..Συνεχίζεις και μπαίνεις σιγά σιγά σε διάφορα σαλονάκια όπου γίνεται το πρώτο ζέσταμα κοζάροντας βυζιά πατουσάκια κώλους. Κλείνεις έχοντας καταλήξει που θα γαμήσεις μπαίνεις καυλωμένος και κάνεις τη δουλειά σου σωστά μόνο με 10 ευρώ. Ανοίγεις μια παγωμένη μπύρα σε ένα παγκάκι για να σβήσεις την λάβα που χύνεται μέσα και έξω σου μετά το αβυσσαλέο σεξ. Επιστρέφεις σπίτι με ένα στέρνο γεμάτο οξυγόνο και κάνεις ένα καλό παγωμένο μπάνιο. Νοιώθεις το κοκτέηλ υπερηφάνεια-γαλήνη να ρέει στο αίμα σου. Μόνο κέρδος εισπράττει ένας μπουρδελιάρης από το Μετάξι..!

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
982
Πόντοι
361

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Σκεφτείτε αυτό: Βόλτα στον πεζόδρομο της Ιάσωνος όπου στο πέρασμα από το γωνιακό καφενείο σίγουρα θα συναντηθούν δύο βλέμματα, το δικό σου και κάποιας κοπέλας που έχετε κάνει σεξ. Αυτή η μαγεία του φλερτ των 2 δευτερολέπτων..Συνεχίζεις και μπαίνεις σιγά σιγά σε διάφορα σαλονάκια όπου γίνεται το πρώτο ζέσταμα κοζάροντας βυζιά πατουσάκια κώλους. Κλείνεις έχοντας καταλήξει που θα γαμήσεις μπαίνεις καυλωμένος και κάνεις τη δουλειά σου σωστά μόνο με 10 ευρώ. Ανοίγεις μια παγωμένη μπύρα σε ένα παγκάκι για να σβήσεις την λάβα που χύνεται μέσα και έξω σου μετά το αβυσσαλέο σεξ. Επιστρέφεις σπίτι με ένα στέρνο γεμάτο οξυγόνο και κάνεις ένα καλό παγωμένο μπάνιο. Νοιώθεις το κοκτέηλ υπερηφάνεια-γαλήνη να ρέει στο αίμα σου. Μόνο κέρδος εισπράττει ένας μπουρδελιάρης από το Μετάξι..!
Μύστη, είμαι μαζί σου! :rockon:Απλά πρόσεχε μην καταντήσεις σαν τον μαλακα τον Πικερ που γαμαγε μέρα παρά μέρα με ψυχαναγκαστικό τρόπο στο Μετάξι...:woldman:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Μια απορία να εκφράσω,
Σε σχέση με ποιο παλιά
Εχει καθαρισει η <<προεδραρα>>!

Εντομεταξι με δυο τρεις πακιδες που μίλησα σε χορό δουλειάς εκτός ποιατσας μου είπαν πος την έχουν πάρει γραμμή πος τους ξεπετανε στα μπουρδέλα σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας και πάνε Ομόνοια όπου κάνουν πιάτσα κάτι δικές τους 20€ μια ώρα.
Και οι σκλάβοι ξυπνάνε κάποια στιγμή.
Καλο νεο αυτο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλά πρόσεχε μην καταντήσεις σαν τον μαλακα τον Πικερ που γαμαγε μέρα παρά μέρα με ψυχαναγκαστικό τρόπο στο Μετάξι...:woldman:
Τι εννοεις;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.570
Πόντοι
4.646
Πιατσοβιες του δρόμου....????

Πάρα πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ....!!!!

Το AIDS ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ....!!!!

:priest::skull::skull-and-crossbones::zombie:
Και μετά θα το μεταδίδουν και στις κοπέλες του Μεταξιού! :headbang:
Καλά κάνουν που τους φολιαζουν με αποστειρωμενα προγράμματα και υπηρεσίες της πλάκας!:rockon:

Εγγρ.
28 Νοε 2020
Κριτικές
2
Like
800
Πόντοι
360
Nα γράψω ακόμα ένα μύνημα....διαβάζοντας για την περιβόητη λίλιαν αποφάσισα να κατέβω και να την επισκεφτώ..μένω μακριά ..Μπαίνω στο ρδελο και περίμενα ...βγαίνει ένα πράγμα γυμνό από το δωμάτιο με τα ρούχα στο χέρι , έπαθα ζημιά , την άκουσα να μιλαει κιόλας και μου θύμισε γρια ξεμωραμένη -ναρκομανή...γενικώς ένα πράγμα σαν μια ζητιάνα της γειτονιάς που εκλιπαρεί για λίγο λάδι ...δράμα .
Δεν με ενδιαφερει τι κάνει μέσα αλλα μακριά...καπνός..
Κατηφοριζοντας πιο χαμηλά ιάσωνος λέω δεν περνάω στο 20 ? επειδή δεν είμαι κόμπλας και δεν εξαρτώμαι γενικώς από γυναίκες , δεν με ενδιαφέρει άλλωστε η αποδοχή τους , δεν ρίχνω ενα πούτσο στην βανεσσα ? μπορεί να μην θυμάται...μπαίνω μέσα και η κυρία καθόταν στα ενδότερα του μαγαζιού στην καρέκλα με κανονική ενδυμασία στο ρόλο της τσατσάς λέγοντας μου ότι δουλεύει η γιασμιν...θυμάσαι της λέω που δεν με πήρες την προηγουμενη φορά? ΕΓΩ??? ....ΣΟΒΑΡΑ??
Δεν καταλαβαίνω τις λες ...και ολα αυτά με ευχάριστη και καυλιάρικη διάθεση .. ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΆΜΑΙ...
έλα την πέμπτη που δουλευω....
uglystupid2.gif
άβυσσος η ψυχή ης πουτάνας ...
Στην συνέχεια θυμήθηκα τον μύστη smirni για μια χριστίνα στη ΜΑ γωνία δίπλα στο καφενείο ...λέω ο τύπος δεν μπορεί να κάνει λάθος στις κριτικές...πέρασα , οι εντυπώσεις ακριβώς οι ίδιες με την κριτική του ...την γάμησα στα αρχή από το στόμα με γυρισμένο το κεφάλι σε ελεύθερο στοματικό κοιτώντας με λοξά με τις ματάρες της όταν το ρούφαγε...στο τέλος την γάμησα σε ιεραποστολικό και με διαρκή φιλιά στο στόμα..εύγε smirni

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom