Μπουρδέλο | Κοπέλα | Περιγραφή Κοπέλας | Πρόγραμμα | Σχόλια |
---|
Περγάμου 1 | κλειστό | | | |
Έλλης 3 | Δεν είπε | Gilf ντυμένο σε στύλ 80s 90s Νταρτνάνα, κοντό καστανοκόκκινο μαλλί
παιδική φωνούλα! | Απλό | κι εγώ που νόμιζα ότι είχα πάρει αρκετές από 90s αυτή δεν την θυμάμαι. |
Διδύμου 20 | Κρύσταλ και Νικόκ | Η πρώτη, μελαχροινή skinny σχετικά ψηλή βυζί άφαντο μέσα στο σουτιέν. Η δεύτερη με λίγα πιασηματάκια, μέτριο ύψος δεν διέκρινα καλά βυζί μέσα στο σουτιέν αλλά έμοιαζε 3+ | full και οι 2 | Τραγική οσμή στον χώρο |
Διδύμου 16Α | Είχε φώς αλλά ήταν κλειδωμένο | | | |
Όλα τα υπόλοιπα
διδύμου κλειστά | | | | |
Χωματιανού 11Α | Λόλα / Αλιόνα? | Ξανθιά με κοντό καρέ milf, μεγάλο στρογγυλό κολαράκι (με εμφανή λίγη κυτταρίτιδα) , βυζγιά δεν είδα καλά τα κράταγε αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον μέτρια | απλό + τελειωτικό | Την πρώτη φορά η υπηρεσία την είπε Λόλα, μετά σε επόμενο σαλονάρισμα την είπε Αλιόνα |
Λιοσίων 79Β | Τα ξέχασα από την τρομάρα μου | Μία κοκκινομάλλα gilf με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μια πλατινέ μαλλί Zilf (zombie i like fucking) | Τα ξέχασα από την τρομάρα μου | |
Εξηκίου 18Γ | Μαρία | Ξανθό κοντό μαλλί ψηλή, κανονικό σώμα, milfακι | Αρχικά είπε απλό αλλά με΄τα άρχισε να λέει θα σου κάνω πολλά, με νόημα | |
Εξηκίου 18Β | Βαριόταν να πει | Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-ο-gilf μέτριο βυζί | απλό είπε | Είχε πιάσει την πάρλα με έναν πιτσιρικά που μάλλον γούσταρε, εμένα στα πεταχτά με κοίταξε.Έξω είχαν απλώσει την μπουγάδα και νόμισα αρχικά ότι ήταν πάγκος πανηγυρτζίδικος |
Βέργας 3 | Γκλόρια | Μελαχροινό μακρύ μαλλί κανονικό σώμα βυζί δεν φαινόταν κάτω από την κελεμπία που φορούσε | απλό είπε | Η συγκεκριμένη ήταν μέσα δεξιά, πήγα να δώ στο μέσα αριστερά μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή και μου φώναξε η υπηρεσία γιατί δεν βλέπω τα φώτα που είναι κλειστά |
Βέργας 7Υπόγειο | Χαμός από συναθλητές, δεν άκουσα | Κατσανομάλλα με κοτσίδα, πιασηματάκια, τα βυζιά τα κράταγε με τα χέρια ενώ είχε και το σουτιέν στα χέρια και δεν τα μέτρησα καλά | απλό με τελειωτικό άκουσα ανάμεσα στους γροθογότθους | |
Βέργας 7 Σκαλάκια | Δεν είπε | Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-o-gilf με μπόλικα κιλά, τα βυσιά απλά όχι αρκετά για τα κιλά | τα βασικά είπε | |
Βέργας 6Α | Δεν συγκράτησα | Αγορίστικο μελαχροινό μαλλί, με γυμνασμένο σώμα, βυζί 2-2,5 έμοιαζε της παλιάς καλή ρωσικής σχολής | δεν έδωσε λεπτομέρειες, μόνο ότι θα περάσουμε καλά | |
Βέργας 2Α | Τζούλια/Γιούλι | Μακρύ ξανθό μαλλί, μέτριο ύψος, αρκετά γεματούλα, (στο σαλόνι ομολογώ με ξεγέλασε το σώμα) Βυζάρες στο 4+ φυσικές αρκετά στητές. μικρή δεν την λες, οριακά μάλλον milf | Σχεδόν αποστειρωμένο | Δοκιμάστηκε 2 φορές, θα ακολουθήσει κριτική |
Τροφωνίου 13
Όροφος | Εύα | Ξανθία μακρύ μαλλί ντραντάνα, μεσήλιξ, Φωνή ανδρική | Full είπε | είχε ήδη καπαρώσει τον συναγωνιστή (μερακλή?) που ήταν επίσης στο σαλόνι και χούφτωνε κι εμένα δυσκολεύοντας με να αποχωρήσω. |
Ισόγειο | δεν είπε | έξτρα, έξτρα, έξτρα large με κοντό σκουρόχρωμο μαλλί μετριοψηλή | δεν έκανε τον κόπο να πει | |
Τροφωνίου 11 | δεν είπε | Μέτριο-κοντή με Κόκκινα μακρυά ράστα μαλλιά και ανοιχτόχρομα μάτια. Μεγάλο κώλο σε ψιλονορμάλ σώμα με 2,5 βυζιά λίγο κρεμασμένα για το νεαρό της ηλικίας της | Full | Πέραν από την άφαντη υπηρεσία, το κορίτσι είτε είναι σε πόστο που έχει ελάχιστη κίνηση είτε δεν χορταίνει.
Σοβαρά στα υπόψην για το μέλλον |
Λιοσίων 73Α | Ναταλία & Ιονέλα | Ναταλία Μελαχροινό μακρύ μαλλί ψηλή, βυζί 3+, καλό σώμα
Ιονέλα μελαχροινή με μακρύ μαλλί (τρέσα είναι τελικά) 2,5 βυζί, μέτριο ύψος, καλομαυρισμένη, φουσκωμένα χείλια μπόλικα μεγάλα τατού | Ανακοινώθηκε απλό και για τις 2 (η Ναταλία τουλάχιστον κάνει ελεύθερο) | Δοκιμάστηκε DUO 2 φορές θα ακολουθήσει κριτική |
Λιοσίων 73Β | Είχε φώς αλλά ήμουν πτώμα | | | |
| | Όλα τα υπόλοιπα, σε Λιοσίων και παραδρόμους, που δεν αναφέρω, τα βρήκα κλειστά | | |