Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (25 μέλη και 262 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Τελικά κάνεις δεν ξέρει για τη Τζένη από Φώκαιας αν δουλεύει? Μας βλέπω να τρέχουμε να τσεκάρουμε...
Ρε φίλε διάβασε τις ενημερώσεις.... μόλις τις διαβάσεις θα απαντηθεί το ερώτημα σου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Καλησπερα Φιλε Smirni.......Μια διευκρινιση...Στο Τροφωνιου 13 οροφος.....".δεν ξερεις αν τον εχει κοψει η τον εχει ακομα...."αν εχει Κωλαρακι στο προγραμμα της η εχει καμμια Kinter εκπληξη ?????
Πρωκτικο ανακοινώθηκε, δε γνωρίζω κάτι παραπάνω

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πρεπει να γαμήσω την ορορα
Το εχω περιέργεια να την δω μετα απο 8 χρονια
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα θα εργάζεται;

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Πέρασε κάνεις διδυμου 22 πάνω είναι ανοιχτο και 27 παίζει Μιλένα η γιοκ κι αυτη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Επιστροφή από βόλτα στο Μεταξουργείο. Πολύ χλωμά τα πράγματα, έλειπε η Βανέσσα , έλειπε η καινούργια η Κατερίνα, στο Ι44 με τις Ουζμπέκες μόνο μια Μαρία μελαχρινή.
Μόνο η Λάουρα στο Κ 15 άξιζε από εμφάνιση ,η Ντάρια στο Ι20 όροφο, η Χριστίνα Μ28 υπόγειο.
Στο Μ.Α.22 όροφο ήταν μια Μαρία, συμπαθητική νεαρά,με ελεύθερο στοματικό, αλλά με χείλη πολύ έντονα βαμμένα κόκκινα, δεν δοκίμασα.
Όντως έλειπε το Κατερινάκι, πέρασα να την δω, θα έμπαινα, αλλά βγήκε η άλλη η χοντρή τελικά και με έπιανε και από το χέρι να περάσω. :birdman:
Μήπως ρώτησες τι και πως με την Κατερίνα την χοντρή τσατσά;
Ουζμπεκόσπιτο δεξιά τελειώς κλειστό κατά τις 21:30 που πέρασα.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν μία μαύρη μέτρια.

Στο Ιάσονος 39 όπως μπαίνεις δεξιά σκαλάκια, και όχι υπόγειο που ήταν η Κατερίνα χθες, ήταν αυτή η Μπέλα και μία άλλη μελαχρινή που την έχω ξαναδεί στο Ουζμπεκόσπιτο, αδιάφορη. Μάλλον αυτή η Μαρία που αναφέρεις και την πέτυχες στο 44 δεξιά μεταφέρθηκε έπειτα στο Ιάσονος 39, γιατί τους πέτυχα που μόλις ανοίγανε.

Βέβαια, όταν η ΡΙΤΑ στο Κολωνου 32Α είναι εκεί, δεν θες κάτι άλλο. Δίνεις 15€ και νοιώθεις ότι τους κλέβεις. Καβλιάρα Ρίτα..

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Καλησπερα Φιλε Smirni.......Μια διευκρινιση...Στο Τροφωνιου 13 οροφος.....".δεν ξερεις αν τον εχει κοψει η τον εχει ακομα...."αν εχει Κωλαρακι στο προγραμμα της η εχει καμμια Kinter εκπληξη ?????
Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.
Πάτα συμπλέκτη και ξαναδοκίμασε.

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Ρε φίλε διάβασε τις ενημερώσεις.... μόλις τις διαβάσεις θα απαντηθεί το ερώτημα σου
Αγαπημένε μου φίλε. Εσυ ειδικά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι από τα 100 μην τους τα 95 είναι ερωτήσεις. Μην ξενερώνεις. Κ όπως σου έχω πει keep on walking…

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Αγαπημένε μου φίλε. Εσυ ειδικά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι από τα 100 μην τους τα 95 είναι ερωτήσεις. Μην ξενερώνεις. Κ όπως σου έχω πει keep on walking…
Μα δε ξενέρωσα, αλλά ρε φίλε με 4 λεπτά διαφορά ήταν τα ποσταρισματα μας... και μετά ξαναρώτησε....2014 έκανα live από Φωκαιας (βάλε και τις προηγούμενες... Κυριακή,Πέμπτη, Τρίτη κλπ) 2020 ρώτησε και 2144 ρώτησε πάλι

Thodorhs1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα...η Σόνια που δούλευε με τον Τσάτσο στην φυλής ξέρουμε άμα ζει?επίσης η Σάρα από Φώκαιας θα γυρίσει ποτεεεε?

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Μπαγιάτικη (non - live) ενημέρωση , πέμπτη απόγευματινή (έναρξη πορείας 20:30, τέλος 23:45)

παρακαλώ συγχωρήστε μου λάθη, παραλείψεις, είμαι πολύ καιρό εκτός κυκλοφορίας

* Μερικές συμπέφτουν ίσως με την live του τρισμέγιστου, αλλά μιας και δεν είναι όλες ανεβάζω κι εγώ την μπαγιατεμένη μου

ΜπουρδέλοΚοπέλαΠεριγραφή ΚοπέλαςΠρόγραμμαΣχόλια

440_pergamou1_1445936023.jpg

Περγάμου 1
κλειστό
588_ellis3_1581881800.jpg

Έλλης 3
Δεν είπεGilf ντυμένο σε στύλ 80s 90s Νταρτνάνα, κοντό καστανοκόκκινο μαλλί
παιδική φωνούλα!
Απλόκι εγώ που νόμιζα ότι είχα πάρει αρκετές από 90s αυτή δεν την θυμάμαι.
Διδύμου 20
Διδύμου 20
Κρύσταλ και ΝικόκΗ πρώτη, μελαχροινή skinny σχετικά ψηλή βυζί άφαντο μέσα στο σουτιέν. Η δεύτερη με λίγα πιασηματάκια, μέτριο ύψος δεν διέκρινα καλά βυζί μέσα στο σουτιέν αλλά έμοιαζε 3+full και οι 2Τραγική οσμή στον χώρο
Διδύμου 16Α
Διδύμου 16Α
Είχε φώς αλλά ήταν κλειδωμένο
Όλα τα υπόλοιπα
διδύμου κλειστά
430_xomatianou11a_1425410468.jpg

Χωματιανού 11Α
Λόλα / Αλιόνα?Ξανθιά με κοντό καρέ milf, μεγάλο στρογγυλό κολαράκι (με εμφανή λίγη κυτταρίτιδα) , βυζγιά δεν είδα καλά τα κράταγε αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον μέτριααπλό + τελειωτικόΤην πρώτη φορά η υπηρεσία την είπε Λόλα, μετά σε επόμενο σαλονάρισμα την είπε Αλιόνα
Λιοσίων 79ΒΤα ξέχασα από την τρομάρα μουΜία κοκκινομάλλα gilf με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μια πλατινέ μαλλί Zilf (zombie i like fucking)Τα ξέχασα από την τρομάρα μου
8225 Eksikiou18c 1442237594
Εξηκίου 18Γ
ΜαρίαΞανθό κοντό μαλλί ψηλή, κανονικό σώμα, milfακιΑρχικά είπε απλό αλλά με΄τα άρχισε να λέει θα σου κάνω πολλά, με νόημα
6960 Eksikiou18b 1452546222
Εξηκίου 18Β
Βαριόταν να πειΞανθό μακρύ μαλλί, milf-ο-gilf μέτριο βυζίαπλό είπεΕίχε πιάσει την πάρλα με έναν πιτσιρικά που μάλλον γούσταρε, εμένα στα πεταχτά με κοίταξε.Έξω είχαν απλώσει την μπουγάδα και νόμισα αρχικά ότι ήταν πάγκος πανηγυρτζίδικος
Vergas-3-logo
Βέργας 3
ΓκλόριαΜελαχροινό μακρύ μαλλί κανονικό σώμα βυζί δεν φαινόταν κάτω από την κελεμπία που φορούσεαπλό είπεΗ συγκεκριμένη ήταν μέσα δεξιά, πήγα να δώ στο μέσα αριστερά μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή και μου φώναξε η υπηρεσία γιατί δεν βλέπω τα φώτα που είναι κλειστά
vergas-7-1
Βέργας 7Υπόγειο
Χαμός από συναθλητές, δεν άκουσαΚατσανομάλλα με κοτσίδα, πιασηματάκια, τα βυζιά τα κράταγε με τα χέρια ενώ είχε και το σουτιέν στα χέρια και δεν τα μέτρησα καλάαπλό με τελειωτικό άκουσα ανάμεσα στους γροθογότθους
Βέργας 7 ΣκαλάκιαΔεν είπεΞανθό μακρύ μαλλί, milf-o-gilf με μπόλικα κιλά, τα βυσιά απλά όχι αρκετά για τα κιλάτα βασικά είπε
2044 Vergas6A 1277598759
Βέργας 6Α
Δεν συγκράτησαΑγορίστικο μελαχροινό μαλλί, με γυμνασμένο σώμα, βυζί 2-2,5 έμοιαζε της παλιάς καλή ρωσικής σχολήςδεν έδωσε λεπτομέρειες, μόνο ότι θα περάσουμε καλά
vergas-2a-logo
Βέργας 2Α
Τζούλια/ΓιούλιΜακρύ ξανθό μαλλί, μέτριο ύψος, αρκετά γεματούλα, (στο σαλόνι ομολογώ με ξεγέλασε το σώμα) Βυζάρες στο 4+ φυσικές αρκετά στητές. μικρή δεν την λες, οριακά μάλλον milfΣχεδόν αποστειρωμένοΔοκιμάστηκε 2 φορές, θα ακολουθήσει κριτική
431 Trofwniou13 1370790217
Τροφωνίου 13
Όροφος
ΕύαΞανθία μακρύ μαλλί ντραντάνα, μεσήλιξ, Φωνή ανδρικήFull είπεείχε ήδη καπαρώσει τον συναγωνιστή (μερακλή?) που ήταν επίσης στο σαλόνι και χούφτωνε κι εμένα δυσκολεύοντας με να αποχωρήσω.
Ισόγειοδεν είπεέξτρα, έξτρα, έξτρα large με κοντό σκουρόχρωμο μαλλί μετριοψηλήδεν έκανε τον κόπο να πει
434 Trofwniou11 1370790358
Τροφωνίου 11
δεν είπεΜέτριο-κοντή με Κόκκινα μακρυά ράστα μαλλιά και ανοιχτόχρομα μάτια. Μεγάλο κώλο σε ψιλονορμάλ σώμα με 2,5 βυζιά λίγο κρεμασμένα για το νεαρό της ηλικίας τηςFullΠέραν από την άφαντη υπηρεσία, το κορίτσι είτε είναι σε πόστο που έχει ελάχιστη κίνηση είτε δεν χορταίνει.
Σοβαρά στα υπόψην για το μέλλον
Liosiwn-73A-logo
Λιοσίων 73Α
Ναταλία & ΙονέλαΝαταλία Μελαχροινό μακρύ μαλλί ψηλή, βυζί 3+, καλό σώμα
Ιονέλα μελαχροινή με μακρύ μαλλί (τρέσα είναι τελικά) 2,5 βυζί, μέτριο ύψος, καλομαυρισμένη, φουσκωμένα χείλια μπόλικα μεγάλα τατού
Ανακοινώθηκε απλό και για τις 2 (η Ναταλία τουλάχιστον κάνει ελεύθερο)Δοκιμάστηκε DUO 2 φορές θα ακολουθήσει κριτική
Liosiwn-73B-new-logo
Λιοσίων 73Β
Είχε φώς αλλά ήμουν πτώμα
Όλα τα υπόλοιπα, σε Λιοσίων και παραδρόμους, που δεν αναφέρω, τα βρήκα κλειστά

Τελευταία τροποποίηση:

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Όντως έλειπε το Κατερινάκι, πέρασα να την δω, θα έμπαινα, αλλά βγήκε η άλλη η χοντρή τελικά και με έπιανε και από το χέρι να περάσω. :birdman:
Μήπως ρώτησες τι και πως με την Κατερίνα την χοντρή τσατσά;
Ουζμπεκόσπιτο δεξιά τελειώς κλειστό κατά τις 21:30 που πέρασα.

Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν μία μαύρη μέτρια.

Στο Ιάσονος 39 όπως μπαίνεις δεξιά σκαλάκια, και όχι υπόγειο που ήταν η Κατερίνα χθες, ήταν αυτή η Μπέλα και μία άλλη μελαχρινή που την έχω ξαναδεί στο Ουζμπεκόσπιτο, αδιάφορη. Μάλλον αυτή η Μαρία που αναφέρεις και την πέτυχες στο 44 δεξιά μεταφέρθηκε έπειτα στο Ιάσονος 39, γιατί τους πέτυχα που μόλις ανοίγανε.

Βέβαια, όταν η ΡΙΤΑ στο Κολωνου 32Α είναι εκεί, δεν θες κάτι άλλο. Δίνεις 15€ και νοιώθεις ότι τους κλέβεις. Καβλιάρα Ρίτα..
Η Ρίτα τι ώρα πιάνει???

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Τρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.774
Πόντοι
10.686
Και μια καλή είδηση, επέστρεψε η Καρίνα στο Ιάσονος 46 όροφο, θα δουλεύει 7π.μ.-5μ.μ.
Στο Ιάσονος 44 το "Ουζμπεκόσπιτο" η τσιγγάνα Άννα με καλό κορμί και βυζάρες να ξεχειλίζουν από το σουτιέν, ενδιαφέρουσα περίπτωση μού φάνηκε.

Τελευταία τροποποίηση:

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Μπαγιάτικη (non - live) ενημέρωση , πέμπτη απόγευματινή (έναρξη πορείας 20:30, τέλος 23:45)

παρακαλώ συγχωρήστε μου λάθη, παραλείψεις, είμαι πολύ καιρό εκτός κυκλοφορίας

* Μερικές συμπέφτουν ίσως με την live του τρισμέγιστου, αλλά μιας και δεν είναι όλες ανεβάζω κι εγώ την μπαγιατεμένη μου

ΜπουρδέλοΚοπέλαΠεριγραφή ΚοπέλαςΠρόγραμμαΣχόλια

440_pergamou1_1445936023.jpg

Περγάμου 1
κλειστό
588_ellis3_1581881800.jpg

Έλλης 3
Δεν είπεGilf ντυμένο σε στύλ 80s 90s Νταρτνάνα, κοντό καστανοκόκκινο μαλλί
παιδική φωνούλα!
Απλόκι εγώ που νόμιζα ότι είχα πάρει αρκετές από 90s αυτή δεν την θυμάμαι.
Διδύμου 20
Διδύμου 20
Κρύσταλ και ΝικόκΗ πρώτη, μελαχροινή skinny σχετικά ψηλή βυζί άφαντο μέσα στο σουτιέν. Η δεύτερη με λίγα πιασηματάκια, μέτριο ύψος δεν διέκρινα καλά βυζί μέσα στο σουτιέν αλλά έμοιαζε 3+full και οι 2Τραγική οσμή στον χώρο
Διδύμου 16Α
Διδύμου 16Α
Είχε φώς αλλά ήταν κλειδωμένο
Όλα τα υπόλοιπα
διδύμου κλειστά
430_xomatianou11a_1425410468.jpg

Χωματιανού 11Α
Λόλα / Αλιόνα?Ξανθιά με κοντό καρέ milf, μεγάλο στρογγυλό κολαράκι (με εμφανή λίγη κυτταρίτιδα) , βυζγιά δεν είδα καλά τα κράταγε αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον μέτριααπλό + τελειωτικόΤην πρώτη φορά η υπηρεσία την είπε Λόλα, μετά σε επόμενο σαλονάρισμα την είπε Αλιόνα
Λιοσίων 79ΒΤα ξέχασα από την τρομάρα μουΜία κοκκινομάλλα gilf με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μια πλατινέ μαλλί Zilf (zombie i like fucking)Τα ξέχασα από την τρομάρα μου
8225 Eksikiou18c 1442237594
Εξηκίου 18Γ
ΜαρίαΞανθό κοντό μαλλί ψηλή, κανονικό σώμα, milfακιΑρχικά είπε απλό αλλά με΄τα άρχισε να λέει θα σου κάνω πολλά, με νόημα
6960 Eksikiou18b 1452546222
Εξηκίου 18Β
Βαριόταν να πειΞανθό μακρύ μαλλί, milf-ο-gilf μέτριο βυζίαπλό είπεΕίχε πιάσει την πάρλα με έναν πιτσιρικά που μάλλον γούσταρε, εμένα στα πεταχτά με κοίταξε.Έξω είχαν απλώσει την μπουγάδα και νόμισα αρχικά ότι ήταν πάγκος πανηγυρτζίδικος
Vergas-3-logo
Βέργας 3
ΓκλόριαΜελαχροινό μακρύ μαλλί κανονικό σώμα βυζί δεν φαινόταν κάτω από την κελεμπία που φορούσεαπλό είπεΗ συγκεκριμένη ήταν μέσα δεξιά, πήγα να δώ στο μέσα αριστερά μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή και μου φώναξε η υπηρεσία γιατί δεν βλέπω τα φώτα που είναι κλειστά
vergas-7-1
Βέργας 7Υπόγειο
Χαμός από συναθλητές, δεν άκουσαΚατσανομάλλα με κοτσίδα, πιασηματάκια, τα βυζιά τα κράταγε με τα χέρια ενώ είχε και το σουτιέν στα χέρια και δεν τα μέτρησα καλάαπλό με τελειωτικό άκουσα ανάμεσα στους γροθογότθους
Βέργας 7 ΣκαλάκιαΔεν είπεΞανθό μακρύ μαλλί, milf-o-gilf με μπόλικα κιλά, τα βυσιά απλά όχι αρκετά για τα κιλάτα βασικά είπε
2044 Vergas6A 1277598759
Βέργας 6Α
Δεν συγκράτησαΑγορίστικο μελαχροινό μαλλί, με γυμνασμένο σώμα, βυζί 2-2,5 έμοιαζε της παλιάς καλή ρωσικής σχολήςδεν έδωσε λεπτομέρειες, μόνο ότι θα περάσουμε καλά
vergas-2a-logo
Βέργας 2Α
Τζούλια/ΓιούλιΜακρύ ξανθό μαλλί, μέτριο ύψος, αρκετά γεματούλα, (στο σαλόνι ομολογώ με ξεγέλασε το σώμα) Βυζάρες στο 4+ φυσικές αρκετά στητές. μικρή δεν την λες, οριακά μάλλον milfΣχεδόν αποστειρωμένοΔοκιμάστηκε 2 φορές, θα ακολουθήσει κριτική
431 Trofwniou13 1370790217
Τροφωνίου 13
Όροφος
ΕύαΞανθία μακρύ μαλλί ντραντάνα, μεσήλιξ, Φωνή ανδρικήFull είπεείχε ήδη καπαρώσει τον συναγωνιστή (μερακλή?) που ήταν επίσης στο σαλόνι και χούφτωνε κι εμένα δυσκολεύοντας με να αποχωρήσω.
Ισόγειοδεν είπεέξτρα, έξτρα, έξτρα large με κοντό σκουρόχρωμο μαλλί μετριοψηλήδεν έκανε τον κόπο να πει
434 Trofwniou11 1370790358
Τροφωνίου 11
δεν είπεΜέτριο-κοντή με Κόκκινα μακρυά ράστα μαλλιά και ανοιχτόχρομα μάτια. Μεγάλο κώλο σε ψιλονορμάλ σώμα με 2,5 βυζιά λίγο κρεμασμένα για το νεαρό της ηλικίας τηςFullΠέραν από την άφαντη υπηρεσία, το κορίτσι είτε είναι σε πόστο που έχει ελάχιστη κίνηση είτε δεν χορταίνει.
Σοβαρά στα υπόψην για το μέλλον
Liosiwn-73A-logo
Λιοσίων 73Α
Ναταλία & ΙονέλαΝαταλία Μελαχροινό μακρύ μαλλί ψηλή, βυζί 3+, καλό σώμα
Ιονέλα μελαχροινή με μακρύ μαλλί (τρέσα είναι τελικά) 2,5 βυζί, μέτριο ύψος, καλομαυρισμένη, φουσκωμένα χείλια μπόλικα μεγάλα τατού
Ανακοινώθηκε απλό και για τις 2 (η Ναταλία τουλάχιστον κάνει ελεύθερο)Δοκιμάστηκε DUO 2 φορές θα ακολουθήσει κριτική
Liosiwn-73B-new-logo
Λιοσίων 73Β
Είχε φώς αλλά ήμουν πτώμα
Όλα τα υπόλοιπα, σε Λιοσίων και παραδρόμους, που δεν αναφέρω, τα βρήκα κλειστά

Και μόνο για τον κόπο να φορμάρεις κελιά, να βάλεις εικόνες και να το στήσεις σαν σελίδα wikipedia, respect! :hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.125
Πόντοι
46.232
Τρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...
Η τύπισσα είναι λυσσάρα και καυλιαρα, στα είπα από κοντά κ τη Κυριακή, έχω στείλει κριτική κ κάποια στιγμή θα ανέβει

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
Συμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Πιστευω ότι ειναι απο τις ελάχιστες κορασίδες που μπορουν να ικανοποιήσουν τον @John Smith

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom